Köpte ett bord. Skivan va enligt förväntan, riktigt bra. Benen kunde jag ej använda pga att dom är helt felkonstruerade. Dom är svetsade otroligt dåligt så dom passar ej. Tar många veckor att få nya.... Leggi di più
Beställde 2 fåtöljer från LUXI i våras i maj hade den ena fåtöljens knappar i stolen skavts av + tyget sprack. Skickade in foton etc för att höra om det skulle vara så. När jag ringde LUXI får jag til... Leggi di più
Beställde en spegel, stod att det skulle vara upp till 4 veckors leveranstid vilket jag tyckte var ok. Besviken dock att det tog 9 veckor, ingen ursäkt eller förklaring mer än ett konstaterande. Troli... Leggi di più
Produkten (bordet) var inte alls som på bilden. Jag kontaktade företaget och dom lovade att inom en vecka skicka en bild via mail på ett annat bord som dom kunde byta det jag hade fått med, men fyra v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Negozio di mobili
- Negozio di arredamento per bar e ristoranti
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Negozio di casalinghi
- Negozio di articoli per il rinnovamento della casa
- Negozio di mobili per uffici
Scritti dall'azienda
LUXi Möbler AB är ett svenskt företag med lager i Eskilstuna grundades år 2010 och säljer produkter som är designade och producerade för att hålla länge. På LUXi är vi passionerade specialister med bakgrund inom vinylreparation och möbelrenovering har vi bred erfarenhet och god materialkännedom för att analysera och ställa krav på produkter som vi tar in i sortimentet. Vårt sortiment består av enbart produkter som är noggrant utvalda efter vårt koncept Selected by LUXi. Vårt arbetssätt präglas av vår grundsyn och värderingar samt öppenhet och ärlighet mot våra kunder.
Bollstanäsvägen 1, 19278, Sollentuna, Svezia
- 088-77 555
- kundservice@luxi.se
- www.luxi.se
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
skickade tre mejl angående en skada på…
Som rubriken lyder. Som alla andra har skrivit om detta företaget. Skickade tre mejl angående en skada på bordet som de skickade men fick aldrig svar, mycket dåligt service och jag rekommenderar ej Luxi.
för dig som svarar.hitta en bra lösning istället att använda ordet "beklagar" som inte hjälper till!

Risposta di LUXi Möbler AB
Bra kundbemötande och snabb leverans
Bra kundbemötande och snabb leverans, fin tv-bänk med bra instruktioner. Jag är nöjd.
Beställer en vara för ca 1,5 månad sen…
Beställer en vara för ca 1,5 månad sen och varken fått orderbekräftelse eller svar på mina 4 mail jag skickat. Inte heller via chatten svarat dem.

Sämsta butiken någonsin!
Sämsta butiken någonsin!!
Handla INTE härifrån!!
Dom ljuger om vart dina saker är och håller inte leveranstiden som står på hemsidan.
Dom kör med falsk marknadsföring och dumma ursäkter.
Jag fick vänta 6 månader på något som skulle ta max 5 v.
Efter att jag kom på dom med att ljuga för mig så valde jag att ta bort min order.

Risposta di LUXi Möbler AB
Köpte ett soffbord som är…
Köpte ett soffbord som är defekt.skickade frågan till kundservice fick ej svar!jag tror de har så mycket reklamations ärende för sina produkter.

Risposta di LUXi Möbler AB
Allt var bra.Förutom att det fanns…
Allt var bra.Förutom att det fanns ingen markering på alla brädbitarna .så var otroligt svårt att sätta ihop allt.
Så det är något ni behöver ändra på verkligen.
För alla ser ju lika ut.

Risposta di LUXi Möbler AB
Har målat en spegelram med Luxi…
Har målat en spegelram med Luxi mattsvart väggfärg. En mörkbrun träram, obehandlad, har efter 3 st strykningar INTE blivit mattsvart. Är detta ett skämt eller? Det sämsta jag någonsin målat med och jag har målat en hel del.
199 kr är inte mycket pengar men va fasen svart ska väl bli svart tänker jag?!! Riktigt dåligt....
Beställde en TV-bänk med leveranstid på…
Beställde en TV-bänk med leveranstid på 3-5 veckor. Jag har nu väntat i nästan 3,5 månader och har fortfarande inte fått den. Inte en enda gång har Luxi kontaktat mig för att ens meddela att där är förseningar och när jag själv kontaktat dem så är intresset svalt och ointresserat. Snart ger jag upp och jag kommer aldrig att beställa något härifrån igen.

Risposta di LUXi Möbler AB
Mattbord kommer inte och ingen svarar på ingen väg
Mitt matbord kommer inte efter 6 veckor... ingen svarar på ingen väg... jag litar inte på detta företag... jag rekommenderar inte heller det. Jag måste köpa andra matbord och jag kan inte få tillbaka min pengar p.g.a. ingen svarar. Jag känner mig väldigt besviken.

OSERIÖST!
Allt i från kvalitet, leverans och SÄRSKILT kundservice var fruktansvärt! Rekommenderas INTE! Nästan 5000kr i sjön!!!
Har fortfarande inte fått det jag…
Har fortfarande inte fått det jag beställt
Det har gått två månader, ingen återkoppling och ingen hjälp i kontakten med kundtjänst
VARNING!!
VARNING!!! Fick ett bord som va trasigt mitt i tu och har inget hört från Luxi på en vecka!! Så dåligt bemötande!!
Ännu en negativ recension…
Märkligt hur omdömen kan vara så olika från uselt till jättebra! Svårt att begripa! För min del var det uselt tyvärr. Beställde ett soffbord 21 februari och 4 månader senare väntar jag fortfarande! Eller rättare sagt har jag faktiskt gett upp hoppet att någonsin få ett soffbord ifrån detta företag. Hur kan man få såååå många negativa recensioner och inte ens försöka att förbättra sig? Vad är det för någon slags affärsidén egentligen? Att få så många missnöjda kunder så möjligt?
Beställ inte härifrån
Beställ inte härifrån ändrade leveransdatum ingen info angående leveransen. Svarar inte på Mail riktigt kasst företag…
Spegeln var enligt våra förväntningar…
Speglarna var enligt våra förväntningar även om vi fick vänta ca 4 månader.
Jag fick bra upplevelse från Luxi
Jag fick bra upplevelse från Luxi , jag fick samma fint soffbord att när jag har beställt detta av Luxi webbsajt,soffbordet har högt kvalitet och jag är jättenöjd, bara kvar ett sak att leveransen fick mera tiden... Jag fick detta 2 månader efter när jag har köpet medan köpare sa att jag få cirka efter 2 veckor, annars allt gick bra. Soffbordet är super fint och min familj ska köpa någonting i framtiden.
Ingen leverans på 8 månader
beställde en vara 18 sept, nu mer än 8 månader senare har jag fortfarande inte fått varan som skulle skickas till mig. Har varit i kontakt med LUXi ett antal gånger, Det jag har beställt skall tydligen vara på väg - jag är nog inte helt nöjd i alla fall
Snygg serveringsvagn men känns något…
Snygg serveringsvagn men känns något vek i handtaget.
Fungerade som väntat.
Köpte snygga stolar som jag överlag är…
Köpte snygga stolar som jag överlag är nöjd med. Dock var det ett par stolar som efter montering av benen "vobblar" när man sitter i dem. Benen verkar antingen vara olika långa alternativt är felkonstruerade. Skruvade av benen och försökte igen och t.o.m bytte ben med andra stolar, men samma resultat. Inte OK med tanke på att varje stol kostar i runda slängar 2200 (efter rea!).
Behåller ändå, då stolarna är mycket snygga och bekväma. I övrigt bra service och leveransen kom ungefär när det var utlovat. Helt ok.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.