Onze watermeter bleef op onverklaarbare wijze doorlopen met een hoog waterverbruik tot gevolg. Via vereniging eigen huis Lekdetectie aangevraagd. De volgende dag al kwam Mainplus langs om het lek op t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heb op 09-02 een negatieve reactie gegeven. Er zou contact met mij opgenomen worden, maar zoals het gaat bij MainPlus....geen reactie, typisch MainPlus. Ik geloof ook al die 5x reacties niet, gewoon z... Leggi di più
Snelle handeling! Er komt een deskundig iemand langs die uitvoerig gaat onderzoeken waarvandaan de lekkage komt, in ons geval was het een kapotte leiding achter de muur. Ook vervolgschade heeft hij go... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bijzonder prettig bedrijf! Aan de telefoon werd fijn meegedacht en was alles snel geregeld. De monteur was stipt op tijd en zeer vakkundig, communicatief en netjes. Er was bij ons een vreemd probleem... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hallo, wij zijn MainPlus! Wij hoeven niet de grootste te zijn, maar we willen wél de beste zijn in wat we doen. Wat doen wij? MainPlus is een B2B-onderneming. Dat betekent dat onze opdrachtgevers – verzekeraars, volmachten, tussenpersonen en ledenorganisaties – onze directe klanten zijn. Maar uiteindelijk draait het allemaal om jou. Wij zorgen ervoor dat jij snel en deskundig geholpen wordt bij schade, calamiteiten, lekkages en verduurzaming. Met een netwerk van meer dan 1.500 vakmensen door heel Nederland garanderen we altijd een betrouwbare expert bij jou in de buurt. Dit doen we via vier gespecialiseerde diensten: ✅ MainPlus Schadeherstel – Duurzaam herstel van inboedel- en opstalschade, met volledige procesbegeleiding. ✅ MainPlus Calamiteitenservice – 24/7 spoedhulp bij noodgevallen in en rondom de woning. ✅ MainPlus Lekdetectie – Lekkages opsporen zonder onnodig hak- en breekwerk. (ook direct voor consumenten) ✅ MainPlus Duurzaam – Landelijke service voor het verduurzamen van woningen. Daarnaast zetten we ons actief in voor alle 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, omdat we geloven in een betere en duurzamere wereld. Wat kun je van ons verwachten? Wij vormen de schakel tussen onze opdrachtgevers, hun klanten (jou!) en onze herstelpartners. Daarom staan heldere communicatie en een soepele afhandeling bij ons centraal. Onze klantenservice is vriendelijk, begripvol en altijd bereid om mee te denken. Deel jouw ervaring! Heeft MainPlus jou goed geholpen? Dan horen we dat graag! Jouw review helpt niet alleen anderen, maar motiveert ons ook om iedere dag de beste service te bieden. Niet tevreden? Laat het ons weten! Een hoge klanttevredenheid is voor ons essentieel, maar ook wij kunnen soms een fout maken. Heb je een klacht? Laat het ons weten via klachten@mainplus.com, en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. Je kunt ons ook bellen via 088 011 70 00. Samen zoeken we naar een oplossing en doen we er alles aan om onze service te verbeteren.
Park Hoornwijck 6B, 2289 CZ, Rijswijk, Paesi Bassi
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Even een update, na tussenkomst van Mainplus is de aannemer uiteindelijk zijn afspraken nagekomen.
Mainplus heeft mij de afgelopen 2 weken regelmatig gebeld met updates over de afhandeling van de schade.
Jammer dat ik 1 ster moet geven om een review te kunnen schrijven.
12-1-2025 schade
16-1-2025 opname schade door mainplus
6-3-2025 gebeld met mainplus, spullen zijn besteld.
4-4-2025 vindt uiteindelijk de reparatie plaats, helaas met verkeerde rubbers. met de monteurs ter plaatse afgesproken dat er 35 meter rubber nageleverd wordt en ik deze zelf vervang.
22-5-2025 nog steeds geen rubbers, geld met mainplus zij verwijzen naar Jansen de Jong de aannemer.
22-5-2025 gebeld met Jansen de Jong, zij zouden mij terugbellen, dit is tot op heden niet gebeurt.
28-5-2025 weer gebeld met mainplus, wij moeten nog besluiten of het nodig is om nieuwe rubbers te bestellen. ik geef aan dat de monteur ter plaatse dit heeft toegezegd, mainplus antwoord dat zij niet verantwoordelijk zijn voor uitspraken van door hun ingehuurde partijen.
28-5-2025 klacht ingediend bij de verzekeraar.
de volgende keer betaal ik nog liever mijn eigen risico en laat reparaties weer in eigen beheer uitvoeren.

Risposta di MainPlus
Verstopping prima verholpen, snel en vakkundig!

Risposta di MainPlus
Nadat wij in 2 dagen steeds meer klachten hadden van verstopping, en deze klachten zelf niet konden verhelpen, hebben wij contact opgenomen met de VEH. Vrij snel daarna werden we teruggebeld door Mainplus, waarna voor de volgende dag een afspraak is gemaakt. De heren kwamen na bericht via SMS en waren rustig aanwezig. Zij hebben de verstopping in het hoofdriool van de woning weten te verhelpen.

Risposta di MainPlus
Bij een lekkage aan het dak Mainplus gevraagd een bouwkundige lekdetectie uit te voeren.
De afspraak was snel gemaakt en op lokatie is er grondig gekeken naar de oorzaak met meerdere methodes (vochtmeting, warmtecamera, endoscopische camera in schoorsteen, fluorescente vloeistof). Oorzaken gevonden en netjes een rapport gekregen de volgende dag met foto's erbij.

Risposta di MainPlus
De hond had ons buitengesloten door met een pootje de dievenklauw naar beneden te drukken. Via Vereniging Eigen Huis een offerte gekregen en ja die is natuurlijk niet goedkoop maar je weet in ieder geval dat je niet een dubieus bedrijf voor de deur hebt staan en het kan ook niet 3 dagen wachten. Na bevestiging van de offerte kwam een lokaal bedrijf binnen een half uur to the rescue. Was uiteraard zo gepiept maar ja wat wil je dan als je op geen andere manier binnen komt. Snel en vriendelijk geholpen dat is al erg prettig!

Risposta di MainPlus
Na verstopping en lekkage van riool via RRS doorgestuurd naar onafhankelijke adviseur VEH / Mainplus. Slecht geholpen telefonisch en uiteindelijk kregen we doorverwezen door Mainplus…de RRS! Uit pure ellende hen toch maar langs laten komen, waren in 5 min weer weg omdat ze niet konden helpen. Ergo: hele dag moeten wachten om uiteindelijk niet geholpen te worden, maar wel 326 euro te moeten vertalen voor de service. Nooit meer!

Risposta di MainPlus
Zeer positieve ervaring. Deskundig advies en uitgebreide uitleg van de oorzaak en de oplossing.

Risposta di MainPlus
Verstopping in keuken netjes verholpen, goede uitleg, prima werk!

Risposta di MainPlus
Storing aan de elektra in eigen huis.
Gelijk dezelfde dag gebeld door elektricien, gelijk de juiste diagnose.
2 uur later de elektra storing opgelost.
Prima en snel

Risposta di MainPlus
De expert, die de schade aan een lichtkoepel door vuurwerk kwam opnemen, heeft uitvoerig de tijd genomen om de schade goed en nauwkeurig op te nemen.
De monteur van Fixplan, die de nieuwe koepel kwam plaatsen, heeft de koepel snel en vakkundig geplaatst en vervolgens het hele dak schoongemaakt. Een uiterst vriendelijke man.

Risposta di MainPlus
We hadden al jarenlang last van een lekkage in een aanbouw. Er waren al heel wat mensen naar komen kijken, maar niemand kreeg er een vinger achter waar de problemen vandaan kwamen. Uiteindelijk lekdetectiebedrijf ingeschakeld. Door het inbrengen van een camera in de spouwmuur werd duidelijk dat er sprake was van een constructiefout. Een stuk folie dat er voor zou moeten zorgen dat doorslaand water naar buiten wordt afgevoerd bleek verkeerd geïnstalleerd, zodat dat water in de spouwmuur terecht kwam. Niet goedkoop en eenvoudig om te verhelpen, maar nu weten we gelukkig wel wat er aan de hand is. De specialist die langs kwam nam de tijd, voerde de metingen zorgvuldig uit, legde duidelijk uit wat er aan de hand was en dacht mee over een mogelijke oplossing. Het werd afgesloten met een duidelijk rapport, zodat een aannemer er nu mee aan de slag kan. Prima ervaring!

Risposta di MainPlus
Zeer duidelijke uitleg waarom een verstopping niet door een loodgieter verholpen kan worden. Ook uitleg over de verschillende aansluitingen o.a. op het riool, waardoor zorgen over verkeerd aangelegde keukenafvoer verdwenen. Duidelijk een vakman! Probleem goed opgelost.

Risposta di MainPlus
Snel en duidelijk. Goede en vriendelijke loodgieter die op Vrijdag avond het probleem kwam oplossen. De service dienst is niet goedkoop, maar je weet wel wat je krijgt.

Risposta di MainPlus
Heel snel een goede en betrouwbare loodgieter ter plaatse. Ook op zaterdag! Van tevoren waren de kosten helder gecommuniceerd. Na afloop nog een keurige navolging op de bewezen dienst. In een landschap waarin je zo een malafide persoon in huis haalt is het prettig om een betrouwbare partner te hebben die dit zorgvuldig en snel oppikt.

Risposta di MainPlus
Via Vereniging Eigen Huis bij Mainplus gekomen voor een lekdetectie. Afspraak was snel gemaakt. Deskundig en geduldig naar de oorzaak van de lekkage gezocht en gevonden. Met goed advies voor het oplossen. Top.

Risposta di MainPlus
Bij aanvraag voor het vervangen van 2 deur cilindertjes kreeg ik bij telefonische aanvraag een bedrag door van c.a.€500. Nee, dank u wel. Bij plaatselijke slotenmaker was ik €290 euro kwijt. Nog steeds een idioot hoog bedrag voor twee slotjes en 10 minuten werk. Main Plus mailde mij dat zij €390 hadden geoffreerd. Niet waar, maar ook een krankzinnig bedrag. Nee, de klant met een accuut probleem is nog steeds een vette melkkoe.

Risposta di MainPlus
Een (op zaterdag 16 november) onjuist doorgegeven opdracht (trouwring zoek in het riool + ontstoppen). De monteur heeft geen camera bij zich, gaat onverrichter zake weer weg.
Wél een factuur sturen hiervoor (€311,58) met vermelding van bovenstaande (dus niet uitgevoerde) opdracht.
Een nieuwe factuur sturen voor de op maandag 18 november wél uitgevoerde opdracht van €710,88, met vermelding van het "zaterdag tarief" , maar zónder het camera inspectierapport dat hier standaard bij hoort volgens de website van de uitvoerder.
Hierover gebeld: onbeschoft te woord gestaan, de verbinding verbroken door medewerker Main Plus.
Terug gebeld door leidinggevende met smoesjes en zet u het maar op papier.
Kafkaïaanse communicatie met medewerker klantenservice, die beoordeelt dat wij dat inspectierapport niet nodig hebben (terwijl de uitvoerder ons vertelt het naar hen gestuurd te hebben, zijde hun opdrachtgever).
Resultaat: de eerste rekening wordt teruggebracht tot
€ 60 (ex. Btw) voor voorrijkosten, waarmee het totaal uitkomt op € 783,48, voor een camera inspectie (zonder rapport, ontstopping en een 2e monteur).
Administratief klopt er ook geen klap van, want de "gecorrigeerde rekening kent een heel andere specificatie. Zo kost de camera inspectie van het riool nu ineens € 450,12 (terwijl die is uitgevoerd door de 2e monteur die ook voor € 203,28 op de rekening staat), worden er apart voorijkosten en administratiekosten berekend.
Wanneer we het zelf geregeld zouden hebben (maar ja, we vertrouwden op de VEH!) , zouden we de helft voordeliger zijn uitgeweest als we de prijzen van de uitvoerder hadden betaald. En dan te bedenken dat de uitvoerder aan Main Plus ook nog (voordeligere) zakelijke tarieven in rekening brengt!
Main Plus maakt van onze problemen met onze woning een fantastisch verdienmoedel en maakt misbruik van ons vertrouwen in de VEH.
Tip: zoek even verder op Techniek Nederland om een betrouwbaar bedrijf te vinden (met keurmerken).
Voor ons is Main Plus gebleken Main Min te zijn. Dus zoals een eerdere recencent schreef: De calamiteiten service van Vereniging Eigen Huis inschakelen (=Main Plus) doe het niet!
Sorry, maar 1 ster is nog teveel.

Risposta di MainPlus
Vanaf het eerste telefoongesprek voelde het al goed. Duidelijk zijn en het geven van advies. Vervolgens kwam de monteur, deskundig en vriendelijk. Goede uitleg gegeven en onderzoek gedaan. Na het onderzoek een deskundig rapport ontvangen waar wij wat mee kunnen. Zeer tevreden hierover.

Risposta di MainPlus
Mainplus heeft voor mij een zeer uitgebreide lekdetectie uitgevoerd via VEH. Ik had een eerdere lekdetectie aangeboden gekregen via mijn verzekeraar; hierbij leek het wel alsof men opzoek was naar een reden zodat mijn verzekering niet hoefde uit te keren (deze detectie duurde hooguit een uurtje). De detecteur van Mainplus is minstens 3,5uur bezig geweest en heeft zelfs nog metingen gedaan bij mijn buurman (die heeft spiegelschade). Uiteindelijk zijn hier diverse adviezen uit voortgekomen, sommige haaks op de eerdere lekdetectie. Ik heb het rapport de volgende dag al mogen ontvangen en ben daarna nog keurig gebeld of ik tevreden was met hun service en anders wellicht verbeterpunten had. Ik ben dan ook zeer tevreden met het handelen van Mainplus!

Risposta di MainPlus
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.