Misencil Academie Rotterdam Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de cursus one by one gevolgd. Echt super leuk, waarbij goede begeleiding met duidelijke uitleg. Echt waar voor je geld (je ontvangt ook een basispakket, zit bijna alles in wat je nodig hebt, on... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

One of the worst experiences I have had. The website was full of false and misleading information. They use "last minute" offers to lure people in and take advantage of it. At least that was wh... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super goede training! Heel duidelijk uitgelegd. Vragen kunnen altijd gesteld worden wat super fijn is! Ik raad iedereen die van wimpers houdt deze cursus aan!

Valutata 5 stelle su 5

Top cursus waar hygiëne belangrijk is en ook leert waarom! Wat vele wimper styliste niet vertellen komt hier duidelijk aanbod!! Kwaliteit boven kwantiteit.

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di prodotti di bellezza

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Welkom bij de Misencil Academie; dé opleidingslocatie & officiële distributeur voor Nederland van het exclusieve merk Misencil. Wij bieden cursussen aan voor Starters, Ervaren Stylistes en Master Classes: van One by One, Lash Lift, Russian Volume tot wel Mega Volume en Contouring voor wenkbrouwen. Misencil is ontwikkeld door een oogarts en daardoor van een kwaliteitsklasse die we in Nederland nog niet kenden. Kom genieten & ervaren wat top kwaliteit Wimperextensions of Lash Lift met je doet!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

102 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top!

Wat een ervaring! De cursus is tot in de puntjes verzorgd. De meiden zijn deskundig. De zijn uit hoogwaardig materiaal vervaardigd en dat merk je wel. Vooral als je overstapt van een ander merk naar Misencil. Het is meer dan alleen extensions maar het is een ware beleving.

21 luglio 2019
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb vandaag mijn misencil cursus …

Ik heb vandaag mijn misencil cursus gehad, het was een super interessante ervaring met heel duidelijk en goed uitleg. Lisa is erg gespecialiseerd en heeft heel veel geduld en kennis. Ze vind het ook niet erg als je haar vaak om hulp vraagt, ze leggen alles goed uit en ik ben heel blij met mijn certificaat. Super bedankt misencil en binnenkort zien we elkaar weer terug voor de russian volume! Groetjes Hajar

8 luglio 2019

One by One cursus

Ik ben erg goed geholpen door het deskundige personeel van de Misencil academy in Rotterdam. De theorie werd erg interessant uitgelegd en er was tijd en aandacht voor alle vragen die gesteld werden. Tijdens de praktijk werd ook alles goed uitgelegd en werd er zeker voldoende ondersteuning gegeven. Al met al een hele fijne ervaring, ik wil zeker terugkomen voor andere cursussen!

7 luglio 2019

Een uitsteken course gevolgd

Een uitsteken course gevolgd! Wordt alles netjes uitgelegd , zelfs meer dan voldoende . Heel mooi en relaxed atmosfeer in de studio. Heb na mijn zin gehad en zeker kom ik terug voor volgende technieken . Absoluut een aanrader !!

7 luglio 2019
Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke uitleg gekregen op het…

Duidelijke uitleg gekregen op het gebied van wimperextensions one by one. Er werd goed aandacht besteed aan oogvormen en hoe je daarbij het beste keuze kunt maken in de opbouw. Verder hebben ze veel mooie producten die olie vrij zijn en dus goed te combineren zijn met de wimperextensions. Bijvoorbeeld de uitgebreiden mascara lijm of eyeliner. Maar ook het serum voor wimpers en wenkbrauwen is een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik vind het echt een aanrader om kennis te maken met het vak!

9 giugno 2019
Valutata 2 stelle su 5

De producten zijn prima

De producten zijn prima
De uitleg bij de cursus is redelijk
De hulp bij de praktijk vind ik slecht. Ik was model en de cursist moest meerdere keren om hulp vragen omdat ze het niet kon vanwege mijn korte wimpers. De praktijkbegeleidster zij zelf dat het een uitdaging was maar ze hielp minimaal. Ze lieten mij weggaan zonder dat er behoorlijk wat wimpers geplaatst waren. Ze hadden wel beloofd te helpen als het niet lukte. Hebben ze niet gedaan. Buitegewoon slecht vind ik.
Er is geen ruimte voor de modellen. Je moet je 3 uur buiten zien te vermaken terwijl de cursisten les hebben. Onacceptabel. Dit heb ik voor het eerst meegemaakt.
Vandaar mijn slechte score

6 maggio 2019

Risposta di Misencil Academie Rotterdam

Beste Haydee, jammer dat jij ons merk Misencil zo slecht beoordeeld. Als model is er inderdaad geen plek om gehele ochtend te wachten, dit melden we al aan de cursist bij het boeken van de Misencil cursus en nogmaals in de herinnering-email. Gelukkig zijn er wel gezellige koffietentjes in de straat en is Rotterdam Centrum met o.a. De Markthal op 20 minuten loopafstand.
Voor een vrijwillig model is het altijd afwachten hoe vol de set wordt, want de cursist leert op deze dag voor het eerst wimpers zetten en zeker met korte wimpers is het best een uitdaging als eerste keer. Daarom is het model zijn ook gratis. Onze cursussen worden altijd begeleid door 2 trainers met veel persoonlijke aandacht, tevens mag de cursist altijd nog een extra cursusdag kostenloos terug komen om haar techniek te verbeteren. We hopen dat de cursiste je ondertussen wel van een mooie set Misencil Wimpers heeft voorzien! :-)

Misencil is echt top

Misencil is echt top! Deze wimperextensions zijn zo anders dan de rest, heb veel geprobeerd maar dit is heaven en zeker het geld waard!

7 novembre 2018

Echte Aanrader

Heerlijke omgeving met mensen met passie voor beauty! Ze werken met mooiste wimperextensions echt, die van Misencil! Ben super tevreden en laat hier altijd mijn wimpers doen.

27 febbraio 2018
Valutata 5 stelle su 5

Altijd heerlijk genieten bij de dames…

Altijd heerlijk genieten bij de dames van Misencil Rotterdam! Laat hier mijn wimpers doen en ook mijn nagels met 3 Step gellak, dan ga ik weer strallend de deur uit!

27 febbraio 2018

Risposta di Misencil Academie Rotterdam

Dank je wel Leo, we maken er graag altijd een top ervaring van!

Groetjes Nika & Team Misencil Academie Rotterdam

In 1 woord

In 1 woord: perfect

25 febbraio 2018

Risposta di Misencil Academie Rotterdam

Wat een mooi compliment, dank je wel.

Nika & Team Misencil Academie Rotterdam

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più