1. Gommista
  2. Negozio di autoricambi
  3. Negozio di accessori per auto
  4. Negozio di pneumatici usati
  5. Negozio di ruote

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Du finder alle vores dæk på Michelins hjemmeside : Vinterdæk, Sommerdæk, Energy saver, Motorcykeldæk, Cykeldæk, Traktordæk, Bildæk

1,9

Scarso

TrustScore 2 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,9

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Vi er tilfredse med helårsdækkene

Vi er tilfredse med helårsdækkene. Men vi fik lovning på et gavekort på 800kr, Man skulle så gå ind og registrere sig på deres hjemmeside. Det gjorde jeg, lige efter købet i november. Men der kommer ingen gavekort eller kvittering på registreringen . De siger de ikke kan se registreringen. Har skrevet med Suport mange gange.Derfor vil de ikke udlevere gavekortet.

14 novembre 2025

Dårlig holdbarhed på Easy Grip Evolution 7

Deres Easy Grip Evolution 7 er allerede gået i stykker efter 2 opkørsler/nedkørsler til et skisportssted. Vi har kørt efter forskrifterne (under 40 km/t, ikke på asfalt, osv) Er meget skuffet over disse pga. utrolig dårlig holdbarhed, selvom de var meget behagelige at køre med.

25 gennaio 2026

Elendige Pilot Sport EV dæk på vores El…

Elendige Pilot Sport EV dæk på vores El bil.
str. 255/45 R20
de ryster i rattet over 90 km.t og har en meget dårlig lyd i hele bilen, når de starter dette rysteri.
har fået dem skiftet alle 4 en gang, men problemet er der stadig.
Har d.d. været på værksted og siden de blev monteret for lige under 3000km siden, skulle de afbalanceres igen med en skævhed på 15 gram.
kan ikke anbefale michelin dæk og deres kunde service er 100% mangelfuld.

8 settembre 2025

Køb aldrig Michelin dæk

Vi er simpelthen så skuffede! Michelin dæk, dyrt indkøbte vinterdæk og sommerdag og for at det ikke skal være løgn, så prøvede vi også helhårsdæk, går alle i hjulkassen. Det ryster og selvom man bruger penge på afbalancering hjælper det ingenting eller i kun 10 min.

Slidbanen holder, men det gør dækket ikke når rattet ryster! Når man så har købt og det er indenfor 2 år troede vi, at der var garanti, vi fik at vide, det er et kendt problem! Hvis der er et kendt problem, så ta' dog og gør det rette, refunderer vores penge. At lyve og sige, det er fantastiske dæk - er at stikke blår i øjnene på folk. Vi, min mand og jeg, kan kun sige, køb aldrig mere Michelin dæk, tror ikke på hvad de lover!
KØB IKKE MICHELIN DÆK! HOLD JER VÆK FRA MÆRKET, OM DET SÅ ER SOMMER, VINTER ELLER HELÅRSDÆK!

15 agosto 2024

Ikke nogen support fra Michelin. Resonans på dyrt indkøbte dæk, lige til at smide ud !!!

Michelin dæk support/ service er der meget at ønske, eller ikke eksisterende.
Jeg kontaktede Michelin primo april måned angående mine dyrt indkøbte dæk Latitude Sport 3 str. 255/40R20 monteret hos Quickpoint Rødovre til ca 12000.- kroner der støjer alt for meget, resonans, hyletone” etc, trods udskiftning fra samme type. Jeg har ringet nogle gange, og får den samme historie at de ikke har modtaget billeder af dækkene fra Quickpoint, trods de oplyst at være sendt 3 gange. Jeg har ligeså sendt billeder af dækkede, med produktion data etc, ‘men de dur ikke’ sjovt nok. Så hvor er kvaliteten på Michelin dæk og deres support.

17 marzo 2025

Gode dæk, men dårlig service.

Købte 4 sommerdæk den 19. marts i år ifm. en kampagne som ville udløse et gavekort på 800 kr.
Har endnu ikke modtaget mit "Super Gavekort" og når jeg rykker, får jeg bare besked på at de nok skal vende tilbage.
En skam at de ikke lever op til deres løfter :-(

25 maggio 2025

Slidstærk slidbane, men elendig kasse

9 ud af 10 dæk som jeg ser er sprunget i kassen, er Michelin.
Det er utroligt at dette, ellers dyre, dækmærke ikke har fået styr på den del.
Ser man et Michelin dæk indefra, er der stor synlig forskel ift konkurrenterne.
Den indvendige overflade er meget lys og kan virke porøs.
Jeg kan ikke anbefale mærket.

4 novembre 2024

Aldrig mere michelin

Vi har i mange år kørt Michelin på begge biler, både sommer og vinterdæk uden problemer. Da fruen skulle have sine 2 år gamle alpin 6 185/65/15, kørt ca 15.000km monteret, har der ikke været andet end bøvl med de dæk. De virker skæve, rumler og hviner så det ikke er til at holde ud at høre på. De er ydermere blevet afballanceret, men det har på ingen måde hjulpet. Så nu er konsekvensen desværre at købe 4 nye dæk, selvom de på ingen måde er slidt😡
De har været opbevaret køligt, svalt og mørkt i dækposer som altid.

Mekanikeren mener de har rejst sig i gummiet, og er blevet hårde???
Øv øv, det var ikke billige dæk da vi købte dem!

9 novembre 2023

Har haft et sæt vinterdæk pilot alpin 5…

Har haft et sæt vinterdæk pilot alpin 5 suv til kontrol ved Michelin pga de var sprunget i kassen på 3 af 4 hjul der var ca 5 -6mm tilbage , dækkene er kun ca 2 År
De siger kasserne er sprunget pga bilen køre på grusvej, så de dækker ikke.
Jeg kommer aldrig mere til at køre eller råde andre til at køre på Michelin dæk
Pris og kvalitet passer ikke sammen de burde være under kategorien discount dæk.

15 settembre 2023

at nearly £200 pound a tyre I expect more

I have bout 2 michelin crossclimate 2. 225x60xr18. I checked the tread depth it was approx 7 mm new and I bought falken allweather for my other car and found the tyre depth to be approx 8. now when you take away 1.6 legal limit or the recommended limit of 3mm 1 mm is a lot the michelin also has a raggy finish the rubber isn't cleanly cut off

18 agosto 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito