Ik heb de cursus one by one gevolgd. Echt super leuk, waarbij goede begeleiding met duidelijke uitleg. Echt waar voor je geld (je ontvangt ook een basispakket, zit bijna alles in wat je nodig hebt, on... Leggi di più
One of the worst experiences I have had. The website was full of false and misleading information. They use "last minute" offers to lure people in and take advantage of it. At least that was wh... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super goede training! Heel duidelijk uitgelegd. Vragen kunnen altijd gesteld worden wat super fijn is! Ik raad iedereen die van wimpers houdt deze cursus aan!
Top cursus waar hygiëne belangrijk is en ook leert waarom! Wat vele wimper styliste niet vertellen komt hier duidelijk aanbod!! Kwaliteit boven kwantiteit.
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Welkom bij de Misencil Academie; dé opleidingslocatie & officiële distributeur voor Nederland van het exclusieve merk Misencil. Wij bieden cursussen aan voor Starters, Ervaren Stylistes en Master Classes: van One by One, Lash Lift, Russian Volume tot wel Mega Volume en Contouring voor wenkbrouwen. Misencil is ontwikkeld door een oogarts en daardoor van een kwaliteitsklasse die we in Nederland nog niet kenden. Kom genieten & ervaren wat top kwaliteit Wimperextensions of Lash Lift met je doet!
Van der Takstraat 216, 3071LM, Rotterdam, Paesi Bassi
- 0611488120
- info@misencilwimperextensions.nl
- www.misencilwimperextensions.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Zeer leerzaam en top docenten
Zeer leerzaam en top docenten. Ook na de cursus even tijd voor je!
Was weer een super lesje
Was weer een super lesje! Goede begeleiding en mooie spullen 👌
Ik heb een cursus lash lift locatie…
Ik heb een cursus lash lift locatie Utrecht gehad bij Malya heel leerzaam en ook nog eens een top dame!! Ga zo door en natuurlijk bedankt voor je tijd en geduld. Xx Zohra
Ik heb deze cursus als zeer leuk…
Ik heb deze cursus als zeer leuk ervaren en heel erg leerzaam. Hele lieve begeleiders en je word goed geholpen. Zeker een aanrader voor elke startende wimper stylist.
Lash lifting
Gisteren wimperlifting cursus gevolgd bij Misencil. Super tevreden, fijne uitleg zowel theorie als praktijk.
En hele fijne producten om mee te werken, zeker aan te raden!
Super leuk ❤️❤️ Fijne dag!!
Super leuk ❤️❤️ Fijne dag!!! Veel geleerd , ik kom snel terug kusjesssss. Producten waren fijn om mee te werken. Goede werking !
Heb echt een leuke dag gehad
Heb echt een leuke dag gehad!
Alles word goed uitgelegd en als je vragen hebt word daar de tijd voor genomen.
Een mooie ervaring en zal hier zeker terug komen!
Wimpercursus one by one
Gister een wimpercursus one by one gevolgd en ben enorm tevreden!
Ik heb een basis en weet nu hoe ik wimpers kan zetten op een verantwoorde manier 😊
Ieder die dit wilt proberen raad ik Misencil aan ! Bedankt
Vandaag een cursus gehad bij Misencil…
Vandaag een cursus gehad bij Misencil en echt mega tevreden! Super goed geleerd en echt fijne producten. Als je een wimpercursus zoekt echt ik raad je deze volledig aan🤩 Heel erg bedankt
Super leuke cursus en goede uitleg
Super goed uitleg
Super goed uitleg, er wordt serieus aandacht gegeven en persoonlijk begeleid. Heel goed kwaliteit qua producten. De wimpers zijn zijde zacht.
Super leuke en leerzame cursus
Super leuke en leerzame cursus. Informatie was meer dan genoeg en goede begeleiding met oefenen. Kortom een leuke cursus gegeven door gezellige dames.
Super leukee dames
Super leukee dames! Veel geleerd in 1 dag! Zeker een aanrader voor de dames om hier te komen, met de wens de cursus te volgen! Super blij, ik zal er ook zeker terug komen, en de producten zijn ook zeker super om mee te werken! Thankyou ladies!!
Ik vond de cursus super goed
Ik vond de cursus super goed
Ik ben zeer tevreden
Alles Duidelijk gesproken
Ik heb veel geleerd
Ik adviseer mensen om dit cursus te volgens.
Heel positief ervaren
Heel positief ervaren, minder cursisten dus zeker meer aandacht!
De kwaliteit van de producten is op een zeer hoog niveau.
Mijn derde certificaat bij Misencil
Mijn derde certificaat bij Misencil. Eerst de one by one cursus toen de wimperlift en nu de russian volume technique. Ik ben zeer tevreden over het product en over de cursussen. Nika en haar team zijn zo vriendelijk en zijn daar echt om je iets te leren. Bedankt allemaal!
Super tevreden
Super tevreden! Goed aandacht. Alles word uitgelegd!
Goede Cursus
Goede Cursus, hele lieve en aardige dames. Je leert veel, maar is een beetje prijzig.
de beste!
een leerzaame cursus... en ik moet zeggen dat het individueel andacht uitstekend was.ze zijn heel erg streng op het gebied van hygienne..en dat vind ik zelf heel belangrijk.wat ook aantrekelijk dat ze veel aanbiedingen hebben voor hun producten of cursusen.
ik zou misencil echt aanraden TOP☝🏾
Heel erg leerzaam cursus
Heel erg leerzaam cursus. Leuke en gezellige mensen. Heerlijke lunch.
Alles word goed uitgelegd en ze neemt de tijd voor al je vragen.
Een aanrader!!