Tryg Norge Recensioni 286

TrustScore 1.5 su 5

1,5

Har hatt Tryg reiseforsikring gjennom kredittkortet. Men da det skjedde en ulykke på reise hadde de svært snevre retningslinjer for hva de kunne dekke. De gav ikke mening heller. Det er jo i ulykke... Leggi di più

Helt elendig kundeservice. Vært kunde hos Tryg i kun 2år - ja, kanskje ikke lenge. Men de har heller ikke gjort noe for å bli ! Øke forsikringspremie mer enn 56% ved fornyelse er jo umulig og skuff... Leggi di più

1. Agenzia di assicurazioni
  2. Agenzia di assicurazioni auto
  3. Azienda di assicurazioni per le imprese
  4. Broker assicurativo
  5. Compagnia assicurativa

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Tryg Forsikring for private og bedrifter. Sjekk pris på forsikring med vår forsikringskalkulator. Vi kan flytte din forsikring for deg.

• Folke Bernadottes vei 50, 5147, Norvegia

• tryg.no

1,5

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Dårlig håndtering av avbestillingssak – ingen reell vurdering

Jeg er svært skuffet over behandlingen av min skadesak hos Tryg.

Jeg sendte inn en avbestilling av reisen på grunn av en uforutsett og alvorlig situasjon, men fikk avslag uten at det virket som saken min ble grundig vurdert. Begrunnelsen fremstår som standardisert og lite tilpasset min faktiske situasjon.

Det er spesielt frustrerende at forsikringsselskapet viser til vilkår som i praksis gjør det svært vanskelig å få dekket noe, selv når situasjonen oppleves som reell og alvorlig for kunden.

Som kunde forventer jeg en mer individuell vurdering, bedre kommunikasjon og en større forståelse for situasjonen man står i.

Per nå sitter jeg igjen med en følelse av at forsikringen ikke gir den tryggheten som ble lovet.

19 marzo 2026

Verdiløst og bortkastet tid

Verdiløs reiseforsikring via kredittkort, og bortkastet tid. Kommer aldri til å kjøpe noe som helst fra disse, eller å bruke kredittkort til å bestille reise igjen. Etter å ha lagt frem saken, ba de meg om å dokumentere alle utgifter, for så å avvise saken. De kunne bare avvist saken fra begynnelsen av, og spart meg mye tid.

9 aprile 2026

The worst possible insurance i pay…

The worst possible insurance i pay every month monhtly and they want me to pay 2 taxes in one month, beside that i had a accident with the car thet some drunk guy damaged my car they say that they gonna contact with the police to get info of what happen they didn’t do anything they promise me to not lose my bonus point’s from the insurance in the end of the case when i fix the car and payed own share around 6k they say that they don’t have info of the guy that did it and didin’t care about anything more i lose my bonus point and i had to pay them from 1.9k in month to 2.6k because they take my insurance points they are scammers and dont like to help people

21 febbraio 2026

Tryg forsikring kan ryke å reise ned der dei høyre til

Begynnte med at dei ikkje greide å få rett info om bilen min og tok betalt som om den hadde dobbelt så stor effekt. Da flytta eg bilene til if og har ikkje angra siden. Mcen lot eg bli i trygg for det var billigare men den flytta eg og til if for ein halvtime siden da trygg hville ha 3500kr på ein gang. Dei har dessuten sendt terminvarsel og tatt godt betalt sjølv om eg har avtalegiro så no når eg slepp dei 300kr så e det faktisk billigare i if. Revdårleg service ringte to ganger for å fikse infoen på bilen og kjem aldri til å bli kunde igjen. Skulle gjerne gitt 0 stjerner men det går ikkje

17 marzo 2026

Skamfullt hvordan de unngår å betale…

Skamfullt hvordan de unngår å betale det man har krav på! Bortkastet penger å betale til disse svindlere! Mistet kofferten for 2 uker siden på ferien. Hadde krav på 10 tusen for nødvendige artikler. Fikk utbetalt 3 tusen da Tryg mente at t shirte med navn på byen var ikke et klesplagg men suvenir. De mente og at foundation er ikke nødvendig! Helt ubrukelig svindler forsikring!

16 marzo 2026

Elendige prisøkninger

Øke forsikringspremie mer enn 56% ved fornyelse er jo umulig og skuffende. Skjønner nok prisøkning man tolerer hvert år, men 14.000kr mer per år for 4 helst basic forsikringer? De kunne heller ikke forklare hvor økningen kommer fra, hvorfor så store beløp.
3 andre forsikringselskaper var billgere før man prøvde forhandle.
Skuffende, mtp at man faktiskk vil bli og er ellers fornøyd. Take it, or leave it.

10 marzo 2026

Forsikrer deg bortsett fra når du virkelig trenger det

Det er jo i ulykker man trenger reiseforsikring. Har selvsagt skaffet meg en ny forsikring og sluttet å bruke kredittkortet for å bestille reise

9 marzo 2026

Deler min erfaring med reiseforsikring

Deler min erfaring med reiseforsikring. Det hele begynte med at jeg booket en tur til vietnam der jeg fikk en uventet avlysning. Det førte til merkostnader, da jeg måtte ombooke et par fly. Jeg var usikker på hva som ble dekket eller ikke, og om jeg kunne få noe bistand til hva jeg gjør videre. Fikk da beskjed om at jeg ikke skulle bekymre meg, og de skulle gi meg all informasjon jeg trengte på mail.

Fikk da en kort mail om at de ikke dekker noenting og at jeg må finne ut av det selv.

Greit nok, men hvorfor ikke bare si det på telefon i stedet for å legge opp til at jeg skal få en informativ mail om hva jeg kan gjøre?

Så booket jeg nytt fly. Det flyet ble avlyst 5 minutter før boarding, noe som gjorde at jeg mistet neste fly. Jeg måtte kjøpe ny flyreise. Jeg sendte inn forespørsel igjen om å få dekket disse kostnadene. Det ble avvist med feilaktig begrunnelse. De henviste til vilkår som gjaldt for en helt annen skade enn det jeg meldte.

Jeg sendte inn klage og fikk nå en helt annen beskjed. Denne gangen ble det avvist fordi flyet ikke ble avlyst på grunn av en teknisk feil. Visstnok.

Jeg sendte da inn ny klage med skriftlig dokumentasjon fra flyselskapet som selv påpeker at flyet ble avlyst på grunn av en teknisk feil.

Ingen svar.

Skaden er krystallklar i følge vilkårene, men jeg har likevel fått to feilaktige avvisninger og det har nå gått 5 uker siden jeg meldte den inn. Det er snakk om et par tusen kroner, så det er ikke akkurat en veldig stor kostnad eller noe som er veldig komplisert.

Min opplevelse med Tryg har vært ekstremt dårlig. Man kan ikke stole på saksbehandlerne, for de plukker litt her og der for å slippe unna utbetaling. Når man leverer skriftlig dokumentasjon på at man har rett til å få skaden dekket får man ikke noe svar.

Jeg hadde en tilsvarende skade for noen år siden hos et annet forsikringsselskap, og der tok det rundt 15 minutter fra jeg meldte skaden til pengene ble utbetalt. Jeg skjønner ikke hvorfor dette skal være en prosess på flere måneder hos Tryg på noe som er så ukomplisert.

Skadenummer er N1263751

5 marzo 2026

Vært kunde i 3 år med fast beløp og …

Vært kunde i 3 år med fast beløp og avtalegiro,plutselig blir regningen dobbel så stor,,fikk beskjed om å kontakte kundebehandler direkt visst det ble noe problem,ingen svar verken fra kundebehandler eller gjentatte forsøk med og kontakte Tryg både på tlf og mail.

3 marzo 2026

Elendig service

Elendig service, etter nøyaktig ett år gikk jeg over til annet selskap. Fikk mange rare fakturar, ble nesten tvinget til å komme tilbake for å ikke betale disse. Ingen som kunne hjelpe til.

20 novembre 2025

GRUSOMT

Ord blir fattige, men kommunikasjonen med saksbehandler «Justin» hos Tryg forsikring er den verste opplevelsen med et forsikringsselskap jeg noen sinne har hatt.
Grusomt inkompetent og potensielt helseskadelig forsikringsselskap.
Stay away!

23 febbraio 2026

Hvor er menneskene i kundeservice - ikke chatbot?

Helt umulig å ringe for å snakke med et menneske. Får bare masse innvalg, ikke noe som passer mitt spørsmål,chatbot som ikke forstår. Deretter tilbake til start. Måtte ringe Tromsø-kontoret for å få et menneske på tråden. Hvor er det blitt av de vi kalte kunde-service??

28 gennaio 2026

After reporting an accident

After reporting an accident, Tryg took over three weeks to assess the damage and offered a compensation far below the actual repair costs. Their support was hard to reach and gave conflicting information. I am disappointed and won’t use their services again.

20 gennaio 2026

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito