Köpte ett bord. Skivan va enligt förväntan, riktigt bra. Benen kunde jag ej använda pga att dom är helt felkonstruerade. Dom är svetsade otroligt dåligt så dom passar ej. Tar många veckor att få nya.... Leggi di più
Beställde 2 fåtöljer från LUXI i våras i maj hade den ena fåtöljens knappar i stolen skavts av + tyget sprack. Skickade in foton etc för att höra om det skulle vara så. När jag ringde LUXI får jag til... Leggi di più
Beställde en spegel, stod att det skulle vara upp till 4 veckors leveranstid vilket jag tyckte var ok. Besviken dock att det tog 9 veckor, ingen ursäkt eller förklaring mer än ett konstaterande. Troli... Leggi di più
Produkten (bordet) var inte alls som på bilden. Jag kontaktade företaget och dom lovade att inom en vecka skicka en bild via mail på ett annat bord som dom kunde byta det jag hade fått med, men fyra v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Negozio di mobili
- Negozio di arredamento per bar e ristoranti
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Negozio di casalinghi
- Negozio di articoli per il rinnovamento della casa
- Negozio di mobili per uffici
Scritti dall'azienda
LUXi Möbler AB är ett svenskt företag med lager i Eskilstuna grundades år 2010 och säljer produkter som är designade och producerade för att hålla länge. På LUXi är vi passionerade specialister med bakgrund inom vinylreparation och möbelrenovering har vi bred erfarenhet och god materialkännedom för att analysera och ställa krav på produkter som vi tar in i sortimentet. Vårt sortiment består av enbart produkter som är noggrant utvalda efter vårt koncept Selected by LUXi. Vårt arbetssätt präglas av vår grundsyn och värderingar samt öppenhet och ärlighet mot våra kunder.
Bollstanäsvägen 1, 19278, Sollentuna, Svezia
- 088-77 555
- kundservice@luxi.se
- www.luxi.se
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Dishonest Lead-Times
The in-stock times on the website are not updated. They do not communicate with you that there is a delay from what they’ve stated. You will go months and months longer than expected without your furniture. Then when it arrives broken, it will take months and months for them to correct the issue. Unless you physically go to the store and walk out with the items you want, don’t shop here. I regret not reading the reviews before I ordered.
Dålig service,jag har pratat med en…
Dålig service,jag har pratat med en anställd från er och väntar förfarande samtal från honom.
Jag är nöjd!
Leveransen blev fördröjd till nästan tre månader på grund av strul med lagersaldo etc. men det var värt väntan. Jag fick under hela processens gång fint bemötande per telefon, jag kom alltid fram och likaså vid leverans - fint och glatt bemötande när mitt bord äntligen anlände. Bra pris och helt intakt trots långväga frakt. För att få snabbare leverans kanske man bör dubbelkolla att varan finns i lager innan man beställer något. Men det är det enda jag i det stora hela har att anmärka på. Bordet är riktigt j*kla fint så som sagt väl värt väntan.
Fin lampa till bra pris
Produkten motsvarade förväntningarna och mer därtill. Fri frakt ett extra plus.
Originell hantverk i guldfärgad…
Originell hantverk i guldfärgad soffbord. Bra bemötande och lösningsorienterad företag
Dubblad leveranstid och undermålig kundservice.
Leveranstid på +10 veckor istället för angivna 3-5. Ingen återkoppling eller uppdatering från kundtjänst, varken om att en försening var att vänta eller för status/prognos under den extra väntetiden.
Värsta företaget jag någonsin har…
Värsta företaget jag någonsin har handlat av. Dålig kommunikation, varor som inte skickas. Man får ringa och ligga på bara för att få sin beställning. Finns tyvärr inget positivt att säga om företaget!
Delarna va trasiga på insidan av…
Delarna va trasiga på insidan av delarna och själva spiskaminen hade en liten buckla.
Kundtjänst svarar ej utan kopplas ner. Önskar någon typ av kompensation
Men i övrigt snygg. Men väldigt tråkigt med skador. Tyvärr upplevde min vän samma problematik
Sveriges sämsta möbelföretag?
För åtta veckor sen lade vi en beställning på en skänk. Först var den första slut i lager fick vi reda på tre veckor efter beställningen så vi valde en annan den 1/3 och den har fortfarande inte dykt upp. Vi får hela tiden höra att den ska levereras ’den här veckan’ och att DHL sen kontaktar oss. Av nån anledning verkar Luxi tro att ’leverans’ betyder när de får in varan hos sig. Men som sagt, detta hör vi varje vecka utan någon klarhet alls i när vi faktiskt ska få något levererat. De vägrar ge datum, vägrar svara på frågor, avbryter ständigt när jag försöker prata på telefon och lägger på när jag blir för jobbig. De svarar heller inte på mejl eller i sin chatt.
Nu har jag kollat upp lagen och då varan inte kommit 30 dagar efter genomfört köp så anses den försenad och då kan man börja ta laglig hjälp för att lösa situationen. Har sagt detta till företaget, men varför jag ska behöva hota med laglig hjälp för att få en vara vi betalat för är ju fullständigt obegripligt.
Återkommer med uppdatering om huruvida vi får hem skänken. 🙄
Skulle sätta noll stjärnor om det var möjligt.
Hurtig service
Dåligt kvalitet och har tagit 2,5 månad…
Dåligt kvalitet och har tagit 2,5 månad att kom fram mitt beställning

Risposta di LUXi Möbler AB
Inga konstigheter
Inga konstigheter, allt blev levererad i tid och var som förväntad.
Jag fick fel produkt, sen leverans, dålig kommunikation.
Det tog lång tid innan varan kom. Jag ställde frågor, försökte ringa men fick aldrig några svar. Tillslut kom produkten och jag packade glad upp ett jättefint skåp MEN det var fel mått på skåpet, djupet var 38 cm. Jag gick in på hemsidan igen och såg att det stod att djupet var 45 cm. Detta gjorde att jag inte kunde ställa in det jag hade tänk i skåpet. Jag tog kontakt igen och bad om en dialog. Försöket få kontakt under ett par dagar och tillslut fick jag en chatt kontakt. Jag skickade länken som jag hade tittat på, där maken och jag konstaterat att det inte stod 38 cm någonstans. Chattkontakten bad mig titta på länken i gen och då fanns en bild på måtten på hemsidan. Justeringar hade alltså gjort under tiden jag väntat på att få kontakt. Jag har inte energi bråka och de är inte särskilt tillmötesgående heller. Så jag har inte gått vidare. Vi har dock inte löst det vi planerat att lösa med detta skåp. Jag rekommenderar ingen att köpa varor av detta företag online.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.