Malagaferieboligudlejning Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Myself and family (8 in total) stayed at a Villa with the Malaga Holiday Homes Team for a week in the Costa Del Sol in August 2026 for my birthday celebrations. Sara and her team could not have been... Leggi di più

Alt var bare i orden, fra det øjeblik vi bookede lejligheden til vi tog derfra. Super hjælp og service til stort som småt, og super lækker ferie bolig. Vi vil helt sikkert bruge malagaferieboligudlej... Leggi di più

Vi var en familie på 8 afsted, 6 voksne og 2 børn. Flere gange har vi lejet huse i og omkring Fuengirola, men aldrig har vi oplevet en så høj standard med rengøring og hjælpsomhed på et ophold. Til v... Leggi di più

Kan kun anbefale at leje igennem Malagaferieboligudlejning.dk Alt spillede fra start til slut, svar på spørgsmål blev hurtig besvaret af Sara via tlf. opkald eller sms 👍 lejlighederne vi lejede va... Leggi di più

1. Agenzia di affitto di case vacanze
  2. Servizio sistemazione per vacanze

Malaga Holiday Homes (Malaga ferieboligudlejning) udlejer ferieboliger i Malaga området på Costa del Sol nærmere bestemt fra Torremolinos til Marbella. Malaga Holiday Homes blev stiftet i 2009 Af Sara Lopez Petersen og Alex Nielsen, Malaga ferieboligudlejning har kontor i det Skandinaviske forretningscenter Centro Nordico på Mijas vejen i Mijas/Fuengirola. Malaga ferieboligudlejning tæller i dag 16 medarbejdere herunder eget rengøringspersonale der sikre at boligen står tip-top når gæsterne ankommer til deres lejede bolig, I vil som gæster i vores ferieboliger ligeledes find en velkomstpakke når i ankommer til boligen (vand, sodavand, øl, vin og lidt chips) samt en medarbejder fra firmaet til at byde jer velkommen og give info vedrørende boligen * Ingen faste ankomstdage * Personlig indtjekning * Vi taler Dansk, Spansk og Engelsk * Betal kun 20% ved booking * 24 timers service Vi glæder os til at høre fra jer...

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Perfekt udlejer

Nu har jeg 2 gange lejet hos dem.. zara er super udlejer.. altid behjælpelig.. svarer hurtig på mail og besked.. PERFEKT LEJLIGHED med alt hvad der behøves til en skøn ferie 😀
Kan anbefales herfra 😀

28 maggio 2024

Den bedste feriebolig service der findes

Kunne man give flere stjerner, så havde jeg gjort det!
Vi lejede et hus i Fuengirola igennem Sara. Meget fornuftig pris, vanvittig god udsigt og beliggenhed. Boligen var også tip top. Desværre var det en udfordring med fællespoolen, som vi opdagede straks ved ankomst. Vi var 7 mand afsted, med masser af børn, så poolen var ret nødvendig. Ringede til Sara, og til trods for hun var til et stort privat arrangement, så var hun vildt løsnings orienteret, og fik os over i en anden bolig allerede dagen efter(vi ankom sen aften)
Vi sidder nu her på vores livs bedste ferie i et fantastisk hus. Jeg kommer til at bruge Malaga feriebolig service hvert år, og vil hermed give min bedste anbefaling til alle. Sara yder verdensklasse service, og boligerne er ren luksus !

Mvh Morten

30 maggio 2024

Sara er fuldstændig fantastisk

Sara er fuldstændig fantastisk, magen til hjælpsomhed og energi for at yde kunderne den bedste service skal man lede længe efter. Ved mindste behov stod Sara klar.
Kan kun på det varmeste anbefale Sara og Malaga feriebolig udlejning.

17 agosto 2023

Super fine lejligheder og fantastisk…

Super fine lejligheder og fantastisk service. Malaga ferieboligudlejning står altid til rådighed og vender retur hvis der er spørgsmål. De klarer alt fra lufthavnstransfer til indkøb ved ankomst.

19 ottobre 2023

What an amazing apartment

What an amazing apartment, everything we needed & more will definitely be back next year. Sara was so helpful from booking to checking out. Very quick responses from her to my many questions lol. The pool is so lovely for adults & little ones. And fantastic beach opposite. Loved it.

9 ottobre 2023

Absolutely amazing properties from…

Absolutely amazing properties from Malaga holiday homes,first class service from Sara and the whole team.
They arrange everything so no need to worry about a thing,from arranging the keys to be there on arrival and departure.this is the second time in 3 years we have booked with Sara and her amazing team.cant wait till next year, only thing is that your spoilt for choice with amount of beautiful places to stay.

1 settembre 2023

Lækker ferielejlighed i Torreblanca, Fuengirola

For anden gang havde vi et skønt ophold i denne 3 værelses lejlighed med udsigt til havet fra alle værelser og balkon.
Lækker restauranter i gå afstand, bus og tog, næsten uden for døren.
Sara var som altid behjælpelig, når vi havde brug for det.

Vi kommer helt sikker tilbage❤️
Ivan og Mia

15 settembre 2023

Perfekt lejlighed i Benalmedena Pueblo👍

Super lækker lejlighed , med bred udsigt over Middelhavet , vel udstyret med alt hvad man har brug for, fin afgang til fitness rum. 200 m nede af god trænings stigning lå puebloen med bagere , caféer med mere , nye steder at finde hele tiden , når man udforskede gaderne , små sports pub alt sammen med sødt personale . Bus og tog i nærhed og nemt at finde rundt i.Udlejer Sarah yder super service på flere sprog 👍🇩🇰🇪🇸🇬🇧og Sally udlevere lejlighed og fortæller om alt man har brug for ,glæder mig til at komme tilbage 😀🇪🇸♥️. Kenneth

9 ottobre 2023

2nd different property that we have…

2nd different property that we have stayed at now from Malaga Holiday Homes & another 10/10. Beautiful property, clean and spacious & in a great location. Everything is very professional with a great book telling you about the local area, places to visit, important numbers that you might need etc. Even free drinks in the fridge which is a lovely touch. Sara & the team are fantastic too. We will not waste our time looking at any other website for holiday rentals in the Benalmadena area as Malaga Holiday Homes has the best. We will be back soon. Many thanks once again 👍👍👍

25 settembre 2023

Super service.

Beliggenhed, service, tryghed, kommunikation med udlejer. Alt var simpelthen perfekt. Kan kun anbefales.
Fam. Gregersen.

24 luglio 2023

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Vi har brug Sara og Malaga Ferieudlejning en del gange efterhånden. Hver eneste gang er det en super god oplevelse, hvor service og support er helt i top.
Lejlighederne vi har boet i har været helt perfekte, og har der været en sjælden udfordring er den blevet løst hurtigt.
Kæmpe anbefaling herfra

20 agosto 2023