Onze watermeter bleef op onverklaarbare wijze doorlopen met een hoog waterverbruik tot gevolg. Via vereniging eigen huis Lekdetectie aangevraagd. De volgende dag al kwam Mainplus langs om het lek op t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heb op 09-02 een negatieve reactie gegeven. Er zou contact met mij opgenomen worden, maar zoals het gaat bij MainPlus....geen reactie, typisch MainPlus. Ik geloof ook al die 5x reacties niet, gewoon z... Leggi di più
Snelle handeling! Er komt een deskundig iemand langs die uitvoerig gaat onderzoeken waarvandaan de lekkage komt, in ons geval was het een kapotte leiding achter de muur. Ook vervolgschade heeft hij go... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bijzonder prettig bedrijf! Aan de telefoon werd fijn meegedacht en was alles snel geregeld. De monteur was stipt op tijd en zeer vakkundig, communicatief en netjes. Er was bij ons een vreemd probleem... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hallo, wij zijn MainPlus! Wij hoeven niet de grootste te zijn, maar we willen wél de beste zijn in wat we doen. Wat doen wij? MainPlus is een B2B-onderneming. Dat betekent dat onze opdrachtgevers – verzekeraars, volmachten, tussenpersonen en ledenorganisaties – onze directe klanten zijn. Maar uiteindelijk draait het allemaal om jou. Wij zorgen ervoor dat jij snel en deskundig geholpen wordt bij schade, calamiteiten, lekkages en verduurzaming. Met een netwerk van meer dan 1.500 vakmensen door heel Nederland garanderen we altijd een betrouwbare expert bij jou in de buurt. Dit doen we via vier gespecialiseerde diensten: ✅ MainPlus Schadeherstel – Duurzaam herstel van inboedel- en opstalschade, met volledige procesbegeleiding. ✅ MainPlus Calamiteitenservice – 24/7 spoedhulp bij noodgevallen in en rondom de woning. ✅ MainPlus Lekdetectie – Lekkages opsporen zonder onnodig hak- en breekwerk. (ook direct voor consumenten) ✅ MainPlus Duurzaam – Landelijke service voor het verduurzamen van woningen. Daarnaast zetten we ons actief in voor alle 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, omdat we geloven in een betere en duurzamere wereld. Wat kun je van ons verwachten? Wij vormen de schakel tussen onze opdrachtgevers, hun klanten (jou!) en onze herstelpartners. Daarom staan heldere communicatie en een soepele afhandeling bij ons centraal. Onze klantenservice is vriendelijk, begripvol en altijd bereid om mee te denken. Deel jouw ervaring! Heeft MainPlus jou goed geholpen? Dan horen we dat graag! Jouw review helpt niet alleen anderen, maar motiveert ons ook om iedere dag de beste service te bieden. Niet tevreden? Laat het ons weten! Een hoge klanttevredenheid is voor ons essentieel, maar ook wij kunnen soms een fout maken. Heb je een klacht? Laat het ons weten via klachten@mainplus.com, en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. Je kunt ons ook bellen via 088 011 70 00. Samen zoeken we naar een oplossing en doen we er alles aan om onze service te verbeteren.
Park Hoornwijck 6B, 2289 CZ, Rijswijk, Paesi Bassi
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Op zaterdag onszelf buiten gesloten. Met de sleutel aan de binnenkant in het slot. Na een tijd bezig zijn geweest spoedservice van eigenhuis gebeld. Keurig geholpen.
We moesten even wachten want de vakman moest van verder weg komen. Maar eenmaal ter plekke supersnel opgelost, zonder schade

Risposta di MainPlus
Ik had een lekkage in de badkamer en het was niet duidelijk waar dat precies vandaan kwam. Via Vereniging Eigen Huis lekdetectie aangevraagd. Binnen twee dagen namen ze contact op, de adviseur kon de dag erop al langskomen. De adviseur vond het prima dat ik meekeek op zijn apparatuur en probleem was snel achterhaald. Op het oog nog prima kit, bleek bij nadere inspectie niet goed af te dichten.

Risposta di MainPlus
Vaste vooraf afgesproken prijs. Verstopping werd opgelost zonder bijkomende kosten.

Risposta di MainPlus
Er was een lekkage ontstaan in mijn woonkamer in de nacht. Het water druppelde naar binnen en dat juist op mijn verjaardag. Direct Mainplus gebeld, ik werd goed te woord gestaan en binnen twee uur was er al een vakman geweest en was het al verholpen.

Risposta di MainPlus
Het ging om een lekdetectie. De betreffende vakman was zeer kundig en duidelijk. Het probleem was snel in kaart gebracht. Rapportage was duidelijk zodat voor de dakdekker duidelijk is hoe het probleem moet worden opgelost. Communicatie met mainplus verliep prima.
Zeer tevreden dus.

Risposta di MainPlus
Wij waten buitengesloten doordat ons voordeurslot het niet meer deed.
Ik nam contact op met de VEH en werd vlot en duidelijk te woord gestaan. Ik wist goed wat het ging kosten.
De vakman nam vervolgens binnen 10 minuten contact met me op en was er 15 minuten later.
Hij ging aan de slag en verhielp het probleem.
Vriendelijke en correcte man.

Risposta di MainPlus
Het bedrijf is goed bereikbaar en komt afspraken na.

Risposta di MainPlus
Mainplus ingeschakeld via Vereniging Eigen Huis. Door stommiteit hadden wij ons buitengesloten door aan binnenkant een sleutel in het slot te laten. Wij konden toen niet meer naar binnen. Slotenmakerbedrijven en bedrijven bij rioleringsproblemen zijn heel vaak malafide. Geen risico genomen en VEH om hulp gevraagd. Zij stuurden iemand en richtprijs was minimaal € 278,18.
Monteur was er vrij snel. Achteraf was oplossing simpel namelijk "flipperen" en benodigde tijd ca. 5 minuten. Ik kende die methode, maar door spanning niet aan gedacht het zelf zo te proberen. Beetje dom! Tof van Mainplus was dat vanwege de simpele uitvoering er een korting gegeven werd van € 94,86, wat erg op prijs gesteld wordt.

Risposta di MainPlus
Uitermate tevreden over de afhandeling van de lekkage van de douche kraan, van tevoren de begroting van de kosten en het bedrijf wat de lekkage verholpen heeft heeft dat kundig en vriendelijk gedaan.

Risposta di MainPlus
Absoluut ontevreden. Op 2 april lekkage in de serre gemeld. Duurde weken voordat er iemand langs is gekomen. Nu op 28 mei zit ik nog steeds te wachten op een rapport dat zou worden opgeleverd. Intussen wel een factuur gekregen (kosten hoger dan afgesproken) en meerdere betalingsherinneringen. Diverse malen telefonisch contact gehad waarbij werd toegezegd dat er geen herinnering meer zou worden gestuurd
. Vandaag nu weer eentje gekregen inclusief incassokosten. Ben er helemaal klaar mee.

Risposta di MainPlus
Mainplus huurt onbetrouwbare oplichters in i.p.v. beloofde erkende slotenmaker. Deur sluit niet meer, maar ook na diverse telefoontjes lost Mainplus t niet op. De dreigende oplichters willen op mijn risico nog wel keer komen voor minimaal 200 euro extra. Dat weigerde ik. Mensen bij Mainplus zijn aan telefoon erg vriendelijk maar probleem wordt niet opgelost: goedkoop slot voor veel geld en deur die niet sluit.

Risposta di MainPlus
Kraan die ineens begon te lekken, in een keukenkastje. Heel vervelend. Na een paar uur was er een monteur, alles opgelost. Uitstekend!

Risposta di MainPlus
Er was in huis een totale stroomuitval op woensdagavond. Het huis waar ik was had een voor mij totaal onbekende meterkast. Ik belde om ca. 22.00. Ne enige wachttijd werden mijn gegevens opgenomen, en werd gewezen op de kosten. Er zou iemand over ca. 3 kwartier langskomen.
Reeds kort daarna werd ik gebeld door een deskundige. Hij was vriendelijk, gaf duidelijke en goede instructies over de te verrichten handelingen in de meterkast. Na keurig alles gedaan te hebben, kwam het moment dat het hele huis weer spanning had. Werkelijk uitstekend opgelost door telefonische ondersteuning. De rekening was bescheiden, dus ook daar lof.

Risposta di MainPlus
Eerst goed meegedacht vanaf afstand, zodat het meeste weer werkte en kosten werden bespaard (vanwege tijdstip storing). Daarna bij vervolgafspraak de oorzaak kortsluiting achterhaald.

Risposta di MainPlus
Fijn en deskundig bedrijf. Vooraf spathelder wat e. e.a. gaat kosten. Zeer deskundig en vriendelijk persoon die bij ons thuis kwam voor de detectie. Belde uurtje van tevoren nog even op om te zeggen dat hij er aan kwam. Legde mij heel duidelijk uit wat hij ging doen en waarom. Het rapport wat ik nadien ontving is duidelijk en helder.

Kwaliteit perfect
Deze meneer is een paar uur bezig geweest en heeft alles goed onderzocht. Ging door tot het volledig duidelijk was waar het lek zat. Ging netjes te werk. Een zeer nette vriendelijke man.

Risposta di MainPlus
De monteur van MainPlus stelde eerst een aantal vragen m.b.t. het probleem en begon toen aan zijn onderzoek. Binnen 5 minuten was de oorzaak van het probleem gevonden waarna enkele simpele tests dat bevestigden. Het onderzoek werd duidelijk toegelicht. Keurig.

Risposta di MainPlus
Klus, verstopte riolering is snel en binnen de afgesproken tijd prima geklaard

Risposta di MainPlus
In de avonduren lekkage van de hoofdwaterleiding. Spoedklus service zorgde ervoor dat snel een loodgieter kwam die een gedegen noodreparatie uitvoerde.

Risposta di MainPlus
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.