Helt igennem meget prof. samarbejde, aftaler holdes til punkt og prikke. Mega flotte dørblade som kom retur til kunden og skaffede Os 5 Store Stjerner på Anmeld håndværker. Vi vender helt sikkert r... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg skulle have malet nogle MDF plader og LuxLax var gode til at kommunikere og svare på spørgsmål vedrørende det forudgående arbejde. Tog imod pladerne og var super hurtige til lige at få dem med ind... Leggi di più
Meget overskuelig og struktureret bestilling. Rimelig pris og hylden var færdiglakeret før tid. Der var en del støv på hylden ved afhentning, og det var derfor svært at overskue resultatet. Den... Leggi di più
Prof system til indhentning af tilbud. Tider og priser som aftalt. Fleksibilitet ifm. aflevering og justering i aftalen. Pænt arbejde til tiden og til prisen. Kun 4* fordi jeg synes prisen er i den... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
LUX LAK sprøjtemaler alt træ til indendørs brug. Vores speciale er Arne Jacobsen stole og Montana reoler. Vi maler mange køkkenlåger og stuedøre.
Informazioni di contatto
Industriskellet 10, 3540, Lynge, Danimarca
- info@luxlak.dk
- www.luxlak.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Service og kvalitet i top klasse.
Fint arbejde og service.
Altid god betjening
Altid god betjening, hurtig til at få emnerne klar til afhentning og flot arbejde - anbefales med 5 store stjerner
Jeg er glad
Jeg er glad, for jeg har fået lakeret mit ellipse- bord i lige præcis den farve, jeg ønsker♥️♥️♥️
God kvalitet, kanon online ordre muligheder
Vi fik lakeret køkkenfronter - super oplevelse fra vi ordrede online, til endelig optælling og opfølgning under hele ordren - virker betryggende systematisk og ordentlige. Og lågerne kom retur præcist som forventet, i god og ordentlig indpakning.
Vær sikker på hvad der aftales
Vi måtte betale for to omgange klargøring inden maling da de desværre valgte at igangsætte dette arbejde før vores accept af hele ordren - hvilket de ikke ville anerkende var tilfældet - det blev en dyr oplevelse for os - så dem ønsker vi ikke at bruge igen.
Tak for jeres svar - mener dog stadig ikke at det er fair at vi skulle betale for klargøring 2 gange fordi I valgte at igangsætte før endelig accept fra min side. Den 28 sep. 2020 spørger I om I skal booke tid hvilket jeg besvarer samme dag at det bør vente til jeg har besluttet mig for farvekoden - og fordi at I alligevel beslutter jer for at igangsætte har jeg nu betalt for klargøringen 2 gange for at få mine møbler.... super ærgerligt....

Risposta di LUX LAK
Meget ringe service-først ku den i…
Meget ringe service-først ku den i tilbuddet lovede glans ikke leveres uden ekstra betaling. Samme dag som dørene skulle hentes blev jeg ringet op om at en anden kunde havde beskadiget den ene dør- ingen undskyldning eller kompensation for uheldet. Som eksempelvis betaling af hjemtransport.
Ikke et firma jeg vil anbefale

Risposta di LUX LAK
Alle aftaler holdt
Alle aftaler holdt, god og præcis kommunikation og flot kvalitetsarbejde.
Fik malet 7 døre og de fremstår nu som…
Fik malet 7 døre og de fremstår nu som helt nye. Super flot arbejde.
Kan klart anbefale Luxlak.
Super flot arbejde!
Super dygtige firma.
Super dygtige firma.
Havde mange spørgsmål både på telefon og mail.
Altid med smil og gode faglige svar.
Vi har allerede planer om flere opgaver deres vej 🙃
god betjening og fremragende arbejde.
God service i originale Montana-farver
Hurtig vurdering af skaderne, nem indlevering og fin service. Lakering anbefalet af Montana selv, med de originale farver. Tak for god behandling!
Fik sprøjtemalet ældre håndmalede…
Fik sprøjtemalet ældre håndmalede køkkenlåger. De er blevet superflotte. Veludført arbejde.
God service, man bliver godt informeret undervejs i forløbet, og de er erfarne.
Kan klart anbefale Luxlak.
Fuld tilfredshed
Vi har fået sprøjtemalet døre til hele vores hus. Dørene er blevet super flotte og ser helt nye ud - vi er super glade for resultatet. Vi fik god service og et flot resultat.
Fik malet en rund MDF plade som skulle…
Fik malet en rund MDF plade som skulle bruges til bordplade.
Resultatet er vanvittig godt, og det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Lux Lak
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.