Valutata 5 stelle su 5

Onze watermeter bleef op onverklaarbare wijze doorlopen met een hoog waterverbruik tot gevolg. Via vereniging eigen huis Lekdetectie aangevraagd. De volgende dag al kwam Mainplus langs om het lek op t... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Heb op 09-02 een negatieve reactie gegeven. Er zou contact met mij opgenomen worden, maar zoals het gaat bij MainPlus....geen reactie, typisch MainPlus. Ik geloof ook al die 5x reacties niet, gewoon z... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle handeling! Er komt een deskundig iemand langs die uitvoerig gaat onderzoeken waarvandaan de lekkage komt, in ons geval was het een kapotte leiding achter de muur. Ook vervolgschade heeft hij go... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bijzonder prettig bedrijf! Aan de telefoon werd fijn meegedacht en was alles snel geregeld. De monteur was stipt op tijd en zeer vakkundig, communicatief en netjes. Er was bij ons een vreemd probleem... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi per le imprese

Scritti dall'azienda

Hallo, wij zijn MainPlus! Wij hoeven niet de grootste te zijn, maar we willen wél de beste zijn in wat we doen. Wat doen wij? MainPlus is een B2B-onderneming. Dat betekent dat onze opdrachtgevers – verzekeraars, volmachten, tussenpersonen en ledenorganisaties – onze directe klanten zijn. Maar uiteindelijk draait het allemaal om jou. Wij zorgen ervoor dat jij snel en deskundig geholpen wordt bij schade, calamiteiten, lekkages en verduurzaming. Met een netwerk van meer dan 1.500 vakmensen door heel Nederland garanderen we altijd een betrouwbare expert bij jou in de buurt. Dit doen we via vier gespecialiseerde diensten: ✅ MainPlus Schadeherstel – Duurzaam herstel van inboedel- en opstalschade, met volledige procesbegeleiding. ✅ MainPlus Calamiteitenservice – 24/7 spoedhulp bij noodgevallen in en rondom de woning. ✅ MainPlus Lekdetectie – Lekkages opsporen zonder onnodig hak- en breekwerk. (ook direct voor consumenten) ✅ MainPlus Duurzaam – Landelijke service voor het verduurzamen van woningen. Daarnaast zetten we ons actief in voor alle 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, omdat we geloven in een betere en duurzamere wereld. Wat kun je van ons verwachten? Wij vormen de schakel tussen onze opdrachtgevers, hun klanten (jou!) en onze herstelpartners. Daarom staan heldere communicatie en een soepele afhandeling bij ons centraal. Onze klantenservice is vriendelijk, begripvol en altijd bereid om mee te denken. Deel jouw ervaring! Heeft MainPlus jou goed geholpen? Dan horen we dat graag! Jouw review helpt niet alleen anderen, maar motiveert ons ook om iedere dag de beste service te bieden. Niet tevreden? Laat het ons weten! Een hoge klanttevredenheid is voor ons essentieel, maar ook wij kunnen soms een fout maken. Heb je een klacht? Laat het ons weten via klachten@mainplus.com, en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. Je kunt ons ook bellen via 088 011 70 00. Samen zoeken we naar een oplossing en doen we er alles aan om onze service te verbeteren.

4,5

1 stella

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Fijn bedrijf

Snel afspraak kunnen maken, duidelijke prijsopgave en geen gekke bijkomende kosten, aardige vaklui. Kortom, een betrouwbaar bedrijf om in te schakelen.

15 dicembre 2023

Geachte heer/mevrouw Harte,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring en het vertrouwen in onze dienstverlening.

Mochten wij u ooit weer van dienst kunnen zijn, dan vernemen wij het graag.

Valutata 5 stelle su 5

Snel, vriendelijk, duidelijk, opgelost!!

Na een aantal dagen zelf lopen hannessen om een verstopping op de bovenverdieping opgelost te krijgen contact opgenomen met mainplus.
Na een kort gesprek over de voorwaarden etc. een definitieve melding gedaan voor nood herstel. Binnen 3 uur stond Daan van RRS op de stoep en met een goed half uur was mijn probleem verholpen. Vriendelijke kerel trouwens.
Paar dagen later een telefoontje gehad van mainplus of alles goed was opgelost. Ook de kosten waren zoals afgesproken en zeker niet te duur.
Kortom een hele positieve ervaring.

11 dicembre 2023

Geachte heer Post,

Ons team is blij om te horen dat u zo tevreden bent over de Spoedklusservice van Vereniging Eigen Huis, een dienstverlening die wordt aangeboden door MainPlus.

We zijn transparant over de uitvoering en rekenen realistische prijzen. Uiteraard voeren we de werkzaamheden vakkundig en met een glimlach uit. Wij zullen uw mooie compliment doorgeven aan onze vriendelijke vakman. ;)

Met vriendelijk groet,

Valutata 5 stelle su 5

Ik waardeerde het "meedenken" over het…

Ik waardeerde het "meedenken" over het probleem; men gaf de ruimte om tot een beslissing te komen en daarna supersnelle en vakkundige reparatie tegen een acceptabele prijs.

27 dicembre 2023

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw 5-sterren review. We zijn blij om te vernemen dat u een positieve ervaring heeft gehad met de dienstverlening van MainPlus!

Mocht u ooit weer onze hulp nodig hebben, dan horen wij het graag.

Valutata 5 stelle su 5

Mainplus vakkundig en snel wij een…

Bij het boren in de muur raakte wij een electrapijp. Niet goed opgelet. Kortsluiting. Eigen huis gebeld, snel en professioneel geholpen. Later gebeld door Mainplus. Wat tips gehad waardoor we weer een gedeelte van de groepen konden herstellen. Volgende dag 8 uur stip stond de elektricien op de stoep. Snel hersteld. Ik kan Mainplus vanharte aanbevelen. Snel, vakkundig ,wat willen wij nog meer? DOEN.

21 dicembre 2023

Beste Tom,

Bedankt voor het schrijven van een review.

Een snelle, vriendelijke en vakkundige service voor onze klanten is waar wij voor gaan bij MainPlus. Daarnaast zijn wij blij dat wij uw probleem hebben mogen oplossen.

Wij hopen u in de toekomst wellicht nog een keer van dienst te kunnen zijn.

Valutata 1 stelle su 5

Hoge kosten Mainplus; via Vereniging Eigen Huis

Zojuist een bezoek gehad van Mainplus (via vereniging eigen huis). Het vooraf afgesproken bedrag was voor voorrijkosten, materiaal en 45 minuten werk 243,- euro. De betreffende medewerker is maximaal 10 minuten binnen geweest, hij kon het probleem van een defecte groep niet oplossen. Heeft een telefoontje naar een collega gedaan. Die zou morgen komen, hiervoor zouden wij dan nog een keer 400,- euro moeten betalen. Bizar dat je voor 10 minuten 243,- euro moet betalen! Tip; stel bij een telefoontje de vraag; wat als de persoon korter binnen is?

27 dicembre 2023

Geachte heer,

U heeft bij ons een melding gedaan en wij zijn bij u ter plaatse geweest voor onderzoek. Tijdens de intake is met u een prijsafspraak gemaakt. Deze prijsafspraak behelst de inzet van een vakman en de administratie- en voorrijkosten. Wij hanteren hier een setprijs om vooraf helderheid te geven in de te verwachte kosten. Binnen die setprijs kan het voorkomen dat de vakspecialist iets korter of iets langer bezig is. Wij hanteren dan nog steeds de setprijs zoals overeengekomen.

Daarnaast zijn wij een spoedreparatiedienst en komen bij u ter plaatse voor spoedeisende reparaties. Helaas kunnen wij niet voorkomen dat wij in sommige gevallen of situaties een doorverwijzing moeten doen vanwege de aard van de schade. Wanneer dit het geval is, dan is definitief herstel noodzakelijk en zal dit vallen onder een tweede arbeidsgang. De tweede arbeidsgang is aangeboden met bijbehorende kosten, echter heeft u de afspraak geannuleerd i.v.m. de kosten.

Spoedklus op zondagmiddag

Wij hadden een spoedklus op een zondagmiddag en er werd binnen een paar uur een vakman aan onze deur dat heeft een probleem gelijk kunnen oplossen. Vooraf waren de kosten duidelijk vermeld. Ik zou ze zeker in de toekomst gebruiken.

26 novembre 2023

Geachte heer/ mevrouw Hale,

Hartelijk dank voor de 5-sterren review en het vertrouwen in onze dienstverlening.

We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. Mocht het ooit weer nodig zijn, dan mag u ons uiteraard weer bellen!

Prima dienstverlening!

Er was lekkage in het dak van de uitbouw van de woonkamer. Het contact met MainPlus verliep snel en de vakman maakte een professionele indruk. Toen het bij de eerste afspraak te slecht weer was kon binnen een paar dagen een tweede afspraak worden gemaakt. Het lek was snel gevonden en er is een duidelijk rapport over opgesteld. Alles bij elkaar prima dienstverlening!

16 novembre 2023

Geachte heer/ mevrouw van Amersfoort,

Hartelijk dank voor de geweldige beoordeling en het vertrouwen in MainPlus Lekdetectie.

We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en mocht het ooit weer nodig zijn, dan mag u ons uiteraard weer bellen.

Valutata 5 stelle su 5

ZEER snelle service aan huis!!!

ZEER snelle service aan huis, nog dezelfde dag! Hele vriendelijke monteur die uitstekend werk heeft verricht!

13 novembre 2023

Geachte heer Kerklaan,

Uiteraard fijn om te horen dat uw probleem snel is opgelost. Wie werkt met plezier boekt goede resultaten! Uw mooie woorden zullen we delen met de desbetreffende vakspecialist.

Bedankt dat we uw probleem hebben mogen oplossen en mocht het ooit weer nodig zijn, dan mag u ons uiteraard weer bellen.

Valutata 5 stelle su 5

Via Vereniging Eigen Huis Lekdetectie…

Via Vereniging Eigen Huis Lekdetectie van MainPlus ingeschakeld. Er werd snel contact opgenomen om het probleem te verhelderen en foto's van de lekkage en het huis op te sturen. Op basis hiervan is een afspraak gemaakt die al de week daarop plaats kon vinden. Onderzoeker was vriendelijk, duidelijk deskundig en was al tijdens het onderzoek duidelijk over de oorzaak van de lekkage. Binnen twee dagen volgde het rapport met daarin een helder advies over wat er moet gebeuren.

21 novembre 2023

Geachte heer Asscher,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te vernemen dat u onze dienstverlening als snel, vriendelijk en deskundig heeft ervaren.

Laat het gerust weten als u ooit weer onze hulp nodig heeft. Wij staan tot uw dienst.

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn bedrijf: communicatief vaardig, lost probleem op en belt zelfs na!

Via Vereniging Eigen Huis dit bedrijf benaderd. Dat was wel nodig omdat ik recent ben opgelicht door een 24/7 bereikbare loodgieter. Wat was ik blij dat ik direct werd teruggebeld, dat een afspraak de volgende dag werd gemaakt en dat er een vriendelijke meneer de verstopping in korte tijd verhielp. Hartelijk dank aan de Vereniging Eigen Huis en aan MainPlus!

9 novembre 2023

Beste Astrid Bouman,

Hartelijk dank voor uw review. Uw bericht tovert een glimlach op ons gezicht!

Niet omdat u te maken heeft gehad met een malafide loodgieter, want dat vinden wij echt heel erg en zou niemand mogen overkomen.

Maar we zijn wel blij dat u MainPlus heeft gevonden (via Vereniging Eigen Huis) en wij u hebben kunnen helpen met uw calamiteit. Hopelijk hebben wij u kunnen laten zien dat betrouwbare vakspecialisten echt nog bestaan en MainPlus er één van is.

Mocht u in de toekomst ons weer nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Snel, vriendelijk, degelijk en professioneel

Lekdetectie van MainPlus via Vereniging Eigen Huis ingeschakeld. Binnen een week was er al een aardige professional beschikbaar die in ca. 1,5 uur met meerdere technieken diverse verborgen lekkages in de badkamer wist op te sporen. Een compleet rapport had ik binnen 24 uur daarna in de mail. Super.

17 novembre 2023

Beste Willem,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Dit waarderen we enorm. Wij zijn er ook ontzettend trots op dat onze Lekdetectives precies begrijpen hoe je een klant in nood helpt! ;)

Verhelpen kortsluiting

Snelle en goede service in het weekeinde. Oorzaak van de storing goed uitgelegd.

21 ottobre 2023

Beste Rinie,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

We zijn blij om te vernemen dat u door de calamiteitenservice snel en goed geholpen bent in het weekend met uw kortsluiting!

Positieve ervaring met Main Plus

Positieve ervaring met Main Plus. Snelle reactie/ afhandeling en nazorg

18 ottobre 2023

Beste Ronald Blankevoort,

We zijn blij om te lezen dat u tot en met de nazorg een positieve ervaring heeft gehad met de dienstverlening van MainPlus!

Bedankt voor het plaatsen van een review.

Valutata 5 stelle su 5

Vakkundige loodgieter, vriendelijk en een nette werker!

Wij hebben een spoelinstallatie voor de WC die direct op de waterleiding is aangesloten, zonder reservoir. Na een luide knal stopte hij niet meer met spoelen zodat we de hoofdkraan dicht moesten zetten. Via de spoedservice van Vereniging Eigen Huis kregen wij binnen een paar uur een vakkundige loodgieter die de installatie heeft afgedopt zodat we de tijd hebben om alles te vervangen. De loodgieter was heel vriendelijk, legte goed uit wat hij deed en ruimde keurig op na de klus.

23 ottobre 2023

Beste NJ,

Bedankt voor uw positieve review.

Wat zal u geschrokken zijn na die luide knal! Gelukkig was de loodgieter van MainPlus Calamiteitenservice snel aanwezig om een noodvoorziening te plaatsen.

Wij wensen u een voorspoedig schadeherstel, zodat u weer zorgeloos kan genieten van uw huis.

Valutata 4 stelle su 5

Ben in twee stappen uitstekend geholpen…

Ben in twee stappen uitstekend geholpen door MainPlus. Verstopping die lekkage veroorzaakte is verholpen dus ik ben tevreden. Blij dat er nog goede en betrouwbare vakmensen zijn en daar heb ik ook het geld voor over!

30 ottobre 2023

Beste Esther van Berkel,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat de verstopping is verholpen!

Dat u MainPlus als betrouwbaar, vakkundig en waardevol ervaart maakt ons weer blij! ;)

Lekkage op zolder

Ik had plotseling flinke lekkage op zolder.
Spoedklusservice van eigen huis gebeld. Keurig geholpen aan de telefoon en foto’s gemaild. Binnen 3 uur stonden er al mensen op mijn dak en is de lekkage vlot verholpen.
Topservice!!!

1 novembre 2023

Beste Valkie,

Lekkage - klein, maar zeker groot - is erg vervelend. Dat begrijpen wij als de beste! Het is belangrijk dat er snel iemand ter plaatse is om het probleem te verhelpen, maar ook om verdere schade te voorkomen. We zijn blij om te vernemen dat dit ook in uw geval weer is gelukt!

Hartelijk dank voor het snel en volledig aanleveren van alle informatie, want dankzij uw hulp kunnen wij onze optimale service verlenen!

Valutata 5 stelle su 5

vlotte afhandeling komen keurig op tijd…

vlotte afhandeling komen keurig op tijd zeer aardige en kundige onderhoudsman

3 novembre 2023

Beste C. Tishauser,

Hartelijk dank voor uw review. Wat geweldig om te lezen dat u onze dienstverlening als snel, vakkundig en klantvriendelijk heeft ervaren. Daar gaan we ten slotte ook voor. We zullen uw positieve review uiteraard delen met de vakspecialist die bij u is geweest.

Snelle service

Snelle service. Duidelijke prijsafspraak. Klus (verdelging wespennesten) vakkundig geklaard.

17 ottobre 2023

Geachte heer/mevrouw Leijen,

Bedankt dat u de tijd hebt genomen voor het schrijven van een review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de Spoedklusservice van Vereniging Eigen Huis, een dienstverlening die wordt aangeboden door MainPlus.

Mocht het ooit weer nodig zijn, dan zijn we u uiteraard heel graag weer van dienst.

Buitensluiting

Op vrijdagavond 19:30 uur Spoedservice van Vereniging Eigen Huis gebeld omdat na 1,5 uur een toegezegde “lokale” sleutelmaker er nog steeds niet was. Vriendelijke dame aan de telefoon die alles duidelijk uitlegde en regelde. Gezien mijn locatie (Den Helder) en de beschikbare slotenmaker (uit Zaandam!) duurde het iets langer voor hij er was, maar daarna was hij in 5 min klaar! Ik was weer in mijn huis en een paar tips voor de toekomst rijker en dat voor een bedrag dat van te voren afgesproken was en waarvoor ik achteraf de rekening kreeg. Telefoonnummer van de spoedlijn VEH direct opgeslagen in mijn telefoon.

20 ottobre 2023

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt dat u de tijd hebt genomen voor het schrijven van een review. Ons team is blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Een blije klant, maakt immers ook een blij team!

En mocht het ooit weer nodig zijn, mag u ons uiteraard weer bellen.

Bestrijden wespennest

Snelle reactie en goede communicatie en nazorg.

31 ottobre 2023

Geachte heer van Rossum,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te vernemen dat u de communicatie als zeer positief heeft ervaren. We vinden het namelijk belangrijk dat we doen wat we beloven.

Wij hopen u in de toekomst wellicht nog een keer van dienst te kunnen zijn.

MainPlus

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più