Jeg må sige at jeg er målløs over den dårlige behandling jeg netop har modtaget over telefonen. Jeg ringer til dem, da jeg ikke får svar på mail angående returvarer. Jeg bliver mødt af en medarbejde... Leggi di più
Bestilte online torsdag 20.05.2021 kl. ca. 15:00 Zacky helbeskyttende pose til bagagerum og Saphe "undgå fartbøder". Ringede også op og forhørte om afsendelse samme dag. Dagens ordrer var afhentet af... Leggi di più
Jeg bestilte igår snesokker til vores bil og skrev i bemærkningerne at de gerne måtte afsendes hurtigst muligt, allerede i dag blot 23 timer efter bestilling blev de leveret . Produktet var præci... Leggi di più
Dækbutikken blev startet i 1998 i Aabybro. Vi startede hjemmeside som de første i branchen i februar 1999, dengang hjemmesider blev solgt af firmaer som Telia. Webshoppen kom til få år senere. Ejeren er stadig Jens V Andersen, som også ekspederer i butikken hver dag. Vi har opnået "bedste kreditværdighed" ved Experian som vurderer firmaer. Du handler trygt hos os.
Nordstjernevej 1, 9440, Aabybro
Ha risposto al 70% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
100% i orden. Nem bestilling, efterfølgende viste det sig, at de bestilte fælge var udsolgt. Modtog en mail med forslag til alternativ fælg, hvilket var helt tilfredsstillende. Modtog hjulene særdeles pænt og forsvarligt indpakket på en palle. Ligeledes af transportfirmaet placeret fint og hensynsfuldt i carporten. Hjulene var 100% fejlfri og perfekt afbalancerede. Her handler jeg gerne igen :o)

Risposta di Dækbutikken Aabybro A/S
Jeg ringer til dem, da jeg ikke får svar på mail angående returvarer.
Jeg bliver mødt af en medarbejder der overhovedet ikke gad at håndtere min henvendelse. Jeg får besked om at jeg ikke kan returnere mine varer da fristen er overskredet med 1 dag, og at jeg formentlig blot havde til hensigt at låne varen og dermed benytte mig af den gratis fragt! Har godt aldrig oplevet noget lignende…dem er jeg færdig med.

Risposta di Dækbutikken Aabybro A/S
Alt i orden og pakken stod som aftalt dagen efter ✅

Risposta di Dækbutikken Aabybro A/S
Bestilte cykelholder fredag eftermiddag, fik den leveret mandag morgen, og til en god pris. Perfekt.

Risposta di Dækbutikken Aabybro A/S
Altid god og venlig betjening og service hos dækbutikken. uanset om det bare er en lapning eller dæk står de altid klar og hurtigt derfra igen.
Sidste køb var en trailer tip top tilfreds

Risposta di Dækbutikken Aabybro A/S
Ringede først og blev anbefalet en anden cykelanhænger da den jeg ville købe ikke kunne bruges til mig, bestilte så og kom dagen efter

En god oplevelse!
Alt godt pakket og leveret hurtigt.
I havde tingene på lager og fik leveret dagen efter, selv om vejret var rigtigt dårligt.
Virkelig god service, og gode priser. Varene kom dagen efter bestilling 👍!
Produktet var præcis som beskrevet, det var mit første køb her men absolut ikke sidste .
Bedste anbefalinger herfra .⭐⭐⭐⭐⭐.
Hurtig og effektiv betjening så alt er godt
Alt som det skulle være. Hurtig levering.
fint service også over telefonen, og super hurtigt!