Ren nydelse hos Lauterbachs Lumskebugten
Ren nydelse igen at smage Lauterbachs køkken. Da mine gæster er vegetarer, valgte vi alle vegetar julemiddagen. Det fortrød jeg bestemt ikke.
God seating og betjening, helt afpasset efter vores tempo og selskab. Ikke alle tjenere udmærker sig ved både at være opmærksomme/tilgængelige og undlade at afbryde gæsternes samtale. Fin balancegang, som blev mestret langt bedre end mange Michelin restauranter. Eneste minus ved betjeningen var, at vi ikke blev meddelt, at køkkenet den dag ikke fulgte menuen, som fremgik af hjemmesiden. I stedet blev det en overraskende rejse ret efter ret, undtagen ostene. Uvæsentligt i betragtning, hvor godt tilpas tjeneren fik os føle os.
Jeg havde bedt om en lille justering på den ene ret, hvilket blev efterkommet uden problemer. Og den let spicy rødbedpuresuppe vi fik i stedet for var sublim, også dertil hørende vodka m. sprød smag af peberrod. Alle retterne var underfulde smagsoplevelser. Nogle enkle i udseende, men komplekse i smagen og andre omvendt. Grønne retter man fik lyst til at smage igen.
Vi forlod Lumskebugten helt mætte og i opløftet stemning trods tiderne. Gæsterne mente, det burde blive en fast tradition, ligeså mig. Dog usikker på om, vi kan vente til næste december med en sådan en dejlig madoplevelse.
27 dicembre 2020
Non scritta su invito