Inte nog med att Mälarenergi har stängt vatten och värme mitt i vintern i mer än 5 gånger på bara några månader.... idag skulle vattnet vara tillbaka kl 16 och inte en droppe finns. De har redan haft... Leggi di più
När jag flyttade bad jag att bli uppringd och få ett erbjudande. Det var ett trevligt samtal och processen var enkel. De är inte de billigaste eleverantören men man får vad man betalar för och deras k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vid ett tillfälle blev det något fel i vår kommunikation, som fick lite omständiga administrativa konsekvenser. Sånt kan hända ALLA företag. Det handlar bara om hur man hanterar det efteråt. Mälarener... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Blev uppringd av en försäljare som erbjöd en bra deal under en begränsad period med slopad månadsavgift och spotpåslag. DOCK glömde försäljaren berätta att de har ett påslag på ursprungsmärkning (Va... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Vi jobbar varje dag för att du ska få livets självklarheter så som el, fjärrvärme, vatten och bredbandslösningar. Se våra elpriser och teckna elavtal idag.
Gasverksgatan 7, 721 30, Västerås, Svezia
- 021-395050
- post@malarenergi.se
- www.malarenergi.se
Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Jag fick svar på mina funderingar
Jag fick svar på mina funderingar

Risposta di Mälarenergi AB
Jag önskar att man är trevligare och…
Jag önskar att man är trevligare och kanske undersöker lite själv varför en betalning krånglar, när kunden gjort alla rätt enligt rutin i Kivra och bank. Eller bara tackar att ett eventuellt problem behöver undersökas. Eller har förståelse för att betalningen i så fall eventuellt blir försenad pga något kund inte kan påverka. Istället bemöts med att om pengarna inte är inne senast 11e, så kommer påminnelseavgift. Man kan se att kunden gör sitt bästa för att undersöka vad som hänt!

Ofullständiga svar
Jag hade flera frågor i ärendet, en fick jag ett halvdant svar på, en fick jag inget svar alls och en fick jag svar att det är ett känt problem!
Det skulle vara mer intressant att vet om problemet kommer att lösas och svaret på min tredje fråga!

Risposta di Mälarenergi AB
Akta er för målar energi försäljare…
Akta er för målar energi försäljare ringer och vill erbjuda avtal men dom lyssnar inte vad man säger till dom .
Dom säger att man inte fattar vad dom säger. Ta inget avtal med sådana bolag Usch 😑

Dåligt
Dålig stil ! Använder ett säljbolag som aldrig slutar ringa. Bojkotta sådana företag.

Risposta di Mälarenergi AB
Borde tillhandahålla rent dricksvatten…
Borde tillhandahålla rent dricksvatten som dom flesta kommuner, Det gör dom inte. Vi har PFAS och andra gifter i vattnet, och för att dom ska sluta förgifta oss så måste vi betala 10% mer, Låter som utpressning tycker jag.

Risposta di Mälarenergi AB
Har betett sig direkt oärligt mot min…
Har betett sig direkt oärligt mot min pensionerade pappa genom att lova ett elpris muntligt och att sedan när räkningen kommer så är det ett annat pris satt. Ej konstigt att betyget för detta kommunala företag störtdyker. Tummen ned.

Risposta di Mälarenergi AB
Snabb och tydlig återkoppling / svar.
Snabb och tydlig återkoppling / svar.. Skönt med kundtjänst som återkommer snabbt

Risposta di Mälarenergi AB
Jag fick bra information om hur jag…
Jag fick bra information om hur jag kunde anmäla flytt!!

Risposta di Mälarenergi AB
Ni hjälpte mig att hitta nåt jag…
Ni hjälpte mig att hitta nåt jag tidigare sett. Och på ett snabbt sätt meddela mig detta tack

Ett riktigt snabbt och uttömmande svar
Ett riktigt snabbt och uttömmande svar

Fick inget riktigt svar.
Fick inget riktigt svar. Fick bara ett generellt, allmänt svar med ett länkat "färdigtryckt" svar som egentligen inte svarade på min direkta fråga.

Risposta di Mälarenergi AB
Usel tjänst vid sportabonnemang!
Avsaknad av förklaring hur man tänker kompensera och förbättra tjänsten att informera om spotpris. Upplever att företaget inte har ambitionen att förbättra sin tjänst. Har ingen app och hemsidan fungerar inte. 4 helger pp två månader. Ingen personal arbetar under helger där man kan komma i kontakt med dem vid sådana problem. Uselt!

Tragisk kundtjänst
Tragisk kundtjänst. Ger ett annat pris än överenskommet. För att således bli tvungen att bryta direkt.

Risposta di Mälarenergi AB
Marcus är tydlig i sina svar vilket gör…
Marcus är tydlig i sina svar vilket gör att Jag får förtroende o känner mig förstådd i dialogen. Ert system är inte enkelt att hänga med i då ni i systemet sackar efter.

Risposta di Mälarenergi AB
Alltid trevliga svar, och hjälp på alla vis.
För mig är Mälarenergi toppen.

Risposta di Mälarenergi AB
Ett mycket bra bemötande och god…
Ett mycket bra bemötande och god förståelse för de svårigheter som finns i att välja ett nytt avtal.
Vi hade ett bra samtal om de alternativ som fanns att ta hänsyn till. Vi kom fram till en lösning.
Tack för din empati.

Risposta di Mälarenergi AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.