MIAB jewels Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik koop al een paar jaar sieraden bij miab de producten zijn mooi en blijven na jaren dagelijks dragen ermee douchen enz ook mooi ! Goede webshop, snelle levering

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Mijn vrouw is groot fan, heel makkelijk met verjaardagen krijg ik standaard een lijstje. Koop dus al heel wat jaren naar tevredenheid! Erg leuk ook sinds we kinderen hebben voor moederdag, sier... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Blijft de beste prijs/kwaliteit sieraden voor mij, mooi materiaal, mooie modellen en echt altijd blij met mijn sieraden van miab! Ik heb zeker 10 paar oorbellen die wissel ik graag af, draag ze ook ‘s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria
  2. Designer di gioielli
  3. Negozio di bigiotteria

Scritti dall'azienda

MIAB jewels is a Dutch jewelry brand creating timeless, minimal designs meant to be worn every day. Rather than following fast trends, MIAB jewels focuses on timeless designs that remain relevant season after season. As a Dutch brand, we place great value on reliability, transparency, and customer satisfaction. We aim to provide fast shipping, clear communication, and products that meet — or exceed — expectations.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

70 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

36 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Snelle levering en op de website mooie…

Snelle levering en op de website mooie sieraden,maar....na levering blijken de oorbellen wel heeeeel erg dun ,vooral de sluitingen .Zijn dus heel snel kapot,soms al na twee ,drie keer indoen,En echt goedkoop zijn de sieraden dan bepaald niet...met een prijs tussen € 25 en en 40,-
Vind dit in feite een miskoop.

4 agosto 2022
Valutata 4 stelle su 5

Mooie sieraden en fijne

Mooie sieraden en fijne, behulpzame klantenservice. De oorbellen van de huidige lijn zijn erg fragiel en lastig zelfstandig te sluiten; ik verloor hierdoor na een dag een hangertje. Na contact met de klantenservice mocht ik een los hangertje bestellen. Ik laat iemand nu controleren of de oorbellen goed dicht zitten. Ze zijn erg mooi.

13 luglio 2022

overstappen ander merk

Mooie sieraden, goed materiaal. Ik heb een tijdlang van alles gekocht en er zeer van genoten. De laatste serie vind ik echter minder goed, ik ben al tweemaal een oorringetje verloren vanwege een niet zo stevige sluiting. Sommige modellen van de oorbellen zijn zo klein en teer dat ze makkelijk losschieten, niet in een derde gaatje passen waar de oorlel iets dikker is, of ze verliezen de kleine aanhangende bedeltjes. Na een tijd waarin ik deze sieraden met veel plezier droeg, stap ik over op een ander merk.

16 giugno 2022

Verslavend mooie spullen

Verslavend mooie spullen, betaalbaar, eindelijk materiaal waar ik niet allergisch voor ben, goede service als er iets niet loopt zoals het hoort. kortom, ik ben een groot fan!

17 maggio 2021

Cadeau met persoonlijke bericht

Prachtige ketting gekocht voor mijn beste vriendin. Leuk dat je ook een persoonlijke boodschap kan achterlaten. Ook ziet de verpakking er leuk en origineel uit. Ik kan niet wachten om haar te verrassen op haar verjaardag. Bedankt MiabJewels!

15 aprile 2021
Valutata 3 stelle su 5

Gouden swirl oorbellen gekocht als…

Gouden swirl oorbellen gekocht als verjaardagscadeau, oorbellen sluiten niet aan als op de foto. Het knopje hoort op het gaatje in het oor te zitten en dan vervolgens vormt de rest vd oorbel een tweede ringetje.
Het knopje hangt in het echt een halve cm uit het piercing gaatje. Ziet er heel raar uit! Als ik de webwinkel e-mail met een foto van de situatie krijg ik als antwoord dat de oorbel er goed in zit en dat ZIJ het nooit zo storend vinden. Hoe bedoel je ZIJ vinden het niet storend?!?!

De swirl vd oorbel is niet goed. Om het knopje op de juiste plek te krijgen zou je hem verder moeten kunnen draaien, maar dat gaat niet omdat het uiteinde al in het oor priemt. En mijn dochter heeft toch wel zeer beschaafd dunne oorlellen :) De andere vd set zit veel beter.

Toevoeging: Ik heb later de aankoop terug mogen sturen, wat netjes geregeld werd en aankoopbedrag terug gekregen. Wel teleurgesteld uiteraard in de oorbellen, ik had graag gezien dat ik goede gouden oorbelletjes had, maar ik moet eerlijk zijn dat het verder netjes liep.

11 maggio 2020
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più