Hurtig betjening God opdatering i forhold til min ordre. Pænt indpakket. Utroligt lækkert smykke. Ikke sidste gang jeg handler hos Vivian & Lisa
Helt igennem en succeshistorie. Mit barnebarn Vigga sønskede sig som et af de højeste prioriteter,MUSA Øreringe. Smukke forgylde sol`e s skulle hun have til sin 13 års fødselsdag, nu som Teenager.... Leggi di più
Fantastiske smykker! Jeg købte fire justerbare ringe og de er så nemme at tilpasse til sine fingre, samt det gør det muligt at flytte ringene rundt.🤩❤️
Virkelig god oplevelse. Hurtig levering og rigtig flotte smykker. Her vil jeg helt sikkert handle næste gang jeg skal have smykker.
Ha risposto al 22% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Smukke smykker
Smykkerne er så smukke og de blev leveret hurtigt. Jeg har ikke brugt dem så meget endnu, så kan ikke kommenterer på kvaliteten. Jeg håber de holder i mange år, da jeg er meget glad for dem.
Virkelig god oplevelse
Hverken første eller sidste gang vi handler her.
Hurtig afsendelse, gode priser og lækre smykker. Det er hverken første eller sidste gang vi handler hos By Livi :)
Hurtig betjening
Hurtig betjening
God opdatering i forhold til min ordre.
Pænt indpakket.
Utroligt lækkert smykke.
Ikke sidste gang jeg handler hos Vivian & Lisa
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille, meget hurtig levering! Alt i alt en virkelig god oplevelse at handle hos By Livi 👌🏼♥️
Kan klart anbefales!
Hurtig forsendelse og flot indpakning
Forsendelsen var hurtig, og der kom løbende opdateringer om hvor langt min pakke var kommet. Pakken var desuden anrettet på den fineste måde med silkepapir og det var tydeligt at der blev gjort noget ud af kundeservice!💗
Smukke smykker
Nemt at handle, hurtig levering og produktet som anvist på billedet
Alt har været perfekt
Alt har været perfekt. Lige fra bestilling, modtagelse af pakke og informationer.
Varm anbefaling herfra
Brugervenlig webshop
Brugervenlig webshop, sikker og nem bestilling, hurtig levering og gode informationer om bestilling, levering mv. Så helt klart anbefalelsesværdigt 😊👍
Super hurtig levering og god kvalitet…
Super hurtig levering og god kvalitet af smykker
Super fine smykker
Super fine smykker, det ene sæt øreringe er dog noget større end jeg regnede med, men det går.
Godt udvalg af fine smykker
Godt udvalg af fine smykker. Gode priser og hurtig levering . Rigtig god service.
Fik kendskab til jeres hjemmeside og ikke mindst jeres fine produkter, da min niece ønskede sig noget fra jer.
Købsprocessen var nem, leveringen var hurtig, og prisen var yderst tilfredsstillende og på ingen måder dyr.