Valutata 1 stelle su 5

Inte nog med att Mälarenergi har stängt vatten och värme mitt i vintern i mer än 5 gånger på bara några månader.... idag skulle vattnet vara tillbaka kl 16 och inte en droppe finns. De har redan haft... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

När jag flyttade bad jag att bli uppringd och få ett erbjudande. Det var ett trevligt samtal och processen var enkel. De är inte de billigaste eleverantören men man får vad man betalar för och deras k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vid ett tillfälle blev det något fel i vår kommunikation, som fick lite omständiga administrativa konsekvenser. Sånt kan hända ALLA företag. Det handlar bara om hur man hanterar det efteråt. Mälarener... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Blev uppringd av en försäljare som erbjöd en bra deal under en begränsad period med slopad månadsavgift och spotpåslag. DOCK glömde försäljaren berätta att de har ett påslag på ursprungsmärkning (Va... Leggi di più

1. Fornitore di energia
  2. Fornitore di energia pulita

Scritti dall'azienda

Vi jobbar varje dag för att du ska få livets självklarheter så som el, fjärrvärme, vatten och bredbandslösningar. Se våra elpriser och teckna elavtal idag.

3,0

Jag fick svar på mina funderingar

Jag fick svar på mina funderingar

25 marzo 2025

Risposta di Mälarenergi AB

Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse i samband med vår kontakt.
Du är alltid välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Valutata 1 stelle su 5

Jag önskar att man är trevligare och…

Jag önskar att man är trevligare och kanske undersöker lite själv varför en betalning krånglar, när kunden gjort alla rätt enligt rutin i Kivra och bank. Eller bara tackar att ett eventuellt problem behöver undersökas. Eller har förståelse för att betalningen i så fall eventuellt blir försenad pga något kund inte kan påverka. Istället bemöts med att om pengarna inte är inne senast 11e, så kommer påminnelseavgift. Man kan se att kunden gör sitt bästa för att undersöka vad som hänt!

3 marzo 2025

Hej Linn!

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar att du inte fick den service och förståelse du förväntade dig i samband med din betalning. Vi förstår att betalningsproblem kan vara frustrerande och att det kan vara svårt att påverka vissa faktorer. Vi vill gärna att våra kunder ska känna sig trygga och bemötta med respekt i alla situationer.

Vi uppskattar att du har tagit dig tid att undersöka vad som kan ha orsakat förseningen, och vi kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att vi hanterar sådana ärenden med mer förståelse och transparens i framtiden.

Vi kommer att ta till oss av din feedback och se till att vi blir bättre på att kommunicera när problem uppstår, samt vara tydliga med hur vi hanterar eventuella försenade betalningar.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
Linda - Mälarenergi Kundcenter.

Ofullständiga svar

Jag hade flera frågor i ärendet, en fick jag ett halvdant svar på, en fick jag inget svar alls och en fick jag svar att det är ett känt problem!
Det skulle vara mer intressant att vet om problemet kommer att lösas och svaret på min tredje fråga!

17 febbraio 2025

Hej Ove!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du inte fått fullständiga svar på dina frågor och för att kommunikationen inte var tydlig. Det är verkligen inte vår avsikt att lämna våra kunder med obesvarade frågor, och vi förstår hur frustrerande det kan vara.

Angående det känt problemet som du nämner, vill vi gärna undersöka det vidare för att ge dig ett klart och tydligt svar på om och när det kommer att lösas. Vi kommer att prioritera att ge mer konkreta och utförliga svar på alla frågor framöver för att undvika liknande situationer.

Tack igen för att du hjälpte oss att bli bättre!
Linda, Mälarenergi - Kundcenter

Valutata 1 stelle su 5

Akta er för målar energi försäljare…

Akta er för målar energi försäljare ringer och vill erbjuda avtal men dom lyssnar inte vad man säger till dom .
Dom säger att man inte fattar vad dom säger. Ta inget avtal med sådana bolag Usch 😑

5 febbraio 2025

Risposta di Mälarenergi AB

Hej, tack för din feedback. Vi beklagar om du har upplevt våra samtal som störande. Vår intention är att alltid ge relevant information och bra service. Om du vill slippa fler samtal kan du kontakta oss direkt, så ser vi till att respektera dina önskemål. Vi tar din synpunkt på allvar och uppskattar att du delar den med oss.

Önskar dig en jättefin dag,

Dåligt

Dålig stil ! Använder ett säljbolag som aldrig slutar ringa. Bojkotta sådana företag.

28 gennaio 2025

Önskar dig en jättefin dag,

Valutata 5 stelle su 5

Snabb svar och löst ärendet

27 gennaio 2025

Hej Tanja!

Vad härligt att du delar med dig av din positiva upplevelse i samband med din kontakt med oss.

Vi är mycket tacksamma över att du tagit dig tid att lämna den här feedbacken.

Valutata 1 stelle su 5

Borde tillhandahålla rent dricksvatten…

Borde tillhandahålla rent dricksvatten som dom flesta kommuner, Det gör dom inte. Vi har PFAS och andra gifter i vattnet, och för att dom ska sluta förgifta oss så måste vi betala 10% mer, Låter som utpressning tycker jag.

8 dicembre 2024

Hej John!
Tack för din feedback. Vi har full förståelse för att utlåtandena i media kan väcka oro. Just nu klarar vi dagens gränsvärden och förbereder oss för att klara de kommande värdena. Vi på Mälarenergi Vatten övervakar kontinuerligt PFAS-halterna i vårt dricksvatten för att säkerställa dess kvalitet. Vi arbetar aktivt för att minska halterna i vårt dricksvatten. Vi genomför just nu, tillsammans med Västerås stad, en omfattande utredning för att säkerställa en säker och hållbar dricksvattenförsörjning för dig och vårt samhälle. För att nämna exempel så prövas nu två olika tekniker: aktivt kol och jonbytare för rening.
Mälarenergi tar frågan på stort allvar och kommer göra allt för att komma ner under de nya värdena som alltså inte börjat gälla ännu. Vi kan fortsätta dricka det goda vattnet. De nya gränsvärdena kräver påbörjade åtgärder senast 1 januari 2026.
Önskar du ta del av mer information så kan du läsa mer om detta här: https://www.malarenergi.se/vatten-avlopp/vatten/pfas-riktlinjer-och-matningar/

Önskar dig en fin dag,
Linda, Mälarenergi kundcenter

Valutata 1 stelle su 5

Har betett sig direkt oärligt mot min…

Har betett sig direkt oärligt mot min pensionerade pappa genom att lova ett elpris muntligt och att sedan när räkningen kommer så är det ett annat pris satt. Ej konstigt att betyget för detta kommunala företag störtdyker. Tummen ned.

29 novembre 2024

Hej Fredrik,
Tack för din feedback. Jag vill börja med att beklaga er upplevelse, så ska det givetvis inte gå till. Jag skulle gärna få möjligheten att se över vad kan ha hänt - och kunna åtgärda det här. Har du möjligheten så får du gärna kontakta oss på post@malarenergi.se och ange trustpilot i ämnesraden.

Linda, Mälarenergi kundcenter

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och tydlig återkoppling / svar.

Snabb och tydlig återkoppling / svar.. Skönt med kundtjänst som återkommer snabbt

26 novembre 2024

Hej Göran!

Vad härligt att höra att du fått snabb och tydlig återkoppling. Tack för att du tagit dig tiden till att lämna denna feedback.

Önskar dig en fin kväll!
Linda - Mälarenergi, Kundcenter

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick bra information om hur jag…

Jag fick bra information om hur jag kunde anmäla flytt!!

8 novembre 2024

Hej Carina!
Tack för att du tagit dig tid till att lämna feedback. Vad härligt att höra att du fick den information du behövde. Hör gärna av dig igen om det finns något annat vi kan hjälpa dig med.
önskar dig en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Ni hjälpte mig att hitta nåt jag…

Ni hjälpte mig att hitta nåt jag tidigare sett. Och på ett snabbt sätt meddela mig detta tack

4 novembre 2024

Risposta di Mälarenergi AB

Hej Maud! Tack för att du tagit dig tid till att lämna denna feedback. Vad härligt att höra att du fick snabb och bra hjälp.

Nya nätavgifter

Snabbt svar på min fråga

28 ottobre 2024

Hej Bengt-Olof!
Tack för att du tagit dig tid till att lämna feedback på din upplevelse. Härligt att du fick ett snabbt svar på din fråga.

Ett riktigt snabbt och uttömmande svar

Ett riktigt snabbt och uttömmande svar

24 ottobre 2024

Hej Per-Anders!
Vad härligt att höra, tack för att du tagit dig tid till att lämna denna feedback.
Önskar dig en riktigt fin dag!

Linda, Mälarenergi Kuncenter.

Fick inget riktigt svar.

Fick inget riktigt svar. Fick bara ett generellt, allmänt svar med ett länkat "färdigtryckt" svar som egentligen inte svarade på min direkta fråga.

21 ottobre 2024

Tack för din feedback.
Jag beklagar din upplevelse, givetvis ska du få svar på din fråga.
Om du har möjlighet så får du gärna kontakta oss på 021-395050 alternativt post@malarenergi.se och ange att du lämnat detta omdöme. Så ska vi se till att undersöka vad som hänt och att du får ett ordentligt svar på din fråga.

Önskar dig en jättefin dag.

Valutata 1 stelle su 5

Usel tjänst vid sportabonnemang!

Avsaknad av förklaring hur man tänker kompensera och förbättra tjänsten att informera om spotpris. Upplever att företaget inte har ambitionen att förbättra sin tjänst. Har ingen app och hemsidan fungerar inte. 4 helger pp två månader. Ingen personal arbetar under helger där man kan komma i kontakt med dem vid sådana problem. Uselt!

4 ottobre 2024

Hej Kenneth.
Tack för din feedback.
Vi beklagar verkligen att våra spotpriser inte kunnat redovisats från och till på sistone. Vi förstår vikten av att denna funktion ska fungera.
Efter en större extern ändring, har vi haft problem med inläsningar. Vi är medvetna om detta och arbetar för att det inte ska ske igen.
Vi har förståelse för att en app står högt upp bland våra kunders önskemål – och kommer inom kort att kunna möta ert behov med en app med många smarta funktioner.
Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss på 021-395050 alternativt post@malarenergi.se

Önskar dig en fin dag!

Valutata 3 stelle su 5

Inte bra att appen är borttagen

Inte bra att appen är borttagen

8 ottobre 2024

Hej Peder!

Tack för din feedback. Vi har förståelse för att en app står högt upp bland våra kunders önskemål. Håll gärna utkik på vår hemsida och i våra nyhetsbrev för att ta del av kommande nyheter.

Du är alltid välkommen att höra av dig vid frågor.

Tragisk kundtjänst

Tragisk kundtjänst. Ger ett annat pris än överenskommet. För att således bli tvungen att bryta direkt.

3 ottobre 2024

Hej Michael,
Tack för din feedback.
Om möjligheten finns, ber vi dig vänligen kontakta oss för att se över vad som kan ha hänt. Givetvis ska priset enligt överenskommelsen gälla.

Du når oss på 021-395050 alternativt post@malarenergi.se

Önskar dig en fin dag,

Valutata 5 stelle su 5

Marcus är tydlig i sina svar vilket gör…

Marcus är tydlig i sina svar vilket gör att Jag får förtroende o känner mig förstådd i dialogen. Ert system är inte enkelt att hänga med i då ni i systemet sackar efter.

17 settembre 2024

Hej Birgitta!

Tack för att du tagit dig tid till att lämna denna fina feedback. Fantastiskt att höra att vi har ditt förtroende och att du känner dig förstådd av vår medarbetare.

Valutata 5 stelle su 5

Alltid trevliga svar, och hjälp på alla vis.

För mig är Mälarenergi toppen.

17 settembre 2024

Risposta di Mälarenergi AB

Tack för din härliga feedback, det gläder oss att du är en nöjd kund.

Valutata 5 stelle su 5

Ett mycket bra bemötande och god…

Ett mycket bra bemötande och god förståelse för de svårigheter som finns i att välja ett nytt avtal.
Vi hade ett bra samtal om de alternativ som fanns att ta hänsyn till. Vi kom fram till en lösning.
Tack för din empati.

9 settembre 2024

Hej Anders!

Tack för din fina feedback. Vi blir så glada över att få ta del av din upplevelse och att vi levt upp till dina förväntningar.

Kundcenter, Mälarenergi

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più