Lokalglarmester Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Mikkel kom ikke som aftalt, men 1,5 uge efter uden varsel. Havde afgivet tilbud på 7-8.000 men regning på kr 12.000. Angiveligt delvist fordi tilbud var uden moms. Insisterede på betaling før han... Leggi di più

Fikk skiftet alle vinduer i stueetasjen til rekkehuset vi bor i. Hurtig svar og meget hyggelige og dyktige folk som kom å utførte jobben på kort varsel. Vi er meget fornøyde med resultatet og vi kom... Leggi di più

Mikkel og hans folk skiftede en større termorude. Arbejdet blev gennemført helt igennem professionelt og hurtigt -kun ca. fem kvarter. Og man kunne næsten ikke se bagefter, at der havde været håndværk... Leggi di più

Fik sat glasvæg og glasdør samt stort spejl op i badeværelse og isat nyt glas i stuevindue. Mikkel kom forbi og gav særdeles gode råd omkring det forestående arbejde. Arbejdet blev udført meget pro... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fremragende service

Jeg har nu 2 gange gjort brug af Lokalglarmester.dk med stor tilfredshed.
Det er professionelt og veludført håndværk og servicen er helt i top.
Håndværkeren er venlig og imødekommende og sørger for at aflevere et flot stykke arbejde.
Jeg kan kun give dem min bedste anbefaling !!

17 novembre 2025

MG glas og facader

Hej
Havde idag en dårlig oplevelse med MG glas og facader. Ejeren troppede uanmeldt op og spurgte hvorfor jeg ikke havde givet besked på et tilbud, nu havde han bestilt en rude, som han forlangte betaling for. Dagen inden var ruden blevet skiftet efter aftale men en anden glarmester. Vi kunne enten være ude at rejse m.m. og har alarm på, så gad vidst hvad han havde gjort, hvis vi ikke var hjemme? Skiftet den nye rude, som var skiftet? Så alarmen var gået! Dårlig service.

13 novembre 2025

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med…

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med MG glas. Vi skulle have skiftet en punkteret rude og lister på et andet vindue. Mikkel beskadiger ruden, da han skal skifte lister. Det kan ske, og vi aftaler, at jeg ikke skal betale for en ny rude. Jeg bliver dog senere konfronteret med et krav om betaling på 1400 kr. for ny rude og ekstra kørsel. På det tidspunkt har jeg allerede betalt 2500 kr. for udskiftning af punkteret rude, hvilket er mere end den pris jeg fik oplyst, da jeg bestilte arbejdet. Nu står vi med en beskadiget rude som skal skiftes. Vi oplevede gennerelt en meget ubehagelig, uærlig og arrogant facon hos Mikkel, og jeg vil ikke være tryg ved at have ham til at lave noget på mit hus.

8 ottobre 2025

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!!
Mikkel kom forbi os en lørdag, fordi vi havde et vindue der var sprunget. Han lappede det midlertidig, og nu har han lige været forbi og lavet vinduet - 1,5 uge efter!! Super god service!!
Det bedste af det hele var, at han har sparede os for rigtig mange penge, da han og en ansat endte med at bære det smadrede vindue ned fra 3. sal samt bære det nye op i stedet for, at vi skulle betale for en lift! Wauw, nogle seje mennesker! 60kg. dødløft ned og op af trapper fra 3. sal! Jeg er sikker på, at de fortrød mange gange, mens de klarede opgaven, men de får den største anbefaling og ros herfra!

2 settembre 2025

hurtig og fleksibel glarmester

Han var meget fleksibel i forhold til at komme hurtigt forbi og sætte kattelemmen i, inden vi skulle på ferie. Han er nem at få fat på telefonen, men det kræves også at man også selv er lidt fleksibel i forhold til at være hjemme, da det var svært at aftale præcis hvornår han kunne komme. Alt i alt en god oplevelse, men klart en fordel at det var i ferien, hvor vi alligevel var hjemme det meste af tiden.

9 luglio 2025

Jeg giver Mikkel & co de bedste…

Jeg giver Mikkel & co de bedste anbefalinger. Vi har fået rigtig god vejledning og behandling til den flotteste løsning med et glasparti, inkl glasdør til vores nye bruse kabine. Det har været en fornøjelse og af højeste kvalitet både i materialer, service, udførelse og resultat. Tusinde tak 👏🏻

14 maggio 2025

Kalder sig - Mg Glas & Facader Aps - på Facebook

Kan absolut ikke anbefale ham.

Vi måtte efter mange diskussioner over mail og sms - overgive os, da en mundtlig aftale er lige så bindende som en skriftlig.

Da jeg november 2024 bad om et tilbud på montering af stor kattelem til montering i det nye år. fik jeg en pris på på 6.500 kr som i mine øjne var fair nok.

Da jeg så kontaktede ham i marts 2025 var prisen steget til 9.500 for en stor kattelem uden HUP og 12.000 kr med en HUP tilknyttet.
(en app der registrere katten mønster når den går ud og ind af lemmen)

Efter et utal af gange at have bedt om en ordrebekræftelse på det aftalte på mail og SMS, kom den.

Ydermere kom han ikke til den aftalte tid, trods han vidste min husbond havde taget fri for at der kunne være nogen hjemme med han monterede den.

Det endte med at vi måtte låse badeværelsesdøren indefra, så der kun var åbent og adgang i badeværelset, så han kunne montere den uden vi var hjemme.

Da jeg syntes efter nogle dage stadig følte at det lød meget dyrt kontaktede jeg et andet firma for at høre prisen hos dem

Det andet firma kunne tilbyde os ruden monteret for 7.000 kr - leveret og monteret. (kattelemmen kan købes for knapt 1800 kr incl HUP på nettet som man hos dette firma skulle sørge for selv. Men de påsatte den i ruden osv).

Efter mange skriverier, fik vi dog en rabat på 1000 kr.
Og har nu en kattelem som sidder en smule skævt.

Det må vi leve med, da vi ikke ønsker yderligere kontakt med ham - men det er godt nok dyrt for en kattelem.

Sjovt nok kan man ikke lave en anmeldelse her på Trustpilot - om hans firma fra Facebook - hvor han kalder sig
MG Glas og Facader APS

11 aprile 2025

Gode håndværkere

Begge de to håndværkere der kom hjem til mig, var supersøde. Montering af glas med kattelem gik hurtigt og der blev ryddet flot op efterfølgende.

Der kunne forbedres lidt omkring kontakt til kunden. Jeg fik én pris af den håndværker, der målte op, og den endelige pris var noget højere. Men mester fik aldrig lige sendt et tilbud/overslag.
Til gengæld svarer han lynhurtigt på telefonen!
Så alt i alt en god oplevelse.

4 aprile 2025