Lenson Recensioni

14.957
TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jag är väldigt nöjd. Jag beställer kontaktlinser regelbundet. Väldigt snabb leverans. Jag var den enda som hade en defekt lins, och kundtjänsten svarade omedelbart. Utmärkt service. Jag rekommenderar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är otroligt nöjd med Lenson. Priserna på linserna är rimliga och leveransen snabb. Dessutom har de ett fantastiskt kundbemötande när man ringer upp de, och smidiga returer. Rekommenderar starkt!

Valutata 5 stelle su 5

Dalies Total1 bättre än everclearELITE OBS VARNING: gång bytte jag till det billigare märket everclear ELITE men de torkade in på min hornhinna så jag fick en skada, efter det använder jag bara Da... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min köpupplevelse var mycket bra. Kundservicen var snabb, hjälpsam och kunnig. Det finns många olika alternativ av linser att välja mellan, och leveransen var dessutom snabb. Jag är mycket nöjd med bå... Leggi di più

1. Fornitore di lenti a contatto
  2. Grossista di occhiali
  3. Negozio di occhiali da sole

Scritti dall'azienda

Lenson AB grundades år 2004 och har sitt säte i Stockholm. Vår affärsidé är att ha marknadens kundvänligaste erbjudande av varor och tjänster inom ögon- och synvård.

Scritti dall'azienda

Optikexperter
Ögonhälsa och syn är vårt fokus och vi vill hjälpa dig att ta hand om dina ögon på bästa sätt! Kontakta våra optikexperter på kundservice för råd på 020-455 455 eller maila support@lenson.com.
Leveranser och returer
Vi har otroligt snabba leveranser på våra lagervaror - ofta har våra kunder sina kontaktlinser hemma i brevlådan nästkommande vardag! Vi erbjuder 90 dagars öppet köp på kontaktlinser, tillbehör och solglasögon samt 365 dagars öppet köp på glasögon. Returen är gratis!
Clickand Reload™
Vår smarta funktion Clickand Reload gör att du enkelt, med ett fåtal klick, kan beställa samma laddning linser som senaste beställningen. Vi räknar ut när dina linser borde vara slut ifall du använt dem frekvent. Ett påminnelsemail skickas till dig och därifrån kan du enkelt klicka dig vidare för att beställa samma laddning igen.

Prisgaranti

Det är viktigt att du känner dig trygg när du handlar hos oss.

Det är viktigt att du känner dig trygg när du handlar hos oss.
Om du skulle hitta en identisk produkt till ett lägre pris hos en annan svensk nätbaserad återförsäljare, inom 14 dagar från köpdatum, betalar vi tillbaka mellanskillnaden på produkten.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

15K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(14.957)

1509 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Alla varor var inte som jag hade tänkt…

Alla varor var inte som jag hade tänkt mig men åtminstone var de prisvärda.

3 settembre 2026

Risposta di Lenson

Tack för din recension! Vad roligt att du ändå tyckte att varorna var prisvärda. Vi uppskattar din feedback och hoppas att du blir ännu nöjdare nästa gång!

Good

The price was so good and the product was exactly as I expected, and it was original hylo dual eye drop!

28 agosto 2026

Risposta di Lenson

Thank you for your kind feedback! We’re happy to hear you’re pleased with the price and that the product was as expected. We really appreciate your support and look forward to welcoming you back!

Dalies Total1 bättre än everclearELITE

Dalies Total1 bättre än everclearELITE

OBS VARNING: gång bytte jag till det billigare märket everclear ELITE men de torkade in på min hornhinna så jag fick en skada, efter det använder jag bara Dalies Total1.

26 agosto 2026

Risposta di Lenson

Tack för din recension! Varmt välkommen tillbaka!

30 agosto 2026

Risposta di Lenson

Tack för din recension! Kul att höra att leveransen gick snabbt. Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Grymt bra ögondroppar speciellt för oss…

Grymt bra ögondroppar speciellt för oss linsbärare. Billigaste av alla ställen var den också på Lenson 👍👍👍👍👍

29 agosto 2026

Risposta di Lenson

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med ögondropparna och priset. Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 4 stelle su 5

Bra pris

Bra pris, snabb leverans👍

3 settembre 2026

Risposta di Lenson

Tack för din fina recension! Så roligt att du uppskattar våra bra priser och snabba leveranser. Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Alltid smidigt och snabbt så länge mina…

Alltid smidigt och snabbt så länge mina linser finns på lager.
Bra priser.
Nöjd återkommande kund.

29 agosto 2026

Risposta di Lenson

Tack för dina fina ord! Så roligt att höra att du är en nöjd återkommande kund och uppskattar vår smidiga service och bra priser. Varmt välkommen tillbaka!

2 settembre 2026

Risposta di Lenson

Tack för din fina recension! Kul att höra att leveransen gick snabbt. Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 3 stelle su 5

Snabb leverans MEN omärkta linser

Bra: Mycket snabb dagen-efter-levrans.
Dåligt: Linserna var inte märkta med vänster/höger öga. Tog ett tag att klura ut.
Betyg: Snittet mellan 5 och 1 = 3.

28 agosto 2026

Risposta di Lenson

Tack för din feedback! Vad roligt att du uppskattade den snabba leveransen. Linserna är märkta med den beställda styrkan på förpackningen, Hoppas det kan vara till hjälp framöver! Varmt välkommen tilbaka!

Rekommendera varmt!

2 settembre 2026

Risposta di Lenson

Tack för din fina recension och stort tack för att du vill rekommendera oss!
Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più