Valutata 5 stelle su 5

Blijft de beste prijs/kwaliteit sieraden voor mij, mooi materiaal, mooie modellen en echt altijd blij met mijn sieraden van miab! Ik heb zeker 10 paar oorbellen die wissel ik graag af, draag ze ook ‘s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kocht de twist oorbellen, super handig als je geen 2e oorring gaatje hebt maar toch wil doen alsof. De oorbellen zijn gemakkelijk in en uit te doen, mooie kwaliteit en verpakt in een handig en st... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Mooie sieraden, goed materiaal. Ik heb een tijdlang van alles gekocht en er zeer van genoten. De laatste serie vind ik echter minder goed, ik ben al tweemaal een oorringetje verloren vanwege een niet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super mooie sieraden en zeer vriendelijk contact gehad met de customer support. Om redenenen onbekend kwam geen enkele mail aan, dit is keurig middels een belletje opgelost. De oorbellen zijn ook supe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria
  2. Negozio di bigiotteria
  3. Designer di gioielli

Scritti dall'azienda

MIAB jewels is a Dutch jewelry brand creating timeless, minimal designs meant to be worn every day. Rather than following fast trends, MIAB jewels focuses on timeless designs that remain relevant season after season. As a Dutch brand, we place great value on reliability, transparency, and customer satisfaction. We aim to provide fast shipping, clear communication, and products that meet — or exceed — expectations.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Echt mooie sieraden van goede…

Echt mooie sieraden van goede kwaliteit. Niets op aan te merken. Snelle verzending ook.

31 gennaio 2026

Risposta di MIAB jewels

Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je blij bent met zowel de sieraden als de verzending.

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering, de oorbellen zijn mooi verpakt in doosje en daarna nog in een fluwelen hoesje, kaartje waar je zelf tekst kan opschrijven. Kortom dikke 9

Risposta di MIAB jewels

Super dat je blij bent met de snelle levering en de verpakking. Veel plezier met je oorbellen.

Goede kwaliteit

Snelle levering binnen een dag binnen, zijn erg mooie sieraden. Zilver heb ik gekocht, Blijven ook mooi!

Risposta di MIAB jewels

Dank je wel voor je mooie review! Super om te horen dat de levering zo snel was en dat je blij bent. Veel draagplezier.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke communicatie over verzending en items die niet op voorraad zijn. Vlotte verzending. Kwalitatieve producten.

13 gennaio 2026

Risposta di MIAB jewels

Wat fijn om te horen, dank je wel! Blij dat alles duidelijk en vlot is verlopen. Veel plezier van je aankoop.

Mooie oorbellen

Snelle levering, mooie oorbellen van goede kwaliteit.
Blij mee

Risposta di MIAB jewels

Hi Sabine, dank je wel voor je mooie review! Veel plezier ermee.

Valutata 5 stelle su 5

Ik kocht de twist oorbellen

De oorbellen zijn gemakkelijk in en uit te doen, mooie kwaliteit en verpakt in een handig en stijlvol doosje.

14 gennaio 2026

Risposta di MIAB jewels

Leuk dat je onze populaire twisters besteld hebt! Veel plezier ervan

Valutata 5 stelle su 5

Mooie sieraden en top service

Mooie sieraden die lang meegaan en lang mooi blijven.
Ze verzenden super snel, het past door de brievenbus (super handig dan hoef je niet thuis te blijven).
De klantenservice geeft snel respons en komt met goede oplossingen.
Ik heb al veel bestellingen gedaan en ik ben nog lang niet klaar

21 novembre 2025

Hi Alma,

Dank je wel voor jouw mooie review! Wij kijken ernaar uit om je nog vaak blij te mogen maken en bij vragen weet je ons te vinden. Veel plezier van onze sieraden!

Zeer goed

Zeer goed, zelfs toen ik mijn adres niet goed had ingevuld. Miab jewels zag het meteen en nam contact op! Topservice!

11 novembre 2025

Wow!

Wow, wat een fantastische ervaring had ik bij mijn eerste contact met MIAB! Ik kreeg een aantal jaren geleden twee giftcards kado in schattige flesjes, maar door omstandigheden kwam het er niet van om iets te bestellen. Toen ik het nu toch eindelijk eens probeerde, werden de codes niet herkend. Ik stuurde een mail met de vraag: ‘Wat nu?’ en kreeg meteen een supervriendelijk mailtje terug. Na nog een paar keer heen en weer mailen was het probleem opgelost! Morgen ligt mijn armbandje in de bus. Benieuwd! Alle lof voor MIAB!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Maud.

16 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Mooie, betaalbare, kwaliteit sieraden!

Ik ben elke keer erg blij met mijn aankoop bij MIAB! De sieraden zijn niet alleen prachtig en stijlvol, maar ook van uitstekende kwaliteit. Elk detail is met zorg afgewerkt.

Ze hebben een klantvriendelijke service. Mijn bestelling werd snel verzonden en mooi verpakt – perfect als cadeau (ook voor jezelf 😉).

Ik krijg regelmatig complimenten wanneer ik de sieraden draag, en ik weet zeker dat dit niet mijn laatste bestelling zal zijn. Een echte aanrader voor wie houdt van mooie, betaalbare kwalitatieve sieraden met en een persoonlijke touch!

7 settembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più