De 1 armband top,de 2 is volledig verandert aa de binnenkant kleur en zilver is weg ervan,geen mooie reklame
Beginmaart armband besteld voor een verjaardags cadeau. Begin april ontvangen, helaas te laat voor de verjaardag. Ben overigens zeer tevreden over mijn aankoop, armband is naar wens. Hierover Magnetox... Leggi di più
Een uitgebreide keuze uit gespecialiseerde sieraden, maar helaas opnieuw slechte ervaring met levertijd. De gemelde 1 tot 3 dagen moet je met heel veel korreltjes zout nemen. 14 dec. besteld en dacht... Leggi di più
Wat ging er goed Vanaf 8 april al bezig Eerste armband geleverd na maanden ,door slecht slot[gelijk al lam) deze armband verloren . Tweede armband na lange tijd geleverd ,er was al aan gevijl... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Welkom bij MAGNETOX, uw nummer één bron voor alles wat te maken heeft met de kracht van helende armbanden. Wij zetten ons in om u het beste te bieden op het gebied van helende armbanden. Onze focus ligt op de helende eigenschappen, de betrouwbaarheid en natuurlijk op de best mogelijke service.
Paesi Bassi
- info@magnetox.nl
- www.magnetox.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Niet bij magnetox.nl bestellen je krijgt niets!
Ik heb 7 maart oorbellen besteld en betaald maar nu 10 april nog steeds niets ontvangen. Track en trace doet het niet na 1 mail een automatische antwoord gehad dat er iets fout is gegaan en dat het opnieuw opgestuurd zou zijn weer niet te volgen met track en trace.
Dus tot op heden niets ontvangen mijn advies bestel niets bij magnetox.nl ze leveren niet.
Armband besteld betaald en natuurlijk…
Armband besteld betaald en natuurlijk helemaal niets gekregen ze reageren ook helemaal nergens op wat een ...bedrijf mooi weer spelen met andermans geld maar ik zal er alles aan doen om mijn recht te krijgen.helemaal geen goed woord over voor dit bedrijf....schaam je.
Geen oplossing
We hebben hier een ketting gekocht die gelijk gebroken is.
Na het mailen geen reacties.
Na een slechte recensie kreeg ik een mail met de vraag of ik deze wou verwijderen en dan zouden ze het netjes oplossen maar wederom niets meer gehoord.
Zeer slecht en troep en hier zal ik nooit meer bestellen
Eind februari armband besteld
Eind februari armband besteld , en nog niet binnen , eerst lulverhaal over pre order , toen over de transporteur .
Heb nu al 3 kortingcodes ontvangen voor een volgende bestelling , ja doei die bestelling komt er niet, geen vertouwen meer in magnetox
Teleurgesteld
Op 7 maart 2024 een armband besteld en betaald. De volgende dag een mail met Track&Trace en de melding dat de armband verzonden was. Helaas kon de Track&Trace niet geopend worden en de armband is nog steeds niet binnen. Meerdere contactmails gestuurd maar helaas niks gehoord. Vind het wel vreemd want ik heb al meerdere keren een armband bij Magnetox gekocht. Geen goeie reclame voor dit bedrijf!!
Na vele mailtjes na 2 mnd ontvangen
Ik heb een bestelling geplaatst op 22/02 - 5 maart heb ik hen mail gestuurd om te horen hoe het zit met de bestelling en ontvangst.
1ste antwoord mail van hen:
Eerst is het kan wat langer duren omwille pre-order is. Wacht nog 6 werkdagen en kortingscode ontvangen. Wat ben ik ermee als ik eerste bestelling nog niet aankrijg!
Dus gewacht nadien terug gemaild op15/03.
Op 17/03 terug mail van hen aangekregen met nu dat zij zeggen dat bestelling al lang had bezorgd moeten zijn. En dat zij de distributiecentrum zullen aanspreken. En dat ze nieuwe zullen versturen maar kan weer langer zou kunnen duren dit omwile pre-order artikel. Ook kan het zijn dat je geen track & trace zou kunnen krijgen dit omwille ze niet in je vorige order systeem kunnen inzetten. En weer krijg ik een korting.
Dit blijft aan duren en heb hier geen vertrouwen meer in.
Ook hun track & trace dat ik helemaal in begin heb gekregen werkt niet.
UPDATE heb eindelijk ontvangen bijna 2 maand na vele mailtjes enz.
Nooit ontvangen
Heb 29 januari 2024 bestelling geplaatst en betaald € 29.95 flex armband uitverkoop. Nog steeds niks ontvangen ook geen bericht. Waar blijft m'n Flex armband
Geen aanrader!!
Ik ben al vanaf december bezig om een niet geleverde armband alsnog te krijgen of mijn geld in ieder geval terug te krijgen! Net als onderstaande klant ook mijn eerdere review eraf gehaald omdat ze spijt betuigde en ermee aan de slag zouden gaan. Daar leek het inderdaad op totdat het ineens weer stil viel en er tot op de dag van vandaag nog niets is gebeurd! Geen armband, geen geld terug! Deze review gaat er ook onder geen voorwaarde meer af tot het opgelost is! Ik had voor de kerst 2 armbanden besteld, waarvan er eentje is geleverd, nog net vrijdags voor de kerst. De herkomst van de armband bleek uit China te komen gezien het adres wat er opstond. Dit werd ook ontkend door Magnetox. Verder werd gevraagd of het pakketje wel dicht was, omdat er volgens hen wel 2 armbanden waren verstuurd en of ik daar een foto van had als bewijs. Nee, dat had ik niet nee, maar het was een dicht pakketje waar ook maar 1 doosje met armband in kon. Ik zei dat ik echt geen energie in deze zaak zou steken als ik ze gewoon beide ontvangen had! Dus ik ben nog steeds afwachtende op de armband die ze na zouden sturen maar die er nu na twee maanden ook nog steeds niet is……….
Ik heb nog twee zwarte bruine schakels…
Ik heb nog twee zwarte bruine schakels nodig wie heeft ze voor mij tegen vergoeding???
Geld geincasseerd. Niets geleverd.
bestelling nr. 44728 - tracking SP06079311259529 - pakket nr. Q10202201983.
De bestelling en betaling van een herenarmband de luxe gebeurde reeds op 20.12.2023. Uit het desbetreffende trackingverslag bleek dat het pakket werd afgeleverd op 12.01.2023 door vervoerspartner Colisprive, doch op een totaal foutief en mij verder volledig onbekend adres. Er volgde op mijn klacht geen enkele reactie, behalve na het plaatsen van een eerdere negatieve review. Er werd gereageerd met een spijtbericht en met de vraag de review te willen verwijderen. alvorens verder onderzoek te doen. Er werd ook verwezen naar partner Colisprive, die ik eveneens verschillende malen aanschreef, eveneens zonder enig gevolg. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. De een verwijst naar de ander. De redenering is blijkbaar: we hebben kunnen cashen en er is geleverd, dus de kous is af. De klant moet het verder maar zelf uitzoeken.
Vandaar deze nieuwe review. die ik onder geen enkel beding nog zal verwijderen, totdat deze zaak is opgelost.
This bracelet improved my sleep so…
This bracelet improved my sleep so much. Never thought it would benefit me so much! #happycustomer 🫶
Blij met mijn mooie armband
Duidelijke communicatie via de mail.
Had een pre-order gedaan, de levering zou wat langer kunnen duren!!
Is vandaag geleverd, ben erg blij met hoe de armband eruit ziet.
Heb de helende armband de luxe gekocht.
Heb hem meteen om gedaan!! Nu benieuwd naar de werking van de armband?!
Over de werking kan ik later mijn review updaten. Ben blij dat mijn armband er is.
Arm band besteld.
Arm band besteld.. met 7 werkdagen levertijd.. zijn nu 10 werkdagen verder.
Krijg ook geen reactie op de mails die ik heb gestuurd.
Waardeloos!
Uit eindelijk wel de armband ontvangen, die er goed uit ziet!
Maar nu 22-3 pas voor het eerst reactie gekregen.
Zorg gewoon dat je service goed is, en reageer op vragen van je klant
Uistekende klantendienst
Uistekende klantendienst, hebben een klein probleem veroorzaakt door een derde, elegant en snel opgelost. Zo hoort service te zijn. Aan te raden !
Mooie armband en prima klantenservice
De armband was net te laat geleverd maar door de perfecte klantenservice is alles prima en naar tevredenheid opgelost. Het is een kwalitatief mooie armband. Aanrader. Mooi cadeau om te geven en te krijgen.
Ik heb diverse armbanden en ze zitten…
Ik heb diverse armbanden en ze zitten heel prettig en zien er mooi uit. Het is heel fijn dat er een setje mee geleverd wordt om de armband te kunnen verkleinen, dit werkt goed. De online medewerkers helpen je met alle vragen. Het bestel proces is duidelijk en de verzending snel, zo niet dan wordt er direct actie ondernomen om het probleem te achter halen en te herstellen. Ik ben er dan ook super blij mee.
Het pakketje werd snel bezorgd en…
Het pakketje werd snel bezorgd en netjes verpakt. Kwaliteit van de armbanden valt ook zeer over te spreken, dit is de 2e bestelling die ik heb gedaan!
Na 2 maanden wachten
Na 2 maanden wachten, en vele mails, is mijn bestelling toch aangekomen.
Heb in november de 11de armbanden…
Heb in november de 11de armbanden besteld.
Tot op heden nog steeds géén armbanden.
Vertrouwen in Magnetox verloren!!!
Diny
Pech met de sluiting
We hadden pech met de sluiting, maar Magnetox heeft dit keurig en netjes opgelost.
Wij zijn tevreden!