Leasefietsshop Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Nette bezorger die alles goed uitlegt! Helaas was de communicatie over het brengen niet goed. Ik kreeg zonder enig telefoontje om een bezorg afspraak te maken, de avond van te voren een sms dat de fie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ze reageren snel op vragen, alles is duidelijk en een vlotte afhandeling, de voortgang van jouw bestelling is te volgen op hun website/portal. Binnen een paar weken was de fiets binnen en rijklaar. Su... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Makkelijk portaal, snelle levering. Levering door de bezorger viel tegen, bezorger wist weinig en zorgde ervoor dat hij snel weer verder kon. Bij Leasefietsshop werd verteld dat de bezorger je goed ko... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Duidelijke website, goed aanbod en eenvoudig te bestellen. Fiets is op tijd binnengekomen en er werd netjes van te voren gebeld. Er waren wat onderdelen vergeten mee te leveren, die werden achteraf... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ciclismo su strada

Scritti dall'azienda

Leasefietsshop is de webshop voor e-bikes van de zaak. Het online platform ontzorgt zzp’ers en medewerkers van kleine en grote bedrijven volledig als het gaat om de lease van een fiets.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

105 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Fiets bij mij thuis gedumpt!

Ik mocht 23-3 proefrijden bij fietsvoordeelshop, waarna ik de fiets zelf diende te bestellen in mijn portaal van leasefietsshop.nl. Ik had vele vragen, die niet beantwoord konden worden. De fiets zou geleverd worden op 18 april tussen 11.45 en 12.45, ik had nog een afspraak tot 11.00, maar zou ruim voor het levertijdstip thuis zijn. Tegen het eind van mijn afspraak ging mijn telefoon, die ik echt niet kon aannemen. Eenmaal terug in de auto bel ik dat nummer terug, die nam niet op. Mijn zoon (met flinke rugzak) was alleen thuis appt mij in paniek, dat mijn fiets al geleverd was en dat hij op een zeer onvriendelijke wijze zijn handtekening moest zetten, terwijl hij juist mij even wilde bellen om te overleggen. De meneer die hem kwam leveren zou mijn fiets voor mij afstellen, dit is dus niet gebeurd. Ik heb weer gebeld met het 06 nummer van deze man en zijn voicemail ingesproken en met fietsvoordeelshop gebeld, omdat ik geen nummer kon vinden van leasefietsshop, maar zij werken samen. Ik heb mijn klacht verteld en zij zouden actie ondernemen en mij terugbellen en mailen, daar wacht ik inmiddels 10 dagen op. Echt schandalig!!!!

18 aprile 2024
Valutata 4 stelle su 5

De site werkt vrij vanzelf sprekend

De site werkt vrij vanzelf sprekend. Ik heb echter 2x een fiets besteld die er uiteindelijk niet was. Dat was een tegenvaller. De 3de keer was de fiets gelukkig wel op voorraad. Inmiddels is deze geleverd en dat liep allemaal weer voorspoedig.

15 febbraio 2024

Risposta di Leasefietsshop

Bedankt voor uw positieve review. Het is inderdaad vervelend dat u 2 fietsen heeft besteld die niet leverbaar waren. Om deze reden hebben wij een zoekfunctie toegevoegd voor fietsen op voorraad. Zo hopen wij dit in de toekomst te voorkomen. Fijn om te horen dat het proces verder positief verliep!

Valutata 1 stelle su 5

Lease fietsen gestolen

Al twee dagen bezig om überhaupt contact te leggen met leasefietsshop.nl.
Helaas zijn ze absoluut niet bereikbaar zowel niet telefonisch,Whatsapp en e-mail absoluut geen gehoor.
Onze beide fietsen Kalkhoff 3.b image excite zijn op 4/2/24 gestolen terwijl ze vast stonden.Hiervan hebben wij dezelfde dag aangifte gedaan. Op 5/2/24 hebben wij dit gemeld d.m.v. mailcontact en telefonisch contact(wat absoluut niet mogelijk was) aan Driven(verbinding werd continue verbroken) en de leasefietsshop.nl(voice-mail) inspreken werkt niet.
In ons contract staat duidelijk vermeld dat wij recht hebben op een leenfiets en dat we een nieuwe vervangende fiets krijgen als deze beschikbaar is. Helaas hebben wij nog niks van de leasefietsshop.nl mogen vernemen. Wij hebben nu kenbaar gemaakt dat ons leasecontract per direct word opgezegd en de betalingen worden opgeschort. Want het vertrouwen in leasefietsshop is 0,0! Ik zou ze dan ook absoluut niet aanraden bij andere consumenten of zelfstandige ondernemers.

5 febbraio 2024
Valutata 3 stelle su 5

Goede communicatie, fiets wel te laat geleverd

Goede communicatie en ook de fysieke aflevering van de fiets was naar wens. Laat wel een reële afleverdatum op de website zien. Misschien had ik een andere keuze gemaakt als ik had geweten dat de fiets uiteindelijk pas twee maanden later geleverd is dan de verwachte leverdatum op de website.

30 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Snel afgeleverd en heel fijn contact…

Snel afgeleverd en heel fijn contact met degene die langs huis kwam.

16 novembre 2023

Risposta di Leasefietsshop

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het prettige contact! Bedankt voor je positieve feedback. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, staan we graag voor je klaar.

Valutata 1 stelle su 5

Kijk er heel tevreden op terug

Slechte service gehad

1 dicembre 2023

Risposta di Leasefietsshop

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent! Dank je wel voor je vriendelijke woorden. Jesse en het hele team zijn blij dat we je konden helpen. Veel plezier met je nieuwe fiets! Als je ooit nog vragen hebt, staan we voor je klaar. Fiets veilig en geniet ervan!

Super mooie Urban Arrow

Super mooie Urban Arrow inclusief een accessoirespakket geleverd gekregen. Het bestelproces verliep soepel en snel!

8 dicembre 2023

Risposta di Leasefietsshop

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe Urban Arrow en het accessoirespakket! We zijn blij dat het bestelproces vlot is verlopen. Veel plezier met je nieuwe fiets, en als je nog meer nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Fiets veilig en geniet ervan!

24 novembre 2023

Beste Marjolein,

Bedankt voor de review.
Wat fijn om te horen dat je onze service zo ervaart.
Nog veel fiets plezier toegewenst.

Administratie

Online alles ingevuld. Na 10 dagen komen ze tot de conclusie dat het niet gelukt is. En kan ik weer van voor af aan beginnen Vervolgens verkeerd contract toegestuurd. Reactie op mail pas als je iedereen in de cc zet.

Nu ik de fiets heb en er een storing was hebben ze mij wel netjes beantwoord

16 novembre 2023

Dag Anne,

Wat vervelend om te horen dat je onze service zo ervaren hebt. Wij weten ook dat niet alles is gegaan zoals het normaal gesproken gaat. Dit vinden wij ook jammer en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden.

Daarnaast vragen wij ons af waar onze Arrogante houding vandaan komt. Wij hebben altijd geprobeerd jou zo goed mogelijk te helpen en reageerden altijd binnen 1 dag op de mails die werden gestuurd of we belden terug.

Maar bedankt voor de review, we doen elke dag ons best om het proces te verbeteren.

Valutata 4 stelle su 5

Ondanks dat het echt wel even geduurd…

Ondanks dat het echt wel even geduurd heeft dat mijn Babboe bakfiets gemaakt kon worden. Stond er steeds een lijn open met leasefietsshop. En wordt ik gecompenseerd voor de tijd dat ik de bakfiets niet kon gebruiken. Inmiddels is mijn bakfiets gemaakt door een topper van een fietsenmaker die ik ook via de app kon bereiken. Eind goed al goed. Bedankt Jesse en bakfiets monteur.

17 novembre 2023

Dag Trea,

Bedankt voor de feedback.
Het was even vervelend dat het onderdeel een lange levertijd had. Maar gelukkig is alles goed gekomen. Wij van team Leasefietsshop wensen jou nog veel veilige kilometers toe.

Valutata 2 stelle su 5

Betere website niet steeds in error als…

Betere website niet steeds in error als je wat wilt bestellen. Formulieren die digitaal in te vullen zijn.

10 novembre 2023

Ha Sophie,

Bedankt voor deze feedback.
Ik denk dat hier een misvatting is ontstaan tussen de website van ons en de website van de partner voor de accessoires.
Maar bedankt voor de feedback en wij zijn ook druk bezig met een oplossing voor de gebuikersovereenkomst.

Valutata 4 stelle su 5

Je krijgt van te voren bericht wanneer…

Je krijgt van te voren bericht wanneer je fiets thuis geleverd wordt. De chauffeur belt ook nog van te voren dat hij eraan komt. Allemaal keurig op tijd. De chauffeur geeft ook nog netjes uitleg en stelt eventueel het zadel en stuur op de juiste hoogte.

9 novembre 2023

Dag Elise,

Bedankt voor deze review.
We zullen de complimenten door geven aan onze bezorgers.

Valutata 3 stelle su 5

contact was lastig via telefoon.

contact was lastig via telefoon.
lange wachttijd,
via mail goed contact, service rond fiets prima.

3 novembre 2023

Beste,

Bedankt voor de review.
Wij gaan hier meteen naar kijken, en daarnaast ook oplossen.

met vriendelijke groet,

Fijne en persoonlijke communicatie

Fijne en persoonlijke communicatie. Meedenken in oplossingen

26 ottobre 2023

Dag Caroline,

Bedankt voor deze review.
Fijn om te horen dat onze service zo ervaren wordt.

Zeer snel en makkelijk

Als ZZP kun je heel makkelijk een fiets leasen via dit bedrijf. 1 dag na de aanvraag had ik al bericht dat de fiets besteld was. Snel en duidelijk. Groot voordeel is dat ze voor onderhoud gewoon op locatie je fiets een beurt komen geven.

27 settembre 2023

Risposta di Leasefietsshop

Wat goed om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! We zijn blij dat het leasen van de fiets vlot is verlopen en dat je tevreden bent met de snelle service en het gemak. Het is ook fijn dat het onderhoud op locatie goed bevalt. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met je nieuwe fiets!

Valutata 2 stelle su 5

Mooie fiets, communicatie beroerd.

Slechte communicatie maar uiteindelijk een goed afgeleverde fiets.

18 ottobre 2023

Dag Jenny,
Bedankt voor de review.
We zijn druk bezig om ons hierin te verbeteren zodat dit niet meer zo ervaren wordt.
Wij wensen jouw nog veel veilige kilometers toe.
Groet, Team Leasefietsshop

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più