Ambiplants DK Recensioni 270

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Utrolige flotte og naturtro planter og blomster til gode priser. Derudover Hurtig levering og dejligt at man kan følge varen hele vejen. Det er ikke sidste gang at jeg bestiller herfra.

Jeg købte et juletræ, det svarede desværre ikke til mine forventninger. Jeg skrev til dem for at få lov til at returnere, der kom prompte et returneringsformular. Træet blev returneret, pengene kom pr... Leggi di più

Smukke planter der overrasker positivt i størrelse og kvalitet. Leveringen tog lidt tid, men de var værd at vente på. Ambiplants får mine varmest anbefalinger.

1. Fornitore di piante artificiali
  2. Fiorista
  3. Negozio di piante di seta
  4. Fiorista all'ingrosso
  5. Vivaio all'ingrosso

Ambiplants is a prominent brand that has been a leading player in the Scandinavian market since 2009. We specialize in offering a wide range of high-quality artificial plants and flowers through our online platform. With a deep passion for creativity and aesthetics, we have established ourselves as the go-to destination for customers seeking lifelike and durable artificial botanicals to elevate their living spaces.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Flotte planter og blomster

Utrolige flotte og naturtro planter og blomster til gode priser. Derudover

8 aprile 2026

Risposta di Ambiplants DK

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, priserne og den hurtige levering, samt at sporingen har fungeret godt hele vejen. Og ekstra dejligt at høre, at det ikke bliver sidste gang, du handler hos os! :D

Altid flotte planter

Altid flotte planter. Perfekt levering.

31 marzo 2026

Risposta di Ambiplants DK

Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både planterne og leveringen :)

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Anbefales helt klart.

6 aprile 2026

Risposta di Ambiplants DK

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, det sætter vi stor pris på! :D

Rigtig fine planter

Rigtig fine planter. Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det... er meget tilfreds.

30 marzo 2026

Risposta di Ambiplants DK

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er så tilfreds, og at planterne lever op til forventningerne :D

Intet svar fra kundeservice!

Modtog pakken som forventet. Men af de to gang jeg har fået bestilt derfra er der en fejl på varen begge gange. Sidste gang fik jeg lovet en rabatkode, men den fik jeg aldrig. Og denne gang har de bare ignoreret min besked. Dog bliver jeg ved at få mails om at anmelde, så kan jo kun komme med en negativ anmeldelse, da jeg intet hører til at jeg nu to gange har kontaktet dem om at der er ståltråd der stikker farligt ud af planten...

17 marzo 2026

Risposta di Ambiplants DK

Tak for din feedback. Vi kan se, at vi har sendt en e-mail tidligere, men desværre ser det ud til, at den ikke er nået frem. Vi sender derfor e-mailen igen og beklager virkelig forvirringen og de gener, det har medført. Vi tager dialogen videre på mail :D

Gode varer

Gode varer, hurtig levering af varer..nemt..

23 marzo 2026

Risposta di Ambiplants DK

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både varerne og leveringen :D

Orkide

Jeg blev meget overrasket. Planten ser ud som om den er ægte 👍 Flot stor plante og flot pakket ind.
Den så ud som på deres billede.

19 marzo 2026

Risposta di Ambiplants DK

Jeg blev meget positivt overrasket. Planten ser meget naturtro ud. En flot stor plante, som var pænt pakket ind. Den levede helt op til billederne :D

God oplevelse

12 marzo 2026

Risposta di Ambiplants DK

Tak for din feedback! Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse :D

Blomsterne er stadig smukke og…

Blomsterne er stadig smukke og naturtro...
Det tog dog lidt længere før jeg modtog dem, end første gang.

9 marzo 2026

Risposta di Ambiplants DK

Tak for din feedback! Dejligt at høre, at blomsterne stadig er smukke og naturtro. Vi beklager, at leveringen tog lidt længere denne gang, og vi håber, at du stadig er glad for dit køb :D

Flotte naturtro planter

Flotte naturtro planter. Købte to store planter. De er virkelig flotte og meget naturtro.

3 marzo 2026

Risposta di Ambiplants DK

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med planterne, og at de lever op til forventningerne :)

Det bestilte kom som ønsket

Det bestilte kom som ønsket, efter få dage, og var som forventet.

4 marzo 2026

Risposta di Ambiplants DK

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din bestilling kom hurtigt frem, og at den levede op til dine forventninger. Vi håber, du får stor glæde af dit køb! :D

Smukke planter der overrasker positivt…

12 febbraio 2026

Risposta di Ambiplants DK

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med plantene :)

Flot

Flot. Ligesom bestilt

25 febbraio 2026

Risposta di Ambiplants DK

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre at alt var som du havde bestilt :)