Ahler Malerfirma Recensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

Jeg er rigtig glad for det arbejde, Patrick har lavet hos mig. Han var venlig, behagelig at have gående og nem at tale med undervejs. Arbejdet er blevet rigtig flot, og jeg er meget tilfreds med resul... Leggi di più

Very responsive and professional, they know what they are doing! Additionally very clean, and respectful when working in the house. The painter also repaired a hole in a brickwall which looks so good... Leggi di più

Vi er rigtig glade for, at vi valgte Ahler Maler. De kom faktisk i gang før den aftalte tid, hvilket passede os rigtig fint. Undervejs blev Steen syg et par dage, men i stedet for at lade arb... Leggi di più

Sødeste og Dygtigste. Min Farfar’s kæreste på 90 år, skulle selv skaffe maler med ultra kort varsel midt i Påsken i hendes boligforening, hvor vi snakker helligdage og ferie! INGEN Malerfirmaer... Leggi di più

1. Pittore

Hos Ahler Malerfirma gør vi, hvad vi siger, og holder det, vi lover. Vi har base i Skødstrup og udfører malerarbejde for private og erhverv i hele Aarhus og omegn. Siden 2013 har vi løst både mindre maleropgaver, renoveringer og større entrepriser – altid med egne fastansatte malere, klare aftaler og fokus på kvalitet. Vi tilbyder fast pris på de fleste opgaver og er medlem af Århus Malerlaug og Danske Malermestre.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

63 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg havde en fantastisk god oplevelse…

Jeg havde en fantastisk god oplevelse med Ahler Malerfirma!

Vi skulle overtage en lejlighed, hvor der var nogle grønne vægge der skulle males. Der var hurtig service, god korrespondance og godt samarbejde!

Selvom det ikke var et kæmpe projekt, så er vi glade for, at Ahler Malerfirma var villige til at udføre vores opgave!

10 febbraio 2026

Skal det være i orden så brug Ahler malerfirma

Vi har brugt Michael fra Ahler Malerfirma flere gange i forbindelse med vores boligudlejningsejendomme, og hver gang har arbejdet været udført yderst professionelt.

Kvaliteten er høj, kvalitetssikringen i orden, og opgaverne bliver altid afleveret som aftalt – både tidsmæssigt og håndværksmæssigt.

Vi giver hermed vores bedste anbefaling og kan uden tøven anbefale Ahler Malerfirma til både private og erhverv

31 dicembre 2025

Stor anbefaling

Stor anbefaling. Konkret, ærlig kommunikation og flot udført arbejde. De bedste anbefalinger herfra - vi kommer bestemt til at bruge Ahler igen 👌🏽

15 dicembre 2025

Fantastisk oplevelse med Ahler Malerfirma – fra første tilbud til færdigt resultat. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, hvilket desværre ikke altid er en selvfølge. Det er virkelig rart at møde et firma, der respekterer kundens tid og Ahler Malerfirma var allerede foran på point før opgaven var påbegyndt.

Vi var lidt pressede på tidsplanen, men Michael sørgede for, at det hele gik op, så vi nåede det uden problemer. Priserne var fair, og dialogen omkring ekstra opgaver var klar og ærlig, så der var fuld gennemsigtighed hele vejen.

Kan varmt anbefales!

19 novembre 2025

Fantastisk oplevelse!

God oplevelse!
Reaktionshastighed, kommunikation og ikke mindst håndværk i fuldstændig topklasse.
Hjælper ligeledes med sparring om prioritering og timing. Kan kun anbefale :-)

27 ottobre 2025

Et malerfirma man kun kan anbefale!

Vi har fået fuldspartlet og malet væggene i vores hus af Ahler Malerfirma, og resultatet er blevet virkelig flot! Hele forløbet har været en fornøjelse – de har været utroligt hjælpsomme, imødekommende og fleksible, og kommunikationen har fungeret perfekt fra start til slut.

Arbejdet blev udført professionelt og med stor sans for detaljer, og man kan tydeligt mærke, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.

Vi er meget glade for resultatet og kan varmt anbefale Ahler Malerfirma til alle, der ønsker dygtige og pålidelige malere.

11 novembre 2025

Fantastisk samarbejde

Super kommunikation, super afdækning, super arbejde.

Intet dårligt at sige omkring Ahler malerfirma.

Vi samarbejde på et projekt med en stram tidsplan som blev overholdt til punkt og prikke.

Jeg vil alle dage anbefale Ahler malerfirma til både privat og erhvervs mæssigt brug

3 novembre 2025

God oplevelse

Fik fuldspartlet og malet. Hurtig til at give tilbud, måle op og komme i gang. Meget fint tilfreds alt i alt.

20 ottobre 2025

En service og kvalitet ud over det…

En service og kvalitet ud over det sædvanlige.

Fra start til slut har det bare været en fornøjelse. Vi skulle have fjernet gammelt savsmuldstapet i et ældre hus fra 1930’erne, og resultatet er blevet over al forventning. Alt er udført med stor omhu – lige fra spartling og opsætning af filt til maling af vægge, lofter og paneler.

Kommunikationen har hele vejen igennem været klar, imødekommende og professionel. Malerne har været punktlige, ryddelige og meget behagelige at have i huset – og de har efterladt det pænt og rent hver dag.

Vi kan varmt anbefale Ahler Malerfirma til alle, der ønsker et flot og holdbart resultat, hvor både håndværk og service går hånd i hånd.

Tusind tak for et super flot stykke arbejde.

David & Linda

1 ottobre 2025

Anbefaling af Ahler Malerfirma.

Havde brug for at få spartlet og malet herjemme, og Ahler vendte hurtigt tilbage med en fin pris. Efter kun et få dage stod værelset flot og nymalet! Kommunikationen med Ahler var tydelig og god, og en meget komptenet og hyggelig maler kom få dage efter og fik udført arbejdet.
Så kan kun anbefale Ahler!

7 ottobre 2025