Mæglerhuset Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft en god dialog med både Niels og Mette fra Mæglerhuset i Frederikshavn og giver dem vores bedste anbefaling. At huset blev solgt på første fremvisning og at det kun tog en måned fra skilte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har været meget glade for samarbejdet med Mæglerhuset Frederikshavn. Allerede fra første samtale forstod de vores situation og det arbejde der var lagt i huset. Fra start til slut har de været prof... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft en rigtig god oplevelse ved salg af vores hus i Frederikshavn Fra starten havde vi en rigtig god dialog med alle ved Mæglerhuset i Frederikshavn og i hele salgsprocessen var der også l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Professionelalitet fra den første dialog til et hurtigt salg af vores lejlighed. Hurtig feedback på allt. De bedste anbefalinger til Rasmus Ø fra Aalborg afdelingen.

Dettagli dell'azienda

1. Agenti immobiliari

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Mæglerhuset har vi benene på jorden og armene i vejret. Vi elsker det, vi laver og er faktisk ret gode til det, da vi har trådt vores barnesko i branchen. Vi er særligt stolte af én ting: Vores glade kunder. Takket være deres anbefalinger er der rigtig mange, der sælger deres bolig gennem os. Vi garanterer nordjysk handlekraft! Vi sidder ikke stille, før din bolig er solgt. Brug os uanset om du vil købe nyt eller sige farvel til den gamle bolig. Vi fører dig trygt igennem alle facetterne af en bolighandel.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

87 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Vi kan kun rose mælerhuset og varmt…

Vi kan kun rose mælerhuset og varmt anbefale samme. Det er dygtige og profesionelle medarbejder vi mødte på vores vej til salg. Tusinde tak.
Edel og Lasse

6 ottobre 2023

Risposta di Mæglerhuset

Det er os, der siger tusind tak for den flotte anmeldelse. Tak fordi I tog jer tid til at skrive den, det betyder meget for os at I har haft en god oplevelse hos Mæglerhuset.

Fuldt ud tilfreds

Jeg har benyttet Mæglerhuset til at sælge min fars hus. Det lykkedes Mæglerhuset at finde hele 2 købere.
Men vigtigst af alt, så har Frederikke og resten af Mæglerhuset vist forståelse for en svær situation, da min far er uhelbredelig syg. Mæglerhuset er ikke kun ejendomsmæglere, de er også mennesker. Jeg har værdsat det enormt fleksible samarbejde og mulighed for at rykke hurtigt når nødvendigt.
Det er 2.gang jeg benytter Mæglerhuset til salg indenfor 1,5 år og må bare sige at jeg er fuldt ud tilfreds. De absolut varmeste anbefalinger herfra.
Tak til særligt Frederikke, men også resten af teamet.

6 ottobre 2023

Meget god oplevelse!

Meget god oplevelse!!. Havde Jacob fra brønderslev afdelingen. Flink og ærlig. Han havde bare styr på det, så der var ikke noget at komme efter👍

29 settembre 2023

Risposta di Mæglerhuset

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi giver straks rosen videre til Jacob :-)

Valutata 1 stelle su 5

Slogan Det er ude af vores hænder

Der er ikke styr på noget som helst.
Vi blev enige med sælger om at få nøglen tidligere, og hun skulle henvende sig til mægler med henblik på nøgleoverdragelse, dette gør hun mandag og aftaler torsdag kl 14. der bliver lavet aftale.
Herfra går det galt:
Vi modtager mail torsdag morgen om nøgleoverdragelse kl. 14 med de sædvanlige ting der skal være i orden (underskrevet skøde, tinglysningsafgift betalt, husforsikring på plads) her begynder vi og undre os og ringer til mægler, da vi ikke har fået noget link med, vi får fat i en og han vil undersøge, han ringer tilbage efter at have snakket med den mægler der står for hushandlen, kommentaren ( det er ude af vores hænder da det er sælgers advokat der skal lave skødet) og så blev nøgleoverdragelsen aflyst, hmmm hvorfor sende mail når man ikke ved om tingene er i orden ingen absolut ingen opfølgning på hvor tingene måske er strandet, kun en svar når man kontakter mægler DET ER UDE AF VORES HÆNDER. Køber og sælger må selv undersøge og få tingene til at ske.
Så lykkes det nøgleoverdragelse en uge forsinket, vi går det igennem der skal og jeg siger til mægler 2 gange at jeg har tegnet el aftale på adressen men trods det så bliver der oprettet en aftale i mit navn, jeg kontakter mægler igen, og spørger om det er dem der har oprettet en aftale i mit navn, ja det var det, siger der det kan jeg ikke forstå da jeg har sagt til Torben mægler 2 gange at jeg har lavet en ny og beder dem om at annullerer den, dette sker så ikke og jeg må selv rette deres fejl.

Opdatering:
Har snakket med Torben, og noget af det har de ikke haft indflydelse p, men det ændre ikke ved vores mening om manglende opfølgning og kommunikation, derfor bliver den ene stjerne stående

Opdatering: svar på svar
Tak for svar, ser ingen grund til at tage en snak mere, det er bare den samme smører jeg skal høre på, svaret viser tydeligt hvad i står for, så lad os slutte her.

31 agosto 2023

Risposta di Mæglerhuset

Vi er meget kede af din opfattelse af forløbet hos os, og vi skal selvfølgelig beklage, at du føler, at kommunikationen ikke har været optimal. Vi har ikke kunnet styre dele af sagsgangen i den pågældende sag. Det har forsinket processen og har medført, at den aftalte overtagelse ikke kunne overholdes grundet de manglende papirer. Vi har gjort alt for at optimere og sikre, at skødet kom i tide, men det var desværre ude af vores hænder. Har du brug for, at vi vender det hele igen, så giv os meget gerne et ring.

De varmeste anbefalinger

Mæglerhuset Nørresundby ved Palle og Simon får hermed vores største anbefaling i forbindelse med salget af vores forældres hus.
De har ydet professionel og nærværende assistance under hele forløbet.
Vi vil til enhver tid anbefale dem til andre.

16 settembre 2023

Risposta di Mæglerhuset

Hvor er vi glade for de flotte ord, tusind tak. Vi sætter virkelig pris på, at I tog jer tid til at skrive denne anmeldelse, og vi glæder os over, at I har haft en god oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

5 stjerner til Cathrine og Anna fra Sæby.

Vi har haft Mæglerhuset til at forestå salget af vores bolig, og vi er virkelig tilfredse med det arbejde, Cathrine og Anna har præsteret. De tog sig af fremvisningerne og fik et salg i hus på bare 11 dage.

Deres professionelle og imødekommende tilgang har skinnet igennem hele vejen, hvor vi har følt os godt informerede og trygge i deres hænder. Kommunikationen har været hurtig og personlig, og det har vi sat stor pris på.

Mæglerhuset Sæby med Cathrine i front får vores varmeste anbefaling for deres gode balance mellem effektivitet og menneskelig forbindelse.

5 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Yderst professionelle hele teamet ved …

Yderst professionelle hele teamet ved mæglerhuset i aalborg . ud over dette får man en aktiv mægler Tak til Thomas (også Torben og Søren ) som svare på spørgsmål hurtigt og med en indsigt som er fremragende , med hans yderst behagelig væsen som man trygt kan have tillid til også ved de mange fremvisninger .Jeg er glad for at have solgt ved mæglerhuset de varmeste anbefalinger herfra
MVH Vibeke Pedersen

17 luglio 2023

Risposta di Mæglerhuset

Tusind tak for de flotte ord. Vi er glade for, at du valgte os som mægler, og det betyder meget, at du havde en god oplevelse hos Mæglerhuset.

Valutata 5 stelle su 5

Varmeste anbefaling af Mæglerhuset Sæby!

Vi har kun de varmeste ord og sige om Mæglerhuset Sæby!
Vi forelskede os i en bolig som Cathrine viste frem, ret hurtigt blev vi enige om, at vi måtte sælge vores andelsbolig, for at få ønsket opfyldt med ny bolig.

På 2 dage blev alt gjort klart til at huset kunne sættes til salg, med salgs vurdering, fotografering, dronevideo, mm. Alt gik så hurtigt, efter 1 fremvisning var der ny ejer til huset og på bare 13 dage, var der en underskrevet købsaftale på vores andelsbolig og så var vi klar til at komme videre til nyt hjem!

Cathrine, Anna og Oliver er nogle af de sødeste mennesker og de har alle tre haft en finger med i spiller på salget af vores bolig. En helt særlig tak skal lyde til Anna og Cathrine, for at udføre et kæmpe stykke arbejde ved at få alle ender til at gå op og gøre drømmen til virkelighed. De har formået at få os til at føle os trygge i hele forløbet, har været lydhøre, jordnære og udvist det største engagement for at hjælpe os i mål. Vi er så taknemmelige!
En masse ros sendes efter dem alle tre og vi vil på det varmeste anbefale dem.

3 luglio 2023

Risposta di Mæglerhuset

Vi siger tusind tak for den flotte anmeldelse - den betyder utroligt meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

De varmeste anbefalinger herfra - professionelt og hurtigt salg

Mæglerhuset Nørresundby får hermed mine største anbefalinger. De er yderst profesionelle og dygtige til deres arbejde. De fik solgt min lejlighed på 3 måneder. Specielt Simon Rye lagde et stort arbejde i salget. Jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre.

2 luglio 2023

Risposta di Mæglerhuset

Tak for de flotte ord - vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse hos os, det betyder meget.

Vores varmeste anbefalinger af Mæglerhuset

Vores varmeste anbefalinger af hele teamet hos Mæglerhuset, Nørresundby. Uanset hvem vi har været i kontakt med undervejs, er vi blevet mødt af hjælpsomhed, smil og professionalisme.

På 1½ måned lykkedes det Mæglerhuset både at sælge vores nuværende hus, og oveni det fandt de vores kommende drømmebolig. Deres engagement kom særligt til udtryk, da vi lige havde skrevet under på salgsaftalen, hvor de viste god handlekraft og satte en bolig i spil, som de en time forinden havde fået ind. Da vi dagen efter så boligen var vi ikke i tvivl om, at de havde ramt 100% plet. Godt læst.

De bedste hilsener Søren og Dorthe

27 giugno 2023

Hej Søren og Dorthe

Jeres anbefaling varmer virkelig. Tusind tak for den og fordi I tog jer tid til at anmelde os. Vi håber, at I bliver glade for jeres nye hjem. God sommer!

Valutata 5 stelle su 5

Da vi pludselig forelskede os i et hus

Da vi pludselig forelskede os i et hus, måtte vi tage chancen og sætte vores eget skønne hus til salg i et lidt usikkert marked, der var ramt af høj inflation og stigende renter.

Vi var ikke i tvivl om, at vi ville vælge Mæglerhuset til denne opgave, da vi kun havde hørt godt om dem og samtidig vidste, at de solgte mange boliger netop i Vodskov. Desuden var det også Mæglerhuset, der havde huset til salg, som vi havde forelsket os i, og vi tænkte derfor, at det var den rette løsning at vælge dem til opgaven.

Mæglerhuset levede fuldt ud op til vores forventninger, og på trods af lidt af en gyser i 11. time, så lykkedes det Mæglerhuset at få solgt vores hus, så vi kunne købe det andet.

Stort tak til Mæglerhuset for deres indsats.

12 giugno 2023

Risposta di Mæglerhuset

Tusind tak for tilliden og opbakningen! Hvor er det fantastisk, at det hele gik op i en højere enhed, og vi er super glade for at vi kunne hjælpe jer videre til et nyt eventyr :-)

Valutata 5 stelle su 5

Stor faglighed så man kan have ro i maven under køb/salg

Har brugt Mæglerhuset til både køb og salg, hver gang har været en rigtig god oplevelse. Som sælger vejleder de en til det bedste mulige salg på en god og behagelig måde, mens man som køber oplever mæglerne (Palle Brøndum) hurtigt giver/finder svar på alle spørgsmål man kan have omkring en ejendom, der igen giver et roligt køb og faglig tryghed.

20 aprile 2023

Hej Christina
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse hos os - både som køber og som sælger.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har været yderst tilfredse

Vi har været yderst tilfredse og dejligt at blive modtaget af et engageret ungt team god service samt god kommunikation og information gennem hele forløbet - kan helt klart anbefale Mæglerhuset i Sæby

8 maggio 2023

Risposta di Mæglerhuset

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os utroligt meget, at I har været tilfredse kunder hos os.

Kompetent og god service 👏

Vi havde fornøjelsen af, at købe hus i Nørresundby, hvor Palle Brøndum fra Mæglerhuset sikrede os en fantastisk rådgivning igennem hele processen. Vi fik en god service, og hurtig svar på spørgsmål under den lange proces.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 maggio 2023

Risposta di Mæglerhuset

Det er vi virkelig glade for at høre. Tusind tak for de pæne ord!

På under 1 uge ….

Da mæghlerhuset fik vores hus tilsalg vidste de at det ville blive en helt speciel sag. De vidste i lang tid at huset ville komme tilsalg de vidste bare ikke hvornår. Da de endelig fik grønt lys tog det dem under 1 uge at finde de rigtige købere og få huset solgt. Cathrine og Co. Er efter min mening uden tvivl BYENS BEDSTE MÆGHLER - og det mener jeg ikke kun fordi de fik solgt vores hus så hurtigt, men fordi under denne specielle sag har de ‘holdt én i hånden’ og så har de gjort en KÆMPE ekstra indsats som dette har krævet som jeg ved at ikke alle andre mæghlere ville have gjort. TAK🙏🏼

12 maggio 2023

Tusind tak Christine :-)

Varmeste anbefalinger

Vi har fået en helt fantastisk hjælp og service i forbindelse med salg af vores afdøde fars hus. Huset blev solgt i løbet af to måneder. Vi blev hele tiden orienteret om hvad der skete i sagen. Dygtige og servicemindede medarbejdere både på kontoret og ude i huset. Med Mægler Husets hjælp blev hele processen overskuelig og nem, og vi kan give dem vores varmeste anbefaling.

15 aprile 2023

Hej Susanne
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Hvor er vi glade for, at I har haft en god oplevelse hos os, det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har solgt vores hus på rekordtid…

Vi har solgt vores hus på rekordtid igennem Mæglerhuset. Vi har sjældent oplevet så behagelig og kompetent service - alt har været muligt med Mæglerhusets ved vores side! Det har været en super tryg proces, hvor vi hele tiden har været oplyst om hvor langt vi var i processen. Ligeledes var det altid muligt at få kontakt til vores energiske og dygtige mægler, Frederikke. En rigtig kvinde af format, der bare har styr på sine ting og som altid var klar til at besvare vores mange spørgsmål. Vi vil klart anbefale Mæglerhuset til alle, som overvejer at sælge/købe bolig!

19 aprile 2023

Hej Maria
Tusind tak for de flotte ord, og fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen. Fedt at I var glade for processen hos Mæglerhuset!

Kæmpe anbefaling

Vi har solgt vores hus ved hjælp af Cathrine og Oliver fra Mæglerhuset Sæby på knap en måned, fra første møde til underskrift. Vi kan ikke andet end at rose dem, vi har følt os så godt taget hånd om og hørt. Kæmpe anbefaling herfra.

1 maggio 2023

Hej Ronja
Tusind tak for den flotte anmeldelse, den betyder meget for os!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più