Jeg har haft min lejlighed til salg hos &LIVING Aarhus. Lejligheden blev solgt på under 1 måned, og hele forløbet har simpelthen været helt super. Kan kun anbefale at bruge &LIVING til salg! Har... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi havde tidligere forsøgt at sælge vores hus gennem andre ejendomsmæglere, men uden held. I november 2024 valgte vi at prøve Johan hos &Living, og hans optimisme smittede af. Sammen med sit team, o... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
&LIVING repræsenterer et unikt livsstilskoncept med fokus på æstetik og et tæt samarbejde imellem vores 16 forretninger. Via en tæt dialog igennem hele forløbet sikrer vi den bedste kundeoplevelse og den optimale handelspris.
Informazioni di contatto
Danimarca
- andliving@andliving.dk
- andliving.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Outstanding Professional Service from Malek at &Living Gentofte
I highly recommend &Living Gentofte, especially my real estate agent, Malek. From the very beginning, when he helped me assess the value of my apartment, he demonstrated an extremely professional attitude. He assisted me in preparing the contract, and as a foreigner living in Denmark, I truly appreciated that he invited me to his office and spent a full hour going through every single clause of the contract to ensure I fully understood the details.
My apartment was sold in just six days. His professionalism, efficiency, and timely communication ensured that I was always kept informed throughout the entire sales process. Malek and his colleague Elisabeth were incredibly supportive during the sale. Whenever I encountered questions while preparing documents, I could contact them at any time and receive prompt and helpful responses.
What I appreciate most is that Malek not only focuses on selling properties, but genuinely stands in his clients’ shoes, offering advice and support based on their individual situations.
Malek fra Gentofte afdelingen hjalp os…
Malek fra Gentofte afdelingen hjalp os med at få lukket handlen på kort tid på vores bolig, til trods for mange forbehold fra købers rådgiver. Det lykkedes at lukke handlen et par dage efter forbeholdene blev fremsendt. Dette har betydet en hurtig og effektiv afklaring i samarbejdet mellem os og mægler ift. at fremsende den nødvendige dokumentation til købers rådgiver, som vi har sat stor pris på i processen. Stor anbefaling herfra ift. hvis man har brug for at få lukket en lidt mere kompleks handel.
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale &living. Som førstegangskøber var jeg både usikker og havde mange spørgsmål, men gennem hele processen følte jeg mig tryg, godt rådgivet og i virkelig kompetente hænder.
Min købsrådgiver fra &living var grundig, ærlig og altid tilgængelig. Intet spørgsmål var for stort eller for småt. Jeg oplevede en rådgiver, som oprigtigt havde mine interesser for øje og som tog sig tid til at forklare alle detaljer, så jeg kunne træffe de rigtige beslutninger.
Hele forløbet fra første snak til endeligt køb af mit første hus blev håndteret professionelt og med stor faglighed.
Salg af lejlighed i Aarhus
Kan kun anbefale at bruge &LIVING til salg! Har før solgt ejendommen med andre ejendomsmæglere, og har aldrig har tilnærmelsesvis så god en oplevelse.
Specifikt skal lyde en stor tak til Amalie fra &LIVING Aarhus, som fandt køber og fik det hele ekspederet effektivt og top-professionelt.
salg af lejlighed.
Kaare, Patrick og Malek har hjulpet med salg af vores lejlighed i Bagsværd og vi havde en god oplevelse med dem og salget gik meget hurtigt.
Vi er meget tilfredse og har købt hus med ro i maven :-)
Vi har brugt @living som køberrådgiver. Det har været en kæmpe fornøjelse.
Vi er førstegangskøbere, så det er betydet meget, at have en professionel ved sin side. Det klarede Amalie (vores køberrådgiver) super godt.
Vi er meget tilfredse og har købt hus med ro i maven :-)
Godt samarbejde
Det var en god oplevelse og godt samarbejde med min ejendomsmægler Sebastian Procter, &Living Gentofte & Rungsted. Han/de var professionelle, hurtige til at svaree og generelt bare god og nem kommunikation. De hører ens ønsker og krav, og tager højde for det
&Livings koncept holdt hele vejen
&Livings koncept holdt hele vejen. Dvs tæt dialog med mægler med plads til alle slags spørgsmål og gentagelser. Deres vægt på atmosfære, livsstil og muligher også i billed materiale.
Vi fik hurtigt solgt vores lejlighed til en høj pris!
Vi fik hurtigt solgt vores lejlighed til prisen hos &Living Gentofte og det har været en utrolig god oplevelse!
Vi tog fat på to forskellige mæglere; LokalBolig som sælger mest i området, og &Living fordi vores lejlighed kan noget særligt, og de virkede mere high-end.
Malek og Sebastian fra &Living mødte op og virkede utrolig velforberedte. De gav sig god tid og svarede på alle mine spørgsmål. De mente at kunne sælge til 200.000 kr mere end LokalBolig, men det var deres tilgang der overbeviste os. De virkede til at gøre en meget større indsats i starten, med fokus på sociale medier og godt samarbejde med deres andre afdelinger. De gav gode råd til styling af lejligheden og havde en god fotograf på. Og det virkede! Der gik kun få dage før vi fik de første bud, og en købsaftale. Vi følte os virkelig godt vejledt af Malek som gav sig tid til os og fulgte op på alle fremvisningerne. Vi endte hurtigt med at få solgt til den høje pris, og der var endda et par der bød 150.000 kr over (dog betinget af salg, hvilket Malek frarådede os selvom han stod til at kunne tjene betydeligt mere. Vi havde et drømmehus vi gerne ville være sikre på at kunne få, og det var den rigtige beslutning for os at få solgt i en fart).
Vi kan på det kraftigste anbefale Malek og &Living Gentofte. Vi anbefalede også min svoger at få et bud fra &Living nær Bagsværd, og det var den samme historie. Stor indsats fra starten og en ubetinget købsaftale efter en halvanden uges tid. De arbejder hurtigt og effektivt!
Uprofessionel mægler
Vejby afdelingen: Vendte ikke tilbage som aftalt. Vi måtte lave købsaftalen 3 gange grundet fejl fra mægler og de glemte graverende ting i aftalen som var på skrift. Sagsbehandlingen efterfølgende var meget rigid. Og de var der ikke ved nøgleoverdragelsen. Der var bedre nøgleoverdragelse da min kone købte en bil til 200.000 end da vi købte dette sommerhus til 3,2 mill.
God handel og en god mægler
God og kompetent vejledning fra mæglers (Malek)side, gjorde at det var en god oplevelse at få solgt vores lejlighed, prisen var sat korrekt. Mægler var til at få fat i både telefonisk og på mailen når vi havde spørgsmål.
kan med åbent sind give denne mægler top karakter.
Nul stjerner!!!
Nul stjerner til denne mæglers indehaver i Vejle, Kurt Skafsgaard!
Jeg er aktivt boligsøgende og godkendt af banken til et boligkøb. Jeg har dags dato, været ude at se et fint gammelt bondehus på landet. Huset har lang liggetid og skiftet mægler et par gange. Det var min anden fremvisning i dag, og jeg havde min ‘eksmand’ med, ligesom da jeg så huset første gang i torsdags. I torsdags var det indehaverens søn, Jonas Skafsgaard, der viste det frem. Jeg lagde faktisk et bud på skrift til denne (med forbehold for rapporter mv), som jeg dog ikke havde fået nogen tilbagemelding på, da jeg mødte op til fremvisningen i dag. Jeg er faktisk i tvivl om, hvorvidt sælger er gjort bekendt med budet, eller om mægler har forsømt sin pligt, til at videregive dette? Det SKAL en mægler jo altid gøre!
I dag kom indehaveren som sagt selv, da vi havde ønsket at se huset igen. Han kom for sent, og startede med at køre for langt, dvs forbi huset. Tydeligt at han ikke har været på adressen særligt mange gange, selvom han gerne fortæller vidt og bredt om, hvordan ‘’de andre købere’’ vil gøre ditten og datten. Da han ankom startede han med at fortælle om sælger/familien, der har boet i huset i 55 år. Det var meget følelsesladet - alt for meget - og ikke specielt relevant for os, at høre så mange detaljer om ejers liv og levned i huset. Huset trænger tydeligt til en indvendig (og udvendig) renovering, og der er især et stråtag, som trænger til hjælp. Mægleren svarede ikke - eller kun med modstand - på vores relevante spørgsmål om husets stand, materialer, isolering mv. Han kommenterede ikke på vores spørgsmål til tidligere rapporter - ej heller på det bud, som jeg lagde på huset i torsdags. Midt i fremvisningen tog han et mobilopkald og satte sig til rette i en lænestol og snakkede. Han undskyldte ikke, da han vendte tilbage til os. På 1.salen er der en del ‘hjemmelavet’ tømmerarbejde, og vi snakkede om, hvordan vi kunne udbedre dette og hvad det mon ville koste. Han sagde pludseligt ‘når det kommer til lærere, ingeniører, piloter og den slags, så er det ikke nogen kunder jeg i bund og grund gider at have med at gøre!’ (Pudsigt nok fik han lige nævnt vores faggrupper, så her studsede vi første gang, havde han mon googlet os?).
Vi gik videre til badeværelset, hvor jeg kiggede på renoveringsarbejdet, der her skal gøres, og jeg spurgte ind til, om mægler vidste, hvad der er bag en meget tung og ‘gør det selv agtig’ træbeklædning. Mægleren svarede ikke, han kiggede i stedet på os begge og sagde så ‘den ejendom I ejer nu, hvordan fik I den så langt ned i pris?’ - jeg tænkte, at det var et malplaceret spørgsmål, igen fik jeg tydeligt indtryk af, at han havde undersøgt os/vores navne og bolighandler mv, men sagde blot til ham ‘vi forhandlede og blev enige med sælger der!’. Så skete der ligesom et skift i stemningen, og pludselig siger mægleren så ‘I får intet afslag her! Så vi kan lige så godt sige tak for i dag!’ - jeg troede måske først, at han lavede lidt sjov og svarede tilbage ‘nåååh, lidt kan man vel altid få?! Du er 3.mægler på huset, som har været til salg længe, så sælger er vel interesseret i, at komme videre efterhånden? Huset er jo ikke solgt, så prisen er nok for høj’. Herefter blev mægleren decideret ubehagelig og agressiv - og han smed os ud! Han bad os gå og sagde ‘vi slutter her og siger tak for i dag! I kan finde en anden mægler at handle med. I kan prøve at se på boligsiden, vi giver ikke afslag her i vores forretning!’. Lettere chokeret og ubehageligt til mode forlod vi i hast huset! På vej ud, sagde jeg til mægler, at han måske lige skulle se at få lidt styr på sin lille forretning, for jeg havde rent faktisk lagt et reelt bud på huset i torsdags - og har intet hørt tilbage. Mægleren svarede ‘har du det?’ og lignede ét stort spørgsmålstegn. Pinligt!
Virkelig tydeligt her, at mægler IKKE er sælgers mand! Det er sælger - og ingen anden - der bestemmer, om der skal gives et afslag. Mægler skal altid videregive bud til sælger! Uanset hvad! Det er dybt uprofessionelt, at gå mere op i sin mæglerforretnings ‘score’ på boligsiden, end at formidle et faktisk potentielt salg mellem en sælger og en køber, afslag eller ikke afslag! At ‘skælde ud’ på en mulig køber og en der ovenikøbet har lagt et bud på huset, er ikke god mægler-forretning! Den agressive tone og meget offensive salgsstrategi, fra man kommer ind ad døren, er ikke noget man sælger huse på! Der er trådt helt ved siden af her!
Vi er også kendte i området og har solgt og købt huse nogle gange efterhånden. Vi har samarbejdet med flere forskellige mæglere og aldrig oplevet noget lignende! Sådan repræsenterer man ikke en sælger og man skræmmer potentielle købere væk! Det var en grotesk oplevelse!
Super oplevelse
Vi har haft en helt igennem fremragende…
Vi har haft en helt igennem fremragende oplevelse med &LIVING i forbindelse med salget af vores lejlighed på Nørrebro. Efter dialog med flere mæglere valgte vi i sidste ende Malek – og det viste sig at være det absolut rigtige valg.
Malek er ikke bare yderst kompetent, men også utrolig dedikeret, proaktiv og skarp i sin rådgivning. Han leverer en service i særklasse, er altid tilgængelig og møder os med både professionalisme og imødekommenhed. Man mærker tydeligt, at han har styr på sit marked og samtidig et stærkt netværk, som han formår at aktivere til fordel for sine kunder.
Vi har hele vejen igennem følt os i de bedste hænder og oplevet, at Malek ikke bare varetog vores interesser. Han er effektiv, løsningsorienteret og skaber tillid fra første møde.
Vi kan derfor give Malek og &LIVING vores allervarmeste anbefalinger og vil uden tvivl vælge ham igen, når vi en dag står i en lignende situation.
Anmeldelse af ejendomsmægleren Malek
Malek har været en stor hjælp i forbindelse med salget af min lejlighed. Hans indsigt i markedet og professionelle tilgang skabte tryghed hele vejen igennem og var derfor den primære årsag til hvorfor jeg valgte et samarbejde med Malek, fremfor andre mæglere
Jeg følte mig godt rådgivet og i trygge hænder. En dygtig og engageret mægler, som jeg varmt kan anbefale.
5 stjernet oplevelse
Ifm. salg af min ejerlejlighed på Frederiksberg havde jeg møder med 5 forskellige ejendomsmæglere. De krævede salær på mellem 1-2% af salgssummen, hvilket jeg syntes er i den høje ende eller man kan aftale et fast salær. Man må tage udgangspunkt i sin individuelle økonomi og specifikke ejendom ved valg af salærmodel.
Jeg valgte &Living primært pga. ejendomsmægleren (Malek Attauabi) fra afdelingen i Rungsted/Hørsholm. Vi havde en god dialog og vi kunne begge være ærlige og transparante om hvad vi ville have ud af samarbejdet. Jeg fik solgt min lejlighed til den pris den var udbudt til og jeg var super tilfreds med hele forløbet fordi jeg bemærkede at Malik Attauabi bestræbte sig på at opnå det bedste resultat.
Jeg kan varmt anbefale Malik og ønsker ham god vind fremadrettet. &Living er heldige at have ham som medarbejder (Sebastian Procter som assisterede Malik var også dygtig i øvrigt:-) )
Århus: Useriøs Mægler
Århus:
1. Kontakt, ingen tog telefonen. 2. Kontakt lovede mægler at tilsende mig hjemfaldsprisen, på en bolig, jeg var interesseret i at købe, hvis jeg blot sendte ham en mail, hvilket jeg gjorde straks. Modtog intet svar. Forsøgte dagen efter endnu engang at ringe ham op, uden resultat. Han ringede tilbage, men nu havde han en helt anden forklaring omkring hjemfaldsprisen - for mig helt utroværdig - han kendte den ikke, men skulle lige undersøge prisen først? Jeg personligt forventer, at en mægler er forberedt på en evt. købers spørgsmål, ikke mindst omkring hjemfaldsprisen.
En hjemfaldspris skal lægges oveni prisen på boligen, men mægleren mente, det kunne være ligegyldigt, da den ligger mere end 30 år frem i tiden. Han kunne slet ikke forestille sig, at evt. køber ville indfri samtidigt med evt. køb men gjorde sig ingen overvejelser omkring, at beløbet skal falde før eller siden og ikke mindst kan skabe problemer ved kommende salg. Dertil kommer, at flere Banker ikke vil give Realkredit til Boliger med hjemfaldspligt.
Anmeldelse af &Living i Holbæk
Vi har haft en rigtig god oplevelse med &Living. Vores hus blev først vurderet til en lav pris af en lokal mægler, og vi henvendte os derfor til &Living, som endte med at stå for salget. De vurderede, at vi kunne opnå en højere pris, og resultatet blev, at huset blev solgt for cirka 8 % over den oprindelige vurdering.
Vi oplevede en markant anderledes tilgang til salget. Hvor den lokale mægler lagde op til et hurtigt salg uden en tydelig strategi, blev vi hos &Living mødt af en mægler med en oprigtig og velovervejet prissætning. Salget blev gennemført effektivt, og vi stod hurtigt med et resultat, der gjorde det muligt for os at realisere drømmen om at købe et nyt hus.
Vi brugte også &Living som køberrådgiver og oplevede, at der blev taget rigtig godt hånd om os. Rådgivningen var grundig og professionel, og vi mærkede et stærkt fokus på vores interesser. Den grundighed udfordrede i flere tilfælde sælgers mægler, hvilket skabte tryghed for os i købsprocessen.
&Living var ikke en lokal mægler, og alligevel blev huset solgt på under tre uger. Vi er meget tilfredse med den professionelle indsats og det engagement, vi oplevede gennem hele forløbet.
Alt i alt en særdeles positiv oplevelse – vi kan varmt anbefale &Living.
Salg af lejlighed
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Ejendomsfimaet &LIVING i Holbæk da jeg solgte min lejlighed.
De har været super professionelle under hele forløbet og er samtidig nogle rigtig søde mennesker at snakke med. De sørger for at få fuldt op på tingene og man er aldrig til besvær hvis man ringer med spørgsmål til forløbet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg kan bestemt anbefale dem skulle nogen sælge deres bolig i det område de dækker.
God og tryg købeoplevelse med &Living
Super god oplevelse med &Living med Sebastian i Dyssegård/Bagsværd! 🙏🏻 Nem kommunikation og alle aftaler blev holdt til punkt og prikke. Meget positiv oplevelse at købe en lejlighed igennem &Living 😀
Stor anbefaling!
Tusind tak til Frank Hansen og &Living i Holte, der solgte vores mors lejlighed på få uger over udbudsprisen. Alt er kørt snorlige og professionelt med klar kommunikation fra første møde. Er glad for at vi valgte jer!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.