Besøgte Mandalay’s showroom i Søborg, da jeg var lidt i tvivl om, hvilke havemøbler der ville passe bedst til min mindre udestue… Igennem forskellige stole og bord-opsæt i showroomet, og rigtigt go... Leggi di più
Et af benene til mit ældre Toscanebord havde gennem tiden fået ødelagt det indvendige gevind. Derfor havde jeg brug for at få et nyt aluminiums-ben. Skrev til Mandalay og de fandt et brugt ben, som p... Leggi di più
Hos Mandalay er du ikke tvunget til at købe et bestemt sæt, men kan f.eks. frit kombinere de haveborde og havestole DU synes passer bedst til din altan, have eller terrasse. Når du køber dine havemøbler på mandalay.dk, kan du frit vælge om du selv vil afhente dem eller have leveret til døren - uanset som det er havestole, haveborde, en havebænk eller dækstol, dit nye Marguerit havemøbelsæt eller bare et gavekort til en du holder af. Vi designer og producerer altid vores møbler med stort fokus på design, komfort, kvalitet og det bedste valg af materialer. Havemøbler skal ikke kun være pæne at se på og komfortable. De skal også være praktiske - lette at flytte rundt på, kombinere og ikke mindst lette at opbevare og vedligeholde. Alle Mandalays havemøbler er i vejrbestandige materialer, der kan tåle det omskiftelige danske vejr. Find de havemøbler der passer dig på www.mandalay.dk
Hårup Skovvej 6, 8600, Silkeborg, Danimarca
- kontakt@mandalay.dk
- www.mandalay.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig levering og meget flot gulv flag👌
Jeg syntes
Jeg syntes, at det er for dårligt, at man selv skal betale fragt, når man køber for over 2000 kr!!!!!!!

Risposta di Mandalay havemøbler
Fine møbler i rigtig god kvalitet
Fine møbler i rigtig god kvalitet. Møblerne var pakket godt ind til transporten og de kom som lovet.

Risposta di Mandalay havemøbler
der er ikke noget at beklage sig over
der er ikke noget at beklage sig over. alt er helt ok

Risposta di Mandalay havemøbler
Marguerit møbler vi nyder hver dag!
Vi besøgte showroomet i Kokkedal og fik en skøn oplevelse. Rigtig god service - fik god beskrivelser, forslag til sammensætning og sat Marguerit møbler op både ude og inde for bedste belysning. Bestilling og gennemgang af ordre sammen med Helle forløb rigtigt fint.(også selvom Nets var nede)
Nu står Cafesæt, loungstole og lille bænk fint og vi nyder dem hver dag !
Vi er sikre på vi kommer igen - enten for gode råd eller yderligere møbler :-)
Gode møbler.
Gode møbler.
Praktiske og anvendelige - flot design.
Hurtig levering ved bestilling.
Meget smukke møbler og eminent service
Meget smukke møbler og helt eminent service og rådgivning i showroom i Kokkedal.
Virkelig god service og hurtig levering
Det var kærlighed fra første blikpå…
Det var kærlighed fra første blikpå Mandaley havemøbler. Jeg måtte have dem, og jeg er nu den lykkelige ejer af et stort Mandaley bord med 6 stole. Jeg købte sættet direkte gennem Mandaley, og blev hjulpet af en meget sød og dygtig kvindelig medarbejder, der klarede alt med forsendelse osv. jeg er meget tilfreds
Fantastisk service hos Mandalay
Skrev til Mandalay og de fandt et brugt ben, som passede til min udgåede model af Toscana. De pakkede og sendte benet ganske gratis. Jeg skulle kun betale kr. 49 i fragt til GLS.
Super service hos Mandalay
Jeg besøgte Mandalays showroom i Silkeborg og blev straks mødt af Kirsa, som ydede en super god service. Hun havde stor indsigt i produkterne, og kom med mange gode forslag. Hun hjalp efterfølgende med en AI-tegning af min terrasse, så jeg kunne se om havemøblerne passede ind. Efterfølgende fik jeg også lov at låne et bord, så jeg kunne vurdere om størrelsen passede på min terrasse.
Mandalay var meget hurtige til at levere ordren. Der var en lille fejl ved en havebænk. Kundeservice byttede straks til en ny bænk. Den nye bænk blev leveret inden for få dage.
Produkterne virker til at være i en rigtig god kvalitet.
Lette, smukke og holdbare
Lette, smukke og holdbare havemøbler. Har brugt Marguerit-havemøbler siden 1960.
Alt gik som aftalt og vi er meget glade…
Alt gik som aftalt og vi er meget glade for den nye bænk ;-)
Fantastisk service
Fantastisk service. Leveret dagen efter jeg bestilte og ekstra service bar de to unge mænd det op på 2.sal...er nu samlet og så smukt