Jeg havde problemer med min nyindkøbte pladespiller hvor hastigheden ændrede sig. Peter(ved ikke efternavn)gav god service og foreslog at stikket skulle sættes i væggen. Nu har jeg spillet ca 8 pl... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har fornyligt købt en fantastisk dac hos KT Radio. Blev hjulpet på fornemste vis af Peter, som var hjælpsom under hele forløbet. Ligeledes er Kenneth som altid ligeså fantastisk at handle med. De ved... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg havde problemer med min nyindkøbte…
Nu har jeg spillet ca 8 plader og der har ikke været nogen problemer 7-9-13. Tak for hjælpen.
Altid god service
Har igen handlet nyt lydudstyr i K.T. Radio. Og som altid har jeg fået en god service af Peter Sejersen.
Dejligt at der altid er god tid til deres kunder.
Kan varmt anbefales herfra.
Dette var min første handel med KT…
Dette var min første handel med KT Radio. Jeg er ikke sådan for alvor oppe at ringe :-(
Den 30. januar beslutter jeg mig for at købe et sæt højtalere til 40.000, som KT Radio har på deres hjemmeside, men som dog endnu ikke er kommet til Danmark. Jeg aftaler med Flemming fra KT Radio, at han sender mig en faktura, som en sikkerhed for, at jeg kan få højtalerne. Han skal så blot ringe eller skrive til mig, når højtalerne er kommet til Danmark, og jeg vil så betale fakturaen til den tid. Flemming ringer den fredag den 20. marts, at nu er det snart ved at være :-) Jeg betaler fakturaen og forespørger samtidig, om levering kan ske den 30. eller 31. marts. Flemming bekræfter, at de er klar til afsendelse den 30., og dermed levering den 31. Alletiders! Det skal siges, at jeg bor i Østjylland og KT Radio bor i Kbh.
Om morgenen mandag den 30. marts (i går) får jeg en mail fra KT Radio, at de nu har lavet forsendelsen klar til Blue Water Shipping, og den leveres hos mig den 31. marts (i dag) inden kl. 18.00.
Den 30. marts ved 18-tiden tjekker jeg så lige tracking-nummeret. Her fremgår det dog, at BWS endnu ikke har afhentet forsendelsen hos KT Radio :-( Og så begynder det nok lidt at knibe, at det kan leveres hos mig den 31. marts, hvis de slet ikke har hentet pallen endnu.
Kl. 18.18 den 30. marts skriver jeg derfor til KT Radio, at jeg er begyndt at blive lidt bekymret, da jeg står og skal på påskeferie, men at jeg selvfølgelig stadig forventer, at forsendelsen kommer den 31. marts, som aftalt. Jeg kan selvfølgelig ikke forvente svar, da KT Radio lukker kl. 17.30. Formodningen må dog være, at de så reagerer, når de åbner igen i dag (tirsdag). Peter fra KT Radio skriver da også kl. 10.35, at "Har lige spurgt på forsendelsen. Kommer hurtigst muligt tilbage.". Klokken er nu 19.02, og 'Hurtigst muligt' er desværre ikke indtruffet endnu :-(
Jeg har hvert fald ikke hørt yderligere...
I klar forventning om, at forsendelsen i det mindste kommer i morgen (forsendelsen har dog endnu ikke skiftet status på tracking-nummeret), så er jeg nu blevet hjemme fra den planlagte sommerhustur. Jeg håber, jeg kan støde til familien i morgen, når forsendelsen forhåbentlig er leveret.
Øv, øv..... :-(
----
Opdatering 1/4; har fået opringning fra KT Radio. Det beror på en misforståelse med transportøren, at KT Radio ikke gav besked til mig i går. Helt fair - misforståelser sker. Der er røget en ekstra stjerne på anmeldelsen.
Det ændrer dog ikke ved, at forsendelsen kommer én dag for sent i forhold til aftalen - derfor kun 4 stjerner.
Jeg har købt størstedelen af mit anlæg…
Jeg har købt størstedelen af mit anlæg hos KT Radio, og kan ikke huske nogen sinde at have fået så fantastisk behandling i nogen anden butik overhovedet. Ikke bare leverer de top notch kundeservice, de ved også alt der er værd at vide om HiFi. Min klart foretrukne HiFi butik, ingen diskussion. Jeg elsker de 4 rare gutter på Vesterbrogade 181 <3
Sublim kundeservice.
Sublim kundeservice.
Jeg har handlet flere gange hos KT Radio og har altid fået super,god behandling og service.
Jeg bestilte en del bananstik og noget højtaler kabel.KT ringer mig op for at forsikre sig, at jeg ikke havde bestilt for mange bananstik.Det er s.. kundeservice!
Jeg har købt en del af mit Hi-fi hos KT og hver gang er det med god behandling og råd,som man ikke finder ret mange steder i dag. De drenge ved hvad de taler om og det er altid en stor fornøjelse at komme der. S.... godt gået KT!
Kundeservice i topklasse
Jeg har haft fornøjelsen af at købe et par nye høretelefoner hos KT Radio. Efter en meget kedelig oplevelse hos en stor Apple-forhandler, valgte jeg at besøge KT Radio. Det har jeg ikke fortrudt. Jeg fik fremragende, meget hjælpsom betjening fra Peter og Boris i de hyggelige lokaler på Frederiksberg - og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler hos KT Radio.
Mit bedste køb nogensinde! 🙏🏽
Mit bedste køb nogensinde! 🙏🏽
Jeg har hele mit liv drømt om en dag at kunne investere i mit livs anlæg. Anlægget der skulle tage min store interesse for musik til nye nydelseshøjder.
Og da jeg endelig fik muligheden, anbefalede en hi-fi-kyndig ven mig at tage fat på KT Radio. I øvrigt en butik som jeg havde lagt mærke til i mange år, da jeg jævnligt passerede uden at have råd til at handle derinde.
Så snart jeg ankom blev jeg budt på stempelkandekaffe, gode samtaler med flere forskellige ansatte og en af dem tog mig igennem den helt store fremvisning og testlytning af ca 6-7 forskellige højttalere i den prisklasse, jeg havde mulighed for at købe.
Flere modeller blev koblet til og fra flere gange for at sammenligne. Og til sidst blev også flere forskellige forstærkere testet mod hinanden, da først højttalerne var valgt.
Alt i alt tog seancen ca 4-5 timer.
Og jeg derfra med en fantastisk oplevelse af at have fundet præcis det ‘anlæg’, jeg altid havde drømt om. Der var ingen grund til at besøge andre butikker - for hvordan skulle de kunne gøre det bedre?
Jeg fik anlægget hjem og stornød det i en rum tid. Men indimellem oplevede jeg, at der var lidt ‘skrat’ i nogle frekvenser, og især på bestemte musiknumre. Jeg frygtede, at en af diskanterne var i stykker og tog derfor i butikken med dem.
Her lyttede flere medarbejdere på dem sammen med mig uden at kunne finde fejlen. Efterfølgende insisterede de på at beholde højttalerne for at teste dem endnu grundigere, men fandt ingen fejl. Sammenlagt brugte de nok 3-4 timer i alt på fejlfinding uden at ville have noget for det. Det var ‘bare’ sublim service.
Deres bedste bud var, at mine indstillinger på Spotify kunne være skyld i noget. Og ganske rigtigt - da jeg indstillede EQ’en på appen, forsvandt alle problemer.
Nu er der snart gået et lille års tid med mine nye højttalere og forstærker, og de spiller lige så fantastisk som de hele tiden har gjort.
Og jeg må sige, at jeg er blæst bagover af den fantastiske behandling jeg fik i KT Radio, både ved købet og i fbm lydproblemerne.
Jeg kan på det varmeste anbefale dig at besøge butikken og få en snak med de meget kompetente medarbejdere i butikken.
Vh. Anders
P.S. Jeg fik forresten også en god pris, gratis kabler og ‘kabelsko’ foruden adskillige kopper kaffe.. tak for kaffe, KT! ☕️
Forstærker køb
Har købt en forstærker hos dem, det var en god oplevelse. De ringede rundt til relevante personer og fik de oplysninger jeg havde brug for.
Jeg har handlet hos kt radio igennem 15…
Jeg har handlet hos kt radio igennem 15 år 😊. Jeg er altid blevet behandlet med professionalisme, Boris, Kenneth, Peter og Flemming de 4 kan deres kram. Stort tak herfra mvh Søren.
Professionel og nærværende service
Professionel og nærværende service! Kan kun anbefales.
Meget hjælpsomt personale både i…
Meget hjælpsomt personale både i telefon og vejledning nemt at lave aftale med hjælp mig med at sætte mit ny købte tv og blue Ray op da jeg ikke må løfte i øjeblikke t peter var i mit hjem meget sympatisk mand så nu nyder jeg at se og høre en god koncert på mit ny tv og blue Ray kan stærkt anbefale kt radio tak for hjælpen Mv.H.Henrik
Godt udvalg men trist at de har valgt…
Godt udvalg men trist at de har valgt at bruge Postnord som samarbejdspartner. Jeg var ikke hjemme da de forsøgte at levere pakken, og i stedet for at lægge den i en pakkeboks - som alle andre firmaer - så går der 2 ekstra dage(!) før jeg kan hente min pakke. Det er altså for lang tid.
Fantastisk god service
Fantastisk god service. Sendt en mail med nogle spørgsmål før køb, og blev ringet op af en meget flink og kompetent person. Alle tiders oplevelse!
Lynhurtig ekspedition
Bestilling af RCA Kabler, mandag formiddag.
Leveret i Jelling Kl. 13:00 tirsdag - FLOT!
(..og tak til PostNord, for lynhurtig ekspedition)
Søren
Jelling
Så gojer de det igen først silverbak…
Så gojer de det igen først silverbak højttalere og i dag en prisma sc 15 hold da op et lyd hop fra stereo hub de er kompetente og søde og rare hos kt radio føler jeg mig vedkommende 1000 tak kt radio nu er jeg hvor jeg vil være med mit anlæg ❤️❤️❤️
interne "ånd"
KT RADIO står rodfæstet med tværfaglig viden med enorm viden, de sætter ære i, og videregive!!!
varm imødekommenhed både i butik på Vesterbrogade
og telefonisk..
uhøjtidelighed tilgang, uden at miste seriøsitet
René Hansen
Hvis du vil have god vejledning, skarpe priser og fremragende kundeservice på dit hifi udstyr, er der kun én forhandler i København! KT Radio! Købte Rega forstærker og Dynaudio højtalere efter gennemlytning og en masse vejledning. Det spiller fremragende i det monterede rum herhjemme.
Jeg købte et sæt KEF Q950 højtalere
Jeg købte et sæt KEF Q950 højtalere. Som bosiddende i Grønland havde jeg spørgsmål angående fragtpriser, samt om der kunne laves et godt samlede tilbud inklusiv fragt eksklusiv moms, og hele vejen igennem blev jeg mødt med kompetence og god og ordentlig dialog. 4 uger senere modtog jeg højtalerne her i Grønland og alt var i orden. En gennemført behagelig oplevelse at handle med KT Radio og de 5 stjerner er fortjent.
Kan kun anbefale KT Radio
Har kun lovord til overs for KT Radio. Købte et sæt meget store og tunge højttalere til en særdeles favorabel pris. Fik dem bragt hjem med deres egen varevogn.
Hvor er det bare dejligt at 'rigtige' Hi Fi forretninger stadig findes!
Fantastisk god service leveret af Peter…
Fantastisk god service leveret af Peter & teamet ved køb af højtalere. Meget lækre produkter og gode muligheder for at teste og af prøve det at i deres testlokaler.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.