Veldig informativ og brukervennlig hjemmeside bra utvalg i både innfatninger og glass, enkelt system for gratis hjemlån av innfatninger, og konkurransedyktige priser. Her har konkurrentene litt å str... Leggi di più
Raskt ekspedert og til meget behageleg pris. Hadde vore eit stort pluss om ein kunne laste opp og sende brilleresept i staden for å fylle inn den sjølv. Ulike benevningar og graderingar skapar litt us... Leggi di più
Veldig rask levering som alltid, MEN første gong eg har opplevd at pakken ikkje kom i postkassa. Blei sendt med HeltHjem, men dei har i det siste ikkje klart å levere i nærleiken av "helt hjem". Ikkje... Leggi di più
Alltid fornøyd med servicen fra Lensway. Det er god kvalitet, enkel levering og anbefales for alle som vil feks teste å kjøpe linser uten å måtte bruke abb, men de tilbyr også abonnement som er på tid... Leggi di più
Nordens største lager av kontaktlinser og briller av høy kvalitet uten fordyrende mellomledd.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Gode linser til gode priser og med rask levering

Risposta di Lensway
Det er lett å gjenta forrige bestilling. Lett å finne pris og ulike typer linser. Enkelt å betale. Sendes raskt.

Risposta di Lensway
Kjempegod kundeservice da pakken min ble stjålet fra postkassen!

Risposta di Lensway
Enkel bestilling på nett, rask levering og enkel gjen-bestilling også. Og bra produkt! 👍😁

Risposta di Lensway
Søknaden ble behandlet raskt, og pakken kom i løpet av få dager.
Emballasje av høy kvalitet.

Risposta di Lensway
Min opplevelse er god fram til leveringsalternativ.Helt hjem brukte en uke på å levere pakken. Den ble heller ikke levert «helt hjem» men levert i butikk , forklaringen deres var at de ikke fant adressen min.Rart, har ikke hatt problemer med det tidligere.

Risposta di Lensway
Lett og rask levering og fint å ha ett bonus program

Risposta di Lensway
Veldig fornøyd. Enkelt å prøve briller hjem, og lettvint å bestille briller når jeg hadde bestemt meg for hvilke. Er veldig fornøyd med kvaliteten på brillene også. Anbefaller Lensway 🏆😁

Risposta di Lensway
Jeg har enda ikke mottatt linsene etter snart to uker. og ingen oppdatering på sporing siden 28. august så jeg begynner å tenke at pakken bare har blitt borte.