Malagaferieboligudlejning Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kan kun anbefale at leje igennem Malagaferieboligudlejning.dk Alt spillede fra start til slut, svar på spørgsmål blev hurtig besvaret af Sara via tlf. opkald eller sms 👍 lejlighederne vi lejede va... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tak Sara for en god oplevelse. Vi havde nogle dejlige dage i Stupa Hills trods en mindre udfordring i poolområdet, men som blev løst til alles tilfredsstillelse. Sara er helt igennem fantasti... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di affitto di case vacanze
  2. Servizio sistemazione per vacanze

Scritti dall'azienda

Malaga Holiday Homes (Malaga ferieboligudlejning) udlejer ferieboliger i Malaga området på Costa del Sol nærmere bestemt fra Torremolinos til Marbella. Malaga Holiday Homes blev stiftet i 2009 Af Sara Lopez Petersen og Alex Nielsen, Malaga ferieboligudlejning har kontor i det Skandinaviske forretningscenter Centro Nordico på Mijas vejen i Mijas/Fuengirola. Malaga ferieboligudlejning tæller i dag 16 medarbejdere herunder eget rengøringspersonale der sikre at boligen står tip-top når gæsterne ankommer til deres lejede bolig, I vil som gæster i vores ferieboliger ligeledes find en velkomstpakke når i ankommer til boligen (vand, sodavand, øl, vin og lidt chips) samt en medarbejder fra firmaet til at byde jer velkommen og give info vedrørende boligen * Ingen faste ankomstdage * Personlig indtjekning * Vi taler Dansk, Spansk og Engelsk * Betal kun 20% ved booking * 24 timers service Vi glæder os til at høre fra jer...

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kan varmt anbefale Malaga ferieboligudlejning

Kan varmt anbefale Malaga ferieboligudlejning. Både før og under ferien var der super service gennem Sara som altid var tilgængelig og klar med hjælp og spørgsmål. Vores lejlighed i Higuerón West levede til fulde op til forventningerne og de billeder vi havde set på forhånd. Der var pænt og rent i lejligheden og de bestilte madvarer var også på plads. Vi ringede da vi ankom til lufthavnen og efter en kort køretur, så var der en ung mand klar til at byde os velkommen ved lejligheden. Der er styr på tingene fra start til slut. Vi har haft den dejligste ferie, 3 børn og 2 voksne i 11 dage. Bestemt ikke sidste gang vi benytter dem. TAK😊

21 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Super service fra første henvendelse

Vi havde en dejlig ferie i vores lejede lejlighed i Fuengirola. Vi blev mødt ved lejligheden af et par unge søde mennesker, der fortalte om lejligheden og havde sat øl, vand og sodavand i køleskabet og der var også en lille fin velkomst gave 😊
Vi har fået en fantastisk service fra Sara’s side i hele forløbet og kan varmt anbefale Malaga ferieudlejning

7 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Kan kun anbefale at leje igennem…

Kan kun anbefale at leje igennem Malagaferieboligudlejning.dk
Alt spillede fra start til slut, svar på spørgsmål blev hurtig besvaret af Sara via tlf. opkald eller sms 👍 lejlighederne vi lejede var begge mega fine, og manglede ikke noget.
Vi vil helt klart leje igennem dem igen.

24 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Tak Sara for en god oplevelse

Sara er helt igennem fantastisk. Hun har været super sød og nærværende i vores booking.
Kan kun anbefale deres bureau og den lækre lejlighed vi fik lejet. Lejligheden havde alt man kunne bede om. Dog skal man lige være frisk på indretningen af ‘åbent toilet’ med glasdøre i det store soveværelse… ☺️
Men virkelig lækker udsigt fra lejligheden som var ren og pæn
Tak

2 giugno 2026

Fijne communicatie

Fijne communicatie,
We konden eerder inchecken en later uitchecken.
Het huis was heel schoon en veilig.
Centraal gelegen plek.
Top!

16 aprile 2026

Alt fungerede perfekt

Første gang vi ikke har købt en færdig pakkerejse, men selv har booket fly, bolig, bil osv., så var da “lidt” spændende. Alt har fungeret PERFEKT. Super service fra Sara, da jeg havde et par spørgsmål inden afrejse og et par spørgsmål imens vi var på stedet. Sara svarer hurtigt, venligt og hjælpsomt. Huset vi havde var super. Det levede op til billeder og beskrivelse. Alt var pænt, rent og i orden. Der manglede intet. Vi kommer helt sikkert fremadrettet til at rejse på denne måde.
De bedste anbefalinger herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

21 ottobre 2025

Største anbefalinger til Malagaferieboligudlejning

Største anbefalinger til Malagaferieboligudlejning.dk og Sara der har firmaet. Vi lejede en lejlighed igennem Sara, virkelig lækker lejlighed pæn og ren. Sara har været så venlig og stod altid til rådighed hvis vi havde nogle spørgsmål eller andet.

Kommer vi helt sikkert til at benytte os af igen!

17 ottobre 2025

Fantastisk hus og service

Vi har lejet et stort hus igennem Malagaferieboligudlejning og har haft den dejligste ferie. Fantastisk hus og fantastisk service og hjælpsomhed. Her er rent og pænt, Sara er utrolig sød og hjælpsom. Helt sikkert ikke sidste gang at vi lejer en feriebolig her☺️

14 settembre 2025

Fantastisk firma…

Vi har nu 5-6 gange lejet lejlighed igennem malaga ferie boligudlejning, der har aldrig været problemer, service er på 10 ud af 10, fornøjelse med kontakt til Sara, hvis der er brug for noget er hun der straks,vi vil bruge firmaet mange år fremover, altid gode og flotte lejligheder
Service i top
Personlig kontakt i top
Fantastisk med det hele

19 settembre 2025

Fantastisk service

Vi lejede en stor villa til hele familien og allerede fra første dag, fik jeg en god fornemmelse. Sara er altid hurtig til at svare , været utrolig hjælpsom med alt både før og under ferien. Huset svarede til vores forventninger og vi havde en skøn ferie i Las Chapas ( lidt væk fra turister) .
Kan varmt anbefale Malaga Ferieudlejning , vi lejer gerne igen.

16 settembre 2025

En fantastisk ferie

Alt fungerede perfekt! Fra booking af hus til 14 mennesker 10 måneder forud for ferien til løbende dialog og besvarelse af spørgsmål forud for ferien over betaling og selve ferien. Sara & Co. svarede hurtigt, effektivt og super venligt på alle henvendelser, huset mere end levede op til forventningerne, og vi havde den mest fantastiske ferie. Vi kan kun anbefale bureauet og vil helt sikkert anvende dem næste gang, vi holder ferie i Sydspanien. STORT TAK til Sara & Co.

23 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Er fuld tilfreds med opholdet som vi…

Er fuld tilfreds med opholdet som vi havde booket via hjælp fra Malaga ferieudlejning. Sara hjalp med at finde rette sted for os, og det har svaret fuldt ud til vores forventninger . Sara var hurtig til at give os svar under opholdet på vores forespørgsel. Og havde stor fleksibilitet ift afrejse tidspunkt Tænker at kvalitet og pris hænger godt sammen.
Lejligheden var i en høj standard.

30 agosto 2025

Fantastisk service

Fantastisk service, fantastisk hus.
Sara svare hurtigt på spørgsmål før, under og efter opholdet - dejligt med hurtig nærværende service.
Huset var som beskrevet, lækker hus og fantastisk udsigt😎
Helt sikkert ikke sidste gang vi bruger Sara!

7 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft den udsøgte fornøjelse at leje et feriehus gennem Malagaferieboligudlejning

Vi har haft den udsøgte fornøjelse at leje et hus i Benalmadena Pueblo denne sommer 2025 hos Malaga Ferieboligudlejning. Det har spillet fra forespørgsel til booking og sikke en fin service Sara har leveret.
Dejligt hus, som passede fuldstændig til beskrivelsen på hjemmesiden. Super skønt og alt var godt. Hurtig svar på forepørgsler via WhatsApp. Vi kan med glæde anbefale at booke gennem dem. Det bedste er at Sara taler dansk.

22 luglio 2025

En Perfekt Ferieoplevelse!

En Perfekt Ferieoplevelse!
Vi har netop haft den store fornøjelse at bo i en ferielejlighed fra Malaga Feriebolig udlejning, og jeg kan med glæde sige, at alt bare fungerede helt fejlfrit fra start til slut. Det var en absolut fornøjelse, og vi nød hvert et øjeblik.
Kommunikationen med Sara var super lige fra den første forespørgsel. Svar kom hurtigt og var altid hjælpsomme og informative, hvilket gjorde planlægningen utrolig nem. Ankomstprocessen var lige så gnidningsfri; nøgleudlevering var velorganiseret, og vi følte os velkomne med det samme.
Selve lejligheden levede fuldt ud op til forventningerne – og mere til! Den var skinnende ren, veludstyret med alt, hvad man kunne ønske sig, og indretningen var både smagfuld og hyggelig. Alle faciliteter, fra køkkenudstyr til Wi-Fi, fungerede upåklageligt uden et eneste problem under hele vores ophold.
Beliggenheden var også ideel, hvilket gjorde det nemt at udforske området og komme rundt. Det var tydeligt, at udlejeren har gjort en stor indsats for at sikre en problemfri og behagelig oplevelse for gæsterne.
Vi kan varmt anbefale denne ferielejlighed til alle, der søger en stressfri og vidunderlig ferie. Her får man virkelig værdi for pengene og en oplevelse, der overgår forventningerne. Vi vil uden tvivl forsøge at booke denne lejlighed igen, hvis vi får mulighed for det!
Lars Thomsen

17 luglio 2025

Fantastisk dejligt feriehus

Fantastisk dejligt hus med masser af plads, herunder 3 badeværelser og de skønneste terrasser med stort poolområde.
Vi har følt os særdeles godt behandlet fra første henvendelse, og fik super god ekstra service, da vi kom lidt i nød.

12 luglio 2025

De varmeste anbefalinger…

Vi har haft et super ophold i en dejlig lejlighed, som til fulde levede op til billederne og beskrivelsen. Desuden har servicen været helt i top, både før og under vores ophold.
Vi kan absolut anbefale Malagaferieboligudlejning!

11 luglio 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più