Lensway Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Veldig informativ og brukervennlig hjemmeside bra utvalg i både innfatninger og glass, enkelt system for gratis hjemlån av innfatninger, og konkurransedyktige priser. Her har konkurrentene litt å str... Leggi di più

Raskt ekspedert og til meget behageleg pris. Hadde vore eit stort pluss om ein kunne laste opp og sende brilleresept i staden for å fylle inn den sjølv. Ulike benevningar og graderingar skapar litt us... Leggi di più

Veldig rask levering som alltid, MEN første gong eg har opplevd at pakken ikkje kom i postkassa. Blei sendt med HeltHjem, men dei har i det siste ikkje klart å levere i nærleiken av "helt hjem". Ikkje... Leggi di più

Alltid fornøyd med servicen fra Lensway. Det er god kvalitet, enkel levering og anbefales for alle som vil feks teste å kjøpe linser uten å måtte bruke abb, men de tilbyr også abonnement som er på tid... Leggi di più

1. Fornitore di lenti a contatto
  2. Grossista di occhiali
  3. Negozio di occhiali da sole

Nordens største lager av kontaktlinser og briller av høy kvalitet uten fordyrende mellomledd.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

6K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1179 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God priser og godt utvalg

God priser, godt utvalg, enkelt å bestille.

4 luglio 2026

Risposta di Lensway

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og full pott! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Eli/Lensway

Opplever at det veldig ofte er…

Opplever at det veldig ofte er forsinkelser på leveranse. Vanskelig å benytte seg av lensway når man er avhengig av linser.

10 luglio 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Vi forstår godt at forsinkelser er ekstra frustrerende når det gjelder kontaktlinser som man er avhengig av i hverdagen.

Vi jobber hele tiden for å kunne levere så raskt som mulig, men enkelte linser må bestilles fra leverandør, og dessverre kan det også oppstå uforutsette forsinkelser. Vi beklager at du har opplevd dette flere ganger – slik ønsker vi selvfølgelig ikke at det skal være.

Eli/Lensway

Rask sending av linsene og alltid…

Rask sending av linsene og alltid hyggelig med et tilbud🙂

23 luglio 2026

Risposta di Lensway

Så fint å høre at du hadde en god handleopplevelse hos oss!
Tusen takk for de fem stjernene – vi håper å se deg igjen snart.

//Eli

Riktig produkt levert i postkasse og en…

Riktig produkt levert i postkasse og en ganske brukervennlig hjemmeside. Litt lang tid før linsene ble levert

1 agosto 2026

Hei,

Tusen takk for de 4 stjernene! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktet, leveringen i postkassen og nettsiden vår.

Vi beklager at du måtte vente litt lenger enn ønsket på linsene, og håper vi kan levere raskere neste gang.

Kjempe rimelig

Kjempe rimelig, rask leveranse og gode priser! Fikk prøvd briller gratis og sendt dem tilbake gratis for å skjekke hvilken innfatning jeg likte!

31 luglio 2026

bra saker

bra levering og service

21 luglio 2026

//Eli

Veldig fine briller til en veldig god…

Veldig fine briller til en veldig god pris og rask leveranse👍👍👏👏

31 luglio 2026

Risposta di Lensway

Tusen takk for toppvurdering! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og er glade for at du er fornøyd med både bestilling og levering.

Eli/Lensway

Lensway er til å stole på og leverer…

Lensway er til å stole på og leverer varene som bestilt og avtalt. En gang var min bestilling til og med feil, og de rettet det opp igjen uten noe om og men.

9 settembre 2025

Risposta di Lensway

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og full pott! ⭐ Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

OK, men ikke mer

Ok, nettside. Levering litt bedre enn varslet. Score på 3, og ikke høyere er som følge av høy pris sammenlignet med Specsavers.

29 luglio 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen! Hyggelig å høre at leveringen gikk raskere enn forventet.

Vi forstår samtidig at pris er viktig, og prisene våre kan variere både over tid og sammenlignet med andre aktører. Vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby et godt utvalg og konkurransedyktige priser.

Takk for at du deler erfaringen din med oss!

Veldig raskt svar

Veldig raskt svar, og hyggelige.

27 luglio 2026

Risposta di Lensway

Så hyggelig å høre! Tusen takk for 5 stjerner. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger som denne :)

Enkelt, billig og oversiktlig

Utrolig oversiktlig og lett å bestille de riktige linsene!
Også superbra med hjelp til å finne billigere alternativer med bare et tastetrykk!
Likte denne siden kjempegodt, og gode produkter til mye billigere priser enn optiker🙌

21 luglio 2026

Hei,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding og 5 stjerner! ⭐ Så hyggelig å høre at du synes det er enkelt og oversiktlig å finne de riktige linsene – og ikke minst gode alternativer til en bedre pris 🙌

Vi er veldig glade for at du hadde en så god handleopplevelse hos oss. Velkommen tilbake!