Lensway Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Veldig informativ og brukervennlig hjemmeside bra utvalg i både innfatninger og glass, enkelt system for gratis hjemlån av innfatninger, og konkurransedyktige priser. Her har konkurrentene litt å str... Leggi di più

Raskt ekspedert og til meget behageleg pris. Hadde vore eit stort pluss om ein kunne laste opp og sende brilleresept i staden for å fylle inn den sjølv. Ulike benevningar og graderingar skapar litt us... Leggi di più

Veldig rask levering som alltid, MEN første gong eg har opplevd at pakken ikkje kom i postkassa. Blei sendt med HeltHjem, men dei har i det siste ikkje klart å levere i nærleiken av "helt hjem". Ikkje... Leggi di più

Alltid fornøyd med servicen fra Lensway. Det er god kvalitet, enkel levering og anbefales for alle som vil feks teste å kjøpe linser uten å måtte bruke abb, men de tilbyr også abonnement som er på tid... Leggi di più

1. Fornitore di lenti a contatto
  2. Grossista di occhiali
  3. Negozio di occhiali da sole

Nordens største lager av kontaktlinser og briller av høy kvalitet uten fordyrende mellomledd.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

6K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1178 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rask levering

23 agosto 2026

Risposta di Lensway

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen. Ønsker deg en fin dag!

Om man har linseabonnement er man…

Om man har linseabonnement er man påtvunget levering med "helt hjem", verdens mest elendige firma

23 agosto 2026

Risposta di Lensway

Takk for tilbakemeldingen! Det var leit å høre at leveringen ikke har svart til forventningene. Ta gjerne kontakt med kundeservice, så ser vi gjerne nærmere på saken og hjelper deg videre.

Nye briller ved reklamasjon.

Eg fekk nye briller ved reklamasjon.
Er utruleg takknemlig for service og god dialog med Lensway.

22 agosto 2026

Risposta di Lensway

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det varmer å høre at du er så fornøyd med servicen og den gode dialogen med Lensway. Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med nye briller. Velkommen tilbake!

Meget bra.

God produkt og kjapt produksjon.

20 agosto 2026

Risposta di Lensway

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet og den raske produksjonen. Velkommen tilbake!

Alt som forventet

Alt som forventet. Bra at man blir spurt på forhånd om linsene skal sendes slik man tidligere har oppgitt - og at man så har mulighet for å endre dato dersom man feks ikke har fått brukt opp linsene.

19 agosto 2026

Risposta di Lensway

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du setter pris på fleksibiliteten og muligheten til å endre leveringsdato. Velkommen tilbake!

Dårlig emballasje

Likte dårlig at emballasjen var så dårlig at pakken var åpen da den ble levert. Måtte telle igjennom ved mottak at alle pakningen i emballasjen var til stede. Heldigvis var alt der, men det kan settes på kontoen for flaks. Ellers, veldig fornøyd.

18 agosto 2026

Risposta di Lensway

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det var leit å høre at pakken var åpen ved levering. Ta gjerne kontakt med kundeservice via telefon eller e-post, så hjelper vi deg videre. Velkommen tilbake!

Enkelt og super rask levering

Enkelt og super rask levering!
Og rimeligere enn hos optikeren!

6 agosto 2026

Risposta di Lensway

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den enkle bestillingen, raske leveringen og gode prisen. Velkommen tilbake!

Kjapp levering og konkurransedyktig pris

Kjapp levering og konkurransedyktig pris

16 agosto 2026

Risposta di Lensway

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen og gode prisen. Velkommen tilbake!

Meldingen om levering fra Helthjem ble…

Meldingen om levering fra Helthjem ble ikke fulgt opp med sporing. Verken Lensway eller Helthjem viser hvor bestillingen er i løypa.

Når jeg sporer pakken hos Helthjem står det at den er returnert. Jeg har sjekket alle mailadresser og SMS, har ikke fått melding om at pakken er på vei eller levert.

Dette er rett og slett for dårlig

16 agosto 2026

Hei Nils Arne,

Takk for tilbakemeldingen. Vi forstår godt at dette har vært en frustrerende leveringsopplevelse.

Dessverre kan det en sjelden gang skje at en pakke blir feilsortert under transport. Når dette skjer, kan det også føre til at sporingen ikke oppdateres som normalt, og at det derfor er vanskelig å se hvor pakken befinner seg.

Vi ser at du allerede har vært i kontakt med kundeservice og fått hjelp med saken, og håper at løsningen dere har kommet frem til gjør at dette ordner seg så raskt som mulig.

Vi beklager selvfølgelig besværet dette har medført.

Vennlig hilsen
Lensway

Raske

Raske. Alltid korrekte varer

Risposta di Lensway

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det setter vi stor pris på. Herlig å høre at du opplever oss som raske og at varene alltid er korrekte. Velkommen tilbake!

Veldig fornøyd!

Billig, enkelt å bestille, rask levering

Risposta di Lensway

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så hyggelig å høre at du er fornøyd. Varmt velkommen tilbake!

Rask levering og bra produkter

Kjøpte solbriller med styrke. Rask levering. Bra produkter.

Risposta di Lensway

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktene og den raske leveringen. Velkommen tilbake!

Veldig bra

Veldig bra. Enkelt og greit. Har bestilt briller flere ganger. Alltid fornøyd 👌

25 giugno 2026

Risposta di Lensway

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du alltid er fornøyd. Velkommen tilbake!

Levering

Levering. Og service er bra.

2 agosto 2026

Risposta di Lensway

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så godt å høre at alt gikk glatt, både med bestillingen og forsendelsen. Det setter vi stor pris på. Varmt velkommen tilbake.

Rask tilbakemelding etter bestilling

Rask tilbakemelding etter bestilling ! Rask levering. Og jeg får dem levert i postkassen eller utenfor døren. Veldig enkelt!

12 agosto 2026

Risposta di Lensway

Tusen takk for den raske tilbakemeldingen!Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både bestillingen og den raske leveringen. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din!

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille - Rask levering - Gratis frakt