Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte en lille renault ved Aaby-biler og servicen har været super god! Ib har været super ærlig og hjulpet mig godt på vej ved køb af bil. Efter en uge med bilen opstod der en større fejl der g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun med stor overbevisning anbefale "Aaby Biler", grundet op til flere argumenter. Bl.a. personlig service, engagement, faglig kompetance samt oprigtig og ærlig opfølgning på evt fejl - og m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

100% tilfredshed. Jeg har købt en Polo 1,4 hos Åby biler, og har kun haft positive oplevelser i den forbindelse. Bilen modsvarer i høj grad forventningerne, og lidt til. Et lille problem med en tæn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Scritti dall'azienda

Vi har arbejdet med salg af brugte biler i Danmark og med eksport siden 2006. Vi har biler til alle målgrupper, små biler og store biler, benzin og diesel. Priser fra 5000 dkr op til 100.000 dkr. Garanti er afhængigt af prisen, op til 6 måneders fuld garanti på motor og gearkasse. Selv efter garantien udløber tager vi os rigtigt godt af vores kunder. F.eks. med speciel priser på reparationer som ikke kan findes andre steder. Vi er pladeoperatør og du kan derforfå leveret din bil med det samme. Hos Aaby biler er der ingen ekstra leverings omkostninger andet end hvad nummerplader koster eller ved omregistrering. Jeg har fuldskæg, men er rigtig sød og ikke farlig:)

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Gode mennesker og god service

Efter en uge med bilen opstod der en større fejl der gjorde at den skulle på værksted - Said hjalp hurtigt med at få bilen fikset og dækkede hele beløbet, så jeg ikke stod med den store hovedpine selv. Mange tak!

8 marzo 2026

Risposta di Aaby Biler

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi er glade for, at Ib kunne hjælpe dig godt igennem købet, og at Said hurtigt fik løst problemet med bilen. Du er altid velkommen hos os igen – og vi ønsker dig rigtig mange gode kilometer i din Renault! 🚗😊

Valutata 5 stelle su 5

Endnu engang giver jeg åby biler 5…

Endnu engang giver jeg åby biler 5 stjerner for en fantastisk service købte en bil for 2 måneder siden som viste sig at have en defekt trækaksel og beskeden fra åby biler var du kommer bare og 1 time efter var bilen repereret og vi blev ønsket god tur hjem og hvis der er andet kommer l bare

11 settembre 2025

Fantastisk oplevelse hos Aaby Biler

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Aaby Biler i forbindelse med køb af bil. Fra start har dialogen været nem og behagelig, og jeg har hele vejen igennem følt mig i trygge og sikre hænder. Der har været en tydelig ærlighed og stor hjælpsomhed fra forhandlerens side.

Der var et par småting ved bilen, som jeg påpegede, og det blev taget seriøst med det samme – og hurtigt fikset uden problemer. Jeg har kun haft stor tillid til servicen og stedet generelt, og kan varmt anbefale Aaby Biler.

23 maggio 2025

Kære Huda,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos Aaby Biler – både med bilen og den service, du har modtaget.

Vi sætter en stor ære i at være ærlige, imødekommende og lydhøre over for vores kunders ønsker og behov, så det glæder os virkelig at høre, at du har følt dig i trygge hænder gennem hele processen. Og selvfølgelig skal småting tages seriøst og ordnes hurtigt – det er en selvfølge for os.

Tak fordi du valgte os, og tak fordi du vil anbefale os videre. Vi ønsker dig mange gode kilometer i din nye bil – og du er altid velkommen hos os igen!

Teamet hos Aaby Biler

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig flink og sammerarbejdvillig…

Rigtig flink og sammerarbejdvillig herre.

Første gang vi købte en bil og skulle lære en del og hjalp da strømmen døde da vi (ny begyndere) havde haft bilen stå stille med lys på.

Vi føler at alle de negative kommentarer skræmte os lidt da vi var på vej til dem fra Esbjerg, men ikke lad det skæmme fordi det passer ikke og jeg synes virkelig mig og min kæreste blevet taget imod super professionelt og hjælpsom.

Tak for den flotte Citroen c1 og gode professionelle betjening.

Og tak for at være så hjelpsom selv om vi var lidt af nogle tumper.

5-5 stjerne herfra!

25 maggio 2025

Risposta di Aaby Biler

Tusind tak for den gode anmeldelse – det er mega fedt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det er vi virkelig glade for!

Tillykke med din nye Citroën C1 – vi håber, du bliver rigtig glad for den!

Ib, Aaby Biler

Valutata 5 stelle su 5

Ville gerne give flere stjerner

Ville gerne give flere stjerner. Yderst tilfreds med at handle bil hos Aaby Biler. Købte brugt Opel Corsa d. 7 maj 2025. Der viste sig nogle småting som Aaby Biler straks ville udbedre. Dette fik jeg lavet i Aalborg så jeg slap for den lange køretur til Aarhus og Said betalte med det samme beløbet til min konto.
Det er service i verdensklasse. Næste bil bliver helt sikkert fra Aaby Biler igen.
Mine varmeste anbefalinger.

7 maggio 2025

Hej Kjeld,

Tusind tak for de gode anmeldelser!
Vi er glade for, at det hele blev løst, og at du har fået dig en god brugt bil, som du forhåbentlig bliver glad for.

Ib, Aaby Biler

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service hos Aaby Biler!

Jeg har haft fornøjelsen af at være kunde hos Aaby Biler flere gange, og hver gang har jeg fået en virkelig god oplevelse. De har hjulpet mig med at kigge på min bil – både hurtigt og billigt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Deres kundeservice er helt i top, og man føler sig altid velkommen og godt behandlet.

Noget af det, der virkelig skiller dem ud, er deres vilje til at gøre det lille ekstra for kunden. Det er tydeligt, at de går op i, at man får en god oplevelse og føler sig tryg i hele forløbet. Jeg kan kun anbefale Aaby Biler – både hvis du skal købe bil, eller bare har brug for hjælp til din nuværende. 5 stjerner herfra!

18 maggio 2025

Fem stjernet anbefaling!

Jeg kan kun med stor overbevisning
anbefale "Aaby Biler", grundet op til flere argumenter. Bl.a. personlig service, engagement, faglig kompetance samt oprigtig og ærlig opfølgning på evt fejl - og mangler, de får lavet, som de både skriftlig - og mundtlig lover, hvis man som jeg køber en bil ved "Aaby biler".

6 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Den bedste og rareste bilforhandler

Den bedste og rareste bilforhandler! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Aaby Biler. De holder hvad de lover, og er altid lette at komme i kontakt med.
Jeg er så glad for min “nye” brugte bil!😊
Venligst Helle

18 novembre 2024

Særdeles god oplevelse

Særdeles god oplevelse, at købe bil hos Aaby Biler.
Med god vejledning, service og hjælp fandt jeg det helt rette bil. De tog også min gamle C1'er med i handlen til en fair pris.
De tilbyder også billig værksted når garantien udløber.
Jeg vender helt sikkert tilbage til Aaby Biler næste gang jeg skal have ny bil.

9 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Enestående service og en uforglemmelig oplevelse hos Åby biler

Jeg har netop haft fornøjelsen af at købe en bil hos Åby biler, og jeg kan uden tøven sige, at det har været en af de bedste oplevelser, jeg nogensinde har haft med en bilforhandler.

Fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken, blev jeg mødt med varme smil og en professionel attitude. Hele teamet udstrålede en ægte passion for deres arbejde, og jeg følte mig straks velkommen. Det er tydeligt, at kundepleje er en topprioritet her, og husk at spørger efter Imad for at finde den helt rigtige bil!

24 agosto 2024

Sød og venlig sælger

Sød og venlig sælger. Jeg har for nogle måneder siden købt min Perguet 208 hos Aaby Biler. Jeg havde problemer med at få et lån i min bank, som trak i langdrag, men Aaby Biler var søde at reservere bilen til mig, og ligeså snart lånet var igennem, var bilen min. God service hos Aaby Biler 😊

19 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Aaby biler har solgt mig to biler…

Aaby biler har solgt mig to biler indtil videre, og jeg køber også gerne den tredje herfra, når den tid kommer. Er der det mindste bliver det gerne ordnet omgående på deres værksted. De er ikke så nøjeregnende med servicen. De vil bare gerne, at du kommer glad videre på din vej. En mundtlig aftale er også gyldig i deres optik. Kun super anbefalinger herfra. Alex

24 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

hvis I vil have en fantastisk service

hvis I vil have en fantastisk service, skal I vælge Åby biler, det er den bedste service, jeg til dato har fået hos en forhandler. jeg anbefaler dem til alle :)

9 aprile 2024

Risposta di Aaby Biler

Mange tak. Din anmeldelse betyder meget for os.

mvh Aaby-biler

Troværdig forhandler
Altid smil

Vi er så glade for vores nye bil klar til sommerturné med ungerne:)

Tusind tak for god behandling ❤️‍🔥

18 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Svar til tidligere

Svar til tidligere, da jeg kommer ind hilser din kollega slette ikke rigtigt, jeg fortæller direkte til din kollega at jeg er på udkig efter en bil,til dit svar omkring om jeg spurgte om en bil jeg spurgte om to forskellige biler en corsa og vw polo, din kollega giver meget kort svar at det diesel i har kun, jeg spørg hvad for nogen biler har i så, der siger han bare kig, en god service ville være at spørg ind til hvad jeg var interesseret i og eventuelt komme med nogle ideer, din kollega drikker sin kaffe og fortæller mig at jeg bare skal kigge, går efterfølgende bare ind og drikker sin kaffe, kommer heler ikke over og spørg hvordan det går, det jeg oplevet var en mand som ingen interesse havde om jeg købte en bil eller ej..altså der var overhovedet ikke nogen form for interesse, nu var du ikke tilstede men jeg vil ikke bruge min tid på at skrive hvis det ikke var fordi det var en dårlig oplevelse, fandt en anden forhandler som var glad og imødekommende og købte en bil for 50k, har købte mange biler og det klart det mest værste service jeg længe har set, altså det jo meningen i skal sælge biler derfor er man smilende og glad og klar til at hjælpe man drikker ikke kaffe og Ber en kunde om passe sig selv, Det i øverigt tydelig at se at du har fået venner og bekendte til at skrive på Trustpilot ret nemt at gennemskue det en ommer, ha en god dag

10 febbraio 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più