Mæglerhuset Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Vi har haft en god dialog med både Niels og Mette fra Mæglerhuset i Frederikshavn og giver dem vores bedste anbefaling. At huset blev solgt på første fremvisning og at det kun tog en måned fra skilte... Leggi di più

Vi har været meget glade for samarbejdet med Mæglerhuset Frederikshavn. Allerede fra første samtale forstod de vores situation og det arbejde der var lagt i huset. Fra start til slut har de været prof... Leggi di più

Vi har haft en rigtig god oplevelse ved salg af vores hus i Frederikshavn Fra starten havde vi en rigtig god dialog med alle ved Mæglerhuset i Frederikshavn og i hele salgsprocessen var der også l... Leggi di più

Professionelalitet fra den første dialog til et hurtigt salg af vores lejlighed. Hurtig feedback på allt. De bedste anbefalinger til Rasmus Ø fra Aalborg afdelingen.

1. Agenti immobiliari

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Mæglerhuset har vi benene på jorden og armene i vejret. Vi elsker det, vi laver og er faktisk ret gode til det, da vi har trådt vores barnesko i branchen. Vi er særligt stolte af én ting: Vores glade kunder. Takket være deres anbefalinger er der rigtig mange, der sælger deres bolig gennem os. Vi garanterer nordjysk handlekraft! Vi sidder ikke stille, før din bolig er solgt. Brug os uanset om du vil købe nyt eller sige farvel til den gamle bolig. Vi fører dig trygt igennem alle facetterne af en bolighandel.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

87 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lucas er en stjerne!

Et nem, hurtig og behagelig proces. Fik ønskede pris og et rekordhurtigt salg. Tak til Lucas for at være nede på jorden og umådelig behageligt selskab, samtidig med en professionel behandling.

12 maggio 2025

Kun 3 dage

3 dage var, hvad det tog, for Mæglerhuset Nørresundby at sælge mit barndomshjem.
Vi var så heldige at have Simon Jørgensen som mægler der super professionelt tog sig af opgaven på god "jysk" manér.
Mine varmeste anbefalinger til ham, og Mæglerhuset.

21 maggio 2025

Kæmpe anbefaling her fra.

Kæmpe anbefaling her fra.
Meget imødekommende og professionelle, lyn hurtige til at få sat gang i processen ang salg.
7 dage var vores huset blevet solgt.
Var aldrig i tvivl om det var mæglerhuset der skulle være vores mægler

1 maggio 2025

Jeg kan uden tvivl anbefale Mæglerhuset…

Jeg kan uden tvivl anbefale Mæglerhuset Sæby! På under én uge var købsaftalen underskrevet og huset solgt før det overhovedet officielt nåede at blive sat til salg, og så endda til prisen!. Vi er blevet mødt af et super professionelt og engageret team der havde stor forståelse for den situation vi stod i. Vi er meget taknemlige for den indsats Mæglerhuset har lagt i at sælge vores hus så hurtigt, og vi har følt os i trygge hænder uden hele processen! Hold fast et fantastisk stykke arbejde Mæglerhuset har leveret!

16 maggio 2025

5-stjernet køberrådgivning

Vi havde fornøjelsen af at få køberrådgivning af Lisa, som hjalp os sikkert i mål med købet og kunne svare på alle vores "dumme" spørgsmål til processen.

Stor anbefaling herfra!

1 maggio 2025

Mæglerhuset i Sæby ydede særdeles flot…

Mæglerhuset i Sæby ydede særdeles flot service ved salg af vores feriebolig. Salget gik utrolig hurtigt, og der var samtidig plads til stor venlighed, imødekommenhed og empati i forbindelse med handelen. Løse ender blev hele tiden fulgt op. Vi var særdeles trygge ved Cathrine, som får vores varmeste anbefaling. Kirsten og Per

18 marzo 2025

Vi har solgt hus

Vi har solgt hus, igennem Mæglerhuset Aabybro.
Kan varmt anbefale dem. God og behagelig atmosfære, har følt os trykke gennem hele forløbet.
Solveig Rasmussen
Egon Frederiksen

7 marzo 2025

Stort 5-tal

Jeg er simpelthen nødt til at give Mæglerhuset i Nørresundby de varmeste anbefalinger og en solid 5-stjernet anmeldelse! De solgte nemlig min fars hus på kun 11 dage, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut.

Fra det øjeblik, vi kom i kontakt med dem, følte vi os trygge og i gode hænder. De var superprofessionelle, men samtidig virkelig menneskelige og imødekommende.

De havde en klar plan for, hvordan de ville præsentere huset, og det var tydeligt, at de kendte området og markedet i Nørresundby på fingerne.

Det, der virkelig gjorde indtryk, var deres ærlighed og engagement. De tog sig tid til at svare på alle vores spørgsmål, også de helt små, og vi følte os altid værdsat som kunder.
Hvis du overvejer at sælge din bolig, kan jeg kun sige: vælg Mæglerhuset i Nørresundby. De er dygtige, troværdige og gør hele processen til en positiv oplevelse.

6 marzo 2025

Mæglerhuset var den helt rigtige mægler

Mæglerhuset hjalp os med et hurtigt salg.
De var der til at stå for alle praktiske ting og var gode til at holde os opdateret omkring fremvisninger og aktivitet på huset. Vi satte en skarp pris og kom af med huset på under 14 dage. Det hele har været en rigtig god oplevelse og vi har følt os i trygge hænder undervejs.

27 febbraio 2025

Vi har lige solgt vores hus igennem…

Vi har lige solgt vores hus igennem Mæglerhuset på Vesterbro i Aalborg. Lucas har igennem hele forløbet stået klar både tidlig og sent til at hjælpe. Han har hele tiden fulgt op og orienteret hos så snart der har været nyt i vores sag. Mæglerhuset kan klart anbefales. 😊

24 gennaio 2025

Vi har netop købt vores drømmelejlighed…

Vi har netop købt vores drømmelejlighed igennem Mæglerhuset Nørresundby. Det har hele vejen igennem forløbet været en utrolig god og positiv oplevelse. Palle fra Mæglerhuset har fra første dag været meget reel, kompetent og ærlig omkring handlen, og derudover har han været let at komme i kontakt med, både morgen, middag og aften. Så alt i alt har det været en utrolig god oplevelse, både før, under og efter handlen. Så herfra er der både store roser til jer og store anbefalinger fra os, til at handle med Mæglerhuset.

3 febbraio 2025

Sublim rådgivning og kommunikation

Mæglerhuset Nørresundby har netop solgt min bolig. Det tog 2 fremvisninger før salget var gennemført og tog mindre end en måned. Solgt via køberkatotek.
Dialogen har været eminent og konkret hele tiden, både med mægler samt baglandet hos Mæglerhuset. Jeg er hele tiden holdt opdateret omkring status på sagen og selvom der var ferie hos mæglerne, var der god overdragelse af sagen til andre mæglere, før fremvisningerne. Dvs. de brugte tid på at komme og se boligen og hilse på.
Meget trygt og god overlevering.
Hurtig udarbejdelse af købsaftale.

13 gennaio 2025

Professionel rådgivning og god kommunikation.

Mæglerhuset Nørresundby har netop solgt vores hus, et forløb med yderst professionel rådgivning og god kommunikation.

Heine fra Mæglerhuset Nørresundby har stået til rådighed med god rådgivning, og umiddelbart efter fremvisninger har jeg fået en god og ærlig tilbagemelding om hvordan det er gået, hvilket jeg som sælger har sat meget stor pris på.

Da vi stod med en køber, er jeg imponeret over hvordan hele teamet i Mæglerhuset var utrolig hurtige til at få udarbejdet købskontrakt og de øvrige papirere.

Mæglerhuset Nørresundby får hermed mine bedste anbefalinger.

31 gennaio 2025

Tusind tak for al den hjælp vi har fået…

Tusind tak for al den hjælp vi har fået af Mælgerhuset Nørresundby. Efter 2 fremvisninger på samme hus lykkedes det os at komme i mål med drømmehuset. Mælger Palle Brøndum var gennem hele forløbet SÅ hjælpsom, og vi fik svar på alle vores mange spørgsmål. Han arbejdede hurtigt og var meget effektiv. Der var samtidig også rigtig god dialog med sælger. Denne handel blev fulgt helt til dørs, og vi har følt os trygge hele vejen igennem forløbet. De aller bedste anbefalinger herfra. :)

8 gennaio 2025