Elendig service. Min vare er stadig ikke sendt afsted efter 6 dage på trods af at pengene er trukket fra min konto. Varen står nu til at være udsolgt på siden og de svarer ikke både telefonisk (efter... Leggi di più
Jeg handler hellere hos Lillelykke.dk frem for andre fysiske butikker. Udvalget er fantastisk, og siden er nem, overskuelig og ikke mindst lækker at se på. Servicen er i top - og ikke mindst p... Leggi di più
Lillelykke er en af mine absolut favorit børne webshops! Altid lækre varer, god kundeservice og mega hurtig levering!😍🙌🏼 Kan kun komme med gode ting om deres lækre shop!! Gode mærker og der er alt... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Lillelykke.dk er en webshop for dig, som er i lykkelige omstændigheder, er velsignet med små børn i dit liv, eller blot finder glæde ved æstetiske produkter og god kvalitet.
Greve Main 23, 2670, Greve, Danimarca
- kundeservice@lillelykke.dk
- www.lillelykke.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
super fin service
super fin service, og hurtig levering 🎉🎉
Kan klart anbefales.

Mega lækker webshop
Mega lækker webshop! Altid god service, hurtig levering, gratis fragt og de bedste mærket!

God hjemmeside!
Min fortrækkende hjemmeside, ved købt af børnetøj🖤
Hurtig levering, gratis fragt og god service 🙏🏽

Hurtig levering.
Hurtig levering og super lækre vinterstøvler fra pom pom. Det er ikke sidste gang jeg handler ved lillelykke! ❤️🙏

Fantastisk webshop
Fantastisk webshop. God, hurtig og gratis levering.😀🙌🏻 Bestilte om eftermiddagen og næste morgen var tingene i pakkeboksen👍🏻

Super fin oplevelse
Super fin oplevelse. Min pakke kom dagen efter jeg havde bestilt den - skal absolut handle der igen.

Fin og hurtig service
Hurtigt og god service. God kvalitet til rimelige priser.

Hej LilleLykke
Hej LilleLykke
Jeg er rigtig glad for mit babysengesæt fra jer. Leveringen gik promte. Bestilte søndag kl. 22 og kunne allerede hente min vare tirsdag formiddag. Kan klart anbefales 😀

Risposta di Lillelykke
Vil give dem den varmeste anbefaling
Vil give dem den varmeste anbefaling. 4 årsager til jeg er imponeret 😊
1 Hurtig levering.
2 Varen var 100% iorden.
3 Fik den sødeste besked med i pakken fra lillelykke.
4 en rabat på min næste ordre🖒
Det er absolut ikke sidste gang jeg har handlet der.
Helt vildt imponeret 😉

Fantastisk service
Jeg vandt en konkurrence på Facebook, hvorefter jeg fik direkte besked, og blev guidet igennem hvad jeg skulle gøre for at modtage min præmie. Efter noget tid undrede jeg mig over at jeg ikke havde modtaget præmien og kontaktede derfor Morten fra Lillelykke. Han var lynhurtig til at svare på trods af det var en søndag. Senere modtog jeg en mail om at der var sket en fejl, og at pakken ville blive sendt om mandagen. Jeg modtog pakken med det fineste sæt tøj dagen efter. Både Morten og Elvis som jeg havde kontakt med, var venlige, servicemindede og meget profesionelle.

Risposta di Lillelykke
Fantastisk kundeservice og hurtig…
Fantastisk kundeservice og hurtig levering! 😊

Thumps up!
Lækre varer, nemt at navigere rundt siden. Gode priser og ofte yderligere tilbud. Fri fragt og god service. Hurtig levering og lækker indpakning. Kan kun give thumbs up herfra. Vi handler helt sikkert der igen

Fantastisk
Varen passede desværre ikke, men super nemt retur system.
Hurtig fragt og kundeservice i top!
Absolut ikke sidste gang jeg handler hos lillelykke!

God og hurtig service
God og hurtig service. Ikke sidste gang jeg handler hos Lillelykke.dk 😊

Risposta di Lillelykke
Hurtig levering,og en side der kørte…
Hurtig levering,og en side der kørte fint var nemt at navigere på - og så havde den god rabat på lækre mærker :)

Risposta di Lillelykke
Dejlige skønne lillelykke et firma som…
Dejlige skønne lillelykke et firma som tænker på alt og sørger for alt!

Virkelig god service
Virkelig god service! Havde bestilt en frugtpose som de ikke havde alligevel. Blev ringet op og fik afvide jeg fik en anden istedet gratis. Det er et sted jeg ville handle igen :-)

Risposta di Lillelykke
Lynhurtig levering 👏 men det er ikke…
Lynhurtig levering 👏 men det er ikke nødvendigt altså..Elsker at i har en masse tilbud plus fri fragt 😅Tusind tak også for den fine indpakning 👏💪 Kan varmt anbefales og super service! Tak Morten/Lille Lykke. Mvh Valerie L.