Duemose A/S Recensioni 320

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Duemose laver et ordentligt stykke arbejde. Prisen er rimelig og kommer ikke bag på en. Der kommer ingen "pludselige ekstra udgifter" :) + god service

Bedste service og tjekkede mennesker . Gik hurtigt og proff. Meget tilfredse . Lars og hans makker i Helsinge reddet hele kollaps af kloak mmm. OG gjorde alle andre involveret partners arbejde samtidi... Leggi di più

Vil hermed give firmaet Duemose min allerbedste anbefaling. Vi har flere gange brugt Duemose til at løse forskellige opgaver, både ude og inde. Hver eneste gang har vi været yderst tilfredse med... Leggi di più

1. Idraulico
  2. Muratore
  3. Carpentiere
  4. Servizio di pulizia grondaie
  5. Pittore
  6. Servizio per fosse biologiche

Duemose A/S er en verden af muligheder og håndværk. Vi bestræber os dagligt på at yde vores kunder den bedste service, uanset om opgaven er stor eller lille. Kundernes gode oplevelse er vores vigtigste fokus.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Duemose laver et ordentligt stykke…

+ god service

5 marzo 2025

Hej Djura
Tak for din anmeldelse af os. Vi er glade for din positive tilbagemelding og håber vi kan hjælpe en anden god gang

God faglighed

God service, god faglighed, venlige og ordentlige - god til råd og vejledning til rette løsning.

7 ottobre 2025

Hej Louise.
Tak for din tilbagemelding og rosende ord. Det sætter vi stor pris på

Faglige dygtige

Faglige dygtige, serviceminded, tog skoen af når de gik ind og flot arbejde

3 novembre 2025

Hej Camilla
Tak for din anmeldelse som vi er rigtig glade for.
Rigtig god dag
Duemose

Overordnet ok, men blandet oplevelse

Administrations kontoret var meget imødekommende, gode til at kommunikere, og også indstillet på at være fleksible.
Det var en meget lille opgave ifm. fugtskade, men vi mødte vel 8 forskellige håndværkere, da både adskillelse /samling (2 forskellige håndværkere) vvs (4 forskellige) og murarbejde (2 forskellige) skulle rettes til, 4 af dem var sikre på opgaven da de kom, De 4 var også de dygtigste/sikreste.

7 luglio 2025

Godt

Godt, venligt gjort

26 novembre 2025

Hej Evald
Vi er glade for at kunne hjælpe
Duemose

Jeg oplevede egentlig en god service…

Jeg oplevede egentlig en god service fra start og også veludført arbejde men siden en ringe opfølgning. Jeg hade bestil en el og vvs gennemgang af min fars andelslejlighed. Begge dele blev “leveret” fra Duemose som så benyttede underleverandør til den ene opgave. Dette var umiddelbart fint for mig men udfordringen kom i forhold til rettidigt at modtage rapporter og selv skulle følge op og rykke flere gange herfor hvilket var træls….

10 ottobre 2025

Forsikringsskade på kloak

Jeg brugte Duemose i forbindelse med forsikringsskade på min kloak. Alt gik som smurt - de havde god dialog med både forsikringsselskab og mig som kunde. Skaden blev udbedret hurtigt. Kunne ikke ønske mig mere.

19 novembre 2025

⭐Top professionelt ⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har nu brugt DUEMOSE til flere større projekter – og vi kunne ikke være mere tilfredse!

De har stået for renoveringen af begge vores badeværelser, installation af luft-til-vand varmepumpe og senest VVS-arbejdet i forbindelse med vores nye køkken.
Alt er blevet udført professionelt, præcist og til tiden. Der har hele vejen igennem været god kommunikation, og håndværkerne har været venlige, ordentlige og ryddelige.

Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og detaljerne, og de har været super gode til at rådgive os undervejs, så vi fik de bedste løsninger til huset.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til DUEMOSE – det er et firma man trygt kan regne med !

9 ottobre 2025