Valutata 5 stelle su 5

Onze watermeter bleef op onverklaarbare wijze doorlopen met een hoog waterverbruik tot gevolg. Via vereniging eigen huis Lekdetectie aangevraagd. De volgende dag al kwam Mainplus langs om het lek op t... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Heb op 09-02 een negatieve reactie gegeven. Er zou contact met mij opgenomen worden, maar zoals het gaat bij MainPlus....geen reactie, typisch MainPlus. Ik geloof ook al die 5x reacties niet, gewoon z... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle handeling! Er komt een deskundig iemand langs die uitvoerig gaat onderzoeken waarvandaan de lekkage komt, in ons geval was het een kapotte leiding achter de muur. Ook vervolgschade heeft hij go... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bijzonder prettig bedrijf! Aan de telefoon werd fijn meegedacht en was alles snel geregeld. De monteur was stipt op tijd en zeer vakkundig, communicatief en netjes. Er was bij ons een vreemd probleem... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi per le imprese

Scritti dall'azienda

Hallo, wij zijn MainPlus! Wij hoeven niet de grootste te zijn, maar we willen wél de beste zijn in wat we doen. Wat doen wij? MainPlus is een B2B-onderneming. Dat betekent dat onze opdrachtgevers – verzekeraars, volmachten, tussenpersonen en ledenorganisaties – onze directe klanten zijn. Maar uiteindelijk draait het allemaal om jou. Wij zorgen ervoor dat jij snel en deskundig geholpen wordt bij schade, calamiteiten, lekkages en verduurzaming. Met een netwerk van meer dan 1.500 vakmensen door heel Nederland garanderen we altijd een betrouwbare expert bij jou in de buurt. Dit doen we via vier gespecialiseerde diensten: ✅ MainPlus Schadeherstel – Duurzaam herstel van inboedel- en opstalschade, met volledige procesbegeleiding. ✅ MainPlus Calamiteitenservice – 24/7 spoedhulp bij noodgevallen in en rondom de woning. ✅ MainPlus Lekdetectie – Lekkages opsporen zonder onnodig hak- en breekwerk. (ook direct voor consumenten) ✅ MainPlus Duurzaam – Landelijke service voor het verduurzamen van woningen. Daarnaast zetten we ons actief in voor alle 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, omdat we geloven in een betere en duurzamere wereld. Wat kun je van ons verwachten? Wij vormen de schakel tussen onze opdrachtgevers, hun klanten (jou!) en onze herstelpartners. Daarom staan heldere communicatie en een soepele afhandeling bij ons centraal. Onze klantenservice is vriendelijk, begripvol en altijd bereid om mee te denken. Deel jouw ervaring! Heeft MainPlus jou goed geholpen? Dan horen we dat graag! Jouw review helpt niet alleen anderen, maar motiveert ons ook om iedere dag de beste service te bieden. Niet tevreden? Laat het ons weten! Een hoge klanttevredenheid is voor ons essentieel, maar ook wij kunnen soms een fout maken. Heb je een klacht? Laat het ons weten via klachten@mainplus.com, en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. Je kunt ons ook bellen via 088 011 70 00. Samen zoeken we naar een oplossing en doen we er alles aan om onze service te verbeteren.

4,5

1 stella

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie op de hulpvraag (losliggende dakpannen)

Snelle reactie op de hulpvraag, snel en deskundig verholpen door vriendelijke dakdekker. Ook de helpdesk was uiterst hulpvaardig.

24 ottobre 2025

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat zowel onze helpdesk bij MainPlus als de dakdekker u snel en deskundig hebben kunnen helpen. We vinden het belangrijk dat onze service van begin tot eind prettig en professioneel verloopt, en het is mooi om te horen dat dat ook zo is ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Toppers main PLus snelle actie en gedegen rapport en onderzzoek

Na maanden van speuren en gissen naar een vochtplek in mijn slaapkamer was ik het moe en heb via vereniging Eigen huis Mainplus gevonden.
Ik heb een contactformulier ingevuld en binnen een dag is er contact met mij opgenomen.
Main Plus werkt praktisch een afspraak komt snel tot stand. De monteur was deskundig en zei op grond van ervaring dat hij bijna 100% zeker was dat het vocht van de airco kwam.Dit wekt vertrouwen. Met het juiste gereedschap wist hij snel inzichtelijk te maken dat de vocht door condensvorming van de airco kwam.

naast dat dit geconstateerd werd heeft de monteur nog onderzoek verricht aan de gevel en het dak. Het was een gedegen onderzoek dat Main Plus heeft uitgevoerd. Dit werkt geruststellend.

Op vrijdag 10-10 werd de oorzaak geconstateerd en maandagochtend 13-10 ontving ik een rapport waarin de diagnose en oplossing klink klaar omschreven was.

Er was 1 nadeel voor mij : omdat condensvorming niet onder de verzekering valt kon ik de gemaakte kosten van het onderzoek en de gevolgschade van d vocht niet vergoed krijgen.

Bedankt voor jullie professionele werkwijze

10 ottobre 2025

Beste William,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze werkwijze!

We zijn blij dat onze monteur de oorzaak snel en duidelijk heeft kunnen vaststellen en dat het onderzoek u vertrouwen en duidelijkheid heeft gegeven. Bij MainPlus vinden we het belangrijk om deskundig, transparant en oplossingsgericht te werken, dus dit soort feedback waarderen we enorm.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen!

Met vriendelijk groet,

Verstopping in de afvoer

In de ochtend gebeld en in de middag kwam RRS de verstopping verhelpen. Volgens afspraak werden wij eerst gebeld of we thuis waren. De verstopping is kundig en vlot verholpen.

15 ottobre 2025

Beste Petra,

Allereerst dank voor de mooie beoordeling!

Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen! We zijn blij dat de verstopping snel en vakkundig is verholpen en dat de communicatie vooraf goed is verlopen. Bij MainPlus streven we ernaar om onze leden zo snel mogelijk te helpen bij spoedsituaties.

Mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, dan weet u ons te vinden.

Snelle probleem herkenning

Snelle probleem herkenning, snelle oplossing. Vakman kwam op de afgesproken tijd, probleem snel en vakkundig opgelost. Goede uitleg gegeven waardoor ik zelf nog wat hen geleerd.

16 ottobre 2025

Beste Jean,

Wat een mooie review, dank u wel!

We zijn blij dat onze vakman het probleem snel heeft kunnen verhelpen én de tijd heeft genomen om alles goed uit te leggen. Bij MainPlus vinden we het belangrijk dat onze klanten niet alleen geholpen worden, maar ook met een gerust gevoel achterblijven.

Valutata 4 stelle su 5

Afgelopen maandagmorgen 27/10/25 werd…

Afgelopen maandagmorgen 27/10/25 werd ik opgeschrikt door kortsluiting in mijn TV. Gevolg mijn woon- en slaapkamer zonder stroom en dat aan het begin van de wintertijd! Wat te doen ?Naar de meterkast en de aardlekschakelaar terug duwen? Lukte niet! Vervolgens Ver. Eigen Huis gebeld. Zij bleken een spoedklusservice te hebben voor 294,10 euro en daar komt de BTW wellicht nog eens bij! Met deze service in zee gegaan! De volgende middag verscheen de elektricien ten tonele en dat bleek een echte vakman te zijn, dat was goed te merken! Binnen een half uur had ik weer stroom, heel fijn. Wel vind ik dat het in rekening te brengen tarief hoog is! Ik zou er vrede mee hebben als de betreffende elektricien tenminste 150,00 euro van die 294,00 vangt! Hij verrichtte immers voortreffelijk werk! Helemaal TOP!

27 ottobre 2025

Geachte heer Zwaanswijk,

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review!

Wat fijn om te horen dat onze elektricien u zo goed en vakkundig heeft geholpen, en dat u snel weer stroom had. We begrijpen dat de kosten hoog kunnen lijken, zeker in een noodsituatie, maar deze tarieven zijn inclusief alle spoed- en bereikbaarheidskosten die bij dit soort avond- en urgentiediensten komen kijken.

We waarderen het dat u ondanks dat uw waardering uitspreekt voor het vakmanschap en de snelle hulp. Mooie woorden als deze geven ons team echt een boost!

Valutata 4 stelle su 5

Snelle en duidelijke afhandeling.

Snelle en duidelijke afhandeling.
Echter zou men een SMS sturen met het te verwachten tijdvak dat de monteur zou komen. Deze heb ik nooit ontvangen.

17 ottobre 2025

Beste Sandra,

Fijn om te horen dat u de afhandeling als snel en duidelijk heeft ervaren. We begrijpen dat het vervelend is dat u geen SMS met het tijdvak heeft ontvangen, dat had natuurlijk wel gemoeten. We nemen uw feedback mee zodat dit in de toekomst beter verloopt.

Dank voor het delen van uw ervaring!

Goed en snel

Via vereniging eigenhuis spoedklusservice: super service, duidelijkeuitleg, snel reactie en actie. Goed opgelost

13 ottobre 2025

Geachte heer/mevrouw Gaal,

Dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de snelle hulp en duidelijke uitleg. We doen ons best om leden van Vereniging Eigen Huis snel en goed te helpen bij spoedgevallen, dus het is fijn om terug te krijgen dat dit ook zo wordt ervaren.

Mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, dan horen wij dit graag.

Valutata 5 stelle su 5

Goed en deskundig te werk gaan…

Goed en deskundig te werk gaan .Afspraak maken gaat in overleg en op korte termijn.
Goede snelle en deskundige medewerker die uitleg gaf terwijl hij bezig was.
duidelijk en goed rapport.

17 ottobre 2025

Beste heer/mevrouw Hulsman,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze werkwijze en de deskundigheid van onze medewerker. Bij MainPlus vinden we het belangrijk dat afspraken soepel verlopen, dat we snel kunnen helpen en dat onze vakmensen duidelijk uitleg geven tijdens het werk.

Ook fijn dat het rapport als duidelijk en goed is ervaren, daar doen we het voor!

We staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar.

Opgeloste verstopping

Onze verstopping is opgelost met een vooraf afgesproken bedrag. Dat vonden wij heel fijn, want dan wordt je niet geflest!

16 ottobre 2025

Beste Marianne,

Allereerst dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te horen dat de verstopping is verholpen en alles weer loopt zoals het hoort. Bij MainPlus staan we bekend om onze duidelijke afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Transparantie is key!

Dit geldt uiteraard ook voor onze andere diensten. Neem vooral eens een kijkje op de website van MainPlus om te zien wat wij nog meer te bieden hebben.

Wij staan graag voor u klaar.

Spoedreparatie in het weekend

Toen ik een lekkage had heb Ik via de spoedservice van de vereniging eigenhuis een loodgieter geboekt in het weekend. Natuurlijk was dit niet goedkoop, maar prima service en fijn om te weten dat je een betrouwbare vakman/vrouw in huis haalt.

27 settembre 2025

Beste Consumer,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service van MainPlus en de vakman die bij u is geweest!

We begrijpen dat een spoedklus in het weekend wat duurder kan uitvallen, maar we zijn blij dat u de snelle en betrouwbare hulp hebt ervaren zoals wij die graag bieden.

Bedankt dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf begin tot eind zeer tevreden

Vanaf begin tot eind zeer tevreden. Goede uitleg van wat er aan de hand was en erg goed uitgezocht of er toch niet ergens anders nog lekkage was.

17 settembre 2025

Beste MC Visser,

Hartelijk dank voor de 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat u van begin tot eind tevreden was over de service van MainPlus en dat onze uitleg en het grondige onderzoek naar mogelijke lekkages goed zijn bevallen.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 4 stelle su 5

De avond voor ik op vakantie ging bleef…

De avond voor ik op vakantie ging bleef de sleutel in de garagedeur vastzitten. Na het bellen om 8 uur in de avond, kwam de monteur nog net voor tien uur en om elf uur zat er een nieuw slot in. De monteur heeft eerst nog een poging gedaan het oude slot te repareren, heel fijn. Adequate info per telefoon ontvangen, snelle hulp van vriendelijke monteur. Heel fijn allemaal en ik kon de volgende dag met een gerust hart op vakantie.

21 agosto 2025

Beste Greta,

Wat geweldig om te lezen dat alles zo snel en soepel is verlopen, zeker op zo’n stressmoment vlak voor je vakantie! Fijn dat onze monteur eerst nog een poging deed het oude slot te repareren en dat je met een gerust hart op vakantie kon vertrekken. We vinden het ook fijn om te horen dat de telefonische informatie duidelijk was en dat je de snelle en vriendelijke hulp hebt gewaardeerd. Dat is waar MainPlus voor staat.

Mocht u ons weer in de toekomst nodig hebben, dan weet u ons te vinden.

Valutata 3 stelle su 5

WC boven verstopt, hoge annuleringkosten VEH

Op dinsdag 5 augustus gebeld naar de spoedklussen service van VEH. Mij werd verteld dat pas 3 dagen later een monteur kon komen. Dit ivm vakantie en zieke medewerkers. Tevens in sneltreinvaart wat de kosten waren en de annuleringkosten. Ik vond dit nogal aan de hoge kant maar nood breekt wet. Ik had vantevoren ook naar de door VEH gebruikte firma RRS gebeld, daar kreeg ik ook al te horen dat het 3 dagen ging duren. Waar bij VEH, 102 euro annuleringkosten in rekening wordt gebracht, kun je bij RRS echter wel kosteloos annuleren!
Uiteindelijk is het opgelost. De vriendelijke deskundige rioleringsmonteur krijgt mijn complimenten. In 1 uur tijd was eea geregeld. Kortom, voortaan bel ik rechtstreeks RRS, mocht het toilet namelijk toch weer doorlopen, dan kun je tenminste kosteloos annuleren.

5 agosto 2025

Beste Yvonne,

Bedankt voor uw feedback en uw compliment richting onze monteur. We begrijpen dat de wachttijd en de annuleringskosten vervelend voor u waren. In drukke periodes zoals vakanties kan het soms langer duren voordat we een monteur kunnen sturen en daarom communiceren we de voorwaarden altijd vooraf. We nemen uw opmerkingen mee om onze service en duidelijkheid verder te verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

zou een andere dienst gebruiken

om 17:00 gebeld dat ik een verstopping heb kwartier later gebeld door rrs dat ze me gingen helpen.
rrs kon de tijd niet aan geven hoelaat om 21:23 krijg ik bericht dat de lood gieter er aan komt
een half uur later word ik gebeld dat het nog een half uur gaat duren om 23:50 krijg ik te horen dat het nog even gaat duren
wil ik afzeggen omdat ik de volgende dag moet werken krijg ik te horen dat ik dan 102 euro aan kosten krijg voor het anuleren lekker dan
toch maar door laten gaan 00:20 staat monteur op de stoep om 01:20 vertrekt de monteur (die netjes zijn werk heeft gedaan) en daar vragen ze 248 euro voor

3 settembre 2025

Beste Richard,

Allereerst dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Ik begrijp heel goed dat het voor u ontzettend vervelend moet zijn geweest om zolang te moeten wachten, zeker op een doordeweekse avond wanneer u de volgende dag weer vroeg op moest. Dat is niet de dienstverlening die u had mogen verwachten.

Ik ben blij om te lezen dat onze monteur uiteindelijk zijn werk netjes heeft uitgevoerd, maar ik zie ook dat het traject ernaartoe voor u teleurstellend is geweest. De wachttijd en onduidelijkheid rondom de planning hadden beter gecommuniceerd moeten worden, zodat u wist waar u aan toe was en hier zelf een keuze in had kunnen maken.

Wat betreft de kosten: ik snap uw frustratie. Wij werken met vaste prijzen die we vooraf duidelijk proberen mee te geven, maar in dit geval is het proces niet soepel verlopen en dan voelt dat extra zuur. Uw feedback nemen wij daarom mee om dit intern verder te bespreken en te kijken hoe we dit soort situaties kunnen verbeteren.

Uw ervaring laat ons zien waar we moeten bijsturen, daar gaan we mee aan de slag.

Kapot voordeurslot

Op de middag voor ik met vakantie zou gaan, kon ik de voordeur niet meer sluiten door kapot slot. Was binnen 4 uur na bellen opgelost. Snelle reactie, duidelijke informatie over proces en kosten vooraf, vriendelijke mensen en 3-puntssluiting heeft na reparatie nog nooit zo goed gewerkt! Naast heldere uitleg over de oplossing van het probleem een goed advies over onderhoud gekregen. :)

3 luglio 2025

Beste Annemie,

Allereerst dank voor de mooie 5-sterren beoordeling!

Wat een geluk bij een ongeluk, om het zo maar te zeggen. Net voor de vakantie een voordeur die niet meer sluit, brengt natuurlijk de nodige onrust met zich mee. Wat fijn om te horen dat dit binnen 4 uur alweer was opgelost. MainPlus streeft ernaar bewoners zo snel mogelijk te helpen en zeker wanneer iemand bijna met vakantie gaat. We zijn blij dat onze herstelpartner de juiste oplossing heeft geboden en u van bruikbaar advies heeft voorzien.

Wij wensen u een hele fijne vakantie toe! En mocht u ons in de toekomst nog eens nodig hebben, dan weet u ons te vinden. 😉

Snelle oplossing

Snel, vakkennis en betrouwbaar. Was zeer snel ter plaatse, begon direct het probleem op te lossen. Monteur was vriendelijk en netjes.
Prijskaartje is niet laag, maar voor de geboden service billijk.

13 agosto 2025

Geachte heer/mevrouw Omega,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze snelle service, vakkennis en betrouwbaarheid heeft ervaren. We zijn blij dat onze monteur het probleem vakkundig en netjes heeft kunnen oplossen.

Bij MainPlus streven we altijd naar een goede balans tussen kwaliteit en prijs, en het is fijn om te lezen dat u dit ook als billijk ervaart.

Valutata 2 stelle su 5

Hulp bij openen slot

De monteur was binnen 10 minuten klaar en daarvoor hebben wij een nota ontvangen van € 250 (dit betrouwbare bedrijf was aanbevolen door vereniging eigen huis)
Dit is naar onze mening net zo slecht bedrijf als vereniging eigen huis over anderen verteld.
Volgende keer gaan wij zelf op zoek

8 agosto 2025

Geachte heer Bammens,

Dank voor uw reactie. Het spijt ons dat u de kosten als hoog heeft ervaren. Vooraf is u echter geïnformeerd over het tarief en u was op de hoogte van de kosten. Hoewel onze monteur snel klaar was, is het probleem daarmee wel vakkundig opgelost.

Bij MainPlus vinden we transparantie en duidelijke communicatie belangrijk, en we nemen uw feedback serieus om onze dienstverlening continu te verbeteren. Mocht u vragen hebben over de factuur of onze werkwijze, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Valutata 5 stelle su 5

Super goed geregeld en snelle service

Super goed geregeld en snelle service. Op ons vakantieadres hoorden we dat er een inbraakpoging was gedaan, slot geforceerd en we konden ons huis niet meer in. Probleem is snel verholpen, en met duidelijke afspraken vooraf, dus geen nare verrassingen achteraf.

7 agosto 2025

Beste Pieter,

Dank voor uw mooie beoordeling!

Wat goed om te horen dat onze herstelpartner snel heeft geschakeld en dat er duidelijke en heldere communicatie is geweest tussen u en MainPlus. Wij staan bekend om onze transparantie en stellen snelle service hoog in het vaandel, zeker in situaties zoals bij een inbraakpoging.

Uiteraard hopen wij dat dit niet meer zal gebeuren. Mocht het toch gebeuren, dan weet u ons uiteraard weer te vinden.

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige vakman op dezelfde dag, bedankt spoedklusservice!

We zaten met een groot probleem, wat echt niet meer houdbaar was. De spoedklusservice reageerde snel en adequaat. Zij stuurden nog dezelfde dag een zeer bekwame vakman langs die het probleem naar tevredenheid oploste. Hij nam alle tijd die nodig was, legde goed uit wat hij aan het doen was en was over het algemeen zeer vriendelijk. Ook het telefonisch contact vooraf met de vakman was prettig en het was fijn om nog per berichtenapp extra informatie en foto's te kunnen sturen, zodat echt duidelijk was wat ons probleem was. We kunnen zowel de spoedklusservice als de vakman die zij langs stuurden van harte aanraden - al hopen we dat niemand met een plotseling loodgietersprobleem zit, natuurlijk!

25 luglio 2025

Beste BlijMetDezeDienst,

Allereerst dank voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling!

Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de dienstverlening van MainPlus. De vakmannen waarmee wij samenwerken zijn vakbekwaam en proberen zo snel mogelijk het probleem op te lossen. Daarbij hoort uiteraard ook heldere en duidelijke communicatie. Fijn dat er in de tussentijd ook contact via de app mogelijk was om het probleem verder toe te lichten.

Wij hopen dat u in de toekomst geen problemen meer ervaart. Mocht dat toch het geval zijn, dan kunt u ons uiteraard altijd weer bereiken:).

Vlot en kundig

Vlot en kundig een net rapport afgeleverd voor een vaste prijs. De oorzaken van lekkage uitgesloten zoals verzocht en de aannemelijke oorzaak bevestigd.

18 luglio 2025

Beste klant,

Dank voor het delen van uw ervaring, dit waarderen wij enorm.
Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de vlotte en kundige aanpak, het rapport en de duidelijkheid over de vaste prijs. Bij MainPlus doen we ons best om oorzaken zorgvuldig uit te sluiten en de aannemelijke oorzaak helder te bevestigen, precies zoals u had verzocht.

Mochten wij u verder van dienst kunnen zijn, dan horen wij dit uiteraard graag.

MainPlus

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più