Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

DO NOT WASTE YOUR MONEY HERE

They said they could help me with my case (maybe just to make me pay their membership) and when the lawyer (I don't even know if she is a lawyer) took the case, she didn't help at all. Nanette was the person who took my case, since the first moment and apparently without even checking the information she was on the landlord side (which was completely different from what I was told when I called them for help). Then she wanted to close the case without even having all the information, she lied on her emails saying the landlord sent her everything she asked for, but when I ask for what the landlord sent, it didn't match with what she told me. Of course, I called her out for her unprofessional behavior and she just got mad and told me she won't do anything else and that my case will be close. I also talk with someone called Alexander who refuse to tell me his full name and he agreed that Nanette emails where inconsistence and with lies, but I still was denied to talk with her supervisor and instead I just got a very rude answer from Nanette. No respect for their customers!!!
THIS IS JUST A SCAM TO MAKE YOU PAY THEIR MEMBERSHIP AND THEN SIDE WITH THE LANDLORDS.

31 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Hold jer langt væk fra Llo

Hold jer langt væk fra Llo! Skrev til dem inden jeg blev medlem hvad sagen handlede om (skimmelsvamp) og de sagde de sagtens kunne hjælpe mig, hvis bare jeg betalte deres medlemsskab. Efter jeg betalte dem, kunne de pludseligt ikke se noget problem, og har sådan set ikke fået hjælp overhovedet. Dem som sidder og svarer på mails hos dem, er der heller ikke meget nytte ved, da de flere gange har rodet min sag sammen med en anden sag, hvor medarbejderen bare siger “det er fordi jeg har en med præcis samme navn som dig”… Dårlig undskyldning for ikke at have styr på noget!
Så mit bedste råd, hold jer langt langt væk fra Llo, de er kun ude på at stjæle jeres penge, for så ikke at hjælpe alligevel.. Tag kontakt til huslejenævnet i stedet for, de er meget mere hjælpsomme og forstående.

10 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har haft den kanon bedste…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har haft den kanon bedste oplevelse med LLO, Ålborg 🙏🏻👏🏻. Min rådgiver var fantastisk og kompetent 🥰.
De har virkelig lagt “all-in” for at hjælpe.
Min udlejer prøvede i den grad at hive penge fra mig efter fraflytning til renovering osv. Så LLO fik et opkald.
Kort fortalt (uden at nævne navne og beløb) - jeg skulle af med indskud + et ret stort beløb mere.
Sagen endte i Huslejenævnet. Og ved hjælpe fra LLO endte det med jeg fik penge tilbage. Bl.a. opdagede de at der har været ulovlig huslejestigning.
Stort TAK til dem ❤️. Kan varmt anbefale, at hvis du har noget, at du giver dem et kald.

1 novembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Yarin ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Yarin ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kæmpe tak til Yarin, som læste min sag igennem, gav hurtig og nyttig respons samt besvarede mine spørgsmål flere gange, så jeg virkelig forstod hvad der blev sagt.
Jeg havde en relativ simpel forespørgsel, men for mig er Yarins hjælp kæmpe.
Jeg er yderst tilfreds.

Tusind tak,
Hilsen Leonora

12 ottobre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Har aldrig oplevet noget lignende

Har aldrig oplevet så amatøragtige, inkompetente og uduelige personer, som overhovedet ikke kigger i eller læser de dokumenter man sender dem. Alt har de fået i den rækkefølge det er aktuelt for at belyse en sag om overtrædelse af lejeloven fra udlejers side. 2 personer har 3 gange rykket for dokumentation, som de har liggende i forvejen, og har kun en gang pølsesnak omkring muligheder, som man allerede har prøvet! En gang køren i ring om de samme ting er hvad man får for 900 kr. Mit barnebarn på 12 år ville lige vide hvad en generalforsamling gik ud på da hun sad og læste de 6 dokumenter det handlede om, hvorefter hun spurgte : morfar - hvad er det så lige at hun ikke fatter ? Jeg var blevet advaret fra flere sider om deres uduelighed, hvorfor nogle andre ikke ville meldes ind for sagens skyld. 2 havde oplevet det samme før.. En af dem opfordrede mig til at give beløbet til hjemløse, for så var der da nogen der fik gavn af pengene!
Glem alt om at få hjælp fra den organisation, men gå til en boligadvokat i stedet for - der får du en seriøs behandling... på en helt klar overtrædelse af lovene! Og hjælp til at få banket ejerne på plads, så de følger dem.

3 ottobre 2021

Totalt ubrugeligt

Lad mig starte med at sige at der i det moderne lejemarked er god brug for en organisation som LLO kunne/burde have været. Der er masser af urimelige udlejere derude.

Kan dog efter omkring et års medlemskab af llo aalborg, og kontakt med dem af ca. 4-5 omgange omkring forskellige emner, kun fraråde alle at melde sig ind. Det er absolut penge ud af vinduet og det eneste man som lejer står tilbage med, er forholdsvis uengageret og uheldig (grænsende til komplet inkompetent) rådgivning fra jura-studerende og vattet opbakning i stridigheder. Jeg er ikke ude efter enkelte medarbejdere/studentermedhjælpere her, da det for mig synes at være hele organisationens tilgang til hvordan de "hjælper" medlemmerne, der er problemet.

Det er ikke min erfaring at de er villige til at gå ind i en sag og aktivt hjælpe, selvom de selv anser sagen som lovbrud. Det er så nemt for LLO at påpege forhold som de mener er ulovlige, hvis de ikke selv er vilige til at gå videre med sagen og kæmpe for deres medlemmers rettigheder. Det er mangel på nosser for at sige det rent ud! Og hvad kan man så bruge LLO til?? En gratis søgning via google og du er lige så godt stillet.

Gem pengene og spar sammen til reel juridisk hjælp og rådgivning.

23 agosto 2013
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più