Onze watermeter bleef op onverklaarbare wijze doorlopen met een hoog waterverbruik tot gevolg. Via vereniging eigen huis Lekdetectie aangevraagd. De volgende dag al kwam Mainplus langs om het lek op t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heb op 09-02 een negatieve reactie gegeven. Er zou contact met mij opgenomen worden, maar zoals het gaat bij MainPlus....geen reactie, typisch MainPlus. Ik geloof ook al die 5x reacties niet, gewoon z... Leggi di più
Snelle handeling! Er komt een deskundig iemand langs die uitvoerig gaat onderzoeken waarvandaan de lekkage komt, in ons geval was het een kapotte leiding achter de muur. Ook vervolgschade heeft hij go... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bijzonder prettig bedrijf! Aan de telefoon werd fijn meegedacht en was alles snel geregeld. De monteur was stipt op tijd en zeer vakkundig, communicatief en netjes. Er was bij ons een vreemd probleem... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hallo, wij zijn MainPlus! Wij hoeven niet de grootste te zijn, maar we willen wél de beste zijn in wat we doen. Wat doen wij? MainPlus is een B2B-onderneming. Dat betekent dat onze opdrachtgevers – verzekeraars, volmachten, tussenpersonen en ledenorganisaties – onze directe klanten zijn. Maar uiteindelijk draait het allemaal om jou. Wij zorgen ervoor dat jij snel en deskundig geholpen wordt bij schade, calamiteiten, lekkages en verduurzaming. Met een netwerk van meer dan 1.500 vakmensen door heel Nederland garanderen we altijd een betrouwbare expert bij jou in de buurt. Dit doen we via vier gespecialiseerde diensten: ✅ MainPlus Schadeherstel – Duurzaam herstel van inboedel- en opstalschade, met volledige procesbegeleiding. ✅ MainPlus Calamiteitenservice – 24/7 spoedhulp bij noodgevallen in en rondom de woning. ✅ MainPlus Lekdetectie – Lekkages opsporen zonder onnodig hak- en breekwerk. (ook direct voor consumenten) ✅ MainPlus Duurzaam – Landelijke service voor het verduurzamen van woningen. Daarnaast zetten we ons actief in voor alle 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, omdat we geloven in een betere en duurzamere wereld. Wat kun je van ons verwachten? Wij vormen de schakel tussen onze opdrachtgevers, hun klanten (jou!) en onze herstelpartners. Daarom staan heldere communicatie en een soepele afhandeling bij ons centraal. Onze klantenservice is vriendelijk, begripvol en altijd bereid om mee te denken. Deel jouw ervaring! Heeft MainPlus jou goed geholpen? Dan horen we dat graag! Jouw review helpt niet alleen anderen, maar motiveert ons ook om iedere dag de beste service te bieden. Niet tevreden? Laat het ons weten! Een hoge klanttevredenheid is voor ons essentieel, maar ook wij kunnen soms een fout maken. Heb je een klacht? Laat het ons weten via klachten@mainplus.com, en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. Je kunt ons ook bellen via 088 011 70 00. Samen zoeken we naar een oplossing en doen we er alles aan om onze service te verbeteren.
Park Hoornwijck 6B, 2289 CZ, Rijswijk, Paesi Bassi
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Snelle reactie op de hulpvraag, snel en deskundig verholpen door vriendelijke dakdekker. Ook de helpdesk was uiterst hulpvaardig.

Risposta di MainPlus
Na maanden van speuren en gissen naar een vochtplek in mijn slaapkamer was ik het moe en heb via vereniging Eigen huis Mainplus gevonden.
Ik heb een contactformulier ingevuld en binnen een dag is er contact met mij opgenomen.
Main Plus werkt praktisch een afspraak komt snel tot stand. De monteur was deskundig en zei op grond van ervaring dat hij bijna 100% zeker was dat het vocht van de airco kwam.Dit wekt vertrouwen. Met het juiste gereedschap wist hij snel inzichtelijk te maken dat de vocht door condensvorming van de airco kwam.
naast dat dit geconstateerd werd heeft de monteur nog onderzoek verricht aan de gevel en het dak. Het was een gedegen onderzoek dat Main Plus heeft uitgevoerd. Dit werkt geruststellend.
Op vrijdag 10-10 werd de oorzaak geconstateerd en maandagochtend 13-10 ontving ik een rapport waarin de diagnose en oplossing klink klaar omschreven was.
Er was 1 nadeel voor mij : omdat condensvorming niet onder de verzekering valt kon ik de gemaakte kosten van het onderzoek en de gevolgschade van d vocht niet vergoed krijgen.
Bedankt voor jullie professionele werkwijze

Risposta di MainPlus
In de ochtend gebeld en in de middag kwam RRS de verstopping verhelpen. Volgens afspraak werden wij eerst gebeld of we thuis waren. De verstopping is kundig en vlot verholpen.

Risposta di MainPlus
Snelle probleem herkenning, snelle oplossing. Vakman kwam op de afgesproken tijd, probleem snel en vakkundig opgelost. Goede uitleg gegeven waardoor ik zelf nog wat hen geleerd.

Risposta di MainPlus
Afgelopen maandagmorgen 27/10/25 werd ik opgeschrikt door kortsluiting in mijn TV. Gevolg mijn woon- en slaapkamer zonder stroom en dat aan het begin van de wintertijd! Wat te doen ?Naar de meterkast en de aardlekschakelaar terug duwen? Lukte niet! Vervolgens Ver. Eigen Huis gebeld. Zij bleken een spoedklusservice te hebben voor 294,10 euro en daar komt de BTW wellicht nog eens bij! Met deze service in zee gegaan! De volgende middag verscheen de elektricien ten tonele en dat bleek een echte vakman te zijn, dat was goed te merken! Binnen een half uur had ik weer stroom, heel fijn. Wel vind ik dat het in rekening te brengen tarief hoog is! Ik zou er vrede mee hebben als de betreffende elektricien tenminste 150,00 euro van die 294,00 vangt! Hij verrichtte immers voortreffelijk werk! Helemaal TOP!

Risposta di MainPlus
Snelle en duidelijke afhandeling.
Echter zou men een SMS sturen met het te verwachten tijdvak dat de monteur zou komen. Deze heb ik nooit ontvangen.

Risposta di MainPlus
Via vereniging eigenhuis spoedklusservice: super service, duidelijkeuitleg, snel reactie en actie. Goed opgelost

Risposta di MainPlus
Goed en deskundig te werk gaan .Afspraak maken gaat in overleg en op korte termijn.
Goede snelle en deskundige medewerker die uitleg gaf terwijl hij bezig was.
duidelijk en goed rapport.

Risposta di MainPlus
Onze verstopping is opgelost met een vooraf afgesproken bedrag. Dat vonden wij heel fijn, want dan wordt je niet geflest!

Risposta di MainPlus
Toen ik een lekkage had heb Ik via de spoedservice van de vereniging eigenhuis een loodgieter geboekt in het weekend. Natuurlijk was dit niet goedkoop, maar prima service en fijn om te weten dat je een betrouwbare vakman/vrouw in huis haalt.

Risposta di MainPlus
Vanaf begin tot eind zeer tevreden. Goede uitleg van wat er aan de hand was en erg goed uitgezocht of er toch niet ergens anders nog lekkage was.

Risposta di MainPlus
De avond voor ik op vakantie ging bleef de sleutel in de garagedeur vastzitten. Na het bellen om 8 uur in de avond, kwam de monteur nog net voor tien uur en om elf uur zat er een nieuw slot in. De monteur heeft eerst nog een poging gedaan het oude slot te repareren, heel fijn. Adequate info per telefoon ontvangen, snelle hulp van vriendelijke monteur. Heel fijn allemaal en ik kon de volgende dag met een gerust hart op vakantie.

Risposta di MainPlus
Op dinsdag 5 augustus gebeld naar de spoedklussen service van VEH. Mij werd verteld dat pas 3 dagen later een monteur kon komen. Dit ivm vakantie en zieke medewerkers. Tevens in sneltreinvaart wat de kosten waren en de annuleringkosten. Ik vond dit nogal aan de hoge kant maar nood breekt wet. Ik had vantevoren ook naar de door VEH gebruikte firma RRS gebeld, daar kreeg ik ook al te horen dat het 3 dagen ging duren. Waar bij VEH, 102 euro annuleringkosten in rekening wordt gebracht, kun je bij RRS echter wel kosteloos annuleren!
Uiteindelijk is het opgelost. De vriendelijke deskundige rioleringsmonteur krijgt mijn complimenten. In 1 uur tijd was eea geregeld. Kortom, voortaan bel ik rechtstreeks RRS, mocht het toilet namelijk toch weer doorlopen, dan kun je tenminste kosteloos annuleren.

Risposta di MainPlus
om 17:00 gebeld dat ik een verstopping heb kwartier later gebeld door rrs dat ze me gingen helpen.
rrs kon de tijd niet aan geven hoelaat om 21:23 krijg ik bericht dat de lood gieter er aan komt
een half uur later word ik gebeld dat het nog een half uur gaat duren om 23:50 krijg ik te horen dat het nog even gaat duren
wil ik afzeggen omdat ik de volgende dag moet werken krijg ik te horen dat ik dan 102 euro aan kosten krijg voor het anuleren lekker dan
toch maar door laten gaan 00:20 staat monteur op de stoep om 01:20 vertrekt de monteur (die netjes zijn werk heeft gedaan) en daar vragen ze 248 euro voor

Risposta di MainPlus
Op de middag voor ik met vakantie zou gaan, kon ik de voordeur niet meer sluiten door kapot slot. Was binnen 4 uur na bellen opgelost. Snelle reactie, duidelijke informatie over proces en kosten vooraf, vriendelijke mensen en 3-puntssluiting heeft na reparatie nog nooit zo goed gewerkt! Naast heldere uitleg over de oplossing van het probleem een goed advies over onderhoud gekregen. :)

Risposta di MainPlus
Snel, vakkennis en betrouwbaar. Was zeer snel ter plaatse, begon direct het probleem op te lossen. Monteur was vriendelijk en netjes.
Prijskaartje is niet laag, maar voor de geboden service billijk.

Risposta di MainPlus
De monteur was binnen 10 minuten klaar en daarvoor hebben wij een nota ontvangen van € 250 (dit betrouwbare bedrijf was aanbevolen door vereniging eigen huis)
Dit is naar onze mening net zo slecht bedrijf als vereniging eigen huis over anderen verteld.
Volgende keer gaan wij zelf op zoek

Risposta di MainPlus
Super goed geregeld en snelle service. Op ons vakantieadres hoorden we dat er een inbraakpoging was gedaan, slot geforceerd en we konden ons huis niet meer in. Probleem is snel verholpen, en met duidelijke afspraken vooraf, dus geen nare verrassingen achteraf.

Risposta di MainPlus
We zaten met een groot probleem, wat echt niet meer houdbaar was. De spoedklusservice reageerde snel en adequaat. Zij stuurden nog dezelfde dag een zeer bekwame vakman langs die het probleem naar tevredenheid oploste. Hij nam alle tijd die nodig was, legde goed uit wat hij aan het doen was en was over het algemeen zeer vriendelijk. Ook het telefonisch contact vooraf met de vakman was prettig en het was fijn om nog per berichtenapp extra informatie en foto's te kunnen sturen, zodat echt duidelijk was wat ons probleem was. We kunnen zowel de spoedklusservice als de vakman die zij langs stuurden van harte aanraden - al hopen we dat niemand met een plotseling loodgietersprobleem zit, natuurlijk!

Risposta di MainPlus
Vlot en kundig een net rapport afgeleverd voor een vaste prijs. De oorzaken van lekkage uitgesloten zoals verzocht en de aannemelijke oorzaak bevestigd.

Risposta di MainPlus
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.