1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Cap Horn serverer skandinaviske retter med fokus på økologi og sæsonens råvarer. Du finder Cap Horn i hjertet af Nyhavn.

2,3

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Sætter postevand på vi ikke har bestilt

Samme oplevelse som en anden anmelder. Vi var 4 voksne. Vi bestilte øl og et enkelt glas cava med postevand. Senere efter bestillingen tilstøder en person mere. Da vi efter hjemkomst tjekker regningen, ser vi. at der er betalt 125 kroner for postevand!! Der var kun bestilt til en person, og kun en person drikker vandet, alligevel var der opkrævet 25 kroner for os hver - ialt 125 kroner. Det ser altså ikke ud til, at der er kommet styr på det endnu!

10 aprile 2026

2 personer rødspætte med kartofler og…

2 personer rødspætte med kartofler og smørsovs. Rødspætten havde vist kun fået smør hældt over, var overhovedet ikke ordentligt tilberedt. Kartoflerne med skræl, som dårligt nok var vaskede. Fik et stykke fish and chips som erstatning for den dårlige fisk. Men de ville have fuld betaling. 275,-

2 aprile 2026

optrækkeri

Vi var et selskab på 4 voksne og et barn. Vi bestilte øl og drinks til de voksne og postevand til barnet. Da vi efter hjemkomst tjekkede regningen, så vi, at vi havde betalt 125 kroner for postevand!! Der var kun bestilt til barnet og kun barnet drak vandet, alligevel var der opkrævet 25 kroner for os hver - ialt 125 kroner. Det rene optrækkeri og vi kommer bestemt ikke igen.

17 febbraio 2026

Kære Lene,

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager, at vi har lavet en fejl i forbindelse med afregningen. Jeres tjener har ved en fejl opkrævet jer for vand til 5 personer, og ikke kun til barnet. Det beklager jeg, og det er bestemt ikke det indtryk vi ønsker at sende vores gæster ud af døren med. Undskyld.

Hvis du vil sende mig en mail på selskaber@nyhavnsfaergekro@tholstrup.dk med dato for besøget og evt. et billede af bonen, så sørger jeg for, at vi får det undersøgt med det samme – og naturligvis kompenserer jer for fejlen.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det. Vi håber, du vil give os muligheden for at rette op.

Anja fra Tholstrup

Skøn aften på Cap Horn

Vi besøgte Cap Horn, en søndag i julemåned, havde reserveret bord. Alt var bare skønt! Vi skulle have julemenuen med vin, og den kom bare som perler på en snor. Meget fine små anretninger, lækkert. Tjeneren, en lyshåret ung pige, var yderes professionel og meget service mindet, men tog sig stadig tid til at snakke med os om det teaterstykke vi lige havde været inde at se på det kongelige teater, trods travlheden. Anbefalet også en glimendrene vin til os.

Vi kommer gerne igen.

22 dicembre 2024

Kære Rebecca,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at I havde en skøn aften hos os – især en søndag i juletravlheden. Dejligt at julemenuen og vinene sad lige i skabet.

Og hvor er det godt at høre om vores unge, lyshårede tjener. Professionel, serviceminded og stadig med overskud til en snak – det er præcis sådan, vi gerne vil være. Vi giver rosen videre til Maggie, som vi også er meget stolte af herinde :-)

I skal være meget velkomne igen.

Anja fra Cap Horn

God betjening

Hygeligt Sted mad og for en gang skyld rigtig god betjening af dansk sød tjener 😊👍

4 gennaio 2025

Kære Steen,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 4 stjerner 🌟

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en hyggelig oplevelse hos os – og at både maden og betjeningen levede op til forventningerne. Vi er især glade for, at vores tjener gjorde et godt indtryk på dig. Det betyder meget for os, at servicen føles nærværende og oprigtig.

Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen snart :-)

Anja fra Cap Horn

Smagsløs moules frites og ringe service

Bordet var ikke klargjort, dårlig start, smagsløs moules frites, blev præsenteret for regning inden vi var færdig, piv ringe service, ingen, smager det godt, ingen, er alt godt, samt ingen god aften eller farvel og tak.
Dejlige omgivelser og hyggelig stemning

14 dicembre 2024

Flot anrettet frokost

Flot anrettet frokost

Vi besøgte restauranten d. 2/7-2024 og trods det kølige vejr kunne vi sagtens sidde udenfor da der ved de fleste borde er en fin brændeovn af en slags.
Vi bestilte frokost med fisk og alt var frisk og velsmagende og flot anrettet.

Tjenerne er hurtige og venlige.
Prisniveau er højt men med en placering i Nyhavn er det helt hvad man kan forvente.

2 luglio 2024

Vejret var dejligt og Nyhavn var godt…

Vejret var dejligt og Nyhavn var godt fyldt op.

Vi ventede en rum tid på, at få anvist et bord af det unge tjenerteam. Da det gik op for os, at der ikke kom nogen, og anviste os et bord, henvendte vi os selv. Vi spurgte, om vi kunne sætte os ved dette bord, og de sagde ja.

Vi satte os, og der kom hurtigt et menukort samt et drinkskort. Min søn var hurtig, og bestemte sig for en bøf med bearnaise. Efter ca. 10 minutter hvilket er forholdsvis kort tid med så mange mennesker kom med en ung kvinde hen, og tog imod vores bestilling. Min søn bad om En cola, som vi fik at vide, at de ikke havde, og vi spurgte herefter, om de havde en Sprite, hvilket hun lidt små irriteret sagde, at det havde de ikke og at vi blot kunne kunne kigge i drinkskortet. Min søn bad herefter blot om vand. Jeg spurgte, om de havde vand på flaske, Hvorefter tjeneren igen refererede til, at jeg kunne se i drinksskortet. Herefter bestilte jeg ‘den vand’, de måtte have på drinksskortet.

Det gik op for mig, at vi ikke var blevet spurgt, hvordan bøfferne skulle steges og jeg henvendte mig herefter til en tjener og sagde, at vi havde bestilt to bøffer og de meget gerne måtte være mediumstegte. Han sagde herefter, at det gik han da ud fra, at de blev, hvis vi ikke var blevet spurgt.

Bøfferne kom og tjeneren satte dem foran os. Vi ventede et øjeblik, kiggede lidt på hinanden og grinede. Jeg måtte lige have fat i tjeneren endnu en gang, da vi ikke havde fået bestik. Tjeneren kom med noget bestik og lagde det foran os, uden et undskyld eller velbekomme Men vendte blot ryggen og gik og uden at fortrække en mine.

Maden smagte super fint og bøffen var stegt perfekt. Cadeau til køkkenet.

Servicen var til 1 stjerne, maden fik oplevelsen et par stjerner op. Dér kommer vi desværre ikke igen.

1 giugno 2024

Flot dækkede borde med stofservietter

Flot dækkede borde med stofservietter. Sad bagved i lokalet ved et topersoners bord, da det ved vinduet ud til Nyhavn var optaget og det andet er i midten, hvad jeg ikke synes om.
Spiste to stykker smørrebrød med øl og en snaps. Det smagte godt, men der var ingen salatblade under fiskefileten og kartoffelmaden. Det gjorde jeg så opmærksom på, inden jeg fik kartoffelmaden, det var det andet stykke smørrebrød. Chefen var tilstede og sagde til den unge servetrice, at det kunne jeg godt få. Synes, at det er underligt, at man nu om stunder, i visse restauranter, ikke kan få noget grønt eller et lille stykke tomat på smørrebrød! Det synes jeg er et minus - foretrækker “gammeldags” smørrebrød.
De havde ikke Rød Ålborg, men fik alligevel en, da chefen ringede til en bekendt, og det var venligt gjort. Bestilte en Tuborg pilsner, men den havde de kun på fadøl, hvad jeg så gik med til. På regninger stod der, at det var en Classic og snapsen kostede 90 kr., hvad det er alt for meget for en Rød Ålborg. Har aldrig nogensinde betalt en så høj pris før, og jeg går tit ud og spiser dansk frokost. På regninger står, at det var en hjemmelavet Krydderbrændevin 5.
Kiggede først i dag rigtig på den. Det er så min fejl.

22 aprile 2024

Pris og kvalitet hænger ikke sammen

Vi besøgte jer i går. Vi kender jeres prisniveau. MEN det er simpelthen ikke ok at I tager 355 kr. for en bøf der er så lille og med sener i kanten. Når vi ikke klagede over det på stedet i går var det fordi vi var sammen med vores barnebarn på 12 år og hun skulle ikke opleve kedelig stemning som en klage over maden ville være. Men som sagt det er virkelig ikke ok at kvalitet og pris ikke hænger sammen.

14 settembre 2023

Frokost

Vi laver vores vurdering ud fra tre kriterier, hvorefter vi giver en samlet anmeldelse fra 1 til 5:
- Restaurantens æstetik
- Maden
- Service

Restauranten indvendig er småt, men hyggeligt. Udendørs arealet var fint, med mulighed for sol og skygge.
- Score 4

Maden (smørrebrød, laks) var som forventet i størrelse og smagte fantastisk.
- Score 4,5

Servicen var god, men opmærksomheden manglede en smule.
- Efterspørg regningen, men venter længe.
- Score 3,5

Samlet vurdering 4.