Onze watermeter bleef op onverklaarbare wijze doorlopen met een hoog waterverbruik tot gevolg. Via vereniging eigen huis Lekdetectie aangevraagd. De volgende dag al kwam Mainplus langs om het lek op t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heb op 09-02 een negatieve reactie gegeven. Er zou contact met mij opgenomen worden, maar zoals het gaat bij MainPlus....geen reactie, typisch MainPlus. Ik geloof ook al die 5x reacties niet, gewoon z... Leggi di più
Snelle handeling! Er komt een deskundig iemand langs die uitvoerig gaat onderzoeken waarvandaan de lekkage komt, in ons geval was het een kapotte leiding achter de muur. Ook vervolgschade heeft hij go... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bijzonder prettig bedrijf! Aan de telefoon werd fijn meegedacht en was alles snel geregeld. De monteur was stipt op tijd en zeer vakkundig, communicatief en netjes. Er was bij ons een vreemd probleem... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hallo, wij zijn MainPlus! Wij hoeven niet de grootste te zijn, maar we willen wél de beste zijn in wat we doen. Wat doen wij? MainPlus is een B2B-onderneming. Dat betekent dat onze opdrachtgevers – verzekeraars, volmachten, tussenpersonen en ledenorganisaties – onze directe klanten zijn. Maar uiteindelijk draait het allemaal om jou. Wij zorgen ervoor dat jij snel en deskundig geholpen wordt bij schade, calamiteiten, lekkages en verduurzaming. Met een netwerk van meer dan 1.500 vakmensen door heel Nederland garanderen we altijd een betrouwbare expert bij jou in de buurt. Dit doen we via vier gespecialiseerde diensten: ✅ MainPlus Schadeherstel – Duurzaam herstel van inboedel- en opstalschade, met volledige procesbegeleiding. ✅ MainPlus Calamiteitenservice – 24/7 spoedhulp bij noodgevallen in en rondom de woning. ✅ MainPlus Lekdetectie – Lekkages opsporen zonder onnodig hak- en breekwerk. (ook direct voor consumenten) ✅ MainPlus Duurzaam – Landelijke service voor het verduurzamen van woningen. Daarnaast zetten we ons actief in voor alle 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, omdat we geloven in een betere en duurzamere wereld. Wat kun je van ons verwachten? Wij vormen de schakel tussen onze opdrachtgevers, hun klanten (jou!) en onze herstelpartners. Daarom staan heldere communicatie en een soepele afhandeling bij ons centraal. Onze klantenservice is vriendelijk, begripvol en altijd bereid om mee te denken. Deel jouw ervaring! Heeft MainPlus jou goed geholpen? Dan horen we dat graag! Jouw review helpt niet alleen anderen, maar motiveert ons ook om iedere dag de beste service te bieden. Niet tevreden? Laat het ons weten! Een hoge klanttevredenheid is voor ons essentieel, maar ook wij kunnen soms een fout maken. Heb je een klacht? Laat het ons weten via klachten@mainplus.com, en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. Je kunt ons ook bellen via 088 011 70 00. Samen zoeken we naar een oplossing en doen we er alles aan om onze service te verbeteren.
Park Hoornwijck 6B, 2289 CZ, Rijswijk, Paesi Bassi
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Snel afspraak kunnen maken, duidelijke prijsopgave en geen gekke bijkomende kosten, aardige vaklui. Kortom, een betrouwbaar bedrijf om in te schakelen.

Risposta di MainPlus
Na een aantal dagen zelf lopen hannessen om een verstopping op de bovenverdieping opgelost te krijgen contact opgenomen met mainplus.
Na een kort gesprek over de voorwaarden etc. een definitieve melding gedaan voor nood herstel. Binnen 3 uur stond Daan van RRS op de stoep en met een goed half uur was mijn probleem verholpen. Vriendelijke kerel trouwens.
Paar dagen later een telefoontje gehad van mainplus of alles goed was opgelost. Ook de kosten waren zoals afgesproken en zeker niet te duur.
Kortom een hele positieve ervaring.

Risposta di MainPlus
Ik waardeerde het "meedenken" over het probleem; men gaf de ruimte om tot een beslissing te komen en daarna supersnelle en vakkundige reparatie tegen een acceptabele prijs.

Risposta di MainPlus
Bij het boren in de muur raakte wij een electrapijp. Niet goed opgelet. Kortsluiting. Eigen huis gebeld, snel en professioneel geholpen. Later gebeld door Mainplus. Wat tips gehad waardoor we weer een gedeelte van de groepen konden herstellen. Volgende dag 8 uur stip stond de elektricien op de stoep. Snel hersteld. Ik kan Mainplus vanharte aanbevelen. Snel, vakkundig ,wat willen wij nog meer? DOEN.

Risposta di MainPlus
Zojuist een bezoek gehad van Mainplus (via vereniging eigen huis). Het vooraf afgesproken bedrag was voor voorrijkosten, materiaal en 45 minuten werk 243,- euro. De betreffende medewerker is maximaal 10 minuten binnen geweest, hij kon het probleem van een defecte groep niet oplossen. Heeft een telefoontje naar een collega gedaan. Die zou morgen komen, hiervoor zouden wij dan nog een keer 400,- euro moeten betalen. Bizar dat je voor 10 minuten 243,- euro moet betalen! Tip; stel bij een telefoontje de vraag; wat als de persoon korter binnen is?

Risposta di MainPlus
Wij hadden een spoedklus op een zondagmiddag en er werd binnen een paar uur een vakman aan onze deur dat heeft een probleem gelijk kunnen oplossen. Vooraf waren de kosten duidelijk vermeld. Ik zou ze zeker in de toekomst gebruiken.

Risposta di MainPlus
Er was lekkage in het dak van de uitbouw van de woonkamer. Het contact met MainPlus verliep snel en de vakman maakte een professionele indruk. Toen het bij de eerste afspraak te slecht weer was kon binnen een paar dagen een tweede afspraak worden gemaakt. Het lek was snel gevonden en er is een duidelijk rapport over opgesteld. Alles bij elkaar prima dienstverlening!

Risposta di MainPlus
ZEER snelle service aan huis, nog dezelfde dag! Hele vriendelijke monteur die uitstekend werk heeft verricht!

Risposta di MainPlus
Via Vereniging Eigen Huis Lekdetectie van MainPlus ingeschakeld. Er werd snel contact opgenomen om het probleem te verhelderen en foto's van de lekkage en het huis op te sturen. Op basis hiervan is een afspraak gemaakt die al de week daarop plaats kon vinden. Onderzoeker was vriendelijk, duidelijk deskundig en was al tijdens het onderzoek duidelijk over de oorzaak van de lekkage. Binnen twee dagen volgde het rapport met daarin een helder advies over wat er moet gebeuren.

Risposta di MainPlus
Via Vereniging Eigen Huis dit bedrijf benaderd. Dat was wel nodig omdat ik recent ben opgelicht door een 24/7 bereikbare loodgieter. Wat was ik blij dat ik direct werd teruggebeld, dat een afspraak de volgende dag werd gemaakt en dat er een vriendelijke meneer de verstopping in korte tijd verhielp. Hartelijk dank aan de Vereniging Eigen Huis en aan MainPlus!

Risposta di MainPlus
Lekdetectie van MainPlus via Vereniging Eigen Huis ingeschakeld. Binnen een week was er al een aardige professional beschikbaar die in ca. 1,5 uur met meerdere technieken diverse verborgen lekkages in de badkamer wist op te sporen. Een compleet rapport had ik binnen 24 uur daarna in de mail. Super.

Risposta di MainPlus
Snelle en goede service in het weekeinde. Oorzaak van de storing goed uitgelegd.

Positieve ervaring met Main Plus. Snelle reactie/ afhandeling en nazorg

Risposta di MainPlus
Wij hebben een spoelinstallatie voor de WC die direct op de waterleiding is aangesloten, zonder reservoir. Na een luide knal stopte hij niet meer met spoelen zodat we de hoofdkraan dicht moesten zetten. Via de spoedservice van Vereniging Eigen Huis kregen wij binnen een paar uur een vakkundige loodgieter die de installatie heeft afgedopt zodat we de tijd hebben om alles te vervangen. De loodgieter was heel vriendelijk, legte goed uit wat hij deed en ruimde keurig op na de klus.

Risposta di MainPlus
Ben in twee stappen uitstekend geholpen door MainPlus. Verstopping die lekkage veroorzaakte is verholpen dus ik ben tevreden. Blij dat er nog goede en betrouwbare vakmensen zijn en daar heb ik ook het geld voor over!

Risposta di MainPlus
Ik had plotseling flinke lekkage op zolder.
Spoedklusservice van eigen huis gebeld. Keurig geholpen aan de telefoon en foto’s gemaild. Binnen 3 uur stonden er al mensen op mijn dak en is de lekkage vlot verholpen.
Topservice!!!

Risposta di MainPlus
vlotte afhandeling komen keurig op tijd zeer aardige en kundige onderhoudsman

Risposta di MainPlus
Snelle service. Duidelijke prijsafspraak. Klus (verdelging wespennesten) vakkundig geklaard.

Risposta di MainPlus
Op vrijdagavond 19:30 uur Spoedservice van Vereniging Eigen Huis gebeld omdat na 1,5 uur een toegezegde “lokale” sleutelmaker er nog steeds niet was. Vriendelijke dame aan de telefoon die alles duidelijk uitlegde en regelde. Gezien mijn locatie (Den Helder) en de beschikbare slotenmaker (uit Zaandam!) duurde het iets langer voor hij er was, maar daarna was hij in 5 min klaar! Ik was weer in mijn huis en een paar tips voor de toekomst rijker en dat voor een bedrag dat van te voren afgesproken was en waarvoor ik achteraf de rekening kreeg. Telefoonnummer van de spoedlijn VEH direct opgeslagen in mijn telefoon.

Risposta di MainPlus
Snelle reactie en goede communicatie en nazorg.

Risposta di MainPlus
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.