Helt igennem meget prof. samarbejde, aftaler holdes til punkt og prikke. Mega flotte dørblade som kom retur til kunden og skaffede Os 5 Store Stjerner på Anmeld håndværker. Vi vender helt sikkert r... Leggi di più

Jeg skulle have malet nogle MDF plader og LuxLax var gode til at kommunikere og svare på spørgsmål vedrørende det forudgående arbejde. Tog imod pladerne og var super hurtige til lige at få dem med ind... Leggi di più

Meget overskuelig og struktureret bestilling. Rimelig pris og hylden var færdiglakeret før tid. Der var en del støv på hylden ved afhentning, og det var derfor svært at overskue resultatet. Den... Leggi di più

Prof system til indhentning af tilbud. Tider og priser som aftalt. Fleksibilitet ifm. aflevering og justering i aftalen. Pænt arbejde til tiden og til prisen. Kun 4* fordi jeg synes prisen er i den... Leggi di più

1. Pittore

Informazioni fornite da varie fonti esterne

LUX LAK sprøjtemaler alt træ til indendørs brug. Vores speciale er Arne Jacobsen stole og Montana reoler. Vi maler mange køkkenlåger og stuedøre.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,6

Tutte le recensioni

51 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vær sikker på hvad der aftales

Vi måtte betale for to omgange klargøring inden maling da de desværre valgte at igangsætte dette arbejde før vores accept af hele ordren - hvilket de ikke ville anerkende var tilfældet - det blev en dyr oplevelse for os - så dem ønsker vi ikke at bruge igen.

Tak for jeres svar - mener dog stadig ikke at det er fair at vi skulle betale for klargøring 2 gange fordi I valgte at igangsætte før endelig accept fra min side. Den 28 sep. 2020 spørger I om I skal booke tid hvilket jeg besvarer samme dag at det bør vente til jeg har besluttet mig for farvekoden - og fordi at I alligevel beslutter jer for at igangsætte har jeg nu betalt for klargøringen 2 gange for at få mine møbler.... super ærgerligt....

8 maggio 2022
Logo di LUX LAK

Risposta di LUX LAK

Hej Lene
Din kritik er i vores øjne ikke fair!
D. 28/9 2020 blevet der lavet en aftale om, at vi skulle male jeres havemøbler.
Møblerne blev indleveret kort tid efter.
Vi aftalte at i ville komme med en farvekode senest et måned efter. Da der var meget slibearbejde før stolene var klar til maling, gik vi i gang kort tid efter indleveringen.
På trods af flere henvendelser, kom i ikke med en farvekode.
Stolene der var klar til maling, måtte vi til sidst stille væk.
I april måned i år, dvs. knap 1 1/2 år efter indlevering kommer i med en farvekode.
Stolene behøvede efter den lange opbevaring slibning igen og det har i så betalt extra for.
Det syntes vi er fair.
DBH. Luxlak

Meget ringe service-først ku den i…

Meget ringe service-først ku den i tilbuddet lovede glans ikke leveres uden ekstra betaling. Samme dag som dørene skulle hentes blev jeg ringet op om at en anden kunde havde beskadiget den ene dør- ingen undskyldning eller kompensation for uheldet. Som eksempelvis betaling af hjemtransport.
Ikke et firma jeg vil anbefale

2 maggio 2022
Logo di LUX LAK

Risposta di LUX LAK

Hej Karen

Tilbuddet du modtog for maling af dine fyldningsdøre, var baseret på din beskrivelse, samt et billede af en af dørene. Ved indleveringen konstaterede vi, at din beskrivesen af dørenes stand var særdeles mangelfuld. Dørene var vandskadet og på flere af dørene havde fyldningerne rykket sig.
Det extra arbejde gjorde at den oplyste pris ikke holdt!
Det er rigtigt at en anden kunde ved et uheld kom til at skade en af dine døre og det vil vi gerne beklage endnu en gang! Vi håber trods alt at du er glad for dine nymalet døre!
DBH. Luxlak

Fuld tilfredshed

Vi har fået sprøjtemalet døre til hele vores hus. Dørene er blevet super flotte og ser helt nye ud - vi er super glade for resultatet. Vi fik god service og et flot resultat.

21 marzo 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito