Ich werde vom Arbeitgeber mit Mascot ausgestattet( Baustoffhandel) und kann wirklich nichts schlechtes berichten. Im Gegenteil ich hatte noch nie in meinen knapp 30 Arbeitsjahren so eine klasse H... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
MASCOT har siden 1982 udviklet arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj til professionelle, der kræver maksimal komfort, slidstyrke og holdbarhed. I dag er MASCOT blandt Europas førende producenter med egne salgsteams i 16 lande og eksport til størstedelen af verden. MASCOT designer og udvikler primært i Danmark, mens størstedelen af produkterne fremstilles på deres egne SA8000-certificerede fabrikker i Vietnam og Laos. Produkterne sælges gennem et stærkt netværk af forhandlere, som understøttes af MASCOTs egne salgsteams i store dele af Europa samt af vores internationale kundeserviceteam.
Informazioni di contatto
Silkeborgvej 14, 7442, Engesvang, Danimarca
- info@mascot.dk
- www.mascot.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
To be clear I am a 15+ year wearer of…
To be clear I am a 15+ year wearer of the Mascot Ronda work pants, 2 pairs a year at least. Unfortunately I was forced into buying the Mascot Unique Kassel as the Ronda line has been discontinued, they were the closest match to the Ronda line. Where to begin? The kneepad pockets are set a couple of inches too high, when kneeling down the bottom of the pads is too high for consistent comfort. They flipped the right leg ruler pockets….WHY?. They removed the tool loops on the right front pouch pocket…I used them daily and kept my tape clipped there. The cut/slack in the three sub divided pockets on the right front pouch pocket is ridiculous as everything falls out as are the stud fasteners to “expand” the main pocket of both front pouch’s. The right front pocket, under the pouch pocket, has a stupid internal pocket…WTF….totally useless. They removed the right side hammer/tool loop entirely which considering the 85% of the population is right handed is ridiculous, if you want to save a few pennies loose the left, had to have been a leftie came up with that one. Left side pouch pocket didn’t change much but the excess slop in the cut means everything falls out if you’re not careful, never mind the expansion stud mentioned above. Left side thigh pocket…where to begin…..on the Ronda line there were two small pockets on the outside of the thigh pocket, perfect for ID cards, bank cards etc, I kept my business cards and access badges in them, completely removed WTF. Instead of the two outer sub pockets they have an internal, what I’m guessing is a “phone pocket”, this basically makes the left thigh pocket unusable for anything else as everything keeps getting tangled up on the inner pocket.

Don't Last Long!
Purchased Mascot work shoes and trousers. The shoes are worn daily for work, 5 days a week. The trousers one or two days a week. The shoes are falling apart after 12 months, not what you expect for a nearly £200 pair of shoes, the trousers are not holding up much better. When, compared to cheaper brands such as Scruffs, Mascot are just not worth the money. I would avoid and look at better quality brands that are also cheaper than the over priced Mascot work wear. I won't be buying again.

Fedt,flot,slidstærkt og komfortabel…
Fedt,flot,slidstærkt og komfortabel arbejdstøj😊
Mascot Arbeitshose, Stoff reißt bereits nach zweiter Wäsche
Ich habe vor einem Jahr eine MASCOT® ACCELERATE 3/4-Hose Arbeitshose bei unserem Baustoffhändler in Lüchow gekauft. Bei anderen Hosen hatte ich immer das Problem mit gerissenen Nähten im Schritt. Das Problem habe ich zwar mit dieser Hose nicht. Aber bereits nach der zweiten Wäsche (40°, kein Bügeln) riss der Stoff über der Knienaht, ich habe mehrere Löcher an anderer Stelle und einige Innennähte lösen sich auf.

Risposta di MASCOT WORKWEAR
Mascot clothing is very poor size-wise
Mascot clothing is very poor size-wise, I am a 32 waist and even the 34 doesn't fit me. Very good quality, hard wearing material but let down by the sizing.

Meine 3-jährige Erfahrung mit Mascot
Ich habe über meinen Arbeitgeber Arbeitskleidung von Mascot bestellt – alles in Größe 3XL: T-Shirts, Jacken, Winterjacken, Softshell- und Hardshell-Jacken. Alles passt perfekt, nur das Sweatshirt in 3XL ist riesig, viel größer als laut Mascot-Größentabelle (nicht für 124 cm, sondern eher für 156 cm Brustumfang geeignet). Ich habe reklamiert, aber Mascot behauptet, alles sei innerhalb der Toleranz – eine klare Ausrede, das sieht jeder.
Da mein Arbeitgeber nur bei Mascot bestellt, wollte ich einfach kein Sweatshirt mehr nehmen. Die Firmenlogos sind ein weiteres Problem: Auf allen T-Shirts, die ich 2024 bekommen habe, ist der Firmenname unlesbar und völlig verschwommen – alles ineinander verlaufen.
Dieses Jahr habe ich wieder bestellt – gleiche Größen wie immer – aber die neuen T-Shirts sind viel größer als die vom letzten Jahr. Jetzt habe ich 10 übergroße Shirts, und 5 übergroßen Sweatshirt. Dazu kommt, dass besonders die grauen T-Shirts nach 4–5 Wäschen auseinanderfallen, während andere Farben halten.
Mascot liefert keine gleichbleibende Qualität, und der Kundenservice nimmt Reklamationen nicht ernst. So etwas ist mir bei Engelbert Strauss noch nie passiert – dort stimmen Qualität und Größen immer. Schade, dass mein Arbeitgeber nicht mehr bei Strauss bestellt.
Mascot ist qualitativ weit von Engelbert Strauss entfernt. Ich werde künftig keine Mascot-Produkte mehr bestellen und bleibe bei Strauss.

Super leverandør, god kvalitet
Meget professionel virksomhed, lækre produkter, lydhøre overfor vores ønsker, hurtig levering, gode priser - og så er de danske.

Risposta di MASCOT WORKWEAR
Vi er meget tilfredse med Mascot…
Vi er meget tilfredse med Mascot Workwear. Tøjet er behageligt og funktionelt , skoene sidder perfekt, og servicen har været super hele vejen. Kan klart anbefales!

Risposta di MASCOT WORKWEAR
Rigtige gode og slidestærke bukser!
Rigtige gode og slidestærke bukser!

God og professionel vejledning
God og professionel vejledning. God dialog og sparring med Mascots repræsentant. Bredt produkt sortiment. Rigtig gode produkter til fornuftige priser.

Stor tilfredshed
Let og overskueligt SmartStore, stor tilfredshed fra både admistrator og brugere.
God personlig service ved spørgssmål.

Risposta di MASCOT WORKWEAR
Lynlåse i Mascot jakker går hurtigt i…
Lynlåse i Mascot jakker går hurtigt i stykker. Mascot vil hellere prøve at skrive sig ud af problemet end at løse det. Det medfører dårlig omtale, hvilket er deres valg.
Det er Mascot der leverer et elendigt produkt og service (ingen service).
Opdateret 23/9-2025
Nu påstår Mascot at min anmeldelse er falsk. Jeg har kontaktet Mascot om at i 3 ud af 4 jakker-trøjer er lynlåsen gået i stykker. Jeg har haft dem indsendt til forhandler da jeg var bekymret over dårlige lynlåse. Forhandler oplyser at de var i orden, kort tid efter gik de i stykker. Tænker forhandler bare ville sende aben videre. Som beskrevet afviser Mascot problemer. Jeg har andre produkter der holder i mange år, kun Mascot fejler. Men som beskrevet vil Mascot kun skrive sig ud af det for at holde et attitude med kun perfekte produkter. Det korte af det lange jeg er færdig med Mascot og gider ikke skrive mere om det nu. Men at Mascot prøver at skrive at anmeldelsen er falsk er uacceptabelt Jeg har selv arrangeret at få skiftet lynlåse i de 3 jakker.
Et respektabelt firma havde vendt tilbage og sagt at defekter på 3 ud af 4 jakker kan vi ikke stå inde for, vi sender nyt.
Men nej.
Slut Mascot

Risposta di MASCOT WORKWEAR
Kan varmt anbefale Mascot !!!
Som virksomheds ejer, med flere ansatte er jeg virkelig glad for at bruge Mascot som leverandør, - Det er mega nemt for mine medarbejdere at bruge deres Mascot smartstore - de går bare ind på deres telefon eller computer, og så er det hele sat op for dem, så den kan se hvilket tøj de kan bestille, - når de har bestilt så får jeg en besked, og når den er godkendt, så sørger Mascot for at lave ordren med firmalogo tryk, og pakker den, og sender den med fragtmanden.
Dagen efter er der nyt tøj eller sko til medarbejderne! Og den kan selv vælge hvor det skal sendes til, - om det er hjem til dem selv eller firmaet, eller en byggeplads. - Det er nemt !!!
Og de er bare mega glade for deres nye serie som er fleksibel og med stræk, så det er som at gå med et par helt almindelige fritids bukser, og deres nye letvægts sko er let og behagelig at have på, og MEGET billigere end som hvad andre mener en sikkerhedssko skal koste.
Jeg kan varmt anbefale Mascot som leverandør af arbejdstøj og sko, - Det er så nemt, og til fair priser og servicen er bare i top.

Risposta di MASCOT WORKWEAR
Vi hos Mesterflyt er meget glade og…
Vi hos Mesterflyt er meget glade og tilfredse med både Mascots produkter og deres altid gode og hurtige service. Sortimentet lever fuldt ud op til vores behov, og kvaliteten er altid i top. Derudover er det en stor hjælp, at Mathias Birch gerne tager turen forbi os, hvis vi har brug for at få genbesøgt og gennemgået sortimentet – det gør hele processen både nemmere og mere personlig.
Kan kun give Mascot vores varmeste anbefalinger!

Usaglig vurdering
Så fik jeg en tilbagemelding fra Mascot Et tydeligt standard svar med at de bruger de bedste materialer, produkter bla. bl.a. bla Min sko er gået op i limningen kunne ikke holde i 6 mdr. svar fra Mascot det vurderes at det er Alm brug og derfor Ingen reklamation. Jeg stiller stor spørgsmålstegn til kompetencen af de medarbejdere der sidder og tager sådan en afgørelse. Hvem i hele kongeriget Danmark mener at en sko ikke skal kunne holde 6 mdr i limining? Alle røde lamper burde da ringe i firmaet Mascot at der er noget her der ikke stemmer i deres produkt. Hvis de oplever at en sko går op i limningen inden 6 mdr når de køber sko privat. vil de så ikke siger at der er noget galt med produktet. Advarsel til alle der læser dette Hvis man køber Mascot sikkerhedssko så husk at det er din egen skyld at du har købt en sko der ikke kan holde mere end 6 mdr. God fornøjelse til jer der køber Mascot sko. Det positive: jeg glæder mig over at den ene sko da holder så jeg mistede kun 50 % af mine penge. 25 August Tak for det forventede svar som jeg har modtaget. Selfølgelig er jeg ikke tilfreds at en limning ikke holder i 6 mdr. Hvad I svarer er op til jer det er jeres produkt det står for skud og folk må jo selv afgør om det har betydning om det er 6 mdr eller næsten 8 mdr. (7mdr og nogle dage) som I skriver at limning holder. Hvad tror i de tænker? Men lige for at præcisere tidsfaktoren så var der Messe i STARK Aarhus c d. 14/11-24 hvor skoen var købt. I STARK Skejby var der messe d. 15/5-25 hvor jeg henvender mig til en sælger fra Mascot og viser ham problemet det er nøjagtig 6 mdr og en dag. På den dato var det sket hvilket vil sige vi er nede på 5 mdr. I jeres vurdering skriver I at skoen bærer præg af ekstraordinær slid hvilket selvfølgelig undre mig da jeg er vicevært og hvor det slid som ikke bare er almindeligt brug kommer ind må i jo have kendskab til. Men vis skoen ikke kan holde til en vicevært så burde andre håndværkere nok tænke sig en ekstra gang inden de køber jeres sko. Men konklusionen på jeres svar må jo være at skoen er dårligere end først antaget da det ikke kun drejer sig om limning, at skoen ikke kan holde til at slå græs i. Og at i ikke mener at en limning skal kunne holde 7 mdr og nogle dage og at jeres reklamations ret og garanti ikke er 24 mdr men kun 6 mdr.

Risposta di MASCOT WORKWEAR
Ich werde vom Arbeitgeber mit Mascot…
Ich werde vom Arbeitgeber mit Mascot ausgestattet( Baustoffhandel)
und kann wirklich nichts schlechtes berichten. Im Gegenteil ich hatte noch nie in meinen knapp 30 Arbeitsjahren so eine klasse Hose.
Sie ist ripstopgenäht mit elastananteil. Mehr als genug verschiedene Taschen. Nützliche Features wie
Hammerhalter oder Taschen für Knieschoner.Selbst bei Temperaturen über 30 Grad ist es angenehmen diese Hose zu tragen.
Bin begeistert...
Mascot Safe
Mascot Workwear - bedste oplevelse
Vi arbejder med service arbejde, i den lettere ende. Men vi har behov for at fremstå pæne og ordentlige.
Som udgangspunkt har vi prøvet mange forskellige typer tøj - Bukser, Tshirt og sweatshirts, fra andre mærker.
Da vi også ombygger hus og forretning, handler vi hos Davidsen i Ikast. Ved et besøg i forretningen fik jeg øje på deres Mascot Workwear.
Det resulterede i et køb af 22059-605-34, i grøn farve.
De er blevet brugt (misbrugt) til murerarbejde, tømrerarbejde, malerarbejde, på knæ og alt hvad man kan byde dem. Efter 6 måneders ekstremt brug, er intet slidt og ødelagt, der kommer ikke kravleknæ med farve eller materialeændring.
De er ikke pæne mere der er kommet lidt for meget maling og lim hist og pist - men det er min egen skyld. De kunne passe bedre, men det er selvforskyldt - købt en størrelse. De næste 5 par er købt i mindre størrelse, og lækker pasform. De sidste 5 par bliver brugt til vores daglige servicearbejde - da de er i flot design og holder fantastisk.
Vi sjasker lidt med vand og de er ret modstandsdygtige til det.
Så har vi købt 6 gange Tshirt, model
17482-944-44. Et fantastisk flot valg, sveder ikke i dem Mascot Advanced.
Vand på overkroppen tørrer hurtigt, de virker slidstærke.
Men vigtigst af alt, vi er pænt klædt, det holder godt. Bukser i to forskellige farver, grøn model og sort model.
Bonus, skal man ud af huset og handle eller andet er man faktisk pænt klædt på. Sweatshirt også perfekt og flot til ture ud.
Man kan kun være tilfreds, vi kunne ikke finde pænere eller bedre egnet arbejdstøj, og på samme tid god pasform og holdbarhed.
Tak til Davidsen og Mascot Workwear.

Ringe kvalitet
Eneste grund til at de kan sælge noget er at dem der køber tøjet som regel ikke selv skal gå i det , det er ringe tøj ude fra Kina og Vietnam,(klasse 3) det føles som at gå med en plastikpose på. Det er ærgeligt, det kunne have været godt og have givet nogle danske arbejdspladser. Når man bestiller opfordres man til at købe meget for at ordren skal blive "Grøn" men varene kommer ofte at flere omgange alligevel ford noget ikke er på lager, tror bare det er for at få kunder til at købe mere. Desuden prøver firmaet at få fjernet negative anmeldelser fra trustpilot

Risposta di MASCOT WORKWEAR
Jeg skiftede til mascot sikkerhedssko…
Jeg skiftede til mascot sikkerhedssko efter mange år, med en anden ret stor fabrikat.
Desværre slap hælen i min nye sko efter kun få uger. Jeg og sælgeren, hvor jeg havde købt mine sko, var ret sikker på at det selvfølgelig nok var en reklamationssag, da de næsten ikke var brugt, og mit arbejde ikke er det mest fysiske.
Men svaret tilbage fra mascot, var at de ikke mente det var en fejl i deres sko.
Jeg måtte istedet købe en ny dyr sikkerhedssko for egen regning, efter få uger. Denne gang valgte jeg samme mærke, som jeg før kom fra, da de altid har ydet en god service.
Ikke de varmeste anbefalinger herfra.

Risposta di MASCOT WORKWEAR
Dårlig pasformen og træls lommer kommer…
Dårlig pasformen og træls lommer kommer ikke til og købe flere bukser her fra ellers er kvaliteten okay

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.