1. Associazione degli ingegneri industriali

Vi tilbyder danskproduceret tagmembran i topkvalitet med fokus på holdbarhed, bæredygtighed og nem montering. Vores membran er udviklet til at holde i årtier – Uanset om du er professionel eller gør-det-selv kunde, får du en tagløsning, der beskytter taget i mange år frem.

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Bestilte tagmembran fra Luna Roof i…

Bestilte tagmembran fra Luna Roof i forbindelse med et større renoveringsprojekt, og alt forløb som det skulle. Fik hurtigt svar på mine spørgsmål undervejs, og leveringen kom som aftalt. Kvaliteten på produktet var rigtig god, og det var let at arbejde med i praksis. Samlet set en meget positiv oplevelse.

28 febbraio 2026

Utilfreds

Opdatering april 2026:

Jeg ændrer nu min anmeldelse, så den afspejler hele det samlede forløb.

Min oplevelse startede allerede dårligt, da betalingen blev hævet, før varen var afsendt. Kort efter fik jeg besked om, at varen var udsolgt. Det ændrer dog ikke på, at pengene ikke burde hæves før afsendelse.

Produktet blev markedsført som let at anvende, med vejledning om brug ved temperaturer over 5 grader og oplyst tørretid på 30-60 minutter.

Jeg anvendte det herefter, men oplevede at produktet efter 24 timer stadig var vådt flere steder, blev mælkehvidt og ikke hærdede som forventet. Taget var desuden fortsat utæt bagefter.

Efterfølgende blev der i mailkorrespondancen stillet yderligere krav til anvendelsen, bl.a. luftfugtighed og membranbånd. Disse væsentlige forhold fremstod efter min opfattelse ikke tydeligt nok inden køb og brug.

Jeg tror sådan set godt, at produktet kan fungere under de rette forhold og med korrekt forarbejde. Problemet er, at disse krav efter min oplevelse ikke blev kommunikeret tydeligt nok på forhånd.

Der mangler kort og godt en klar, nøjagtig vejledning – ikke bare +5 grader og tørretid 30-60 min.

Jeg savnede også klar og let tilgængelig vejledning om sikker brug, fx behov for handsker, øjenbeskyttelse og håndtering ved kontakt med hud eller øjne.

Efter min oprindelige anmeldelse blev jeg kontaktet af virksomheden. Det førte til en lang dialog fra februar til april med mange mails, men uden reel løsning. Jeg fik flere gange tilbudt en ekstra spand uden beregning, men der kom ingen konkret afklaring eller levering.

Senere blev det oplyst, at den ekstra spand ville blive sendt, hvis jeg ændrede eller fjernede min anmeldelse. Det finder jeg stærkt problematisk, da anmeldelser bør afspejle den reelle kundeoplevelse.

Jeg oplevede samtidig markedsføring med store rabatter og besparelser, men har efterfølgende set samme pris over længere tid, så det var svært at se, hvad normalprisen reelt var.

Samlet set har forløbet været spild af både tid og penge, og derfor fastholder jeg 1 stjerne.

15 dicembre 2025