Har en god ven som kom på værkstedet fordi hans elbil havde en brummende lyd. Værkføren sagde med det samme, at det helt sikkert var elmotoren der var ved at stå af og det vil koste mindst 50.000,-... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
I forbindelse med købet at en ny Kia Niro plug in hybrid føler vi os vildledt i forhold til ladetid. Ved overlevering af bilen foregik det meget hurtigt og overfladisk. Bilen burde være lever... Leggi di più
Vi har lige handlet vores kia ceed hos Leif Pedersen i vordingborg. Vi har fra start fået den bedste service fra markus. Meget professionel, imødekommende og behagelig. Har der været spørgsmål ha... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Trist oplevelse
Ved overlevering af bilen foregik det meget hurtigt og overfladisk.
Bilen burde være leveret klargjort, men alligevel så var der beskyttelsesfilm på flere flader.
Efterfølgende har firmaet ikke svaret tilbage når der er lagt beskeder.
Bilen er vi tilfredse med, men forretningen kan ikke anbefales.
Virkelig behagelig oplevelse med sælger…
Virkelig behagelig oplevelse med sælger Markus Storgaard. Han gav god rådgivning, snakkede handlen igennem så man var sikker på alle detaljerne var på plads.
Jeg fik virkelig fair pris for min gamle bil.
Kan varmt anbefales.
Tilfreds med seneste service
Havde min KIA ProCeed 2020 til 60.000 km service d. 7/6 hos Leif Pedersen Biler - udover det havde jeg også en utæt baglygte, som skulle skiftes samtidig. Den fik de ordnet sammen med KIA's europæiske hovedkontor, og fik en melding ugen før om at min nye baglygte var godkendt som garantisag, og var på vej, og bliver udskiftet på dagen.
Afleverede bilen om morgenen på dagen, og fik en lejebil til at køre frem og tilbage i (desværre ikke en KIA eller Subaru, men en Opel Corsa :-) )
Dagen efter da jeg skulle bruge min bil igen, kom der en frygtelig støj fra blæserne - jeg hev pollenfilteret ud, og kunne se at der var gamle visne blade i filteret. Aha.
Kontaktede værkstedet igen, og det virkede til at de godt vidste hvad der var galt, og om jeg kunne komme ind med den snarest så de kan få rettet op på det - det ville maks. tage 30 minutter, og så kunne jeg køre videre.
Kom igen med bilen d. 11/6 kl. 7:30, og de gik straks i gang. Efter 15 minutter havde de løst det - det var gamle blade som sad fast i blæsermotoren. Mekanikeren kom personligt ud og sagde at han havde lavet service på den i mandags, men han beklageligvis havde overset bladene. Stor respekt for at mekanikeren selv kommer og tager ansvar for sine handlinger (noget Car Special i Ishøj kunne lære af).
Kommer helt sikkert tilbage til næste service, hvis det passer med kørsel til job.
Vi har købet en ny Kia
Vi har købet en ny Kia, og vi handlede med Salgschef Markus Storegaard, en fantastisk sælger, alt har været som forventet, så kan kun anbefale at handle bil hos Leif Pedersen
Hilsen Hanne & Niels
SUPER SERVICE
Jeg købte en brugt Subaru Forester i 2018 som havde kørt 18,000 km.
A/C kondensor og A/C kompressor gik i stykker i januar 2021
Men værkstedet lavede det hele gratis i sammen med Subaru
Super service kan stærkt anbefale bilforhandler og værksted
Vh.Kim
Service hele vejen igennem var SUPER
Vi har lige handlet vores Kia Cee'd hos Leif Pedersen I Vordingborg. Super service hele vejen igennem! Markus er er proffsionel sælger som har guided os og lyttet til alt vi sagde samt svarede på alle vores spørgsmål. Alle forhandlere burde have en mand med sådan en proffsionel attitude! Skal du købe Kia så køb hos Markus
Super service!
Jeg købte en brugt bil, Citroen Cactus, i oktober 2016 hos firmaet, som jeg ikke kendte på forhånd. De havde bare den bil til salg, som jeg gerne ville have, og så betød det intet, at virksomheden ligger i Vordingborg, mens jeg selv bor i Greve.
Der viste sig imidlertid at være et problem med bilen: Den "fløjtede" ved høj hastighed og bestemte vindretninger.
Leif Pedersen Biler tog min klage seriøst og brugte mange ressourcer på at få løst problemet, som var et af de meget drilske, fordi fløjtelyden jo ikke var der konstant.
Efter flere forsøg er det nu lykkedes. Flot arbejde af bilfirmaet og stor ros fra mig, som nu er endnu gladere for bilen.
Rosen gælder hele for hele mit møde med Leif Pedersen Biler. Virkelig god service og attitude fra allerførste kontakt. Det siges, at bilforhandlere ligger langt nede på listen over troværdighed hos danskerne - jeg må blot konstatere, at Leif Pedersen Biler i så fald er undtagelsen, der bekræfter reglen!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.