Mikkel kom ikke som aftalt, men 1,5 uge efter uden varsel. Havde afgivet tilbud på 7-8.000 men regning på kr 12.000. Angiveligt delvist fordi tilbud var uden moms. Insisterede på betaling før han... Leggi di più
Fikk skiftet alle vinduer i stueetasjen til rekkehuset vi bor i. Hurtig svar og meget hyggelige og dyktige folk som kom å utførte jobben på kort varsel. Vi er meget fornøyde med resultatet og vi kom... Leggi di più
Fik sat glasvæg og glasdør samt stort spejl op i badeværelse og isat nyt glas i stuevindue. Mikkel kom forbi og gav særdeles gode råd omkring det forestående arbejde. Arbejdet blev udført meget pro... Leggi di più
Mikkel og hans hold var virkelig behjælpelige og enormt dygtige. Vi fik skiftet alle ruderne i hele huset i løbet af få dage, og Mikkel hjalp os derudover også med andre ting som vi manglede at f... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
High quality work
Quality of final product and installation: 5 stars. We ordered a cat door in a glass window and couldn't be happier with the final job. Everything was done nicely, cleanly and professionally.
Communication, transparency of process, and speed of replies are definitely things to work on. We had to chase them to get replies, there was no clarity when they will come to do the measurements (ended up calling us 30 minutes before arrival), several times we were promised a call back same day which didn't happen, etc. Overall process took almost a month from our original inquiry to the door being installed.
Highly recommend of you are not in a hurry, and have patience to remind about your order.
Virkelig dårlig og langsom service uden information
Jeg var interesseret I en kattelem monteret i glas. Der gik rigtig lang tid fra min henvendelse til jeg hørte noget.
Da jeg så endelig blev kontaktet, fik jeg at vide at der ville gå 14 dage fra de havde målene til de kunne montere kattelemmen.
Jeg sendte billeder af ruden, men ingen status fik jeg og ingen kom ud for at opmåle.
Mindst 14 dage senere ringede jeg og spurgte efter en status. Da jeg ringede fik jeg at vide at han ville kontakte mig samme dag. Jeg hørte ikke noget. Så skrev jeg en sms og jeg fik jeg aldrig svar. Da jeg så sendte en sms to dage senere med at jeg fandt en anden til at lave jobbet, blev der skrevet at de så ville afbestille det jeg havde bestilt.
Virkelig dårlig og langsom service.
MG Glas og facader løste opgaven
MG Glas og facader leverede en hurtig og ordentlig service med at udskifte vinduet i min terrassedør og sætte en kattelem i den. De var nødt til at få lavet en helt ny rude, så den passede til min dør med sprosser, men det hele blev klaret inden for 1 uge og resultatet er super godt og prisen var totalt i orden.
Jeg har været meget tryg hele vejen igennem og vil bestemt bruge dem en anden gang.
Hurtig services
Vi kom hjem til et indbrudsforsøg, en glasdør havde fået et stort hul af en brosten.
Kontakten til Mikkel MG GLAS blev skabt via vores forsikringsselskab. Udfordringen var at vi skulle afsted på ferie få dage efter, og ville meget gerne have nyt glas i døren inden. Men det var intet problem for Mikkel, han tog straks action. Og vi havde hurtig nyt glas i døren selvom glasset ikke er en standardvare.
Tak Mikkel for vi trygt kunne tage på sommerferie.
Prof. Håndværker
Super og hurtig installering af en kattelem, rart at møde en prof. håndværker der ved hvad det drejer sig om.
Så brug MG glas hvis har brug for godt stykke arbejde.
En fair pris og god kvalitet
En fair pris og god kvalitet. Aftaler overholdt. Kvaliteten og service i top.
Hurtig, effektivt og pænt arbejde
Vi havde en super fin oplevelse med MG Glas,
Bestilte en smart kattelemt med installation til en glasdør.
De kom ud og målte op dagen efter, bestilte glasset med det samme og installerede det en uge efter.
Glarmesteren (Mikkel) rettede endda op på forrige glarmesters fejl og efterlod et super fint resultat, og så oven i købet lidt billigere end vi havde regnet med :)
Hurtig og kvalificeret service
Hurtig og kvalificeret service
En lidt uoverskuelig proces omkring at få skiftet en meget stor termorude, blev meget let - målt op og efterfølgende skiftet nærmest uden vi opdagede det.
rigtig god oplevelse med MG…
Vi havde en rigtig god oplevelse med MG glas. Hurtig, behageligt og flot udført arbejde.
Vi fik lavet glasruder på vores terrasse og det er så dejligt nu at sidde i læ og kigge på det flotte arbejde. Vi er virkelig tilfredse og kan varmt anbefalde Mg glas.
Dårlig kommunikation!
Dårlig kommunikation!
Virksomheden lover i telefonsamtalen at en mand vil komme og lave den aftalte (haste) opgave på dagen - intet sker dog.
Lover dagen efter, at der nu vil ske noget - - intet sker heller ikke denne dag.
På 3. dagen loves det samme - intet sker.
Man skulle tro det var løgn. Spild af tid.
Hurtigt, behageligt og kompetent arbejde
I dag havde vi fornøjelsen af et besøg af Mikkel, som lynhurtigt og kompetent monterede en rude med kattelem til vores kæledyr.
Vi giver MG Glas & Facader ApS vores bedste anbefaling!
Hurtig respons
Fik midlertidig afdækning og udskiftet glas i gadedør og siderude efter hærværk. Hurtig respons og ingen problemer. Meget tilfreds 😊
One of best service for glass and window
I have fixed my house windows and the service was really good. Mikkel was really friendly and kind. And the work on the windows was good in quality and professional. I would definitely recommend him.
Vandalisme midt om natten og mg glas…
Vandalisme midt om natten og mg glas rykkede hurtigt ud med en midlertig glas. De fik skiftet den hurtigt til et stærkt glas.
Flot service og godt håndværk
Super flot service fra start og tilmed hurtig, skiftede vores rude en lørdag formiddag hvilket vi er utrolig taknemmelige for, fair priser, tak Mikkel
Super service
Mg glas og facade:
God og venlig kommunikation.
Effektiv udførsel af ‘mindre’ glasopgave i mit hjem - og rimelig pris. TAK🙏
Skift af rude i altandør
Jeg fik et brud på en rude i en altandør og ringede til Mg glas & facaders døgntelefon ca. kl. 16.30, næste morgen kl. 8 var en glarmester hos og dække af og måle op til en ny rude. Mikkel er nem at koordinere med og giver sig tid til at løse opgaven. Det er også et kæmpe plus, at de rydder op efter sig.
Dejligt effektivt.
Hold jer væk fra de svindlere
Har lavet noget arbejde på Mikkel og malenes hus, hvori de så ikke betaler deres faktura til mig.
De er nogle løgnere og svindlere, først Beder de om en mere detaljeret faktura det får de, der lover de at betale gentagende gange.
Så lige pludseligt er der noget der ikke er iorden.
Vi finder frem til et mindre beløb der skulle betales i stedet for, de bliver også lovet gentagende gange, men stadig intet modtaget.
Nu siger de så at de ikke vil betale mere.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DE SVINDLERE!!!
Vi manglede akut glas til begge vores 2…
Vi manglede akut glas til begge vores 2 badeværelser. På kun et par dage stod de monteret og ser så flotte ud! Desværre kan jeg ikke vise billeder på Trustpilot, men virkelig hurtig og effektivt!
Virkelig god service! Tak Mikkel.
Indbrud i min forretning.
Jeg har brugt Mikkel før ved indbrud / hærværk på min butiksfacade.
Og her natten til søndag havde jeg desværre indbrud igen. Glasset i min dør var knust. Og jeg sad i Paris og alarmen gik 05.31 så er gode råd dyre.
Jeg ringede til Mikkel og han sagde med ro i stemmen den klare jeg. Han var der ude kort efter og fik fikset en midlertidig løsning. Og det gav mig ro.
Mikkel fik selvfølgelig lov til at sætte en ny rude i, da jeg syntes at han skulle have lidt mere ud af han’s måde at være på.
Så da jeg kom hjem fra Paris 2 dage efter var alt fikset.
Kan kun anbefale dette firma. 👌
Super service.💪