Leasefietsshop Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Nette bezorger die alles goed uitlegt! Helaas was de communicatie over het brengen niet goed. Ik kreeg zonder enig telefoontje om een bezorg afspraak te maken, de avond van te voren een sms dat de fie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ze reageren snel op vragen, alles is duidelijk en een vlotte afhandeling, de voortgang van jouw bestelling is te volgen op hun website/portal. Binnen een paar weken was de fiets binnen en rijklaar. Su... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Duidelijke website, goed aanbod en eenvoudig te bestellen. Fiets is op tijd binnengekomen en er werd netjes van te voren gebeld. Er waren wat onderdelen vergeten mee te leveren, die werden achteraf... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ciclismo su strada

Scritti dall'azienda

Leasefietsshop is de webshop voor e-bikes van de zaak. Het online platform ontzorgt zzp’ers en medewerkers van kleine en grote bedrijven volledig als het gaat om de lease van een fiets.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

105 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Heerlijke fiets

Een fijne fiets! Goede service en geen moeilijke procedure.
Blij 🙂 en dank

15 agosto 2023

Risposta di Leasefietsshop

Hey Carolina! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de fiets en de service van Leasefietsshop! We wensen je heeeeel veel fietsplezier!!

Sjoerd van Leasefietsshop

Valutata 4 stelle su 5

Fijn bedrijf met groot assortiment

Mooie fiets gekocht en goed verzorgt vanuit leasefietsshop! Hiervoor heeft het bedrijf een mooi en intuitief portaal ontwikkeld. Levering duurde onvoorzien wel wat langer. Ze zijn echter goed bereikbaar en communiceren op een fijne en heldere manier.

14 agosto 2023
Valutata 2 stelle su 5

levering van de fiets klopt niet

Levering van de fiets klopte niet (accessoirepakket was niet aanwezig bij de levering en 400wh accu ipv 500 geleverd). Na melding geen reactie, tot op heden is dit nog steeds niet opgelost.

21 luglio 2023

Beste Laura,

Wat ontzettend vervelend dat de aflevering niet goed is gegaan. Wij willen dit natuurlijk zo snel mogelijk helemaal goed met je maken.

Ik heb zojuist naar jouw dossier gekeken en zie dat de klantenservice het accessoirepakket via PostNL heeft verstuurd. Heb je deze inmiddels ontvangen?

Daarnaast is er een e-mail naar je gestuurd om duidelijkheid te krijgen over de accu. We horen graag van je zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen!

Thomas van Leasefietsshop

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke communicatie en vlotte levering!

Duidelijke communicatie en ik had mijn fiets al binnen 3 weken binnen!

25 luglio 2023

Hey Jony!

Wat fijn dat je zo tevreden bent en de fiets naar tevredenheid is geleverd. We wensen je heel veel plezier van je mooie Batavus! ;-)

Top, aardig, goede communicatie

Goede communicatie over levering. Aardige bezorger. Snel en makkelijk proces 👌🏻

Hey Angela,

Kijk, dat zijn precies de belangrijke punten van onze dienstverlening die je met 5 sterren hebt beoordeeld!

Dit zijn de ervaringen waar we ons dagelijks met veel plezier voor inzetten.

Geniet van je fiets!

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke site en vlotte levering

Via het werk een leasefiets mogen uitzoeken. Duidelijk portaal waar je de fietsen kan uitzoeken en via de chat ben ik netjes geholpen met de vragen die ik over de fiets had. De levering van de fiets kon al na een week na de goedkeuring geleverd worden. ik kreeg netjes een mail met tijdsindicatie wanneer de fiets geleverd zou worden. Bij de levering is de fiets met de bezorger samen nagelopen en afgesteld.

Dank Boy!

Fijn om dit te horen! We geven je positieve feedback door aan het klantenservice- & delivery team!

netjes geleverd

tijdig, goede communicatie

Risposta di Leasefietsshop

Dank voor je 5-ster review Jens! Veel plezier met je fiets!

Makkelijk portaal

Makkelijk portaal, snelle levering. Levering door de bezorger viel tegen, bezorger wist weinig en zorgde ervoor dat hij snel weer verder kon. Bij Leasefietsshop werd verteld dat de bezorger je goed kon helpen, met zadel verstellen en eventueel kinderstoeltje erop zetten. Dit was niet het geval.

21 giugno 2023

Dag Karin,

Dank voor de review! Fijn dat je de portal als prettig ervaart en de fiets snel geleverd is!

Ondanks dat had de aflevering dus beter gemoeten. We nemen contact op met de desbetreffende bezorger om te horen waarom hij je niet heeft kunnen helpen met de gevraagde aanpassingen. Dat is inderdaad niet de bedoeling!

Voor nu wensen we je heel veel veilige en prettige fietskilometers!

Liam | Team Leasefietsshop

Valutata 1 stelle su 5

Alles gaat mis

Alles gaat mis. Ik heb in ieder geval nog geen fiets. Leasemaatschappij en fietsenwinkel communiceren niet goed met elkaar. Wel krijg ik een vraag een review te geven???

24 maggio 2023

Beste Ingrid,

Allereerst dank voor je eerlijke review!

We hebben direct contact opgezocht met de betreffende winkel en er is inderdaad sprake van een misverstand tussen de winkel en de leasemaatschappij. Dat vinden we enorm vervelend en willen dit zo snel mogelijk voor je oplossen.

De fiets is aanwezig in de winkel en wordt nu alsnog met spoed rijklaar gemaakt. We hebben zojuist geprobeerd te bellen, maar kregen je voicemail. We proberen het later vandaag nog een keer!

De uitnodiging voor een review had je uiteraard nog helemaal niet moeten krijgen, onze excuses hiervoor. Er is melding van gemaakt.

We gaan er alles aan doen om je zo snel mogelijk op de fiets te zetten en wensen je alvast heel veel fietsplezier toe!

Saar van Leasefietsshop

Snelle en keurige levering

Snelle en keurige levering, uitleg van bezorger ontvangen over de fantastische fiets. Fietst prettig, ervaar het als een verrijking.

27 aprile 2023

Ha Aad,

Dank voor je vrolijke review en wat geweldig om te horen dat je het fietsen als een verrijking ervaart, daar doen we het voor! <3

Heel veel plezier!

Top service

Dirk van de klantenservice heeft mij top geholpen.
Was helaas eerst verkeerd geïnformeerd over een fiets. Gelukkig kon de fiets retour en kon ik een nieuwe fiets uitzoeken.

1 maggio 2023

Ha Rian!

Dank voor je leuke review, dit geven we uiteraard door aan Dirk!
Fijn dat je blij met de nieuwe fiets, we wensen je veel mooie & veilige kilometers!

Valutata 3 stelle su 5

Ik wil nog gebeld worden voor een afspraak..

Ik ontvang een email met "gefeliciteerd met je aankoop". De aankoop is vorig jaar al gedaan.

Tevens heb ik 3 weken geleden een aanvraag gedaan voor service op mijn bakfiets maar tot op heden ben ik hierover niet teruggebeld.

27 aprile 2023

Ha Rutger,

Wat vervelend om te lezen dat je een verkeerde e-mail hebt ontvangen. Deze mail is verzonden vanuit TrustPilot en komt inderdaad als mosterd na de maaltijd. En dat terwijl je eerder al een mooie 5-ster review had geplaatst.

Via mijn collega's begrijp ik dat er 10 mei aanstaande een onderhoudsbeurt staat gepland voor jullie Lovens.

Mocht je hier nog vragen over hebben, kun je uiteraard terecht via de chat op onze website, info@leasefietsshop.nl of telefonisch 088-3741850.

Saar | Team Leasefietsshop

Valutata 5 stelle su 5

Heb fiets nu al een jaar en ben super…

Heb fiets nu al een jaar en ben super tevreden. Bus op locatie is handig, kon tijdens m'n werk.

Top.

13 aprile 2022

Hi Jakob!

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je Leasefietsshop zo positief ervaart. We werken elke dag hard om iedereen precies dat gevoel mee te geven. Onwijs veel plezier met je fiets en we staan voor je klaar wanneer we je ergens mee kunnen helpen.

Met vriendelijke groet namens het hele team,

Liam

Valutata 5 stelle su 5

Thomas was er gewoon als het nodig was

Thomas was er gewoon als het nodig was. (en dat is lang niet zo gewoon, tegenwoordig.) Natuurlijk is het, in deze tijd van grondstoffen schaarste, niet zo makkelijk om fietsen van de productieband te krijgen, laat staan op tijd in winkels en webshops. En Thomas was er dus gewoon om te overleggen. We belden, zochten oplossingen, belden nog eens, etc. Hij deed er werkelijk alles aan om die mooie Lowens fiets zo snel mogelijk onder onze kont te krijgen. Nu fietsen we al 2 maanden op die prachtfiets en tikken de 800km aan. Heerlijk!

29 settembre 2022

Uitstekende service en communicatie

We moesten even wachten op onze Lovens bakfiets, maar door de uitstekende service hebben we de fiets eerder gekregen dan we verwacht hadden. Enkele opties werden nageleverd en keurig thuis gemonteerd. Uitstekende service en communicatie

20 ottobre 2022

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen! Snelle levering en denken in oplossingen. Erg vriendelijk personeel. Heel blij met mijn fiets.
Bedankt Thomas.

9 settembre 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più