LydbutikkenRecensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Tak for god rådgivning og support til at vælge og få min Roon Nucleus løsning til at spille sammen med ny Yamaha WXA-50 multirumsløsning, som erstatning for min gamle løsning (også købt i Lydbutikken)... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Besøgte en dag lydbutikken, og stillede et spørgsmål pladespillertilslutning. Ekspedienten sagde til mit spørgmål(og jeg har selv svært ved at tro det i dag) "det er nok det dummeste spørgsmål jeg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Næste gang jeg vil opgradere mit lydanlæg bliver Lydbutikkendet første sted jeg besøger. Mange sælger god lyd, men få giver en så god, professionel og ultimativ service. Det kan ikke gøres meget bedr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di impianti Hi-fi

Scritti dall'azienda

God lyd for alle der vægter musik kvalitet og god rådgivning højt.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Top produkter og vejledning - fagfolk

Jeg var ude efter en bestemt ting. Lydbutikken kunne, modsat andre, bekræfte de reelt var "leveringsdygtige". Jeg afhentede det aftalte og lidt mere til. Det var en oplevelse, jeg har ikke været der før. Har man interesse i "lyd" er det et sted hvor man kan se noget af det vildeste udstyr og sandsynligvis kan få alle de ønsker man måtte have opfyldt. Om det er noget nyt eller om det er noget gammelt der lige skal "have en tur". Sikkert meget mere. Det er et sted hvor man kommer i kontakt med fagfolk. De kalder det en butik...

10 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Alle har en mening om alting og det har…

Alle har en mening om alting og det har de ret til.
Jeg har læst de forskellige anmeldelser, og de er jo hver især sikkert garant for både Lydbutikkens og den glade eller knap så glade kundes opfattelse. Lydbutikkens personale er dedikerede folk. Pete gør alt hvad der menneskeligt muligt for at reparer det vi kommer med. Han har for tid tilbage langt så mange timer en en CD rep, der gik ud over hvad de ville koste at købe en ny. Selv om løsningen ikke var på linje med hvad jeg gerne ville have, var forklaring baseret på fakta og erfaring. Senest har jeg købt Høretelefoner, og et ROON set up med tilhørende WIFI set op. Uanset hvad man måtte mere om produktet, går Lydbutikken hele vejen og et godt stykke til for at få det til at virke. Produkterne taler for sig selv, men Lydbutikken har en uforlignelig service, de står ved hvad de sælger og slipper ikke - bare fordi der opstår problem, selv med produkter de ikke har solgt. De korte at de lange er at folkene i Lydbutikken har "kant" og deres menings mod. Det der for mig er forskellen er deres vedholdenhed. Man skal efter min mening lede meget længe efter imødekommenhed, der matcher deres.

20 aprile 2021
Valutata 2 stelle su 5

Fremragende og frygteligt!

Først det gode:
Lydbutikken har en del mærker, som kun få andre sælger.
Jeg kom først for at finde høretelefoner. Ekspedienten så jeg kun den ene gang, så han stoppede nok. Han var flink og rigtig hjælpsom. Jeg lånte høretelefoner med hjem og har altid kunnet låne noget. Sidst jeg var der, roste jeg dem for det, for det er service!
Jeg købte senere en forforstærker, og uden at spørge fik jeg 300 kr. i rabat. Ren luksus.
To andre butikker har fortalt, at Pete havde ry for at svine andres produkter til, men jeg har snakket med ham et par gange og har intet ondt at sige om ham. Det var også ham, der gav rabat.

Så aaalt det negative:
Først Kristian: Jeg talte med ham et par gange og var okay tilfreds, men da jeg spurgte, om en af de ansatte ejede Tekni-fi, svarede han, at de handlede med Tekni-fi, men var ikke indblandet med dem, som om han ikke forstod, hvorfor jeg dog troede det.
Jeg nævnte det senere i en anden butik og fik at vide, at Klaus ejede Tekni-fi. Hvorfor lyve om det?
Første gang jeg mødte Klaus, havde han en bister tone, og både Thorens og Ortofon blev svinet til: Thorens var bras, og det var ordret en "katastrofe" at bruge den oprindelige gummimåtte, og "en Grado-pickup til 500 kr. lyder bedre end hvilken som helst Ortofon!"
Senere blev det LANGT værre:
Jeg lyttede til to cd-afspillere og havde brændt en ekstra cd, så jeg kunne spille de samme numre på to afspillere og skifte straks. Et par af Klaus' guldkorn:
Da jeg foreslog at koble begge afspillere til samtidig: "Kunden har ikke altid ret" med et smørret grin, og "det er en latterlig idé!" Så måtte jeg høre dem en efter en. Bagefter påstod han, at de alle tre fra ude bag disken "nemt" havde kunnet høre "STOR forskel!"
Til sidst gik han med til at koble begge afspillere til samtidig. Da jeg skiftede mellem de to, og de lød identiske, blev han helt mundlam.
Da jeg spillede Suede: "Det lød eddermame godt nok elendigt!"
Det blev værre endnu: Vi snakkede om cd vs. vinyl. Jeg havde sammenlignet mange albums, og cd'erne lød ofte bedst. Klaus sagde med et smil: "Ja … jeg har faktisk også en del albums, der er bedre på cd." Den imødekommenhed varede ikke ved. Jo mere jeg fortalte, jo mere afbrød og modsagde han mig konsekvent ("NEJ!"), selv når vi var enige. Han sagde med lynende øjne, at nu spillede han to plader, og hvis jeg NOGENSINDE kunne finde noget digitalt, der gav en lige så stor musikalsk oplevelse, ville han lægge sig ned og overgive sig. Han sagde også ordret, at hvis jeg tog min Rega-pladespiller med derned, ville jeg høre, at "den lød ad helv*** til".
Klaus påstod også, at 90 % af lyden på en pladespiller var værket, de sidste 10 % var tonearm, pickup osv., hvor pickuppen kun udgjorde 3 %. Jeg har lavet meget præcise tests (bl.a. med en VPI til over 75.000 kr.) med samme lydstyrke og samme pickup, som viste, at hvis blot værk og tonearm er af en vis kvalitet, er resten af lyden pickuppen. Så hvorfor sagde Klaus det? Han ejer Fletcher og bygger de dyre pladespillere, som de sælger i Lydbutikken. De laver, sjovt nok, ikke pickupper, men dyre træplinte. Så det, han selv producerer og tjener mest på, opreklamerer han. Jeg havde haft lånt en Fletcher for at sammenligne plader og cd'er, og næsten alt lød bedre på cd. Da jeg fik en Rega, lød de samme albums tit bedre på vinyl. Hans reaktion? Jeg havde sat "en alt for god pladespiller [Fletcheren] ind i et uambitiøst anlæg"!
Før jeg købte Audiovector-højttalere, havde jeg sammenlignet dem med Audio Physic, og Klaus næsten råbte, at Audiovector ikke kunne lyde bedre. "Der må være noget galt med forstærkeren!" tordnede han. "Og brug da nogle ordentlige kabler!" Sjovt nok havde han ALDRIG haft et sæt Audio Physic i butikken eller derhjemme!
Og det blev endnu værre. Nu stod min forstærker for tur:
Naim skulle have inviteret Klaus og Pete til England for at høre sortimentet for at få dem som dansk distributør. De hørte det hele, og "det kan godt være, at det får en til at vippe med foden, men det er ikke godt nok!" Så de afslog distributionen, da de "ikke kunne stå inde for det", selvom det da var "udmærket".
Efterfølgende nævnte jeg kort i en anden butik, at Klaus ikke brød sig om Naim, og ekspedienten sagde: "Nå?! Han har da søgt flere gange om at blive Naims danske distributør, men fik det ikke". Jeg havde der ikke fortalt nogen detaljer, men da jeg så fortalte historien, grinte ekspedienten helt chokeret.
Så Klaus løj mig direkte op i ansigtet!
Og det var STADIG ikke alt. Klaus kaldte mig også ordret "amatør" og "useriøs", og dum som jeg var, sad jeg i TO TIMER og hørte på hans irettesættelser i stedet for at bede ham klappe i og så gå.
Han havde næppe noget personligt imod mig, men en ting var tydelig: Kættere skulle brændes på bålet.
Jeg og mit anlæg er også blevet kritiseret andre steder, men ingen har været mere hoven, selvhøjtidelig og ubehøvlet end Klaus - og han var stolt af det!

6 marzo 2021

Rigtig god service

Ville købe en ny pladespiller på nettet, men jeg ville have den monteret med en anden pickup end standard pickuppen. Jeg kontaktede butikken og fik fat i Klaus, som hurtigt fik det ordnet og sendt afsted. Det hele var klar til brug da jeg modtog det, det var nemlig både monteret og justeret.
Super god pris og god service.

7 gennaio 2021

Godt tilfreds

Var forbi Lydbutikken for første gang i dag og fik super vejledning. De har et spændende sortiment til realistiske priser. Ikke sidste gang, jeg køber der.

12 ottobre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Sådan er fantastisk service!

Sådan er fantastisk service!
Jeg indleverede to tonearme, som jeg skulle få én god tonearm ud af, når de havde byttet om på kabler og monteret en ny armlift, som jeg også selv havde med.
Jeg blev ringet op, at begge arme ikke vsr i super god stand, men de kunne lave én, der var funtionsdygtig. Jeg accepterede dette, og nogle få dage senere, var armen færdig.
Da jeg hentede armen, var det med den sædvanlige gode vejledning i, hvad der var udført - og ikke udført. Jeg skulle ikke betale for deres service og arbejdstid, hvilket er uhørt flot. Tak til Lydbutikken - I er de bedste!

31 maggio 2019

Besøgte en dag lydbutikken

Besøgte en dag lydbutikken, og stillede et spørgsmål pladespillertilslutning.
Ekspedienten sagde til mit spørgmål(og jeg har selv svært ved at tro det i dag) "det er nok det dummeste spørgsmål jeg har fået længe"

Jeg gik bare ud på Frederiksberg alle` igen, rystende på hovedet!!

7 maggio 2019
Valutata 5 stelle su 5

Indleveret min gamle forstærker &…

Indleveret min gamle forstærker & pladespiller til Lydbutikken´s værksted i mandags. Om onsdagen ringede de med en pris som jeg syntes var meget rimeligt og jeg sagde ja tak til tilbuddet. Om Onsdagen ringede Pete for at sige det hele var klar til afhentning. Nu spiller det bare og Lydbutikken får 5 stjerne herfra!

3 aprile 2019
Valutata 1 stelle su 5

Hyrede dem til en simpel opgave,

Hyrede dem til en simpel opgave,, en gang i oktober måned 2017.
Nyt musikanlæg med lydbegrænser på vores selskabslokalers døre..
opgave skulle max have taget en uge 14 dage.. og nu skriver vi juli måned 2018 og de er endnu ikke færdige..
Man skal hele tiden rykke dem for at der sker noget, og ikke engang det er sikkert.
De har syltet opgaven totalt lige fra starten. De kunne jo bare sige at de evt. ikke havde tid, eller ikke magtede opgaven.
Det her er at holde folk for nar..
De overholder heller ikke de aftaler man indgår med dem. De kommer når det passer dem, og giver ikke besked når de så endelig har været der..
De svarer helle på de mail man skriver til dem...der skal man rykke flere gange for at få et svar. nogle gange troede jeg at firmaet var gåret konkurs…de er under al kritik..
Dem kan jeg ikke anbefale til nogen som helst

Steen

2 luglio 2018

Verdens bedste service!

Min pladespiller skulle have et tjek, så den spillede optimalt igen. Pete tog imod mig og hvilken service. Fra start til slut var alt bare til kryds bolle, ug og hvad man ellers siger. 100% helt fantastisk.

Samme dag jeg afleverede, samme dag fik jeg den igen. Jeg blev orienteret løbende (blev ringet op), hvad der var af problemer og udfordringer. Og selvom Pete kunne have fået mange flere penge ud af mig, så var han ærlig hele vejen igennem og dermed sparede jeg en del penge. Da jeg fik mulighed for at sige nej til nogle ting, som alligevel i bund og grund ikke var nødvendige at få lavet.

Jeg kan ikke anbefale lydbutikken nok! Super super super sted!

20 aprile 2017
Valutata 5 stelle su 5

Den bedste service og vejledning nogensinde!

Jeg var ude efter et komplet system med ht, pladespiller og forstærker. Jeg har været inde i butikken 4-5 gange a minimum 2 timer og lytte på forskellige systemer og har haft lånt noget med hjem 2 gange. Jeg har snakket med Pete i butikken hver gang og han har altid været imødekommende, hjælpsom, forstående og meget dygtig og professionel. Har også været der efter lukketid hbor jeg fik en bajer mens vi lyttede. Mega hyggeligt og super god vejledning hele vejen. Og på intet tidspunkt følte jeg noget pres over at skulle købe noget selvom jeg helt hundrede har været en mega besværlig og ubeslutsom "kunde". Jeg skriver kunde i anførselstegn da jeg ikke har købt noget derinde endnu! De har rigtig rigtig gode produkter og kæmpe viden om det de snakker om. Jeg fandt en dansk håndlavet rørforstærker jeg faldt for et andet sted og nogle højttalere der var lavet til at spille med små rørforstærkere, men jeg regner klart med at købe min pladespiller derinde. Undervejs har jeg også stillet tusind spørgsmål på mail, som er blevet besvaret hurtigt, velvilligt og professionelt hver gang. Pete har i den grad hjulpet mig på vej i hifi junglen og det er jeg meget taknemlig for. Kan godt se, når jeg læser min vurdering, at det måske lyder lige rosenrødt nok det hele, men det er præcis sådan det har været. Service og professionalisme fås simpelthen ikke bedre.

29 dicembre 2016

super

Har handlet hos lydbutikken og højtalerne ikke virkede,fik selvfølgelig et nyt par,ikke sidste gang jeg har handlet hos dem.
blue aurax40 er et par fantastiske højtalere,hold dog helt op så himmelsk de dog spiller,det fik jeg også at vide,da jeg bestilte dem,og det holdt stik,så lydbutikken,kan jeg varmt anbefalde

26 dicembre 2016

Forrygende service i værkstedet

Fik repareret en pladespiller. Glimrende service, faktisk var den lavet samme dag. Ville ikke tøve med at komme igen, næste gang jeg har oplever problemer med mit grej, selvom jeg selvfølgelig håber, det aldrig sker ;-)

4 novembre 2016

Hurtig, nemt, effektivt!

Ringer mandag på kunde tlf, får tilbud på 3 min.
Ringer to dage efter og acceptere tilbud.
Spørg om vi kan lave en hastesag.
Betaling ordnes på 1 time!
Modtager varer Fredag i tide til at stille op om aftenen!
Fantastisk!
Guldbar, på KEA takker mange gange! :D

23 marzo 2016

Lyd for pengene

Vi var rundt i alle butikker. Det var godt vi besluttede os for at kigge ind i lydbutikken til sidst. Indtil da havde vi undret os over hvor dyrt lyd kan være uden lydkvaliteten følger med tilsvarende. Vi er meget imponeret af butikkens produkter og selvsamme ildsjæle der gør musikken til en endnu behagligere oplevelse. Tak for den udvidede livskvalitet som butikken ved fornemt research og udvalg har hju lpet med til den gode lyd i vores stue. MVH. Søren & Annette

25 luglio 2015

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più