1. Negozio di mobili per camere da letto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Dansk designet sengetøj i bedste kvalitet. På vores hjemmeside finder du et bredt udvalg af sengetøj i mange størrelser. Ligeledes har vi et bredt sortiment af dyner fra danske producenter, hvor mennskerettigheder, dyrevelfærd og strenge miljøkrav er nøgleord.

1,7

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Sengetøjet kradser!

Har købt sengetøj i øko bomulds satin - hvor der står at det er blødt. Det er det bestemt ikke - det er decideret ubehageligt at sove med - det kradser. Det er vasket en gang - håber det bliver bedre efter yderligere vask, ellers er det faktisk ubrugeligt. Har andet sengetøj i bomuldssatin fra sjødal - det er glat og blødt på en helt anden måde

3 giugno 2025

Fin service

Bestilte via nettet, ringede til LunaDanmark og fik aftale om at jeg kunne afhente dynen på kontoret i Ry allerede dagen efter. Meget fin service. Eneste ulempe var den meget store kasse som dynen blev leveret i, men da jeg havde fået den pakket om selv blev den noget nemmere at transportere.

29 dicembre 2011

Hurtigt - Let - overskueligt!!

Jeg har kun gode ting at sige om LunaDenmark. Siden er nem at overskue og de basale ting beskrevet. Når bestillingen er afgivet er leveringstiden meget hurtig. Indpakningen er forsvarlig i kasse med tape SAMT 2 bonusblade indeni - det er da julestemning :O)

23 dicembre 2011

fint og pålideligt

Desværre var en af varerne på hjemmesiden som vi havde bestilt ikke til at skaffe - vi blev kort efter kontaktet pr email om vi ville have resten tilsendt eller om ordren skulle annuleres.

Kort, præcist og fuldstændig uden bøvl. Havde alle varerne været der var der klart kommet 5 stjerner. Nu blev vi nødt til at bestille den sidste vare et andet sted og betale ekstra fragt - men det er OK fordi LunaDenmark var billigere med den anden vare ;-)

Det var ikke sidste gang vi handler her.

30 ottobre 2011

INGEN klage herfra

Har været godt tilfreds med at handle hos LunaDanmark. Nemt og bestille, hurtig leveret og produktet levet op til vores forventninger. Handler gerne der igen.

9 ottobre 2011

Super kvalitet til billige penge.

Købte ekstra langt sengesæt "barok" til 169,- pr. sæt. Sættet er en super bomuldskvalitet og så fint vævet at den næsten er vandafvisende. Langt bedre end hvad man normal vil forvente til de penge. Jeg kan ikke forestille hvor dyrt et sæt man skal købe for at få en bedre kvalitet. Glem al om JYSK kvalitet, selv hvis de skulle have noget til billige penge. Fragten var super hurtigt. Den måtte dog gerne være billigere men det er jo PostDanmark der er skyld i det. Jeg køber Luna fremover....

5 settembre 2011

Fin vare og hurtig levering

Rigtig fin vare - helt som forventet og hurtig levering. Eneste ting man kan sætte en finger på er den meget høje fragtpris. Men alt i alt en meget fin oplevelse og handler meget gerne her igen

22 giugno 2011