Leo Rasmussen Automobiler A/S Recensioni 14

2. Mercato delle auto
  3. Officina di autoriparazioni
  4. Rivenditore di veicoli a motore
  5. Rivenditore di auto usate

Køb og salg af brugte biler og varebiler Værksted - også el- og plug-in biler 3 års garanti på reservedele Bilreparation Udlejlning af flyttebil/varevogn Lånebil Dækhotel

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Black Beauty 2.0

Meget venlige folk og efter tre måneders søgen fandt jeg den perfekte bil til den perfekte pris.Jeg skulle lige finde nogen penge - bilen blev reserveret og glad var jeg da jeg kunne hente en virkelig fin bil til prisen.
Umiddelbart ligger prisen lavere end tilsvarende brugte biler.
Steffen tankede endda bilen halvt op. Virkelig venlig og rar betjening. Selvom jeg bor et stykke fra Galten, så er det der jeg kører hen for eftertiden. Kan virkelig anbefales.

16 dicembre 2025

Nu vil jeg komme med et lille eventyr…

Nu vil jeg komme med et lille eventyr som indtil videre ender lykkeligt.

I sidste uge købte vi en Opel Corsa som stod smuk i lakken, kabinen lignede en helt ny bil. Og så havde den kun kørt 120000. Den er fra 2014.

Vi har købt bil nogle gange i vores levetid og her ved Leo Rasmussen, har vi i den grad fået service og kundepleje i højeste kvalitet.
To små fejl blev rettet med et smil.

Kan varmt anbefale Henrik og Steffen, samt resten af deres personale.

8 luglio 2025

Aldrig igen.

Vi havde vores bil forbi værkstedet til et ferie tjek inden turen gik til sydeuropa med campingvogn. Jeg havde bedt om nye bremser (da jeg selv mente at de måtte være færdige efter mange kilometer på bagen), et AC tjek, samt kontrol af kølesystemet.
Da jeg hentede bilen, fik jeg at vide at AC var udført, og bremserne også var fine, en kontrol af kølesystemet var slet ikke nødvendigt.
Halvvejs nede i tyskland, stoppede jeg da bremserne var helt færdige, samt at remmen til vandpumpen ligeledes var slidt. Bilen blev efterfølgende kørt til DK og repareret ved anden mekaniker, som konkluderede at skiver og klodser kørte jern mod jern. Remmen der trækker vandpumpen var ligeledes færdig.
Jeg synes det er dybt armatøragtigt at man som mekaniker ikke kan konstatere at bremserne er færdige, og at man ikke udfører det arbejde kunden beder om. Det er absulut sidste gang jeg har sat mine ben i den butik.

1 luglio 2024

Vi bruger Leo Rasmussen

Vi bruger Leo Rasmussen, privat og i vort firma. Vi kan på det kraftigste anbefale, at man prøver værkstedet af, der er kompetente, i mødekommende, og meget reelle med prisen.
Vh Ralf Bruun
Bruuns gulvservice