Vi har haft en god dialog med både Niels og Mette fra Mæglerhuset i Frederikshavn og giver dem vores bedste anbefaling. At huset blev solgt på første fremvisning og at det kun tog en måned fra skilte... Leggi di più
Vi har været meget glade for samarbejdet med Mæglerhuset Frederikshavn. Allerede fra første samtale forstod de vores situation og det arbejde der var lagt i huset. Fra start til slut har de været prof... Leggi di più
Vi har haft en rigtig god oplevelse ved salg af vores hus i Frederikshavn Fra starten havde vi en rigtig god dialog med alle ved Mæglerhuset i Frederikshavn og i hele salgsprocessen var der også l... Leggi di più
Professionelalitet fra den første dialog til et hurtigt salg af vores lejlighed. Hurtig feedback på allt. De bedste anbefalinger til Rasmus Ø fra Aalborg afdelingen.
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos Mæglerhuset har vi benene på jorden og armene i vejret. Vi elsker det, vi laver og er faktisk ret gode til det, da vi har trådt vores barnesko i branchen. Vi er særligt stolte af én ting: Vores glade kunder. Takket være deres anbefalinger er der rigtig mange, der sælger deres bolig gennem os. Vi garanterer nordjysk handlekraft! Vi sidder ikke stille, før din bolig er solgt. Brug os uanset om du vil købe nyt eller sige farvel til den gamle bolig. Vi fører dig trygt igennem alle facetterne af en bolighandel.
Danimarca
- www.mæglerhuset.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Mæglerhuset Nørresundby - 5 stjerner
Mæglerhuset Nørresundby har hjulpet os endnu en gang, og endnu en gang med et fantastisk resultat og god og professionel hjælp fra Annemette.
Vi har solgt et hus, købt et nyt og solgt igen med fuld tilfredshed 😊
Vi vil til alle tider anbefale hele det gode team fra Mæglerhuset Nørresundby og specielt Annemette der var vores kontaktperson igennem alle vores forløb 😊
Jeg er super tilfreds med Mæglerhuset…
Jeg er super tilfreds med Mæglerhuset Aabybro.
Alle medarbejdere vi har været i kontakt med er yderst serviceminded og kompetente. De vendte hurtigt tilbage, hvis vi havde spørgsmål og der var hurtigt og relevant feedback efter fremvisninger.
At huset blev solgt på kun 13 dage var over al forventning og samarbejdet med Søren var bare helt i top.
Tusinde tak herfra 👏😊
Bedste anbefalinger herfra👍🏻
Bedste anbefalinger herfra. En realistisk pris og god kommunikation med Mælgerhuset sikrede et hurtigt salg.
Vi følte os hele vejen rigtig godt hjulpet med høj faglighed fra Mæglerhuset. Vendte altid tilbage med resultat af fremvisninger og fulgte sagen til dørs og efter underskrift på købsaftalen.
5 stjerner direkte til Palle fra Mæglerhuset! Super behagelig, let tilgængelig og nem at snakke med gennem hele processen ifm. vores hussalg. Salget gik rigtig hurtigt og godt.
Højt engagement og en professionel rådgivning
Vores oplevelse med Thomas og resten af holdet fra Mæglerhuset har været super god. Fra allerførste møde følte vi os i trygge hænder, og det gjorde en kæmpe forskel i en proces, som ellers kan være både stor og overvældende.
Vi blev mødt med nærvær, ærlighed og en oprigtig interesse i os. Der blev taget sig tid til at forklare alle detaljer grundigt, og vi følte os aldrig i tvivl om, hvad der skulle ske som det næste. Kommunikation var hurtig, klar og altid i øjenhøjde, hvilket gav os en stor ro hele vejen igennem forløbet.
Det har betydet meget for os at opleve et så højt engagement og en rådgivning, der ikke bare var professionel, men også personlig. Vi har følt os set, hørt og godt guidet fra start til slut.
Vi kan derfor kun give vores varmeste anbefalinger til Mæglerhuset, hvis man ønsker et tryg, professionel og samtidig meget menneskeligt mæglerteam.
Hos Mæglerhuset får man en professionel…
Hos Mæglerhuset får man en professionel mægler som gør, at både sælger og køber kan føle sig sikker på en ærlig mening. Troværdig er det man finder hos Mæglerhuset. Vi kan kun give den bedste anbefalinger. Og vores hus var solgt på kun 4 måneder.
Hurtige og professionelle.
Vi har netop solgt vores hus i vodskov
Vi har netop solgt vores hus i vodskov, hvilket var en super god oplevelse. Prisen blev sat så reelt som muligt, hvilket betød et minimal afslag i pris. Derudover gik salget utrolig hurtig og meget hurtigere end forventet. Vi havde to mæglere på vores salg, herunder Simon og Palle. Begge var super søde, behagelige og svarede på alle vores spørgsmål, trods det var weekend, aften eller tidlig morgen. Da vi fik solgt vores hus greb Palle os straks, og fandt drømme huset.
Ros for hurtigt salg
Havde Mæglerhuset ude til en vurdering af min lejlighed og de kom med et rimeligt bud for den. Jeg fandt dog selv en køber til lejligheden og Mæglerhuset var så venlige at stå for alt det administrative til en god pris.
Tros at det ikke var deres opgave, foretog de også alt kommunikationen mellem sælger og køber, hvilket tog en stor byrde af mine skuldre. Det lykkes for Mæglerhuset at få alt på plads på små 2-3 uger, så der kunne blive en hurtig overtagelse. Der skal lyde en rigtig stor tak til Mæglerhuset for deres store indsats. Jeg kan varmt anbefale Mæglerhuset.
Vi har haft en helt fantastisk…
Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med Mæglerhuset i forbindelse med købet af vores hus. Fra første fremvisning til endelig overtagelse har vi følt os trygge, velinformerede og i virkelig gode hænder.
Kommunikationen har været hurtig, ærlig og professionel hele vejen igennem, og vi har oplevet en mægler, der både var engageret, grundig og oprigtigt interesseret i at finde den rette løsning for os. Der blev fulgt op på alle spørgsmål.
Vi kan varmt anbefale Mæglerhuset til alle, der står overfor at skulle købe eller sælge bolig.
Tusind tak for hjælpen. vi er simpelthen så glade for vores nye hjem!
Vi har solgt vores hus- takket være Annemette fra Mæglerhuset🙏🏻
Vi har solgt vores hus gennem Mæglerhuset. Annemette Skifter.
Vi har fået en fantastisk god behandling af Annemette.
Huset var svært at sælge, men Annemette gav aldrig op og var virkelig dygtig og super professionel.
Hun har været en nærværende og dygtig ejendomsmægler🙌
Boligkøbere kan trygt vælge Mæglerhuset
Vi har netop købt en bolig, solgt gennem Mæglerhuset, og vi har i den forbindelse følt os prioriteret gennem hele processen. Palle har været tilgængelig og hjælpsom fra start til slut. Tak for handlen :-)
Helt problemfrit boligkøb
Købte bolig igennem Mæglerhuset Løkken. Alle i Mæglerhuset, inkl. den primære kontakt Julianna Hansen, var søde og behjælpsomme. Altid nemme at få fat på og altid imødekommende.
Tak til Mæglerhuset for et godt og helt problemfrit boligkøb.
Dygtige mæglere
Dygtige mæglere. Vi følte os trygge hele vejen igennem
Bare et virkelig godt hussalg
Mæglerhuset hjalp os med salg af vores hus i Skive, og det var en super god oplevelse fra start til slut.
Der var styr på tingene, hurtig respons og ærlig snak hele vejen – ingen smarte salgstricks.
Det hele kørte bare, huset blev solgt, og vi følte os trygge undervejs.
Kæmpe anbefaling herfra.
Super god oplevelse fra start til slut
Super god oplevelse fra start til slut. Hurtig respons på både fremvisning og mails, og vi følte os godt hjulpet hele vejen. Endte med at købe det dejligste hus – Vi sender en stor anbefaling. 🤗
Jeg blev anbefalet Lisa fra Mæglerhuset…
Jeg blev anbefalet Lisa fra Mæglerhuset ifm. huskøb og det var en rigtig god ide :-) Hun har hjulpet mig gennem processen på en rigtig tryg og forståelig måde der har givet mig ro i mave og sind. Hun har været til at få fat i, når der har været spørgsmål og har været god til at løse de udfordringer der har været med sælgers mægler ifm. handlen. En klar anbefaling til kommende boligkøbere - Brug Lisa
Stor TAK til mæglerhuset Brønderslev…
Stor TAK til mæglerhuset Brønderslev især til Lasse. Huset blev solgt på kun 62 dage og vi har igennem processen følt os meget trygge og velinformeret.
Meget hurtig respons på spørgsmål. Altid smilende og giver sig god tid til en snak.
Kan HELT klart anbefale Mæglerhuset
God og professionel service
Vi oplevede indledningsvis nogle IT-relaterede udfordringer og kommunikationen haltede derfor . Da problemet blev opdaget, tog Mæglerhuset hurtigt ansvar og fulgte op på en rigtig fin måde.
Efterfølgende har der ikke været en finger at sætte på kommunikationen og servicen levede fuldt ud op til forventningerne.
Fremvisningen blev gennemført professionelt. Mægleren var velforberedt og imødekommende.
Alt i alt endte det med at blive en rigtig positiv oplevelse.
Mæglerhuset SÆBY - tillidsskabende Ildsjæl og kompetent ejendomsmægler
SÆBY - tillidsskabende Ildsjæl og kompetent ejendomsmægler⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg vil rigtig gerne rose ejendomsmægler fra Mæglerhuset i Sæby ANNA BJERREGAARD JACOBSEN som i søndags har fremvist 3 huse og senere sendt salgsopstilling på en villa (skuffesalg).
WAU hvilken dedikeret, kompetent og autentisk ung ildsjæl jeg blev mødt af. Hun havde styr på alt, og gik lige lidt længere end hun havde behøvet for at få mest muligt på plads, for at tilfredsstille et ønske om at se en bolig mere i sidste øjeblik.
Hun repræsenterede både Mæglerhuset i Sæby og sælgere på fornemste vis, og hun gjorde det allerbedste indtryk på både min veninde og mig.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Mæglerhuset Aalborg. Professionel og imødekommende ejendomsmægler (Lucas), hurtige svar og altid nem at få fat i. Vi følte os i trygge hænder hele vejen, og den digitale app gjorde processen enkel og overskuelig.
Meget flotte billeder og video.
Kan varmt anbefales.