Elendig service. Min vare er stadig ikke sendt afsted efter 6 dage på trods af at pengene er trukket fra min konto. Varen står nu til at være udsolgt på siden og de svarer ikke både telefonisk (efter... Leggi di più
Jeg handler hellere hos Lillelykke.dk frem for andre fysiske butikker. Udvalget er fantastisk, og siden er nem, overskuelig og ikke mindst lækker at se på. Servicen er i top - og ikke mindst p... Leggi di più
Jeg vandt en konkurrence på Facebook, hvorefter jeg fik direkte besked, og blev guidet igennem hvad jeg skulle gøre for at modtage min præmie. Efter noget tid undrede jeg mig over at jeg ikke havde mo... Leggi di più
Lillelykke er en af mine absolut favorit børne webshops! Altid lækre varer, god kundeservice og mega hurtig levering!😍🙌🏼 Kan kun komme med gode ting om deres lækre shop!! Gode mærker og der er alt... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Lillelykke.dk er en webshop for dig, som er i lykkelige omstændigheder, er velsignet med små børn i dit liv, eller blot finder glæde ved æstetiske produkter og god kvalitet.
Greve Main 23, 2670, Greve, Danimarca
- kundeservice@lillelykke.dk
- www.lillelykke.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Super service
Super service, venlig og hjælpsom.
Lækkert og flot kvalitetstøj til billige penge.
Kan varm anbefale at handle hos dem.

Risposta di Lillelykke
Fantastisk service, god kvalitet og hurtig levering
super service , der er altid hurtig og personlig betjening og de er altid klar på at svare elle spørgsmålen !! og god pris ..super tak

Fantastisk shop
Fantastisk shop! Der er altid ekstrem hurtig levering, ofte modtager man allerede dagen efter den er bestilt.
Der er altid hurtig og personlig betjening, og de står altid klar på at svare på alle ens spørgsmål!
Jeg kan helt klart anbefale at handle på Lillelykke!

Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering. Korrekt vare til en god pris 😊

Fantastisk!!
Fantastisk service! Dejlig webshop med mange fine sager 😍 plus hurtig levering!

Absolut ynglings webshop
Absolut ynglings webshop!
Der er lækre mærker og der kommer hele tiden nye mærker til :D Der er mega tit tilbud og så er der ALTID fri fragt :D Jeg har desuden gode erfaringer med deres kundeservice som svarer hurtigt på spørgsmål :) Oooog så er der 365 dages returret :D

Risposta di Lillelykke
Helt og aldeles fantastisk service!
Helt og aldeles fantastisk service!! 😊

Risposta di Lillelykke
Tjek SPAM mappe ved bestilling pakkeboks.
Bestilling gik egentlig fint og fedt med fri fragt, info mailen røg dog i spam mappen da fra e-mail adressen ser lidt mærkelig ud, så havde problemer da jeg skulle hente pakken fordi jeg manglede koden til pakkeboksen.

Risposta di Lillelykke
Gode produkter og hurtig service
Gode produkter og hurtig service. Man bliver informeret om leveringstider og løbende opdateret på ens pakke

Risposta di Lillelykke
Fantastisk udvalg af mærker og styles
Fantastisk udvalg af mærker og styles, mega hurtig dag til dag levering og en super god elg venlig service.

Helt fantastisk!
Jeg bestilte en kjole, men var desværre en fejl på den. Fik den bedste behandling og har handlet der mange gange og vil fortsætte 😍👏🏻

Meget serviceminded
Meget serviceminded. Stor tilfredshed herfra.😊👍🏼

Hurtig levering
Hurtig levering, rigtig god service. Anbefales i høj grad!

Hurtig levering
Hurtig levering, fantastisk kundeservice og lækre vare til billig pris!

Nemt og super levering
Nemt at bestille og super hurtig levering og så elsker jeg at man kan betale med mobilepay