Ahler Malerfirma Recensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

Jeg er rigtig glad for det arbejde, Patrick har lavet hos mig. Han var venlig, behagelig at have gående og nem at tale med undervejs. Arbejdet er blevet rigtig flot, og jeg er meget tilfreds med resul... Leggi di più

Very responsive and professional, they know what they are doing! Additionally very clean, and respectful when working in the house. The painter also repaired a hole in a brickwall which looks so good... Leggi di più

Vi er rigtig glade for, at vi valgte Ahler Maler. De kom faktisk i gang før den aftalte tid, hvilket passede os rigtig fint. Undervejs blev Steen syg et par dage, men i stedet for at lade arb... Leggi di più

Sødeste og Dygtigste. Min Farfar’s kæreste på 90 år, skulle selv skaffe maler med ultra kort varsel midt i Påsken i hendes boligforening, hvor vi snakker helligdage og ferie! INGEN Malerfirmaer... Leggi di più

1. Pittore

Hos Ahler Malerfirma gør vi, hvad vi siger, og holder det, vi lover. Vi har base i Skødstrup og udfører malerarbejde for private og erhverv i hele Aarhus og omegn. Siden 2013 har vi løst både mindre maleropgaver, renoveringer og større entrepriser – altid med egne fastansatte malere, klare aftaler og fokus på kvalitet. Vi tilbyder fast pris på de fleste opgaver og er medlem af Århus Malerlaug og Danske Malermestre.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

63 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

ALT super flot udført,huller i…

ALT super flot udført,huller i væggene,skader på tapet,vinduskarmene ,div lister,ALT blev lavet med nem og hurtig kontakt,lige hvad man har brug for når man som vi var presset på tiden. Tusind tak for samarbejdet,og forståelse for sagen 🤗 Alle anbefalinger her fra 🙂

24 giugno 2026

Tryghed og professionalisme

Vi havde Steen fra Ahler Malerfirma til at male alt det udvendige træværk på vores gamle hus fra 1903. Det er SÅ flot!
Meget grundig, professionel, kommer til aftalt tid eller giver besked.
Man føler sig i trygge håndet og fuld tillid.
Giver firmaet de varmeste anbefalinger.

1 giugno 2026

Jeg kan varmt anbefale dette…

Jeg kan varmt anbefale dette malerfirma! Hele processen var professionel fra start til slut. Arbejdet blev udført utrolig hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten, og resultatet blev virkelig flot. Malerne var punktlige, effektive og efterlod alt pænt og ryddeligt efter sig.

17 giugno 2026

Vi havde Ahler til at male vores vinduer og træværk

Vi havde Ahler til at male vores vinduer og ydre træværk. De mødte med to topprofessionelle og venlige malere der klarede opgaven til perfektion.Prisen var yderst rimelig, alt ser ud som nyt, malerne rydede op efter sig så alt stod skarpt og kommunikationen hele vejen igennem var rigtig god. Jeg vil ikke tøve med at anbefale Ahler eller bruge dem igen til andre opgaver.

22 maggio 2026

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse fra første tilbud til færdigt resultat. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, hvilket desværre ikke altid er en selvfølge. Michael og hans dygtige malere har leveret høj faglighed og virkelig flot malerarbejde.

16 marzo 2026

Hurtig, effektiv og flot resultat

Har i mit sommerhus fået malet loftet, som havde været udsat for en vandskade. Resultatet er meget flot, arbejdet er foretaget hurtigt og effektivt, og der har været rigtig god og hurtig kommunikation op til og under arbejdet. Kan kun give min allerbedste anbefaling.

27 marzo 2026

Glad og tilfreds kunde

Lige fra besøg i forbindelse med tilbud, til udførelse af jobbet har alt været en god oplevelse. Godt og pænt udført arbejde - kan helt klart anbefales.
Bruger dem helt sikkert igen :)

20 febbraio 2026

Klar anbefaling herfra!

Klar anbefaling herfra! Jeg kontaktede Ahler malerfirma, da jeg havde akut behov for hjælp til aflevering af en lejebolig. Der var en maler og en lærling på stedet. De var super imødekommende, venlige og servicemindede. De fik lejligheden klar på ingen tid og leverede et flot stykke arbejde :)

11 settembre 2025

Den varmeste anbefaling

Vi har fået fuldspartlet, sat filt op og malet næsten hele vores hus.
Arbejdet er flot udført, og der har været super god kommunikation gennem hele processen.
Det er udført indenfor den lovede tid.
Vi stødte på en udfordring under vores renovering og blev nødsaget til at udskyde opstarten. Her blev vi imødekommet af firmaet.

2 febbraio 2026