Valutata 3 stelle su 5

Köpte ett bord. Skivan va enligt förväntan, riktigt bra. Benen kunde jag ej använda pga att dom är helt felkonstruerade. Dom är svetsade otroligt dåligt så dom passar ej. Tar många veckor att få nya.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beställde 2 fåtöljer från LUXI i våras i maj hade den ena fåtöljens knappar i stolen skavts av + tyget sprack. Skickade in foton etc för att höra om det skulle vara så. När jag ringde LUXI får jag til... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Beställde en spegel, stod att det skulle vara upp till 4 veckors leveranstid vilket jag tyckte var ok. Besviken dock att det tog 9 veckor, ingen ursäkt eller förklaring mer än ett konstaterande. Troli... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Produkten (bordet) var inte alls som på bilden. Jag kontaktade företaget och dom lovade att inom en vecka skicka en bild via mail på ett annat bord som dom kunde byta det jag hade fått med, men fyra v... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredamento per bar e ristoranti
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Negozio di casalinghi
  5. Negozio di articoli per il rinnovamento della casa
  6. Negozio di mobili per uffici

Scritti dall'azienda

LUXi Möbler AB är ett svenskt företag med lager i Eskilstuna grundades år 2010 och säljer produkter som är designade och producerade för att hålla länge. På LUXi är vi passionerade specialister med bakgrund inom vinylreparation och möbelrenovering har vi bred erfarenhet och god materialkännedom för att analysera och ställa krav på produkter som vi tar in i sortimentet. Vårt sortiment består av enbart produkter som är noggrant utvalda efter vårt koncept Selected by LUXi. Vårt arbetssätt präglas av vår grundsyn och värderingar samt öppenhet och ärlighet mot våra kunder.

2,7

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Paketet tog nästan 2månader att komma…

Paketet tog nästan 2månader att komma fram när det stod att det skulle ta 3-5 arbetsdagar.

29 ottobre 2022
Logo di LUXi Möbler AB

Risposta di LUXi Möbler AB

Hej och tack för din kommentar.
Vi beklagar att du fick vänta längre på din order då det var inte en lagervara. Vi hoppas du blev nöjd med din vara till slut!

Hör gärna av dig till vår kundsupport om du har funderingar!

MVH
LUXi kundsupport

Sämsta företag/kundservice någonsin

Köpte en skänk hemleverans kom snabbt men allt var transportskada .Jag tog foto och mailade och ringde in om detta.Kag tog inte emot leveransen utan DHL fick ta med det utan problem.Ringer in om händelsen och blev lovad om ny som dom hade på lager.Det händer inget på 3 arbetsdagar så jag ringer och undra vad som händer.Får besked att killen att han skall kolla med lagret.Får dagen efter att en leverans kommer dagen efter.Dhl kommer som planerat men med samma pakett jag inte tog emot några dagar tidigare bara slagit in det i plast.Jag ringer dom igen och förklarar hur det ligger till och får svar att paketten varit på deras lager och dom byt ut det som var trasigt...svaret man får är så är det när man beställer på nätet.Har inte någon skänk hemma och räkningen kom idag ..för vad hävde köpet den 20 dec.Så nu ringde jag igen och pratade med samma kille som jag hävde köpet med och skulle få ett mail .men inget händer.Jättedåligt företag och kommer lägga ut detra på sociala medier och kontakta ARN angående detta köp.

19 dicembre 2022
Non scritta su invito
Logo di LUXi Möbler AB

Risposta di LUXi Möbler AB

Hej och tack för din kommentar.
Vi beklagar att höra om din upplevelse med leveransen som blev skadad vilket är utanför vår kontroll. Men vi snabbt bytte skadade delarna och ordnade ny leverans vilket du trodde var samma kartonger och nekat leveransen. Men vi har accepterat din retur däremot en returfrakt uppstår när du returnerar utan särskilt anledning då nya och besiktigade varor skickades.

Hör gärna av dig till vår kundsupport om du har funderingar!

MVH
LUXi kundsupport

Valutata 5 stelle su 5

Toppen!

Beställde en riktig lyxig och elegant väggklocka i kristall. Fin kvalitet. Varan levererades tidigare än ordinarie utlovad tid!

15 novembre 2022

Kommer för sent

Hej
Man får inte order på red datum som ni har skrivit på hemsidan
När jag beställde min order och det var tre veckor som jag ska få min order men jag har haft efter fyra månader.
Jag vill beställa en order till och jag är osäker på på tid ni har skrivit på hemsidan.

30 dicembre 2022

Jättelång leverans tid .

Jättelång leverans tid .. sen känns tv bänken jag köpte jättebillig. Med en fanerträ skiva på toppen .. vi trodde ju att de var en riktig skiva såklart .. får bli att snickra en ny toppskiva.

9 novembre 2022
Valutata 2 stelle su 5

Lång leveranstid och dålig kvalité.

Lång leveranstid och väldigt dålig kvalité på byrån. Mycket skav på färgen och av materialet både på utsidan och insidan. Trist till det priset och när Ikeas möbler är billigare och har bättre kvalité blir man lite förvånad, kommer inte köpa fler möbler här.

23 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Beställde ovik soffa och Pall för 4…

Beställde en Ovik soffa och Pall för 4 veckor sedan och de lovade 4 veckor lev. Fick soffan idag på en lördag:)
Super fina möbler, jätte nöjd.

Jag tror Luxi har fått dålig kritik innan då det tagit långt tid att få hem sina varor. Om man dubbelkollar att en vara finns i lager åså underlättar det nog.

Jag är super nöjd iallafall.

Kommer handla fler gånger.

16 dicembre 2022
Non scritta su invito
Valutata 2 stelle su 5

Väldigt lååång leveranstid

Väldigt lååång leveranstid. Som i mitt fall ibörjan av Augusti till mitten av November !! Jag hade kunnat ha en viss förståelse för detta om jag hade fått någon sorts återkoppling och en ursäkt för situationen, men jag fick inte ens ett svar på mailet jag skickade där jag frågade om leveransen. Dåligt!

13 novembre 2022

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più